Tämä opetusohjelma näyttää sinulle, kuinka voit käyttää Photoshop CC 2018: n uutta Curvature Pen -työkalua polkujen helposti piirtämiseen ja miten muuntaa polkujen ääriviivat muodoiksi, vektorimaskeiksi ja valinnoiksi. Seuraa tätä vaiheittaista opasta.

Yksi Photoshop CC 2018: n suurimmista uusista ominaisuuksista on uusi Curvature Pen Tool . Kaarevuuskynätyökalu on yksinkertaistettu versio Photoshopin tavallisesta Pen-työkalusta. Sen avulla voimme piirtää monimutkaisia ​​muotoja ja polkuja tarvitsematta muokata ohjauskahvoja tai muistaa pikanäppäimiä. Kaarevuuskynä -työkalun käyttäminen on yhtä helppoa kuin pisteiden lisääminen napsauttamalla. Photoshop käyttää sitten näitä pisteitä automaattisesti polun piirtämiseen.

Kuten nimensä viittaa, Curvature Pen Tool piirtää oletusarvoisesti kaarevia viivoja. Mutta kuten näemme, on yhtä helppoa piirtää suoria viivoja kuin tarpeen mukaan. Ja kuten tavallinen kynätyökalu, voimme helposti muuntaa reittimme ääriviivat valinnoiksi, jolloin kuka tahansa, jopa aloittelija, voi tehdä puhtaita, ammattimaisia ​​valintoja Photoshopissa. Katsotaan miten se toimii!

Kaarevuuskynätyökalu on saatavana vain Photoshop CC 2018 -versiosta, joten tarvitset CC 2018 seurataksesi. Jos olet Creative Cloud -tilaaja, voit oppia päivittämään Photoshop-kopion CC 2018: ksi käyttämällä Kuinka pitää Photoshop CC: n ajan tasalla -opasta. Aloitetaan!

Asiakirjan asettaminen

Uuden Photoshop-asiakirjan luominen

Sen sijaan, että kerron vain Curvature Pen Tool -työkalun toimintaa, asetetaan asiat niin, että voit helposti seurata minua. Aloitamme luomalla uuden Photoshop-asiakirjan. Siirry valikkopalkin Tiedosto- valikkoon näytön yläreunassa ja valitse Uusi :

Siirry kohtaan Tiedosto> Uusi.

Tämä avaa Uusi asiakirja -valintaikkunan. Aseta uuden asiakirjan Leveys ja Korkeus -kohdassa oikealla olevassa Preset Details -paneelissa 1000 pikseliä. Aseta tarkkuudeksi 72 pikseliä / tuuma ja varmista, että taustan sisältö on asetettu valkoiseksi . Napsauta sitten Luo- painiketta oikeassa alakulmassa. Uusi, valkoisella täytetty asiakirja avautuu näytölle:

Uuden asiakirjan asetusten määrittäminen Esiasetetut tiedot -paneelissa.

Oppaan asentaminen

Nyt kun meillä on asiakirjamme, perustakaamme joitain oppaita, jotta meidän on helpompi piirtää samoja muotoja. Siirry valikkopalkin Näytä- valikkoon ja valitse Uusi oppaan asettelu :

Siirry kohtaan Näkymä> Uusi oppaan asettelu.

Aseta Uuden oppaan asettelu -valintaikkunassa sarakkeiden ja rivien lukumääräksi 6 . Varmista, että sekä sarakkeiden että rivien kourun arvo on joko tyhjä tai asetettu arvoon 0. Jos sinulla on jo olemassa olevia oppaita, jotka sinun on poistettava, valitse tyhjennä olemassa olevat oppaat alareunassa. Napsauta sitten OK sulkeaksesi valintaikkunan:

Uusi oppaan asettelu -vaihtoehdot.

Sinun pitäisi nyt nähdä dokumentin edessä 3 riviä ja 3 saraketta oppaita:

Oppaat näkyvät nyt asiakirjassa.

Kuinka piirtää kaarevalla kynätyökalulla

Vaihe 1: Valitse työkaluriviltä Curvature Pen Tool

Ottamalla nyt käyttöön asiakirjamme, opitaan käyttämään uutta Curvature Pen Tool -työkalua Photoshop CC 2018. Valitsemme Curvature Pen -työkalun työkaluriviltä. Oletusarvon mukaan kaareva kynätyökalu on sijoitettu tavallisen kynätyökalun taakse, joten joudut napsauttamaan ja pitämään alhaalla kynätyökalun kuvaketta, kunnes ilmestyy valikko. Valitse sitten valikosta Curvature Pen Tool :

Kaarevuuden kynätyökalun valitseminen työkaluriviltä.

