Suojarahastoanalyytikon palkka -

Hei ihmiset, haluan aloittaa yksinkertaisella kysymyksellä?

 • Kuinka rikkaat ihmiset rikastuvat !!!
 • Haluatko ymmärtää rahan ansaitsemisen salaisuuksia?
 • Missä he sijoittavat rahansa?

Vastaus on ”hedge Fund research analyytikko”! Kyllä, hedge-rahastot ovat kultakaivoksesta varakkaille ihmisille tulla varakkaammiksi ja vauraammiksi! Haluatko ymmärtää, kuinka hedge-rahastot ansaitsevat enemmän rahaa käyttämällä monimutkaisia ​​strategioita asiakkailleen? Älä huolestu, tässä artikkelissa tarkastelemme tarkasti suojattuja rikkaiden ihmisten ansaitsemisen salaisuuksia sijoittamalla kultakaivokseen, jota kutsutaan hedge-rahastoiksi, ja kuinka Hedge Fund -analyytikot auttavat heitä saavuttamaan nämä tavoitteet.

Mikä on hedge Fund -analyytikon palkka?

Seuraakaamme askel askeleelta lähestymistapaa. Ensinnäkin meidän on ymmärrettävä riskirahasto. Ennen sitä tiedätkö; mitä tarkoittaa ”hedge”? Se tarkoittaa yksinkertaisesti vähentää tai hallita sijoitukseen liittyvää riskiä.

Joskus monet ihmiset ovat hämmentyneet sijoitusrahaston ja hedge-rahaston välillä. Oikeastaan, Hedge-rahasto on paljon erilainen kuin sijoitusrahasto. Joten, ”Hedge Fund on yksityinen sijoitusväline, joka käyttää aggressiivisia sijoitusstrategioita absoluuttisen tuoton tuottamiseksi”. Tämä on hedge-rahaston maallikon määritelmä.

Onko sinulla koskaan ollut kysyttävää siitä, miksi niitä kutsutaan ”Hedge Fundiksi”?

Yksi tärkeimmistä syistä on, että he ”suojaavat” sijoitusriskinsä. Yleensä hedge-rahastojen alkuperäinen sijoitus on erittäin korkea verrattuna sijoitusrahastoihin tai mihin tahansa muuhun rahastoon. On todettu, että hedge-rahaston alkuperäinen sijoitus on erilainen sijainnin kannalta. Yleensä vähimmäissijoitus hedge-rahastoon on 2500–5000 dollaria ja sijoittajia, jotka tekevät sijoituksensa hedge-rahastoihin, kutsutaan HNI: ksi eli korkean nettoarvon omaisiksi henkilöiksi.

Nyt saatat ajatella, että

"Haluan tehdä uran hedge-rahastossa, mutta kysymys on MITEN?"

Kuka on Hedge Fund -analyytikko?

Jos aiot tehdä uraa hedge-rahastossa, yksi asia tulisi pitää mielessä. Ura hedge-rahastossa eroaa paljon muista myynti- tai ostamisyhtiöistä.

 • Hän on analyytikko, joka seuraa pääomamarkkinoita ja erilaisia ​​rahoitustuotteita, kuten joukkovelkakirjalainoja tai osakkeita ympäri maailmaa rahaston hyödyksi.
 • Hän tekee syvällistä tutkimusta ja analyysiä, jota vaaditaan sijoituspäätöksen tekemistä varten.
 • Tämän lisäksi he vastaavat myös salkunhoitajiensa ja vanhempien analyytikoiden tukemisesta kannattavien sijoituspäätösten tekemisessä.
 • Hän toimittaa kaikki päivitetyt rahastotiedot rahastosta ja päivittää nämä tiedot päivittäin järjestelmässä. Oman oman hedge-rahaston tutkimuksen analyytikko suosittelee rahastonhoitajalle strategioita, jotka auttavat minimoimaan riskit ja maksimoimaan sijoitetun pääoman tuoton.

