Ero SAS: n ja R: n välillä

SAS (Tilastollinen analyysijärjestelmä) - Se on kattava liiketoiminnan analysointityökalu, jota käytetään tilastollisiin tarkoituksiin. Se tarjoaa tiedonhallintapalveluita ja liiketaloudellisia ominaisuuksia. SAS auttaa saamaan tietoa raaka-aineista tai muista informaatioista. Monet suuret yritykset käyttävät SAS: ää, koska niissä on paljon analytiikan komponentteja ja se on myös lisensoitu tuote, toisin kuin R tai python, jossa analysointi voidaan tehdä myös niitä käyttämällä. Ihmiset, joilla on SQL-perustiedot, pystyisivät helposti ottamaan vastaan ​​SAS-sovelluksia. R on avoimen lähdekoodin ja sitä käytetään yleensä tutkimukseen ja akateemisiin tarkoituksiin, he julkaisevat päivitykset välittömästi. R on tulkittu kieli ja tukee matriisilaskelmia. R-ohjelmointikielellä on tilastollisia (sisältää koneoppiminen, lineaarinen regressio) ja graafisia menetelmiä. Klusterointi, yhteissuhteet ja datan pienentäminen tehdään R.: ssa. Monet yritykset, kuten Uber, Google, Facebook, käyttävät R-kieltä. R voi kommunikoida myös toisen kielen kanssa

Tietoanalytiikan suosituimmat ja käytetyt työkalut ovat SAS vs.

 • SAS on suurelta osin aloitettu suurissa yrityksissä, koska niillä on korkea asiakaspalvelu, siksi heillä on tärkeä rooli rahoituspalveluissa ja markkinointiyrityksissä.
 • SAS-koodi suoritetaan omassa SAS-järjestelmässään, R-koodi suoritetaan R: n tilastollisessa ympäristössä.
 • SAS: llä on bittisilmukoita datatiedostojen tietueissa, R-silmukoita vältetään.
 • R: tä käytetään keskisuurissa yrityksissä; teleyritykset vaativat jäsentämätöntä dataa tietojen analysointiin, ja siksi ne käyttävät koneoppimisalgoritmeja työskennelläkseen, jonka kanssa R-kieli on sopivampi.
 • Ruses toimivat kuten päätöksentekopuut, assosiaatiosääntö, kaivostoiminta, minkä vuoksi niitä käytetään tiedon louhintaprosessissa.
 • Merkittäviä R: n haittoja ovat ne, jotka toimivat vain RAM-muistilla, kun taas SAS pyrkii lisäämään datan kokoa.

Jotkut R-sovelluksista ovat:

 1. Käytetään laajalti rahoitusprosessissa ja markkinoilla.
 2. Ne auttavat tietojen tuonnissa, puhdistamisessa.
 3. Tärkeä rooli tietojenkäsittelyssä, koska se tarjoaa monenlaisia ​​tilastoja.

Missä SAS-sovellusta voidaan soveltaa ja millä aloilla?

 • Rahoitus, hallitus, terveydenhuollon verkkotunnukset jne.
 • Ennustava analytiikka
 • Bisnesvaisto
 • Reseptoiva analyysi

Head to Head -vertailu SAS: n ja R: n välillä (Infografia)

Alla on kuuden parhaan ero SAS: n ja R: n välillä

Keskeiset erot SAS: n ja R: n välillä

Sekä SAS vs. R ovat suosittuja valintoja markkinoilla; keskustelemme joistakin suurimmista eroista SAS: n ja R: n välillä.

 1. Helppo oppia:

SAS: tä ei ole vaikea oppia, sillä heillä on täydellinen ohjekirja. Koska se on kaupallisesti lisensoitu tuote, koodaamisessa ei tule olemaan monia vaikeustasoja, jolloin käyttäjän on opittava ja rakennettava koodi. kun taas R tarvitsee ohjelmointikielen oppiakseen. Ne on toteutettava oikein tai muuten johtaa monimutkaisiin koodeihin. Kokonaiskäyrä johtaa keskimääräiseen korkeaan.

 1. Asiakaspalvelu:

SAS: lla on hyvä asiakaspalvelu; tekniset haasteet lajitellaan helposti, sillä on suurin verkkoyhteisö, mutta ei asiakastukea, joka vaikeuttaa käyttäjän teknisiä kysymyksiä. SAS on hyödyllinen laadukkaasta päästä päähän -infrastruktuuriin.