Etkö näe Kaarevuuskynä -työkalua työkalurivillä? Täältä löydät sen.

Vaihe 2: Aseta työkalutila "Polku" tai "Muoto"

Ennen kuin aloitat piirtämistä Kaareva kynä -työkalulla, valitse, haluatko piirtää polun ääriviivat tai muodot Asetukset-palkin Työkalutila- vaihtoehdolla. Oletusarvoisesti työkalutila on asetettu polulle, jonka jätän sen asetukseksi. Jos haluat piirtää muodon, asetat työkalutila-asetukseksi Muoto . Minusta on helpompaa vain piirtää polkua, koska polut ovat helpompi nähdä piirtäessäsi, ja voit muuntaa polun helposti muotoon, kun olet valmis. Opi kuinka tehdä se vähän myöhemmin. Jätä toistaiseksi työkalutila asetukseksi Polku:

Työkalutila-asetukseksi voidaan asettaa Polku tai Muoto.

Vaihe 3: Napsauta lisätäksesi lähtöpisteen

Voit aloittaa joko polun tai muodon piirtämisen napsauttamalla kerran asiakirjan sisällä asettaaksesi lähtöpisteen. Napsautan sitä kohtaa, jossa keskellä oleva pystysuuntainen ohjain ja pohjassa oleva vaakaohjain leikkaavat. Huomaa, että pieni neliö ilmestyy kohtaan, jossa napsautit. Tätä kutsutaan ankkuripisteeksi, koska se ankkuroi polun sijainnin asiakirjassa:

Napsauta lisätäksesi polun lähtökohdan.

Vaihe 4: Lisää toinen piste suoran viivan piirtämiseen

Napsauta seuraavaksi lisätäksesi toisen kiinnityspisteen. Napsautan sitä, missä vasemmalla oleva pystysuuntainen ohjain ja keskellä oleva vaakaohjain leikkaavat. Huomaa, että vaikka työkalu on nimeltään Curvature Pen Tool, Photoshop piirtää kahden pisteen väliin suoran linjan, polun segmentin . Syynä on, että käyrän piirtäminen vaatii kolme pistettä; yksi käyrän alkuun, toinen loppuun ja toinen keskelle. Keskimmäinen piste määrittää käyrän kulman tai kaaren. Ilman keskipistettä Photoshop voi piirtää vain suoran linjan:

Toisen pisteen lisääminen vetää suoran kahden pisteen väliin.

Vaihe 5: Lisää kolmas piste käyrän piirtämiseen

Lisää kolmas piste napsauttamalla Kaarevuuskynä -työkalua. Napsautan sitä, missä ylin vaakaohjain ja keskimmäinen pystysuuntainen opas leikkaavat. Heti kun napsautat lisätäksesi kolmannen pisteen, suorasta tulee kaareva viiva:

Kolmannen pisteen lisääminen muuntaa suoran käyräksi.

Polun paksuuden ja värin muuttaminen

Jos sinulla on vaikeuksia nähdä reitin ääriviivat, voit säätää sekä reitin väriä että paksuutta napsauttamalla vaihtoehtorivin rataskuvaketta :

Avaa polkuvaihtoehdot napsauttamalla rataskuvaketta.

Tämä avaa Path Options -valintaikkunan, jossa voit muuttaa reitin ääriviivojen paksuuden niin pienestä kuin 0, 5 pikseliä niin suureksi kuin 3 pikseliä. Voit myös valita toisen värin polulle. Asetan paksuuden 3 px ja värin magentaksi . Huomaa, että nämä asetukset ovat olemassa vain auttamaan sinua näkemään polkusi työskennellessäsi. Niillä ei ole vaikutusta polun todellinen ulkonäkö asiakirjassa. Sulje Polkuasetukset-valintaikkuna napsauttamalla uudelleen rataskuvaketta:

Muuta polun paksuutta ja väriä Polkuasetuksissa.

Ja nyt näemme, että polkuni paksuus ja väri ovat muuttuneet:

Polun ääriviivat on nyt paljon helpompi nähdä.

Vaihe 6: Napsauta lisätäksesi lisää pisteitä

Voit jatkaa polun tai muodon piirtämistä napsauttamalla lisätäksesi lisää pisteitä. Oletusarvon mukaan, kun olet alkanut piirtää kaarevaa viivaa lisäämällä kolmannen pisteen, kaikki lisäämäsi lisäpisteet piirtävät myös käyrän. Lisään neljännen kiinnityspisteen napsauttamalla oikeanpuoleista pystysuoraa viivaa ja keskellä olevaa vaakasuuntaista ohjainta. Tämä lisää uuden reittisegmentin kolmannen ja neljännen pisteen väliin ja laajentaa käyrää:

Neljännen pisteen lisääminen jatkamaan kaarevaa viivaa.

Vaihe 7: Sulje polku napsauttamalla aloituskohtaa

Sulje polku napsauttamalla uudelleen alkuperäistä lähtöpistettäsi. Olemme nyt piirtäneet täydellisen ympyrän Kaarevuuskynä -työkalulla napsauttamalla:

Sulje polku napsauttamalla uudelleen lähtökohtaa.

Polun ääriviivat muutetaan

Olemassa olevan kiinnityspisteen siirtäminen

Olemme kulkeneet tiensä, mutta voimme helposti palata takaisin tässä vaiheessa ja muokata sitä. Itse asiassa on olemassa muutama tapa tehdä se. Yksi on napsauttamalla olemassa olevaa kiinnityspistettä Kaarevuuskynä -työkalulla valitaksesi se ja vetämällä sitten pisteen uuteen sijaintiin. Vedän tässä yläkiinnityspistettä kaksi pystysuuntaista ohjainta oikealle:

Napsauttamalla ja vetämällä olemassa olevaa kiinnityspistettä.

Lisää kiinnityspisteitä

Voimme lisätä myös lisää ankkuripisteitä olemassa olevaan polkuun. Lisää uusi piste napsauttamalla mitä tahansa reitin ääriviivaa. Vedä sitten uutta pistettä muokataksesi polkua uudelleen. Napsauta polun vasemmassa yläkulmassa lisätäksesi uuden pisteen:

Lisää uusi ankkuripiste napsauttamalla polun ääriviivaa.

Sitten, muokataksesi polkua, vedän uuden pisteen vasempaan yläkulmaan, missä ruudukon viivat leikkaavat:

Vedämällä uutta pistettä muokataksesi polkua uudelleen.

Napsautan myös lisätäksesi uuden kiinnityspisteen polun yläosaan, ja vedän sitten uuden pisteen alaspäin kohtaan, missä ruudukkoviivat kohtaavat juuri keskustan yläpuolelle:

Lisää uusi piste yläosaan ja vedä sitä alaspäin.

Vaihtaminen käyräpisteiden ja kulmapisteiden välillä

Toistaiseksi kaikki ankkuripisteet, jotka olemme lisänneet Curvature Pen Tool -työkalulla, ovat olleet käyräpisteitä (tunnetaan myös nimellä sileät pisteet ). Eli polun ääriviivat kaarevat kulkiessaan pisteen läpi. Toinen tapa muuttaa polun muotoa on muuntaa käyräpiste kulmapisteeksi . Vaihtaaksesi käyräpisteestä kulmapisteeseen, kaksoisnapsauta olemassa olevaa käyräpistettä.

Napsautan kaksoisnapsautusta kohtaan, jonka juuri lisäsin yläosaan, ja nyt näemme, että sileän käyrän sijasta polun ääriviivat muuttavat äkillisesti suuntaa tuossa pisteessä. Voit siirtyä kulmapisteestä takaisin käyräpisteeseen kaksoisnapsauttamalla taas pistettä:

Kaksoisnapsauta käyräpistettä muuntaaksesi sen kulmapisteeksi ja päinvastoin.

Poistetaan kohta

Voit poistaa kiinnityspisteen napsauttamalla sitä Curvature Pen -työkalulla valitaksesi sen ja painamalla sitten näppäimistön askelpalautin (Win) / Poista (Mac) -näppäintä. Täältä olen poistanut yläkeskuksen pisteen, ja nyt polku on palannut samaan muotoon kuin se oli ennen pisteen lisäämistä:

Jos haluat poistaa pisteen, valitse se ja paina sitten askelpalautin (Win) / Poista (Mac).

Koko polun poistaminen

Jos haluat poistaa koko polun, napsauta hiiren kakkospainikkeella (Win) / Control-napsauta (Mac) asiakirjan sisällä ja valitse sitten valikosta Poista polku . Voit myös poistaa koko polun painamalla näppäimistön Backspace (Win) / Delete (Mac), kun ankkuripisteitä ei ole valittu:

Poistaaksesi polun, napsauta hiiren kakkospainikkeella (Win) / Control-napsauta (Mac) ja valitse "Poista polku".

Poistan tieni niin, että palaan vain tyhjään asiakirjaani ja oppaani:

Polku on poistettu.

Piirrä suoran polun segmenttejä kaarevalla kynätyökalulla

Kaarevan kynätyökalun tärkein etu on, että on helppo piirtää kaarevia reitin ääriviivat. Mutta voimme käyttää sitä myös piirtämään suoria viivoja yhtä helposti. Olemme jo nähneet, että voimme muuttaa käyräpisteen kulmapisteeksi kaksoisnapsauttamalla sitä. Mutta jos tiedämme etukäteen, että meidän on piirrettävä suora viiva, ei tarvitse ensin piirtää käyräpistettä ja sitten muuntaa se. Sen sijaan lisää vain uusi napsautus kaksoisnapsauttamalla yhden napsautuksen sijasta. Photoshop lisää pisteen automaattisesti kulmapisteeksi.

Oletetaan, että haluamme piirtää suorakulmaisen reitin ääriviivat Kaarevuuskynä -työkalulla. Aloita napsauttamalla asettaaksesi polun lähtökohdan. Napsautan vasemmassa alakulmassa:

Napsauttamalla asettaa suorakulmaisen reitin ääriviivan lähtökohta.

Sitten, koska tiedämme, että haluamme seuraavan pisteen olevan kulmakohta, lisää se kaksoisnapsauttamalla yhden napsautuksen sijasta. Napsauta kaksoisnapsauttamalla kahta vaakaohjainta lähtöpisteeni yläpuolella:

Kaksoisnapsauttamalla toinen piste kulmapisteeksi.

Jos haluat lisätä kolmannen pisteen suorakulmaiseen muotoon, kaksoisnapsauta sitä vielä lisätäkseni kulmapisteeksi. Huomaa, että koska lisäämme pisteitä kulmapisteinä, Photoshop yhdistää ne suorilla polusegmenteillä käyrien sijaan:

Kaksoisnapsauttamalla kolmas piste.

Lisään neljännen kulmakohdan kaksoisnapsauttamalla oikeassa alakulmassa. Photoshop lisää jälleen yhden suoran reitin segmentin:

Neljännen kulmakohdan lisääminen.

Viimeistele polku kaksoisnapsauttamalla alkuperäistä lähtökohtaa, ja Photoshop lisää jäljellä olevan suoran segmentin:

Kaksoisnapsauttamalla lähtökohtaa polun sulkemiseksi.

Suoran polun segmentin muuntaminen kaareksi

Entä jos haluat polun yläosassa olevan tasaisen vaakasuoran viivan sijaan kaaren? Kaarevuuskynätyökalun avulla se on helppoa. Sinun tarvitsee vain napsauttaa mitä tahansa ylemmän reitin segmenttiä lisätäksesi uuden ankkuripisteen:

Uuden pisteen lisääminen polun yläosaan.

Luo sitten kaari vetämällä uutta pistettä ylöspäin:

Vedä uutta pistettä ylöspäin.

Useiden kiinnityspisteiden siirtäminen kerralla

Toistaiseksi olemme oppineet, että voimme siirtää yksittäistä kiinnityspistettä napsauttamalla ja vetämällä sitä Kaarevuuskynä -työkalulla. Mutta entä jos meidän on siirrettävä kahta tai useampaa kiinnityspistettä kerralla? Tässä tapauksessa voimme käyttää Photoshopin suoraa valintatyökalua . Löydät suoran valintatyökalun, joka tunnetaan myös nimellä "Valkoinen nuoli -työkalu", joka on sijoitettu työkalurivin Polunvalintatyökalun ("Musta nuoli -työkalu") taakse. Napsauta ja pidä painettuna Polunvalintatyökalua, kunnes näkyviin tulee valikko, ja valitse sitten valikosta Suoran valinnan työkalu:

Suoran valintatyökalun valitseminen työkaluriviltä.

Oletetaan, että haluamme muuttaa polumme korkeutta. Meidän on valittava kaikki kolme kiinnityspistettä, jotka muodostavat yläosan (kohta vasemmassa yläkulmassa, oikeassa yläkulmassa ja kaarin yläosassa oleva piste). Jos haluat valita kaikki kolme pistettä kerralla, napsauta ja vedä ruutua kaikkien kolmen pisteen ympärille suoran valintatyökalun avulla:

Vedä suoran valintatyökalun avulla kaikkien kolmen pisteen ympäri.

Napsauta sitten mitä tahansa kolmea pistettä yläreunassa, napsauta mitä tahansa niistä ja vedä ne kaikki kolme alaspäin yhdessä:

Polun muuttaminen siirtämällä kaikkia valittuja kiinnityspisteitä samanaikaisesti.

Voit vaihtaa takaisin Kaarevuuskynä -työkaluun valitsemalla sen työkaluriviltä:

Kaarevuuskynärökalun valinta.

Ja sitten polun poistamiseksi, jotta voimme aloittaa alusta, napsauta hiiren kakkospainikkeella (Win) / Control-napsauta (Mac) asiakirjan sisällä ja valitse valikosta Poista polku :

Poista polku -vaihtoehdon valitseminen.

Piirrä sydän kaarevalla kynätyökalulla

Otetaan lopuksi käyrä- ja kulmapisteistä opitut ja piirretään sydämen muotoiseksi polku. Kun olemme valmis, lopetamme tämän opetusohjelman oppimalla muuttamaan polun todellinen muoto, samoin kuin vektorimaskin ja valinnan ääriviivat.

Napsauta ensin alaosassa keskellä Curvature Pen Tool -työkalua asettaaksesi lähtöpisteesi:

Napsauttamalla asettaaksesi sydämen aloituspisteen.

Napsauta sitten vasemmassa yläkulmassa, missä vasemmalla oleva ensimmäinen pystysuora ohjain leikkaa ylöspäin toisen vaakasuuntaisen ohjaimen kanssa. Tämä lisää toisen pisteen, ja koska meillä on tällä hetkellä vain kaksi pistettä, Photoshop piirtää niiden välille suoran polun segmentin:

Napsauta lisätäksesi toisen pisteen.

Jos haluat lisätä kolmannen pisteen, napsauta sitä kohtaa, missä vaakatason yläohjain leikkaa toisen pystysuuntaisen ohjaimen kanssa vasemmalta. Koska tämä on kolmas kohtamme, Photoshop muuntaa suoran reitin segmentin käyräksi:

Kolmannen pisteen lisääminen luo käyrän.

Meidän on lisättävä neljäs kohta kohtaan, jossa toinen vaakaohja ylhäältä kohtaa pystysuuntaisen ohjaimen keskellä. Koska tiedämme, että tämän pisteen on oltava kulmapiste, ei käyräpiste, kaksoisnapsauta sitä lisätäksesi:

Neljännen pisteen lisääminen kulmapisteeksi kaksoisnapsauttamalla.

Napsauta seuraavaksi sitä kohtaa, missä vaakatason yläohjain leikkaa toisen pystysuuntaisen ohjaimen kanssa oikealta. Vaikka lisäämme tämän pisteen käyräpisteenä (yhdellä napsautuksella), Photoshop piirtää aluksi suoran polun segmentin. Tämä johtuu siitä, että edellinen kohtamme oli kulmakohta:

Lisää viides kiinnityspiste käyräpisteeksi napsauttamalla yhtä napsautusta.

Jos haluat lisätä seuraavan pisteen, napsauta sitä kohtaa, missä ensimmäinen pystysuora ohjain oikealta kohtaa toisen vaakasuuntaisen ohjaimen ylhäältä. Photoshop muuntaa jälleen suoran reitin käyräksi:

Kuudennen pisteen lisääminen muuttaa edellisen suoran käyräksi.

Lopuksi suljetaan polku ja viimeistele sydämemme muoto napsauttamalla alkuperäistä lähtökohtaa alareunassa. Tarvitsemme tämän pisteen olevan kulmapiste, ei käyrä, joten suorita polku kaksoisnapsauttamalla lähtöpistettä:

Kaksoisnapsauta lähtöpistettä sulkeaksesi polun kulmapisteellä.

Ohjainten sammuttaminen

Piirrämme Curvature Pen -työkalulla, joten poistamme oppaat siirtymällä valikkorivin Näytä- valikkoon, valitsemalla Näytä ja valitsemalla sitten Oppaat niiden valinnan poistamiseksi:

Siirry kohtaan Näytä> Näytä> Oppaat.