Suositellut kurssit

 • Taloudelliset suunnittelukurssit
 • Cairn Intian sertifiointikoulutuksen taloudellinen mallintaminen
 • Ammatillinen PMP-koulutus
 • Aikataulu kehityssuunnittelukurssi

Vaadittava pätevyys

Oletko valmistunut tunnustetusta yliopistosta? Ja haluatko päästä hedge-rahastoon?
Luuletko, että valmistuminen on oikea tutkinto vai sanotaanpa, pätevyys tulla hedge Fund -analyytikoksi? Mitä mieltä sinä olet? Itse asiassa pätevyydellä on merkitystä ja se eroaa sijainnista toiseen. Useimmissa tapauksissa ehdokkaan on kuitenkin oltava valmistunut tai hänellä on oltava maisterin tutkinto, jolla on vahvat tiedot rahastoista. Useimmat hedge Fund -yritykset palkkaavat hakijoita, joilla on MBA-tutkinto tai ammattipätevyys, kuten Chartered Financial Analyst. Jos olet ainoa jatko-opiskelija, sinun on tehtävä muuta varmentamista valmistumisen lisäksi. Vähimmäispätevyyden tulisi olla

 • Perustutkinto (työharjoitteluun)
 • Valmistua
 • MBA maineikkaasta instituutista
 • Chartered Financial Analyst (CFA)

Vaaditut taidot

Hedge Fund -analyytikolle tarvittavien taitojen etsiminen! Älä tuhlaa aikaa selaamaan liian monta verkkosivustoa Internetissä. Voit yksinkertaisesti analysoida minkä tahansa hedge Fund -analyytikon työkuvauksen; josta saat käsityksen taitoista. Jos analysoit tehtäväkuvausta vilpittömästi, tulet tietämään, että sinulla on oltava vahva ymmärrys hedge-rahastoista ja sinun on myös oltava erinomainen kvantitatiivisessa ja laadullisessa tutkimuksessa, taloudellisessa mallintamisessa. Hedge Fund -analyytikkona velvollisuutesi on vakuuttaa johtajasi noudattamaan strategiaasi tutkimuksen perusteella, joten on oltava erinomainen suullinen ja kirjallinen viestintä- ja esitystaito. Lisäksi olemme luetteloineet seuraavat pakolliset taidot:

 • Syvällinen tieto hedge-rahastoista
 • Erinomainen kirjoittamis- ja analyyttinen kyky
 • Erinomaiset kommunikaatiotaidot
 • Kyky työskennellä joukkueessa.
 • kyky työskennellä itsenäisesti
 • Johtajuus ja aloite

Tyypillinen työprofiili

Haluan ehdottaa, että tutustu eri työportaalien läpi ja ymmärrät rekrytoijien tarpeen, niin saat käsityksen hedge-rahastojen analyytikoille vaaditusta työprofiilista. Valmistele sitten itsesi työprofiilin mukaan. Viime aikoina käyin juuri läpi joitakin työportaaleja. Tutkiessani hedge-rahastojen analyytikoiden tehtävänkuvausta, jota hedge-rahastoyritykset etsivät, haluaisin kuvailla joitain ominaisuuksista:

 • Tee perusteellinen tutkimus pääomamarkkinoista
 • Ylläpitää rahoitusmalleja ja suorittaa arvostusta
 • Apua vanhempi analyytikko ja salkunhoitaja sijoituspäätösprosessissa
 • Suorita pääoma- tai rahoitusmarkkinoiden analyysi
 • Investointiehdotusten valmistelu asiakkaalle
 • Valmistele esitys, mainosmateriaali
 • Osallistu tapaamisiin maakunnan vetäjien ja asiakkaan kanssa
 • Rahastostrategian kehittäminen hedge-rahastojen tutkimusanalyytikon perusteella.

Mitä tarkalleen ottaen palkkarahastoanalyytikko tekee?

Tähän mennessä olemme tarkastelleet hedge Fund -analyytikoiden merkitystä, hedge Fund -analyytikoille vaadittua pätevyyttä, taitoja ja työprofiilia. Mielestäni monet meistä saattavat olla kiinnostuneita hedge-rahastojen analyytikoiden tarkasta työstä.

