Mikä on Bootstrap Grid System?

Jos haluat luoda vankan verkkosivuston asettelun, Bootstrap Grid System voisi olla täydellinen valinta saavuttaa se kykyä luoda nopeasti ruudukkoasettelut kaikenlaisille mobiililaitteille. Sen avulla pystyt purkamaan sarakkeet ja rivit sijoittamalla tiedot siten "leikkauspisteisiin" alueisiin. Bootstrap-ruudukkojärjestelmä pystyy tuottamaan kaksitoista saraketta ja lukemattomia rivejä, jotka tunnetaan myös nimellä kaksitoista ruudukkojärjestelmää.

Määritelmä

Se on kokoelma HTML / CSS-osatekijöitä, joiden avulla voit luoda verkkosivuston ja auttaa pitämään sen sisällön helposti merkittävissä asemissa.

Bootstrap-verkkojärjestelmän ymmärtäminen

Tämä ruudukkojärjestelmä on nimittäin valmistettu kolmesta komponentista:

 • Säiliö

Se on '' elementti, joka pitää tehokkaasti rivejä ja sarakkeita ja jolla on tärkeä rooli oikean leveyden tarjoamisessa tietylle asettelulle.

 • riviä

Se on luokan .row komponentti, joka tyhjentää täyttövalikon ja toimii kääreenä kaikissa sarakkeissa.

 • pylväät

Bootstrap-järjestelmässä käytetään erilaisia ​​sarakkeen luokan etuliitteitä erikokoisille laitteille.

Esimerkiksi - .col-xs- etuliitettä käytetään laitteen koon ollessa <768px.

Kuinka Bootstrap Grid -järjestelmä tekee työskentelystä niin helppoa?

Bootstrap-sovelluksella on helppo tehdä Flexbox-pohjaisia ​​asetteluita johtaen tarvittavan virstanpylvään saavuttamiseen. Samankaltaisten korkeuksien ja leveysten sarakkeiden luominen on tärkeä osa tätä ruudukkojärjestelmää, mikä tekee siitä ainutlaatuisen ja auttaa myös saavuttamaan paljon realistisempia sarakkeita.

Mitä voit tehdä Bootstrap Grid -järjestelmällä?

Bootstrap-ruudukkojärjestelmän avulla voit:

 • Luo kaksi, kolme, automaattinen, moni ja kompakti sarakkeen asettelut.

Se auttaa myös:

 • Ristikkopylvien korvaaminen, pesäke, kohdistaminen ja järjestäminen.

Työskentely Bootstrap Grid -järjestelmän kanssa

Työskentely Bootstrap-ruudukkojärjestelmän kanssa tuo aikaan tietyn joukon tärkeitä sääntöjä, jotka käsittävät:

 • Sarakkeiden tulee olla Rivien välitön alaikä
 • Rivien tulisi koostua vain sarakkeista.
 • Rivien oikea sijainti on säilytysastian sisällä.

edut

Se on kehys, joka täydentää valmiita ominaisuuksia. Se on huippuluokan löytö, jolla on keskeinen rooli verkkosivustojen ja sovellusten luomisessa helposti ja paremmin. Bootstrap-verkkojärjestelmän etuja ovat:

 • Kehitysnopeus

Tarjoaa vähemmän CSS-toimintoja ja oletuskoodeja, se auttaa sinua säästämään aikaa. Sen kätevät teemat auttavat saavuttamaan tavoitteesi ajoissa.

 • valppaus

Se on hyvin varustettu reagoivilla hyödyllisyysluokkien ominaisuuksilla ja reagoivalla kehyksellä, jolla on taitoaitoja näytön tarkkuuksien muuttamiseen, jolloin voit piilottaa / näyttää tietyn osan sisältöä.

 • tasaisuus

Se varmistaa erittäin johdonmukaisen tuotettaessa kannattavia tuloksia pitkällä tähtäimellä.

 • muokattavissa

Se on kattava alusta, joka tarjoaa personoinnin, jotta voit suunnitella profiileitasi parhaiten vastaavia verkkosivustoja. Se on mikä tahansa ominaisuus, jonka avulla voit valita parhaan loput!

 • Tuki

Sitä tukee vahva tukiyhteisö, ja se tuottaa päivityksiä riskialttiiden asioiden lieventämiseksi säännöllisesti.

Vaadittavat taidot

Alla on joitain Bootstrap Grid -järjestelmän taitojen hallitsemiseksi tarvittavia taitoja.

 • HTML-perusteet

Ennen kuin kokeillaan Bootstrap Grid -järjestelmää, on välttämätöntä, että sinulla on perustiedot HTML: stä. HTML: n ymmärtäminen perustasolla antaa sinulle varmasti reunan työskennellessäsi Bootstrap Grid -järjestelmän kanssa.

 • CSS: n perustiedot

Bootstrap toimii CSS: n, JavaScriptin ja HTML: n avulla. Siksi CSS: n ymmärtäminen on välttämätön taito kaikille ammattilaisille, jotka haluavat hallita Bootstrapin.

 • Perustiedot JQuerystä

Perustiedot jQuerystä on tärkeää, koska Bootstraps sisältää jonkin osan jQuery-kehyksestä.

Lyhyesti sanottuna, ennen Bootstrapin käyttöä on tärkeää, että sinulla on perustiedot CSS: stä, HTML: stä ja jQuerystä. Vaikka sinulla olisi perustiedot näistä kolmesta, voit alkaa käyttää Bootstrapia verkkosivuston kehittämiseen.

Miksi meidän pitäisi käyttää BootStrap-ruudukkojärjestelmää?

Alla on joitain syitä Bootstrap Grid -järjestelmän käyttöön:

 • Erinomainen verkkojärjestelmä

Minkä tahansa sivun asettelun luomiseksi hyvän verkkojärjestelmän tarve on ensiarvoisen tärkeää. Bootstrapilla on yksi parhaimmista reagoivista verkkojärjestelmistä. BootStrap-ruudukkojärjestelmä on erittäin kätevä sisällön piilottamisessa.

 • Nopea ja helppo käyttää

Koska käynnistyslokerossa on ennalta määritetyt luokat ja mallit, se vähentää koodauksen tarvetta. Käynnistyslopun avulla voit kehittää verkkosivuston helposti. Bootstrap on yksi markkinoiden nopeimmista ja helppokäyttöisimmistä etuosakehyksistä.

 • Reagointikykyä

Tarve luoda reagoiva verkkosivusto tässä digitaalimaailmassa on ensiarvoisen tärkeää. Sen nestemäinen ruudukkoasettelu mukautuu täydelliseen näytön tarkkuuteen. Bootstrap -sovelluksella voit luoda mobiililaitteisiin reagoivan verkkosivun helposti.

 • Avoin lähdekoodi

Koska tämä on avoimen lähdekoodin alusta, sinun ei tarvitse käsitellä lisensointi- ja osto-ongelmia.

 • johdonmukaisuus

Bootstrapin avulla voit ratkaista epäjohdonmukaisuudet kehittäjien ja suunnittelijoiden välillä. Kehityskoodien keskusjoukko ratkaisee ongelmat kehitysrintaman ja loppukäyttäjän rintaman välillä. Jokainen alusta saa samanlaisen tuloksen Bootstrapista. Olipa kyseessä sitten Chrome, Firefox tai Internet Explorer, Bootstrap näyttää samalta kaikilla selausympäristöillä. Riippumatta siitä, kuka työskentelee projektissa. Bootstrap tarjoaa hyvää johdonmukaisuutta käyttäjille.

Kuinka Bootstrap voi auttaa sinua urakehityksessä

Internetissä on nykyään kytketyssä ja digitaalisessa maailmassa tärkeä rooli yritysmaailmassa. Bootstrap-taitoja omaavilla ammattilaisilla on erinomaiset mahdollisuudet tässä digitaalimaailmassa. Ammattilaiset, joilla on HTML, JavaScript, jQuery ja Bootstrap-tietämys, voivat tehdä kukoistavastaan ​​kantoaaltaan monilla aloilla. Jokaisella on erilaisia ​​syitä erilaisten tekniikoiden hakemiseen, mutta Bootstrapin oppiminen tuo varmasti hyötyä osaamisalueeseesi ja tarjoaa myös paljon kasvumahdollisuuksia ja rahaa.

johtopäätös

Yllä olevassa artikkelissa olemme keksineet olennaisen huomautuksen Bootstrap-verkkojärjestelmästä. Tässä artikkelissa on tietoja Bootstrap-verkkojärjestelmästä, sen perusteista, toiminnasta ja eduista. Se on käyttöliittymä, avoimen lähdekoodin kehys, jossa on CSS: n, HTML: n ja JavaScriptin yhdistelmä. Bootstrapin avulla voit kehittää helposti mobiililaitteisiin valmiita, reagoivia verkkosivustoja.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Bootstrap Grid -järjestelmään. Tässä keskustelimme Bootstrap-ruudukkojärjestelmästä. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Mikä on Bootstrap?
 2. Bootstrap-komennot
 3. Bootstrap -haastattelukysymykset
 4. Bootstrap vs WordPress
 5. Bootstrap-komponentit