Tämä antaa meille vain tietämme:

Kaarevuuden kynätyökalulla piirretty sydämen muotoinen polku.

Polun muuttaminen valinnaksi, naamioksi tai muotoksi

Nyt kun olemme piirtäneet tietämme, Photoshopin avulla on helppo muuntaa polku joko valokuvan ääriviivaksi, vektorimaskiksi tai muotoksi . Kun Curvature Pen Tool on edelleen aktiivinen, löydät kaikki kolme vaihtoehtoa Asetukset-palkista. Valitse vain tarvitsemasi:

Käytä Tee-vaihtoehtoa kääntääksesi polun valintaan, vektorimaskiksi tai muotoon.

Valinnan ääriviivat

Jos haluat muuntaa polun valinnoksi, valitse Valinta :

Valitse "Valinta" Asetukset-palkista.

Photoshop avaa Tee valinta -valintaikkunan. Täällä voit tarvittaessa lisätä höyheniä valintaan tai sulkea valintaikkunan napsauttamalla OK:

Tee valinta -valintaikkuna.

Photoshop muuntaa polun ääriviivat heti "marssivat muurahaisia" valinnan ääriviivat:

Kaarevuuskynätyökalulla piirretty polku on nyt valinta ääriviiva.

Kumoan sen, jotta voimme tarkastella kahta muuta vaihtoehtoa siirtymällä Muokkaa- valikkoon ja valitsemalla Kumoa valinnanmuutos . Voin myös vain painaa näppäimistön Ctrl + Z (Win) / Command + Z (Mac):

Siirry kohtaan Muokkaa> Kumoa valintamuutos.

Vektorimaski

Jos haluat luoda vektorimaskin polun rajauksesta, valitse Asetukset-palkissa Maski :

Napsauta "Mask" -vaihtoehtoa.

Photoshop muuntaa polun vektorimaskiksi, jolloin vain polun sisällä oleva alue pysyy näkyvänä asiakirjassa. Polkua ympäröivä chekkilautakuvio edustaa läpinäkyvyyttä, koska maskin alla ei ole muita kerroksia:

Polku näkyy nyt vektorimaskina, vain polun sisällä oleva alue on näkyvissä.

Ja jos katsomme Tasot-paneelista, näemme nyt vektorimaskin pikkukuvan :

Vektorimaskin pikkukuva ilmestyy Tasot-paneeliin.

Kumoan vektorimaskin, jotta voimme tarkastella kolmatta vaihtoehtoa siirtymällä Muokkaa- valikkoon ja valitsemalla Kumoa Lisää vektorimaski . Tai taas, voin vain painaa näppäimistön Ctrl + Z (Win) / Command + Z (Mac):

Siirry kohtaan Muokkaa> Kumoa Lisää vektorimaski.

Muotokerros

Viimeiseksi, jos haluat muuntaa Kaarevuuskynätyökalulla piirretyn reitin muotokerrokseksi, valitse Muoto :

Valitse "Muoto" Asetukset-palkista.

Photoshop täyttää uuden muodon nykyisellä Etuvärin värillä, joka minun tapauksessani on musta:

Polku on nyt muutettu muotoon.

Jos katsomme uudelleen Tasot-paneelista, näemme nyt uuden muotokerroksen . Voit muuttaa muodon väriä kaksoisnapsauttamalla muodon pikkukuvaa :

Kaksoisnapsauta Muotokerroksen pikkukuvaa muuttaaksesi muodon väriä.

Valitse sitten uusi väri Colour Picker -sovelluksesta . Koska olemme piirtäneet sydämen muodon, valitsen punaisen sävyn. Napsauta OK, kun olet valmis sulkemaan värinvalitsimen:

Muodon eri värin valitseminen Colour Picker -sovelluksesta.

Lopuksi piilottaaksesi polun ääriviivat muodon ympäriltä, ​​paina näppäimistön Enter (Win) / Return (Mac). Tai valitse vain toinen työkalu työkaluriviltä. Tässä on sydämeni muoto, joka on nyt täynnä punaista:

Punainen sydämen muoto, joka on piirretty kaarevalla kynätyökalulla.

Ja siellä meillä se on! Se on vaiheittainen opas polkujen ja muotojen piirtämiseen uuden Curvature Pen -työkalun avulla Photoshop CC 2018: ssa! Tutustu myös uusiin Rich Tool -vinkkeihin Photoshop CC 2018. Vieraile Photoshopin perusteet -osiossa vastaavien ohjeiden löytämiseksi!