Johdanto OBIEE-haastatteluun liittyviin kysymyksiin ja vastauksiin

Oracle Business Intelligence Enterprise Edition (OBIEE) on Business Intelligence -tuote, jonka on kehittänyt Oracle Corporation. Tätä kutsutaan myös nimellä OBI EE Plus. Tämä työkalu on osa Oraclen Business Intelligence -työkaluja. Tämä työkalu on kirjoitettu pääasiassa Java- ja C ++-ohjelmointikielellä, jotka tukevat useita alustoja. Tämä on yritysanalyysiohjelmisto ja on myös lisensoitu omistusohjelma.

Jos etsit työtä, joka liittyy OBIEE: hen, sinun on varauduttava 2019 OBIEE -haastattelukysymyksiin. Vaikka jokainen OBIEE-haastattelu on erilainen ja työn laajuus on myös erilainen, voimme auttaa sinua parhaimmissa OBIEE-haastattelukysymyksissä ja -vastauksissa, jotka auttavat sinua tekemään harppauksen ja saavuttamaan menestyksen haastattelussa. Pitäen tämän mielessä olemme suunnitelleet yleisimmät OBIEE-haastatteluun liittyvät kysymykset ja vastaukset auttaaksesi sinua menestymään haastattelussa.

Alla on luettelo 2019 OBIEE -haastattelukysymyksistä, joita enimmäkseen kysytään. Tämä kysymysluettelo on jaettu kahteen osaan seuraavasti:

  • Osa 1 - OBIEE-haastattelukysymykset (perus)
  • Osa 2 - OBIEE-haastattelukysymykset (Advanced)

Osa 1 - OBIEE-haastattelukysymykset (perus)

Tämä ensimmäinen osa kattaa OBIEE-haastattelun peruskysymykset ja vastaukset

1. Mikä on Oracle Business Intelligence Enterprise Edition (OBIEE)?

Vastaus:
Oracle Business Intelligence Enterprise Edition (OBIEE) on yritystieto- ja analytiikkasovellusten kehittämisalusta, jota käytetään toimittamaan täydet ominaisuudet, kuten kojetaulut, raportit, analysointi, hälytykset ja ilmoitukset, räätälöityjä kyselyitä ja taloudellista raportointia, liiketoimintaprosesseja, integroitu järjestelmien hallinta. OBIEE on rakennettu modernille teknologiselle perustalle, joka tukee monimutkaisia ​​käyttöönottoja ja enemmän työtaakkaa.
Oracle Business Intelligence Enterprise Edition (OBIEE) sisältää interaktiivisen kojetauluratkaisun, joka tarjoaa täysin interaktiivisia raportointityökaluja. OBIEE tarjoaa myös integroinnin Microsoft Exceliin. Oracle Business Intelligence Server on Oracle Business Intelligence Enterprise Editionin (OBIEE) avainkomponentti ja perusta. OBIEE tarjoaa rinnakkaiskyselyn toteutusmoottoreissaan, muistinhallinnassa, suuren suorituskyvyn tiedoissa ja liitettävyyssovittimissa, mikä mahdollistaa erittäin tehokkaat tietolähteet ja minimoi datan hakuajan.

Siirrytään seuraavaan OBIEE-haastattelukysymykseen

2. Mitkä ovat OBIEE: n pääpiirteet?

Vastaus:
OBIEE-ominaisuuksia ovat interaktiiviset hallintapaneelit, yritysraportointi, itsepalvelun raporttien luominen, Microsoft Office -integraatio, ennakoiva havaitseminen ja hälytykset, toimiva älykkyys, kartan visualisointi. OBIEE-sovelluksessa käyttäjä voi luoda omia interaktiivisia kojetauluja. OBIEE tarjoaa yritysraportoinnin, jota käytetään räätälöimään ja luomalla erilaisia ​​malleja. OBIEE sisältää myös tehokkaan reaaliaikaisen hälytysmoottorin, joka tarjoaa ilmoituksia ja hälytyksiä liiketoimintatapahtumien perusteella. Tätä käytetään viestintätapahtumiin tai sovellusten seurantajärjestelmiin, joita käytetään erittäin paljon sovellusvaroituksiin.
OBIEE: n etuja ovat visualisointi, raportin luominen tyhjästä, käyttäjäystävällinen, flash-raportti, raporttimalli, integrointi tärkeimpiin tietolähteisiin, online-analyyttinen käsittely (OLAP) ja analyysi esityksen ja tapahtumien käsittelyn kanssa. Eri tyyppisiä tietokantoja, jotka voidaan integroida Oracle Business Intelligence Enterprise Edition -sovellukseen (OBIEE), ovat IBM DB2, Microsoft SQL Server, Teradata, Microsoft Analysis Services ja SAP Business Information Warehouse (BW). OBIEE: n käytöllä on useita operatiivisia etuja.

3. Mikä on interaktiivinen kojetaulu OBIEEssa?

Vastaus:
Oracle Business Intelligence Enterprise Edition -versiossa (OBIEE) on interaktiivinen kojetaulu, jolla voidaan esitellä erilaisia ​​tiedostomuotoja tarjoamalla useita visualisointigrafiikkoja, jotka ovat rakenteita, joilla on eri muodot. Käyttäjät voivat hyötyä ad-hoc-kyselyanalyysistä kojelautaominaisuuden avulla. OBIEE-kojetaulu kuuluu sovelluksen esityskerrokseen, joka tarjoaa esityksen käyttäjän näkymille. Business Intelligence -julkaisija tarjoaa BI-kojetaulut. Hallintapaneelit voidaan räätälöidä eri tavoin eri käyttäjille tarvittaville pudotusvalikoille ja useille valintaruuduille sekä valituille sarakkeille.
Interaktiiviset kojetaulut tarjoavat interaktiivisen pääsyn tarvittavaan informaatioon, jota voidaan käyttää ja dynaamisesti mukauttaa yksilön roolin, identiteetin ja vaatimusten perusteella. Oracle Business Intelligence Enterprise Edition (OBIEE) ja Oracle Business Intelligence interaktiivinen kojetauluympäristö tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia, joissa loppukäyttäjät voivat työskennellä live-raporttien, kaavioiden, taulukoiden, kääntötaulukoiden, grafiikan, kehotusten ja tickerien kanssa täydellisissä verkkoarkkitehtuureissa. OBIEE tarjoaa yhdistelmän erilaisia ​​sisältömuotoja eri lähteistä, kuten Internet, tiedostojen isäntäpalvelimet ja asiakirja- tai sisällönhallintarekisterit. OBIEE: n käyttöoikeuksien hallintajärjestelmä tarjoaa tietoja vuorovaikutteisesti perustuen käyttäjän yksilöityyn rooliin ja identiteettiin.

Osa 2 - OBIEE-haastattelukysymykset (Advanced)

Tämä ensimmäinen osa kattaa edistyneet OBIEE-haastattelua koskevat kysymykset ja vastaukset

4. Mitkä ovat OBIEE-palvelimen komponentit?

Vastaus:
OBIEE: n eri palvelinkomponentit ovat Oracle BI (OBIEE) Server, Application Server, Oracle Presentation Server, Cluster Controller ja Scheduler. Oracle BI Server on Oracle Business Intelligence Enterprise Editionin (OBIEE) pääkomponentti ja perusta, joka vastaa viestinnän luomisesta järjestelmän eri komponenttien välillä. Raportit luodaan tässä komponentissa ja lähetetään tietokantaan kyselyn suorittamista varten. OBIEE-sovelluspalvelin tarjoaa mekanismin työskennellä asiakaskomponenttien kanssa. OBIEE-sarja sisältää siinä sovelluspalvelimen, joka on oraakkelin tarjoama sisäinen ominaisuus.
OBIEE-komponentit sisältävät palvelin- ja asiakaskomponentit, saatavilla olevat eri asiakaspohjaiset komponentit, kuten interaktiiviset hallintapaneelit, Oracle Delivers, BI Publisher, BI Presentation Service Administrator, Answers, Disconnected Analytics ja MS Office -laajennus. Se sisältää myös ei-verkkopohjaisen asiakkaan, kuten OBIEE-hallinnan ja OBIEE-asiakasohjelman, jossa OBIEE-hallintoa käytetään arkistojen rakentamiseen, jotka sisältävät kolme kerrosta, kuten yritysesittely ja fyysinen, ja asiakasta käytetään yhteyden muodostamiseen tietokantajärjestelmään ja SQL: n suorittamiseen. kyselykomennot. Esityskerros on yhden sivun sovellus, joka tarjoaa kojetaulut ja käyttöliittymät käyttäjille vuorovaikutuksessa palvelinkomponenttien kanssa vaatimuksen mukaisesti. OBIEE sisältää myös OBI-aikataulun, jota käytetään ajoittamaan töitä, joissa asennusta varten tarvitaan relaatiotietovarasto.

5. Mikä on Oracle BIEE -varasto?

Vastaus:
Oracle Business Intelligence Enterprise Edition (OBIEE) -varastot sisältävät Business Intelligence Server -palvelimen tärkeät metatiedot, joita voidaan hallita järjestelmänvalvojan avulla. Sovellusympäristöön tallennetut erityyppiset tiedot ovat datan mallintaminen, aggregaattinavigointi, välimuisti, tietoturva, yhteydetiedot ja SQL-tiedot. BI-palvelimen kautta voidaan käyttää useita säilytystiloja. Hallintakonsoli sisältää välilehden arkistolle, jota käytetään ohjaimena lähettämään tai julkaisemaan arkistoon julkaisutilaa varten. Kun arkisto on ladattu, arkistonumero-jälkiliite lisätään.
Jos halutaan useita arkistoja, vaadittavat muutokset on suoritettava arkisto-osan määritystiedostoissa. Kokoonpanoa käyttämällä voidaan myös muokata arkistoa. OBIEE: llä on kaksi erilaista versiota, nimeltään 10g ja 11g sen ohjelmistopakettiversioina. Ennen elämän luomista tulee aina luoda arkisto alun perin offline-tilassa. Metatiedot olisi aina tuotava ennen arkiston luomista. Tietolähteen määritykset suoritetaan myös arkiston luomisen aikana. OBIEE-versiossa erilaisia ​​metatietotyyppejä ja tietolähteiden näkymiä on saatavana valita luodessasi arkistoa.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas luetteloon OBIEE-haastattelua koskevista kysymyksistä ja vastauksista, jotta ehdokas voi helposti torjua nämä OBIEE-haastattelukysymykset. Tämä on upein viesti OBIEE-haastattelukysymyksistä ja -vastauksista. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

  1. 13 parasta C-ohjelmoinnin haastattelua koskevaa kysymystä ja vastausta
  2. 10 suosituinta Apache PIG -haastattelua koskevaa kysymystä ja vastausta
  3. Cassandran haastattelua koskevat kysymykset ja vastaukset
  4. Hyödyllisimmät Big Data -haastattelukysymykset
  5. Weblogic vs Tomcat: Haluatko tietää mikä on paras