 • Hän antaa sijoitusstrategiaa koskevan suosituksen Hedge Fund Fund -päällikölle.
 • Analyytikkona sinun on ymmärrettävä rahasto sydämestäsi ja keksittävä paras sijoitusstrategia.
 • Rahaston analyytikoilla on ensisijainen tavoite minimoida riski ja maksimoida sijoitetun pääoman tuotto. Se siitä!!! Töissä; olet tekemisissä suurien summien kanssa. Olet osa joukkuetta, joka vastaa miljardin dollarin sijoituksen käsittelystä.
 • Kun työskentelet hedge Fund -analyytikkona, käsittelet laskentataulukoita päivittäin. Joten sinun pitäisi olla erinomainen excelissa. Ja toinen puoli työstäsi on kokoukset. Saatat pitää päivittäin kokouksen ehdottaaksesi tai parhaita ideoita sijoitusstrategiaksi.

Hedge Fund Fund -analyytikon palkka

Jos ansaitset rahaa asiakkaallesi, niin kyllä, olet vastuussa myös hyvästä korvauksesta tai bonuksesta. Hedge Fund -analyytikon palkkiot vaihtelevat rahastoittain. Palkka vaihtelee useiden tekijöiden, kuten koulutuksen, kokemuksen, sijoitusstrategioiden ja hedge-rahaston perusteella, jota varten analyytikko työskentelee. Yhdestä työportaalista hedge-rahaston analyytikon keskipalkka on alle:

(Lähde: http://www.indeed.com/)

Hedge Fund -analyytikon tyypillinen päiväpalkka

Jos sinut valitaan Big hedge -rahastoon, niin kuinka tyypillinen olisi? Tässä on vastaus; Hedge Fund -analyytikon työaika on yleensä markkinat. Heidän ei yleensä odoteta työskentelevän viikonloppuisin.

Aamu tuntia

Analyytikkopäivä voi alkaa kello 6.30–7.30 ja sitten hän voi käydä läpi viimeisimmät uutiset ympäri maailmaa. Asiakkaisiin tai yrityksiin liittyvät uutiset. Katso myöhemmin välittäjäraportteja, päivitä taloudelliset arviot. Tarkista ja kirjoita sähköpostiviestit huolenaiheisiin, kuuntele neuvottelupuhelua. Seuraa markkinoita, suunnittele kokouksia, tämä on hedge-rahastojen analyytikon tärkein ajoitus.

Keskipäivällä

Lounas (eniten aikaa käytettävissä pöydälläsi, koska sinulla ei ole tarpeeksi aikaa mennä kahvilaan ja syödä lounasta ystävien kanssa); Rahoitusmallinnus, johdon keskustelut, myynti- tai myyntitapahtumiin osallistuminen, tarkista Bloombergin näytön tai Reutersin välillä tarkistaaksesi mitä hullua tapahtui päivän aikana markkinoilla.

Pitkien työaikojen jälkeen

Päivän lopussa analyytikko oli kiireinen ottamaan raporttien tai mahdollisten kirjoitusten tulosteet, seuraavien päivien suunnitellut kokoukset ja työ. Siksi hänen on oltava valmis tekemään kaiken uudelleen seuraavana päivänä.

Kuinka tulla hedge Fund -analyytikoksi?

Oikeastaan ​​käytännössä se on melko vaikeaa tuoreemmalle, mutta ei mahdotonta. Voit päästä hedge-rahastoon monin tavoin. Monet hedge-rahastot tarjoavat harjoittelua / koulutusta opiskelijoille. Haluaisin ehdottaa, että hyödyntäisit tällaisia ​​ohjelmia. Jos olet täysin uusi hedge-rahastojen maailmassa, haluaisin ehdottaa, että siirryt hedge-rahaston perustason kurssille.

Suositellut kurssit -

Joten tässä on joitain, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja näistä kursseista Hedge Fund Fund Analystin palkka ja myös kuinka tulla hedge Fund -analyytikoksi. joten jos haluat lisätietoja artikkelista, käy vain linkin läpi.

 1. Suojarahastojen kattava kurssi
 2. Katsaus suojarahastoihin
 3. Johdannaisten kirjanpito suojausrahastoissa
 4. Suojarahastojen rakenne ja toiminta

Suositellut artikkelit -

Tässä on artikkeleita, joiden avulla saat lisätietoja Hedge Fund Analyst -yrityksestä, joten käy vain linkin läpi.

 1. Hedge Fund -strategiat
 2. Sijoitusrahastotyön tärkeät edut
 3. 8 vinkkiä asiantuntijarahastojen hoitajalta