Vinkkejä parempaan tulokseen blogisivustasi -

Tässä aiheesta aiomme oppia blogisivulta. Kauan sitten sinulla oli vain muutama luokka kirjailijoita, jotka loivat sisältökirjailijoita, runoilijoita, esseisteitä, toimittajia, novellikirjoittajia, pylväästä kirjoittajia ja akateemisia kirjoittajia. Verkon tulon myötä enemmän ihmisiä alkoi tulla rakkauteen - ja heitä kutsuttiin bloggaajiksi.

Ilmaisten alustojen, kuten blogger.com, ansiosta kuka tahansa voi luoda blogisivun ja aloittaa kirjoittamisen mistä tahansa auringon alla. Raportoidusti oli menestyviä bloggaajia, jotka ansaitsivat ensimmäisen miljoonan vuoden sisällä, mutta useimmat eivät päässeet mihinkään. Nykyään yrityksillä on myös blogeja liikenteen ohjaamiseksi ja liiketoiminnan edistämiseksi - keskeinen osa saapuvaa markkinointistrategiaa.

Tumblr.com, WordPress.com ovat suosittuja alustoja yritystietojen blogisivun rakentamisen aloittamiseen.

Tässä on kymmenen vinkkiä lisäämään liikennettä ja lisäämään yritystä blogisivullesi:

1. Valitse alaan liittyvä aihe

Jos toimit IT-alalla, kodinkoneissa, verkko-opiskeluissa, rahoituspalveluissa, terveydessä ja kuntossa, autoissa, pankkitoiminnassa, kirjanpitopalveluissa, maatalouden yritystoiminnassa tai muussa liiketoimintaluokassa, on parempi käsitellä yritykseesi liittyviä aiheita tai ala. IT-palveluyrityksen tulisi kirjoittaa IT-teollisuuteen liittyvistä aiheista eikä kulutustavaroista, elokuvista, henkilökohtaisista rahoista tai ruokaresepteistä, vaikka aiheetkin ovat suosittuja.

Asiakkaasi palvelevat paremmin, jos aiheet ovat heille erittäin osuvia, hoitavat heidän kohtaamansa ongelman tai auttavat heitä käyttämään palveluitasi paremmin. Kukaan ei lue blogisivua vain lukemisen vuoksi tai löytääkseen uskomattoman kirjallisuuskappaleen kuin romaanissa tai novellissa. Kaksi tärkeintä kysymystä, johon on vastattava kirjoittaessasi blogisivua, on: kuinka ainutlaatuinen aihe on ja kuinka se auttaa kohderyhmääni.

Osakevälitysyrityksellä voi olla blogeja, jotka auttavat asiakkaitaan ymmärtämään kaupankäynnin tekniikoita, suosituimpia yrityksiä valvomaan, uusia kauppaa koskevia määräyksiä ja miten se vaikuttaa niihin. Jos jotkut kirjoittajat ovat jo kirjoittaneet aiheesta, meidän on yritettävä löytää jotain uutta lisätäksesi tai antaako uusi ainutlaatuinen näkökulma aiheeseen tai keskusteluun.

Hyvin kirjoitettu blogisivu on arvoton, sillä siinä ei käsitellä kuluttajien huolenaiheita, kipupisteitä tai tarpeita.

2. Pituuden, otsikon, intro kieliopin, oikeinkirjoituksen ja typografian merkitys

Aikaisemmin uskottiin, että sisällönpituudella ei ole merkitystä verkossa, mutta viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että mitä pidempi sisällönpituus on, sitä enemmän liikennettä se houkuttelee ja todennäköisyyttä jakaa tai puhua hänen korkeammasta. Tyypillinen blogisivun sisällönpituus olisi 1800–3000 sanaa.

Kiinnitä erityistä huomiota kielioppiin, oikeinkirjoitukseen ja välimerkkeihin. Huonosti rakennetut lauseet, kieliopilliset virheet voivat vahingoittaa yrityksesi mainetta. On erittäin tärkeää, että joku oikoluku päivittää blogikirjoituksesi ja sisältöeditorin muokataksesi niitä selvyyden ja typografisten virheiden vuoksi.

Verkossa on niin paljon sisältöä, joka yrittää kiinnittää lukijoiden huomion ja antaa siten merkityksen otsikoille - houkutteleva otsikko voi vetää lukijan tarinasi ja se on ensimmäinen asia, jonka he näkevät hakutuloksissa. Analyytikkojen mukaan kahdeksankymmentä prosenttia lukijoista lukee otsikoita ja vain 20 prosenttia lukutekstistä.

Kysymykset, numerot, adjektiivit, kuinka kaikki kiinnittävät huomion. Forex. Kuinka vähentää luottokorttien velkataakkaa, Kuinka lisätä kuukausituloja ansaitsematta enemmän? Kuinka vähentää energiakustannuksia kotona? Jotkut mielenkiintoiset adjektiivit, joita voidaan käyttää, ovat vapaita, hauskoja, uskomattomia, välttämättömiä, huolellisia, outoja. Toinen menestyskaava otsikoille on yhdistelmä adjektiivia, avainsanaa ja lupausta, esim. Laske vaivattomasti 8 kiloa kahdessa viikossa. Kymmenen salaisuutta saavuttaa enemmän sijoitusrahastojen tuottoa. Viisi periaatetta menestyvälle osakemarkkinoille sijoittamiselle.

Pidä lauseet lyhyinä ja pieninä. Vältä herättäviä sanoja, jotka vaativat lukijaa tarkistamaan sanakirjan merkityksen. Otsikon jälkeen tärkein osa artikkeleita / blogi-artikkeleita on esittely. Sen pitäisi olla mielenkiintoista, kiinnostavaa ja luoda uteliaisuutta lukijalle lukea lisää. Isossa artikkelissa pitäisi olla luettelomerkkejä, jotta lukemista olisi helpompaa. Olisi oltava alaotsikoita, jotka erottavat eri teemoja blogiartikkeleista, jotta lukeminen olisi helpompaa. Lihavoidut kirjaimet ja kursivointi olisi käytettävä aina, kun se on tarkoituksenmukaista, jotta teksti olisi skannattavissa ja houkutteleva.

3. Kiinnitä huomiota hakukoneoptimointiin (SEO)

Kirjastossa kirjat ja aiheet indeksoidaan kirjoittajien, aiheiden ja avainsanojen perusteella, jotta jäsenet voivat selvittää, onko kirja saatavana ja jos on, missä hyllyssä. Samoin kun miljoonat verkkosivustot ja blogiartikkelit tarjoavat sisältöä monista aiheista, hakukoneet indeksoivat niitä aiheiden, avainsanojen perusteella.

Algoritmien nopeiden muutosten myötä viime vuosina ei ole enää helppoa noudattaa tiettyä strategiaa ja odottaa tuloksia. Google ei enää tarkastele artikkelissa esiintyvien avainsanojen esiintymistiheyttä, mutta onko sillä lisätietoja avainsanoihin liittyvistä tiedoista. Tämä osoittaa, että avainsanojen täyttö ei ehkä auta ollenkaan. Silti tagien, avainsanojen tarjoaminen tarinasi on suureksi avuksi Googlelle indeksoidaksesi blogin vinkkejä ja etsiä osuvaa sisältöä indeksoitavaksi. Ei ole haittaa tarkastelemalla Google Keyword Planneria tai Keywordtool.io löytääksesi korkeamman asteen avainsanoja, mutta viime kädessä avainsanoja tulisi käyttää hakukoneiden opastuksina selvittääksesi, mistä blogin vinkit tai artikkeli liittyvät.

Suositellut kurssit

  • Kansainvälisen markkinoinnin ohjelma
  • SEO-koulutus
  • Maaseudun markkinoinnin koulutuspaketti

4. Kiinnitä huomiota artikkelin laatuun

Saatat olla parhaan otsikon, tunnistaa artikkelissa käytettävät parhaan luokituksen avainsanat SEO-ohjeiden mukaisesti ja sillä on hieno esittely, kielioppi ja välimerkit ovat täydellisiä, mutta silti et välttämättä houkuttele lukijoita, jos sisällön laatu on heikko. Blogiartikkeleiden ei pitäisi olla liian subjektiivisia, vaan vain hämärtää, mitä tunnet tietystä aiheesta tai aiheesta. Siinä pitäisi olla tietoja, tilastoja tai joitain tekniikoita, jotka voivat auttaa lukijaa.
Siinä on oltava viittauksia asiakkaiden lausuntoihin, asiantuntijoiden lainauksiin, tutkimustietoihin, vaikuttajien lainauksiin ja omaan mielipiteeseesi, jotka olisi selvästi mainittava sellaisenaan eikä välitettävä tosiasiana. Samoin, jos artikkeli perustuu omaan tutkimus- tai kyselytietoosi, sen suosio hauissa paranee.

Jos sisältöön on lisätty avainsanoja, mutta sillä on vain vähän siihen liittyvää sisältöä, hakukoneet eivät välttämättä indeksoi niitä sitä varten ja menettävät siksi aiheeseen liittyviä sivujärjestyksiä.

Esimerkiksi. avainsanan tuottavuuden kannalta toimistossa Google ei välttämättä katso artikkelia, jolla on toimiston tuottavuus, toistuvan useita kertoja, mutta tarkastelee sitä seuraavan tai sitä edeltävän sisällön pituutta määrittääksesi avainsanan merkityksen kyseiseen artikkeliin.

5. Tee blogisivustasi kuvallinen

Sanotaan, että kuva on enemmän kuin tuhat sanaa ja infografia tai video paljon, paljon enemmän. Valokuva, piirros, taulukko, kaaviot tai muu visuaalisesti houkutteleva tuo lisäarvoa artikkelille ja todennäköisemmin luettavissa. Kuvan mukana on oltava hyvä kuvateksti, jos kuvia on enemmän kuin yksi, se on numeroitava kuvaksi 1, 1.1 jne. Artikkelin viittauksen helpottamiseksi. Kuvia käytettäessä on parempi olla käyttämättä tekijänoikeuksin suojattuja kuvia tai vain satunnaisia ​​kuvia, jotka ovat saatavana Google-haussa, mutta rojaltivapaita kuvia on saatavana sivustoilta, kuten FreeDigitalPhotos.com, Pixabay, Shutterstock. Jos kuitenkin käytetään omia alkuperäisiä kuviasi, ne näkyvät entistä paremmin hauissa. Jos julkaiset alkuperäisen kuvan, voit liittää tekijänoikeussymbolin ja ilmoittaa, että bloggaajien tai verkkosivustojen käyttämä valokuva on vahvistettava linkillä, joka palauttaa sivuston.

6. Jaa sosiaalisessa mediassa

Blogi-artikkeleitasi havaitaan todennäköisemmin, jos niitä jaetaan muun muassa Facebookissa, Twitterissä, Linkedinissä ja Google +: ssa. Lukijoiden jaettavien sosiaalisen median alustojen tulisi olla sosiaalisen median jakamispainikkeet.

Kun yhä useammat ihmiset viettävät aikaa sosiaalisessa mediassa, yhä useammat julkaisut käyttävät tätä alustaa saadakseen lukijat huomaamaan. Ennen yrityksen blogisivun avaamista on tiedot julkaistava yrityksen sosiaalisen median alustoille ja verkkosivuille.

Lisäksi blogin vinkit voidaan lähettää asiaankuuluville blogisivustoille. Lehdistötiedote voidaan lähettää myös mediasivustoille ja sähköposti-ilmoitukset on tehtävä. Sosiaalisen median lisäksi blogisivua voidaan popularisoida verkkoyhteisöjen, kuten Scoop.it ja Storify, kautta.

On todettu, että orgaaninen haku ja tavoittaminen Facebookin ja Googlen kautta ovat vähentyneet nopeasti viime aikoina, ja siksi on järkevää käyttää AdWordsia Googlessa ja lisätä tai mainosvaihtoehtoja Facebookissa ja Twitterissä.

7. Blogiviestien ja toimituskalenterien tiheys

Jos blogin kirjoittamistiheys on alhainen, sijoitus hakukoneissa ja lukijoiden muistama blogiisi saattaa laskea. Liian monet asiaankuulumattomat viestit eivät kuitenkaan anna lisäarvoa tarjouksillesi. On parempi, että sinulla on toimituksellinen kalenteri ja tunnistaa luettelo aiheista, joita eri kirjoittajat tai avustajat kattavat blogisivulle.

Kun sinulla on selkeä käsitys yleisöstä, alaan, johon olet liittynyt, määritä 20–40 aiheluettelo ja arvio niiden suorittamiseen tarvittava aika. Sitten varaa ne seuraaville kuukausille ja kirjoittajille, jotka kirjoittavat sen. Tutki verkkosivuston ja blogin sisältöä nähdäksesi onko tietyn tyyppinen sisältö houkuttelevampaa tietyillä viikonpäivillä. Pyydä kalenterisovelluksia, kuten CoSchedule ja Trello tai Google Sheets, luomaan toimituskalenteri.

8.Blogisivulla on oltava keskeinen kohta tai teema

On parempi, että artikkelissa on keskeinen teema, sen sijaan, että yritetään kattaa liian monta aluetta ja kadottaa keskittyminen. Se antaa lukijoille kohta keskittyä ja jakaa sen muiden kanssa. On oltava asianmukainen rakenne johdannon, artikkelin avaintaiteen ja siihen liittyvien tietojen, visuaalien ja päätelmien kanssa. Jos artikkeli on avoimen lähdekoodin foorumi suurille tiedoille, sen tulisi keskittyä avoimen lähdekoodin soveltuvuuteen tällaiseen tekniikkaan ja sen etuihin. Jos verkkosivustolla on liittyvää sisältöä, lukija voidaan linkittää siihen ja sitoutua.

8. Jokaisella blogisivulla on oltava asianmukainen toimintakehotus

Blogin tarkoitus ei lopu blogin lukemiseen ja vain unohtamiseen. Blogiartikkeleiden tulisi päätyä toimintakehotukseen, joka voi liittyä rekisteröintiin, e-kirjan lataamiseen, palvelun rekisteröintiin tai tilaamiseen tai ohjaamiseen toiseen sivustoon liittyvään artikkeliin.

10. Älä tee siitä yrityspuhetta

Blogisivusi ei saisi päätyä suoramarkkinointitoimintaan - tuotannon edistämiseen, yritystietoihin ja saavutuksiin. Blogiartikkeleiden tulisi vahvistaa uskottavuutesi, osaamisesi ja auktoriteettisi teollisuudessa antamalla kohderyhmälle olennaista laadukasta sisältöä. Se on elintärkeää suhteen luomiselle lukijaan. Tarinat, kokemukset, tapaustutkimukset ovat kaikki hyviä muotoja blogille sen sijaan, että esitetään tosiasioita yksin. Tarinat kiinnittävät lukijan huomion, ja jotkut tutkimukset osoittavat, että se voi vaikuttaa lukijaan lukemaan koko artikkelin.

johtopäätös

Blogisivu on todellakin tehokas foorumi rakentaa brändisi ja maineesi alalla. Se ei kuitenkaan ole helppo tehtävä ja vaatii tiettyä taitoa, kärsivällisyyttä ja johdonmukaisuutta vaikuttaakseen kohdeyleisöön. Laadukkaalle sisällölle ei voida korvata, ja avainsanoihin kohdistamisessa korostetaan liikaa. Omien blogin vinkkien lisäksi voit myös olla vierasbloggaaja muilla sivustoilla. Joskus huumori ja satiiri voivat myös auttaa rakentamaan yleisösi.

Kuten missä tahansa muussakin toiminnassa, paras tapa oppia on katsoa paremmin suoriutuvia blogeja ja miten ne rakentavat sisältöä ja markkinoivat niitä. Vältä sisällön kopiointia tai uudelleenmuotoilua lisäämättä siihen arvoa. Blogissa käytettyjen tietojen tai lainausmerkkien asianmukaiset määritykset lisäävät luotettavuutta.

Jokainen toimiala voi tarvita erilaisen strategian päästäkseen yleisönsä läpi, eikä ole yhtä kokoa sopivaa kaavaa, joka voi toimia aina. Lisäksi hakukoneiden ja sosiaalisen median dynamiikka muuttuu usein, mikä edellyttää lukijakunnan mittareiden tarkkaa seurantaa.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas blogisivusi optimoimiseksi? Älä huoli! Tässä on kymmenen vinkkiä lisäämään liikennettä. Nämä ovat seuraavat blogisivulle liittyvät ulkoiset linkit.

  1. WordPress ja Joomla: Mikä erot ovat?
  2. 10 tehokkainta tapaa blogin mainostamiseen (strategiat)
  3. 32 parasta ja hämmästyttävää seurata mobiilisovellusblogia
  4. 19 parasta Android-sovelluksen opasta jokaiselle bloggaajalle
  5. 10 upeaa vinkkiä saada parhaat tulokset blogisivustasi