Jos olet henkilö, jolla on raskaita tietojen analysointitarpeita - kotiisi tai yritykseesi, olet todennäköisesti erittäin tyytyväinen uusiin Excel Workbook -ominaisuuksiin, jotka Microsoft esitteli vuoden 2016 julkaisussa. Excel komentaa hämmästyttävän suuren kanta-asiakaskunnan, jolla on yli 750 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Jokaisella on omat monipuoliset tarpeet ja äänekäs panos siitä, mikä voi tehdä työkalusta paremman. No, jos otetaan huomioon muutama viimeinen julkaisu, Microsoft on ehdottomasti kuunnellut!

Uudet 2016 Excel -työkirjan ominaisuudet tekevät työkalun analyyttisestä tietojenkäsittelystä melkoisen eron. Microsoft on pakattu kaiken yksinkertaiseen, monimutkaiseen ja loistavasti syvälliseen, joten vuoden 2016 Excel-työkirja on paljon monipuolisempi, älykkäämpi ja mahtavampi. Tässä viestissä juhlimme viimeaikaisia ​​(2016) muutoksia, jotka tekevät nöyrästä Excel-työkirjasta nykyisen tehokkaan muodon.

 1. Älykkäämpi automaattinen korjaus

Ajattele, kuinka monta kertaa tarvitsit Excel-työkirjan toimintoa tai kaavaa, mutta olet unohtanut tarkan nimen. Tiedät, että sitä on olemassa, mutta ovat tällä hetkellä avuttomia oikealta sopivalta. Oletetaan esimerkiksi, että haluat tarkistaa, sisältääkö tietty solu numeerisia arvoja. Joten tiedät, että käytettävällä toiminnolla on jotain tekemistä (mutta selvästi) "numeron" kanssa. Ja kirjoitat numeron, toivoen, että Excel tarjoaa loput. Se ei.

Joten pyydät ystävääsi, joka istuu seuraavaan kuutioon, ja hän kysyy ystävältään (erer, Google), ja huomaa, että etsimäsi toiminto on nimeltään “isnumber”. Bah! Kyllä, se kuulostaa melko yksinkertaiselta. Mutta elämä olisi ollut äärettömän helppoa, jos Excel olisi ollut hyödyllisempi.

Arvaa mitä ihmiset: Microsoft on pannut merkille kipusi!

Nyt automaattisen korjauksen ominaisuus on älykkäästi sisällyttämään paitsi kirjoittamasi tekstin myös kaikki kaavat ja toiminnot, jotka sisältävät tekstin. Joten sinun ei enää tarvitse muistaa tarkkoja nimiä, koteloa ja kaikkea, mukauttaa Excel-työkirjan sisäinen automaattisen korjausominaisuuden toimittaminen kaikkea älykkäästi. Tämä on iso helpotus; kiitos Microsoft!

 1. Excel-työkirjan parannetut toiminnot

Saatuaan huomattavan parannuksen älykkäämpään automaattikorjaustoimintoon, Microsoft vie tämän päättelyn muihin Excel-työkirjan toimintoihin. Täällä on liian monia nimeämistä, mutta listaamme muutamia suosituimpia.

 • IFS: Ajatelkaa, että yrität laskea melko yksinkertaisen laskelman Excelin avulla - Jos tietty solu on luku, pariton luku ja jos sen summa edellisen arvon kanssa on suurempi kuin X, aseta arvo Y: iin. 2-3 ifs sinulle. Mutta siihen mennessä, kun sieppaat tämän Excelissä kaikilla if-sisäkkäisillä, se tulee monimutkaiseksi! Uusi IFS-toiminto toimii samalla tavalla kuin normaalit hakasulkemat. Pesimistä ei tarvita; sen sijaan, listaa laskelma vain järjestyksessä vasemmalta oikealle, ja Excel selvittää ilmeisen. Voi, ja mukana tulee myös muu "kaikki", joka tulee voimaan, kun mikään IFS ei täyty. Kiva!
 • CONCAT: Tämä on CONCATENATE- laajennettu versio yksinkertaisemmalla nimellä. Se on helpompi kirjoittaa, ja se tukee myös useita soluviittauksia. (Vanhempi ketjutettu toiminto on myös saatavana, mutta tukee vain yhden solun viitteitä).
 • MAXIFS & MINIFS: Tämä käyttää IFS-toimintoa useiden kriteerien sieppaamiseen solualueella ja sitten suurimman / pienimmän soluista, jotka täyttävät määritetyt kriteerit.
 • TETJOIN: Tämän toiminnon avulla voit yhdistää useiden solujen tekstiä useille alueille ja listata ne erottimilla erottimien avulla. Mahtava hyödyllinen, kun haluat muuntaa joukon rivejä / sarakkeita tekstiksi lisäkriteerien perusteella.
 • KYTKIN: Voit pitää tätä IFS-toiminnon edistyneenä laajennuksena, jossa lauseke tarkistetaan useiden arvojen perusteella ja ensimmäinen ”vastaavuus” palautetaan. Jos mikään arvoista ei vastaa, niin toinen lauseke pitää paikkansa.
 1. Uudet suppilotaulut

Tiedätkö kuinka haluat usein, että Excel-työkirjan pylväskaaviot voisivat kohdistua järjestykseen, joten ne osoittavat etenemisen? Tai heck, jopa regressio, joten voit osoittaa, kuinka tehtävä on saavutettu ajan kuluessa, vaiheittain. Uusi suppilotaulukkotyyppi helpottaa tätä.

Kanavikartat ovat yksi vuoden 2016 aikana esiteltyjen uusimpien kaavioiden joukosta. Toisin kuin palkkikartat, jotka ovat kaikkialla tilastotietoja heijastavia, suppilotaulukoita voidaan käyttää prosessin / vaiheen / vaiheen asteittaisen valmistumisen kaatamiseen ajan myötä. Ihanteellista käyttöä varten lukumäärän tulee pienentyä, jotta pylväskaaviot rinnastuvat siistiin suppiloon.

Oletetaan esimerkiksi, että haluat kaapata suunnittelu- / rakennusprojektin eri vaiheet havainnollistaaksesi kussakin vaiheessa kokonaistyömäärää. Kuplikaavio olisi luonnollinen mieltymyksesi, kuten alla olevassa kuvassa esitetään.

 1. Kuvien älykkäämpi lisääminen

Tämä saattaa tuntua triviaaliselta ominaisuukselta laskentaohjelmassa, kuten Excel. Silti se on arvoinen. Aseta vinossa oleva kuva, ja Excel kääntää sen automaattisesti oikealle kameran suunnan mukaan, joten kuvasi näkyvät suoraan ja täydellisesti. Tämän myötä Microsoft on tulossa yhä nirsoihin viimeistelyyn. Ja se on hyvä asia!

 1. Johdanto 6 uutta kaaviotyyppiä

Olemme jo kattaneet suppilotaulukkotyypin aiemmin. Mutta muita uusia lisäyksiä ovat:

 • TreeMap-kaavio: Tämä on hierarkkinen kaaviotyyppi, joka mahdollistaa taitavasti tyhjät solut rakenteessaan. Oletetaan esimerkiksi, että haluat vangita yliopiston erilaiset kesäkurssit arkisin ja viikonloppuisin. Joillakin päivillä on 2 kurssia, toisilla 3 ja toisilla vain yksi tarjolla oleva kurssi. Tätä on vaikea kaapata millä tahansa muulla kaaviotyypillä, koska jakauma ei ole tasainen. Mutta TreeMap-kaavioiden avulla voit vertailla kursseja helposti ja käyttää värejä luokittelemaan ne eri tavalla.

 • Sunburst -kaavio : Mieti vanhempaa Donits-kaaviota - se tallentaa tietoja ilman hierarkiaa. Tämä on laajennettu koskemaan hierarkioita ja tyhjiä soluja muodostaen uuden Sunburst-kaavion. Myös tämä kaavio tukee useiden luokkien luokittelua värin avulla.
 • Histogrammikaavio: Tätä käytetään parhaiten jakautumistietojen ja useiden taajuuksien sieppaamiseen jokaisessa jaossa (kutsutaan ”bin”). Tätä tyyppiä on 2, suoraviivainen Histogrammi ja Pareto-kaavio (Histogrammi on lajiteltu alenevassa järjestyksessä kaavioviivojen mukaan).
 • Box & Whisker -diagrammi: Tämä taulukkotyyppi on hyödyllinen monimutkaisempien tilastotietojen keräämisessä.
 • Vesiputousdiagrammi: Tätä kaaviotyyppiä käytetään parhaiten, kun haluat kaapata juoksutehosteen yhdellä määritteellä vaiheiden yli. Tarkastellaan esimerkiksi neljännesvuositilinpidon lukuja. Jokaisella vuosineljänneksellä muut ominaisuudet (kuten myynti-tarjousten kustannukset, palkanmaksut, raaka-ainekustannukset jne.) Voivat vaikuttaa niihin positiivisesti tai negatiivisesti. Vesiputousvaikutus taloudellisiin tuloksiin voidaan helposti havainnollistaa tällä kaaviotyypillä.