 1. Kieli riippuvainen:

R on oliokeskeinen ja toimiva kieli, se on erittäin laaja kieli. R-ohjelmiston lähdekoodi on kirjoitettu C: nä ja FORTRAN. Se on alusta-riippumaton ja tukee kaikkia käyttöjärjestelmiä. SAS perustuu SQL-kieleen ja on menettelykieli.

 1. paketit:

R: llä on sisäänrakennettu kirjasto-toiminto ja paketit, joten se on paras vaihtoehto juonen visualisointiin. SAS tarjoaa komponentteja asennuksen aikana SAS-järjestelmään (ETS, tietokanta). SAS: ssä tulot annetaan excel-tiedostona tai useista tietolähteistä ja tuloksen tilastollinen analyysi annetaan taulukkojen, graafien, HTML-muodossa.

 1. GUI:

R: llä on keskeisiä etuja verrattuna tilastollisiin paketteihin, että hienostuneet graafiset kyvyt. R: n perusgrafiikkajärjestelmä antaa meille mahdollisuuden hallita välttämätöntä kuvaajaa ja kuvaajaa.

 1. Tietoturva:

SAS - Tietoturvaa ylläpidetään erittäin hyvin SAS: ssa, jossa valtavat MNC: t luottavat niihin tietojensa suojaamiseen, koska ennustavaa analysointia tehdään paljon. Turvallisuudessa avoimen lähdekoodin ja kaupallisen tuotteen välillä on aina aukko. Arvopapereita ei ole rakennettu hyvin R: hen.

SAS vs. R-vertailutaulukko

Alla on kuusi ylin vertailua SAS Vs R: n välillä

Vertailun perusta SAS: n ja R: n välillä SAS

R

Saatavuus / KustannuksetSe on kallis, maksaa paljon muistia. Se ei ole ilmainen työkalu, joka vaatii lisensoidun ohjelmiston. Se on napsautus ja suorittaa ohjelmiston.R on täysin ilmainen ja kuka tahansa voi ladata sen. Ne ovat edullisia.
Graafinen järjestelmäNe tarjoavat hyvän käyttöliittymän. joukko tilastollisia toimintoja teknisen tuen avulla.Heillä on erittäin edistyneet graafiset ominaisuudet
Datan käsittelyHe käsittelevät suuria tietojoukkoja (teratavua dataa)R: llä on suurin haitta isojen aineistojen käsittelyssä. R toimii Ramilla, mikä vaikeuttaa pienen tehtävän suorittamista.
HelppokäyttöisyysSAS on kaupallinen ohjelmisto. Tällä työkalulla on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Sen mukana tulee dokumentaatio ja opetusohjelmapohja, jotka voivat auttaa oppijoita oppimaan helposti.R-oppiminen on melko jyrkkä, koska meidän on opittava koodi juuri-tasolla.
Tietotekniset ominaisuudetSAS ovat tehokkaita ovat peräkkäisiä tietoja. Vedä ja pudota -rajapinta helpottaa tilastollisen mallin luomista.Tilastotilat kirjoitetaan muutamalla koodirivillä. R: tä käytetään pääasiassa, kun tehtävä vaatii itsenäisen palvelimen.
sijoitus

Sijalla 31. sijalla tammikuussa 2012.TIOBE-yhteisön 24. sijalla.

Päätelmä - SAS vs.

Jotta kilpailukyky säilyisi data-analytiikan alalla, asiantuntemukselle tarvitaan korkeatasoista koodausta ja ohjelmointia. Yksi R: n rajoituksista on sen toiminnallisuus, joka perustuu kuluttajien ja käyttäjien osallistumiseen. Siihen liittyvä skaalautuvuusongelma johtuu RAM-muistin nopeudesta. Tilastolliset analyysit SAS: ssä tehdään suoran ohjelman ja SAS-analyytikon avulla. Ne ovat johtavia nykyisillä markkinoilla edistyneinä ennustavina analytiikoina. Jos olemme erikoistuneet datakaivostoimintaan tai tarvitsemme kehittyneitä graafisia kuvaajia, niin R on paras vaihtoehto.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas SAS: n ja R: n suurimpaan eroon. Tässä keskustellaan myös SAS vs R: n avaineroista infografian ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja.

 1. SAS vs. RapidMiner
 2. Suurimmat erot - JIRA vs TFS
 3. SASS vs. SCSS - uskomattomia vertailuja
 4. Erot SQL Serverin ja PostgreSQL: n välillä

Luokka: