Myynti avaintaidot -

”Myynnin avaintaidot” on yrityksesi tärkein taito. Jos olet pienyrityksen omistaja, freelancer tai ammattilainen, sinulla on oltava myynnin avaintaidot uran nostamiseksi. Tässä artikkelissa annetaan sinulle tarkat syyt, miksi myyntitaitotaidot ovat elintärkeitä kasvullesi, ja puhumme myös siitä, kuinka voit kehittää itsesi uskomattomaksi myyntimieheksi tai myyjäksi ymmärtämällä ja oppimalla muutama perustekijä.

Aloittamatta miksi myyntiominaisuudet ovat ilman arvostusta, arvokkain taito, jonka voit aina oppia ammattilaisena.

Miksi myynnin avaintaidot ammattitaitona ovat tärkeitä?

On monia syitä, miksi sinun pitäisi oppia kyky tehdä myyntitaitoja. Tässä on 10 syytä, joiden vuoksi sinun on ehdottomasti päästävä irti muiden taitojen oppimisesta ja ensin myynnistä.

 • Luo tuloja suoraan

Toisin kuin mikään muu liike-elämän taito, myynnin avaintaidot ovat suoran tulon tuoton pyhä graali. Miksi aloittavat yritykset rakentavat myyntitiiminsä ensin ennen mitään muuta? Koska he tietävät, jos he eivät rakenna myyntitiimiä, älä tee heitä markkinoiden ryhmäksi, älä tee myyntiä asiakkaille; silloin he eivät ansaitse rahaa. Se on niin yksinkertaista. Opi tekemään myyntiä, jos haluat ansaita enemmän tai ansaita ensimmäisen lahjan yrityksessä. Vaikka olet tuoreempi ja yrität haastatteluita, opi myymään oma tuotemerkki haastattelijoille ja teet sopimuksen.

 • Opit kaksi liiketoiminnan kahta tärkeintä sanaa

Jos olet ammattilainen tai liikemies, kaksi asiaa on sinulle tärkeintä. Ensimmäinen sana on sinulle . Jos et ole, yritystä, uraasi ei ole koskaan olemassa. Toinen sana on miksi . Sinun on tiedettävä, miksi olet liike-elämässä, ja riippumatta siitä, minkä päätöksen teet, sinun on aina kysyttävä itseltäsi kysymys - miksi ? Myynnissä sinun on opittava molemmat sanat. Ensimmäinen on sinä ja toinen miksi. Jos tiedät kuka olet, kuinka kuvailisit sinua asiakkaiden edessä ja jos pystyt vastaamaan miksi teet tämän, miksi kohdistat heidät asiakkaiksi ja miksi he ostaisivat sinulta, kaikki yritykseesi liittyvät kysymykset tulevat olemaan vastasi.

 • Opit esittämään tehokkaita kysymyksiä

Myynnin avaintaidot ovat joukko kysymyksiä, joihin vastaat asiakkaillesi hyvin ideoiden tai tuotteiden ja palveluiden kautta. Aina kun olet näkymän edessä (mahdollisuus voi olla kuka tahansa haastattelijasta asiakkaalle markkinoilla), sinun on esitettävä joukko tehokkaita kysymyksiä, jotta he ymmärtävät, että myymäsi ykköstarkoitus auttaa heitä. Voit kysyä, kuinka haastattelutilani kysymykseni auttaa haastattelijaani! Kysymyksesi auttaa häntä valitsemaan sinut muiden haastateltavien joukosta sopiviksi organisaatioksi.

 • Annetaan arvo ensin

Myynnin avaintaidot ovat tärkeitä, koska ne eivät voi ansaita rahaa tai tehdä ideoistasi virusperäisiä. Myynti on tärkeää, koska se antaa arvoa jo ennen kuin asiakkaat ymmärtävät tämän. Jos esimerkiksi menet haastatteluun ja käytät salkutekniikkaa ja tarjoat analyysin yrityksen edellisen vuosineljänneksen myynnistä, lisäisitkö arvoa ensin? Kyllä, koska teet sen jo ennen kuin yritys palkkaa sinut tekemään analyysit. Myynti on mahdollisuus lisätä arvoa potentiaalisen asiakkaan elämässä. Ja siksi myyntitaitot ovat niin tärkeitä.

 • Opit käsittelemään hylkäämisiä

Suurin osa ihmisistä ei halua saada myyntilaatuja, koska he ajattelevat, etteivät he pysty ottamaan vastaan ​​hylkäämisiä. Mutta se ei koske hylkäämistä; pikemminkin miten käsittelet hylkäämiä ja opit niistä. Oletetaan esimerkiksi, että olet haastattelussa ja sinulta kysytään, mikä olisi odotuksesi?

Sanoit useita ja haastattelijaryhmä sanoi - liian korkea! Sen sijaan, että tunnet hylätyn, näytä heille raportti ihmisistä, jotka ovat samassa asemassa, ja heidän keskipalkansa per vuosi. Kun näytät sen heille, he eivät voi sanoa, että pyydät liikaa. Ja he ostavat hinnan. Ja arvaa, mitä opit käsittelemään kaiken myynnin ja kaiken liiketoiminnan suurimmat takaisku. Ja se on oppia käsittelemään hylkäämisiä.

 • Saat valtavan luottamuksen

" Myynti ei ole kaikille" - he sanovat. Mutta kaikki myyvät. Asia on, että emme halua myydä; mieluummin haluamme ostaa. Se on enemmän psykologinen asia kuin todellinen. Ja kun myyt, kun voit luoda havaitun arvon heidän psyykessään tuotteillesi ja palveluillesi ja he ostavat sinulta, saat valtavan luottamuksen työelämään.

 • Häiriötekijä on lisääntynyt tuhatkertaiseksi

Aina kun kirjaudumme sisään Facebookiin, Twitteriin tai YouTubeen, näkisimme joukon mainoksia, ja ihmiset näyttävät ansaitsevansa ansaita mainosten antamisen kaikkialle. Miksi? He haluavat myydä. Mutta myynnin arvo ei ole yrittäminen olla kaikkialla, vaan kyky tehdä oikea sijainti. Siksi tällä massiivisen hajaantumisen aikakaudella on tärkeämpää oppia kyky myydä myyntiä. Nyt on tärkeää, että markkinoija ja ammattilaiset ymmärtävät, että myynti ei yritä saada asiakkaiden huomioita; sen sijaan, että yritetään puhua heidän uskomustensa ja arvojensa suhteen ja vastata heidän luontaisiin tarpeisiinsa. Ja myynnin oppiminen taitona on siis erittäin välttämätöntä.

 • Venyttelyn voima

Myyntiominaisuudet pakottavat sinut olemaan enemmän kuin olet nyt. Jos opit myyntiä, jokainen päivä olisi uusi oppimispäivä. Tapaat erilaisia ​​ihmisiä eri kulttuuritaustat, ammatit, etnisyys, kieli ja viestintätapa. Opit kuinka puhua, miten esitellä, kuinka mainostaa omaa tuotemerkkiäsi (jos se on vain sinä ) ja kuinka saada itsesi soittamaan toiselle mahdolliselle asiakkaalle päivän päätteeksi. Jos opit ja teet myyntiä, kaikesta muusta tulee huomattavasti helpompaa. Myyntiominaisuuksia voidaan kutsua seuraavassa lauseessa - taito, joka opettaa sinulle kirjekuoren työntämisen.

 • Opettakaa keskittymään seuraavaan

Useimmissa tapauksissa, kun meidät hylätään tai epäonnistumme asioissa, me jäämme jumiin. Mutta jos opit myyntiä, se on aivan erilaista. Opit lopulta sanomaan 'seuraava' kuultuaan 'ei' sen sijaan, että menisit huoneeseesi ja nukut huovan alla. Taistelet halua olla mukava ja pystyt todella omaksumaan epämukavuuden ja siirtymään seuraavaan paremman tuloksen saavuttamiseksi.

 • Viestintä ja neuvottelut

Opit paljon viestinnästä ja neuvotteluista. Opit erilaiset sävelkorkeudet, esittelyt, hylkäämisen käsitteleminen ja hinnasta neuvotteleminen, kun asiakkaasi sanovat, että se on korkeampi kuin sen pitäisi olla. Myynnin oppiminen tuo mukanaan paljon positiivista muutosta. Heti et ymmärrä, mutta lopulta ymmärrät, mikä tämä taito todella muuttaa.

Kun opit yllä olevaa, pidä luetteloa kädessä, jotta aina kun tunnet hylkäyksen, voit lukea luettelon ja motivoida itseäsi ja palata takaisin töihin. Oikein. Opit parhaiten tekemällä.

Nyt esittelemme kuinka voit kehittää myyntitaitoja. Otetaan selvää miten.

Kuinka kehittää kykyä myydä?

Emme anna sinulle mitään kaavaa myyntiin. Pikemminkin kerromme sinulle, kuinka se pitäisi tehdä. Otetaanpa suosittu skenaario, kuten kynän myynti asiakkaalle. Oletetaan, että olet myyjä vähittäiskaupassa! Asiakas kävelee sisään ja tarttuu joukko kynää kynätelineestä. Kun hän tarkastelee kaikkia kynää, tulet hänen luoksesi ja esittelit itsellesi - “Hei! Olen (nimesi)! Kuinka voin olla avuksi?"

Nyt annamme sinulle kaksi skenaariota tapaan, jolla sinulla on potentiaalinen asiakas. Ensimmäisessä skenaariossa näemme tavanomaisen skenaarion, jonka useimmat myyjät tekevät. Ja toisessa skenaariossa näemme kuinka myydä.

Tavallinen skenaario

Menet potentiaalisen asiakkaan luo ja alat näyttää erilaisia ​​kynää ja hän sanoo - Ei, ei tämä. Ei, ei myöskään tämä. Ja lopuksi, muutaman minuutin kuluttua hän kävelee kaupasta ostamatta mitään kynää. Näin tapahtuu enimmäkseen kaupoissa, markkinoilla ja haastattelupaneeleissa. Luuletko tarpeettomana sanoa, että tämä lähestymistapa ei toimi?

Skenaario, joka auttaa myymään kynää

Kun asiakas etsii oikeaa kynää, esittelet itsesi ja kysyt kuinka voit auttaa häntä. Hän sanoo etsimään kynää. Sen sijaan, että kysyisit mitä kynää etsit, kysyt - ”Milloin kirjoitat?” Hän sanoo - ”Kirjoitan aamulla; joskus toimistossa raporttien laatimiseksi tai asialistan laatimiseksi ennen työtä tai kokousta; ja illalla ennen kuin menen nukkumaan. ”Kysyt sitten -” Millaista kynää käytät kirjoittaessasi aamulla, toimistossa tai yöllä? ”Hän sanoo -” Kirjoitan täytekynällä aamulla., Rakastan sitä aamulla. Kirjoitan ”käytä ja heitä” -kynällä toimistossa. Ja yöllä rakastan geelikynää. ”Sanot -“ Se on hienoa. Mitä etsit nyt? "Hän sanoo -" Etsin "käytä ja heitä" -kynää. "Joten, siirryt eteenpäin ja vedät kynän ulos ja sanot asiakkaalle -" Kokeile tätä. Tämä on halpaa, ja vain 5 dollarissa voit tarttua kymmeneen niistä. Se säästää yrityksellesi kustannuksia ja voit hyödyntää kirjoittamista. ”Asiakas yrittää kirjoittaa kynällä ja poimii joukon kynää ja lähti lähettämään kiitoksen teille.

Toisessa skenaariossa et ole yrittänyt tehdä mitään erityistä. Mutta se on paljon erilainen kuin ensimmäinen skenaario. Ensimmäisessä skenaariossa se vain yrittää myydä potentiaalista asiakasasi, kun taas toisessa skenaariossa kysymys on enemmän kysyä ja ymmärtää mitä asiakkaat haluavat.

Myyntiprosessi

Yllä olevasta hypoteettisesta tilanteesta näimme kuvion, ja jos joku myyjä tai myyjä käyttää tätä mallia, se on onnistunut suurin osa ajasta.

Tässä on kuvion lyhenne - AQAL.

Useimmat myyjät menevät sinne ja yrittävät pakottaa potentiaaliset asiakkaat ostamaan tuotteitaan ja palveluitaan sen sijaan, että ymmärtäisivät, mitä potentiaaliset asiakkaat haluavat. Nämä myyjät puhuvat tuotteen ja palvelun ominaisuuksista, eduista ja eduista, ja kun potentiaaliset asiakkaat eivät osta, he ihmettelevät, mikä meni pieleen.

Myynti ei tarkoita puhumista sinusta ja tuotteesta. Mutta myynnissä on kyse AQAL: sta eli kysy kysymyksiä ja kuuntele. Se siitä.

Aina kun menet markkinoille, sen sijaan, että kertoisit tuotteistasi ja palveluistasi, kysy asiakkailta, mitä he haluavat ostaa ja miksi? Jos se vastaa tarjoamaasi tuotetta, pyydä heitä näkemään tuotteesi. Pyydä heitä ostamaan se, jos he ovat kiinnostuneita siitä. Jos he sanovat, etteivät halua ostaa, koska hinta on korkea tai tuote ei ole hyvä, kysy heiltä, ​​mikä on heidän mukaansa oikea hinta tai miksi he sanovat, että tuote ei ole hyvä! Ja sitten, vaikka potentiaaliset asiakkaat eivät osta sinulta, saat lopulta joitain perustutkimuksia tuotteidesi ja palveluidesi parantamiseksi.

Ja lopuksi, myynti on taito, jota ei voida opettaa, ennen kuin harjoitat sitä itse. Vaikka olet ammattilainen, joka käsittelee säännöllisesti erilaisia ​​asiakkaita, tai fresher, joka antaa haastatteluja työn saamiseksi, käytä tätä tekniikkaa ja katso itse, kuinka helppoa olisi myydä. Suurimman osan ajasta päädyt myymään tuotteitasi ja palveluitasi, ja jopa joskus et myy, saat poikkeuksellisia mahdollisuuksia parantaa tuotteitasi ja palveluitasi.

Käytä AQAL-ohjelmaa ja mene harjoitteluun ammattilaisella tai markkinoilla tai vähittäiskaupassa tai muualla. Onnittelut, olet onnistuneesti oppinut myyntitaiteiden taiteen.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas myynnin avaintaidoista on yrityksesi tärkein taito. Jos olet pienyrityksen omistaja, ammattilainen, sinun on oltava myyntitaitoa uran nostamiseksi. Nämä ovat seuraavat myynnin avaintaitoihin liittyvät ulkoiset linkit.

 1. 16 välttämätöntä myyntitapaa, jotka sinun on purettava menestyäksesi
 2. 7 hienoa ja hyödyllistä työkalua rajoittamattoman myyntijohtajan luomiseen
 3. 6 välttämätöntä myyntiraporttia, joka jokaisella myyntijohtajalla on oltava