Suositellut kurssit

 • Sertifiointikurssi Mac Excel 2011: ssä
 • Koulutus Outlook 2010: stä
 • Mac Outlook 2011 -kurssi
 1. Kiinteä tietokantaintegraatio, joka tarjoaa paremman BI: n.

Ehkä yksi ominaisuus, josta puuttui puutteellisesti Excel Workbookin aikaisempia versioita, oli tietokantojen yhteensopivuus ja integrointi. Vaikka maailma oli kyse suurista tiedoista, Excel tarjosi vain perusteellisimmat tietokantatoiminnot, ja kaikki edistyneet ominaisuudet olivat parhaimmillaan lisäominaisuuksia. Tämä on korjattu vuoden 2016 versiossa.

Uuteen 2016 Excel -työkirjaan on valmiiksi ladattu edistyneitä DB-ominaisuuksia, joihin pääsee helposti Data-välilehden kautta. Tämä sisältää:

 • Tietojen nouto ulkoisesta tietokannasta ”Virtakyselyn” kautta (saatavana tietovälilehdellä-> Uusi kysely-> Tietokannasta)
 • Asiaankuuluvan tietomallin luominen eri tietokannoista tuotaville taulukoille.
 • Power Pivot -järjestelmän säilyttäminen, otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuoden 2013 versiossa. Tämä oli Microsoftin suurin parannus BI-tilassa. Myös Pivot-taulukossa on useita parannuksia, mukaan lukien:
  • Aikaan liittyvien kenttien automaattinen ryhmittely.
  • Taulukoiden välisen suhteen automaattinen havaitseminen.
  • Poraa-painikkeet, jotta voit helposti analysoida tietoja alimmalla hierarkian tasolla.
  • Hienostuneet luomis-, muokkaus- ja poisto-ominaisuudet kunkin kaavion hallitsemiseksi paremmin.
 • PowerViews ja PowerMap, aiemmat lisäominaisuudet (vuoden 2013 versiossa) ovat nyt osa pääsovellusta. Ne voidaan ottaa käyttöön Tiedosto-> Valinnat-> Lisäasetukset-> Data-> Ota käyttöön data-analyysin lisäosat: Power Pivot, Power View ja Power Map. (Huomaa: Power Map -ominaisuutta kutsutaan nyt 3D Mapsiksi, ja siihen pääsee suoraan Lisää välilehti-> 3d Maps -osiossa)
 • Parannettu ennustaminen yhdellä hiiren napsautuksella: Aikaisemmat versiot tukivat vain datan lineaarista ennustamista, ei uudemman version kanssa. Vuoden 2016 Excel-työkirjassa on yksinomainen ennustuspainike, joka tarjoaa tehokkaita ”yhden napsautuksen ennustamisominaisuuksia”. Tätä voi käyttää Tietovälilehti-> Sääennuste-välilehdessä (ennusteryhmässä). Seuraava ohjattu ”Luo ​​ennustetaulukko” -toiminto antaa sinun luoda vaivattomasti visuaalisen ennusteen, joka perustuu ”eksponentiaaliseen tasoitukseen”, tilastollinen malli, joka on paljon parempi kuin pelkkä lineaarinen ennustaminen.

Yhdessä nämä 2016 Excel -työkirjan ominaisuudet tekevät siitä BI-älykkyystyökalun, jonka kanssa luottaa!

 1. Mallit

Excel 2016 sisältää lisäksi 3 mielenkiintoista mallia, jotka tukevat monipuolisia henkilötietojen analysointitarpeitasi.

 • Oma kassavirtamalli: Tämä antaa sinulle mahdollisuuden leikkiä rahasi kanssa. Eikä, käytännössä. Tämä malli auttaa sinua tuomaan kulut, joten ymmärrät kuinka rahasi käytetään.
 • Osakeanalyysimalli: Kuten nimi osoittaa, voit tuoda (NASDAQ) varastoihin liittyviä tietoja ja seurata niitä Excelistä.
 • Kalenterin tilastot: Tämän avulla voit tuoda kalenteritietosi data-hallintapaneeliin, jotta huomaat kuinka ajanasi käytetään.

Kuten näette, kukin malli tarjoaa potentiaalisia ominaisuuksia, jotka ovat kaukana hyppystä yksinkertaisesta Excel-työkirjasta. Valittujen mallien avulla luodaan nopeasti alkuperäiset asetukset sinulle, joten sinun tarvitsee vain tuoda raakatietoja (Outlookista tai ulkoisesta tietokannasta tai yhteensopivasta tietolähteestä) ja katsella monimutkaista tietojen analysointia / ennustamista / kaavioita Unfold!

 1. Muste yhtälöt

Tämä on tarkoitettu niille, jotka ajattelevat paljon paremmin kynällä (tai kynällä) kuin hiiri / näppäimistö. Onko sinulla monimutkainen matemaattinen yhtälö, jota haluat käyttää 2016 Excel -kirjassa? Ei ongelmaa. Kirjoita vain käsin kosketuslaitteella, ja Excel tekee loput. Tämä ominaisuus, jolla muutetaan (melkein) käsin kirjoitettuja yhtälöitä Excel-luettavaksi tekstiksi, on käytettävissä Lisää välilehti-> Yhtälö-> Musteyhtälössä. Esikatselunäytössä voit lisätä yhtälön kynällä tai sormella kosketusherkälle laitteelle.

Yllä olevien, vain vuoden 2016 Excel-työkirjaan kuuluvien ominaisuuksien lisäksi on myös muita hienostuneita ominaisuuksia, jotka toimivat kaikkien Office 2016 -sovellusten, myös Excel, läpi.

 • Rekisteröityjen koulujen / yliopistojen opiskelijat voivat käyttää vuoden 2016 Excel-työkirjan online-versiota täysin ilmaiseksi osana (online) Office 365 Education -sarjaa. Muuten, tämä tuotepaketti sisältää myös yhden kilotavun tallennustilan saatavuuden OneDrivessä, joten käyttäjien on helppo varmuuskopioida vuoden 2016 Excel-työkirjan tiedot pilvitilaan.
 • Office 2016 on täynnä ominaisuuksia, jotka tekevät verkkoyhteistyöstä muiden Office 2016 -käyttäjien kanssa saumattomia. ”Jaa” -ominaisuus mahdollistaa tämän koko Office Suite -sovelluksessa. Lisäksi Excel antaa sinulle mahdollisuuden jakaa data-analyysitulokset (kuten raportit, kaaviot ja koko työkirja itse) muiden työryhmän käyttäjien kanssa käyttämällä "Julkaise Power BI -ominaisuutta".
 • Tee jotain helpommin “Kerro minulle” -toiminnolla. Tämä on Clippie, vanhemman Office-aputyökalun jälkeläinen, paitsi että se tulee suoraviivaisena painikkeena. Ponnahdusikkunassa voit lisätä pyyntösi (kuten “Pivot-kaavion luominen”), ja “Kerro minulle” opastaa sinua yksityiskohtaisissa vaiheissa pyyntösi loppuun saattamiseksi.
 • 2016 Excel Workbook tarjoaa jatkuvan pääsyn Bing-pohjaiseen, Insights-hakuun, joka auttaa sinua pysymään työskentelysi päällä. Esimerkiksi kirjoittamalla ”Taloudellinen ennuste” tuo kaikki liittyvät sivut ja online-artikkelit näkyviin nopeasti. Se on kuin se, että Internet-verkko upotettaisiin Excel-työkirjaan!
 • Parannettu luettavuus kolmella uudella teemalla: Väri, tummanharmaa ja tumma. Ne käyttävät korkean kontrastin väripaletteja olematta silmiä.

Yhteenvetona toivomme, että tämä viesti havainnollistaa selvästi vuoden 2016 Excel-työkirjan hienoja ominaisuuksia. Jos yrität ostaa / ostaa tätä uusinta tuotetta aidalla, ota huomioon sen 3 parasta etua:

 • Tehokkaammat tietokantaintegraatioominaisuudet.
 • Tehokkaammat BI- ja ennusteominaisuudet.
 • Kiinteät mallit, joiden avulla voit seurata ja hallita rahaa, varastoja ja aikaa viisaasti.

Nämä kolme ominaisuutta ovat sen parhaat myyntikohteet. Uskomme, että se on enemmän kuin sen arvoista!

Luokka: