Tässä Photoshop-opetusohjelmassa opimme kerrosten tyylien tallentamista, lataamista ja uudelleenkäyttöä! Photoshop-kerrostyylit ovat loistava tapa luoda hauskoja ja mielenkiintoisia valokuvatehosteita ja tekstitehosteita ilman, että vaaditaan paljon vaivaa tai jopa paljon taitoja. Sinun ei tarvitse olla Photoshop-guru tai viettää elämääsi opiskelemalla valo- ja väriteoriaa aloittaaksesi varjojen, aivohalvauksien, kaltevuuksien, kuvioiden, sisäisen ja ulkoisen hehkuvuuden ja muun käytön kuviin tasotyyleillä, luomalla kaiken hienoista väritehosteista kaikkien aikojen hurjimpiin ja hulluimpiin tekstitehosteisiin. Itse asiassa ainoa asia, jonka todella tarvitset hyötyäksesi Photoshop-kerrostyyleistä, on halu leikkiä ja kokeilla. Se, ja se auttaa myös pitämään jonkin verran vapaa-aikaa käsissäsi, koska kerrostyyleistä voi tulla vähän riippuvuutta.

Jos vapaa-aikaa on vähän, älä huoli. Photoshop-sovelluksen avulla on helppo tallentaa kerrostyyppisiä luomuksiamme, jotta voimme helposti soveltaa niitä muihin kuviin joutumatta vaihtamaan mitään vaiheista! Tässä oppaassa luodaan yksinkertainen valokuvakehys, joka antaa meille jotain työskennellä yhdessä kerrostyylien kanssa. Kun olemme valmis, tallennamme valmistehosteen, ja sitten näemme kuinka soveltaa täsmälleen sama valokuvakehys toiseen kuvaan heti!

Tässä on valokuvakehys, jonka luomme:

Yksinkertainen valokuvakehys, joka on luotu tasotyyleillä Photoshopissa.

Muista, että itse valokuvakehys ei ole tämän opetusohjelman pääpaino, vaikka voit ehdottomasti seurata vaiheita ja käyttää valmista kehystä kuvasi kanssa. Opetusohjelman tarkoituksena on kuitenkin oppia, kuinka helppoa on tallentaa omat kerrostyyliefektit, ladata ne tarvittaessa takaisin Photoshopiin ja soveltaa niitä heti muihin kuviin.

Aloitetaan!

Lyhytkoodit, toiminnot ja suodattimet-laajennus: Virhe lyhytkoodissa (ads-basics-middle-2)

Vaihe 1: Kopioi taustakerros

Äskettäin Photoshopissa avatun valokuvamme kanssa ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, jotta voimme aloittaa minkä tahansa tasotyylin lisääminen siihen, on taustatason kopio. Jos tarkastelemme Tasot-palettia, voimme nähdä, että meillä on tällä hetkellä yksi kerros ja sen nimi on Tausta . Tämä on taso, joka sisältää alkuperäisen valokuvan. Kopioimme yleensä tämän tason ennen kuin teemme mitään muuta, joten emme vahingoita alkuperäisiä pikselitietojamme, mutta tässä tapauksessa syy on erilainen. Photoshop ei salli meidän soveltaa tasotyyliä taustatasoihin. Itse asiassa, jos tarkastelet Tasot- tyylit-kuvaketta Tasot-paletin alaosassa, huomaat, että se on tällä hetkellä harmaana ja ei ole käytettävissä:

Kerrostyylit-kuvake näkyy harmaana ja ei ole käytettävissä taustakerroksessa.

Mennään tämän pienen ongelman ympärille luomalla kopio taustakerroksesta. Siirry näytön yläreunassa olevaan Taso- valikkoon, valitse Uusi ja valitse sitten Kerros kopioimalla :

Siirry kohtaan Kerros> Uusi> Kerros kopioimalla.

Tai, jos haluat tason kopioida paljon nopeammin, paina vain pikanäppäimiä Ctrl + J (Win) / Command + J (Mac). Jos tarkastelemme uudelleen Tasot-palettia, voimme nähdä, että meillä on nyt identtinen kopio Taustakerroksesta, joka istuu alkuperäisen yläpuolella. Photoshop on nimennyt kopion automaattisesti tasolle 1:

Kopio Taustakerroksesta näkyy alkuperäisen yläpuolella Tasot-paletissa.

Nyt kun meillä on kopio taustakerroksesta työskennellä, voimme aloittaa tasotyyliemme lisäämisen!

Vaihe 2: Levitä musta aivohalvaus kerrokseen

Kuten mainitsin alussa, aiomme luoda yksinkertaisen valokuvakehyksen, joka käyttää vain tasotyyliä, ja ensimmäinen asia, jonka teemme, on luoda musta reuna kuvan reunojen ympärille. Napsauta Tasot- tyylit- kuvaketta Tasot-paletin (joka on nyt meille saatavana) alareunassa ja valitse aivohalvaus esiin tulevan tasotyyliluettelon alaosasta:

Valitse taso tyyliluettelosta Stroke.

Tämä tuo esiin Photoshopin melko suuren tasotyylin -valintaikkunan, joka on asetettu keskisarakkeen Stroke-asetuksiin. Ensimmäinen asia, jonka haluamme muuttaa, on iskun väri. Jostain syystä Adoben ihmiset asettavat oletusvärin punaiseksi. Luulen, että voin luottaa toisaalta kuinka monta kertaa olen halunnut punaista iskuväriini, mutta ei väliä. Voimme muuttaa sen helposti. Käytämme mustaa viivavärissämme, joten napsauta värimallia sanan Väri oikealla puolella:

Napsauta värimallia muuttaaksesi värin värin.

Tämä tuo esiin Photoshopin värinvalitsimen . Valitse musta iskunväriksi. Jos et ole varma, kuinka käyttää värivalintaa, kirjoita arvo 0 punaiselle ympyröityihin R-, G- ja B- vaihtoehtoihin. Tämä valitsee mustan. Napsauta OK, kun olet valmis poistumaan Colour Pickeristä:

Valitse musta värinvalitsimesta.

Kun iskun väri on nyt asetettu mustaksi, vaihda sijainti-asetukseksi sisälle . Tämä asettaa koko aivan kuvan kuvan rajoihin. Aseta sitten iskun paksuus vetämällä sitten koon liukusäädintä. Liukusäätimen vetäminen oikealle suurentaa iskun kokoa, kun taas vetää sitä vasemmalle pienentää iskun kokoa. Valitsemasi arvo riippuu käyttämäsi kuvan koosta ja siitä, kuinka paksua haluat kehyksesi näkyvän. Pidä siis silmällä kuvaa asiakirjaikkunassa vetäessäsi liukusäädintä. Valokuvasi arvoksi tulee 60 pikseliä (pikseliä) iskun koon suhteen:

Muuta viivan sijainti "Sisäksi" ja lisää sitten Kokoa, jotta kuvan ympärille muodostuu musta reunus.

Kun olet valmis, valokuvassasi tulisi olla musta reuna sisäreunojen ympärillä:

Valokuvan sisäreunojen ympärille ilmestyy nyt musta reunus.

Älä napsauta vielä Layer Style -valintaikkunaa. Meillä on vielä pari muuta kerrosta tyyliä lisätä ennen kuin valokuvakehys on valmis.

Vaihe 3: Lisää valkoinen sisäinen hehku

Olemme luoneet valokuvakehyksen ensimmäisen osan käyttämällä Photoshopin Stroke-kerrostyyliä lisätäksesi mustan reunan valokuvan sisäreunoihin. Lisäämme tällä kertaa valkoisen reunan juuri mustan sisälle. Valitettavasti voimme käyttää tiettyä tasotyyliä vain kerran kerrosta kohden, mikä tarkoittaa, että koska olemme jo käyttäneet Stroke-tasotyyliä mustan reunan lisäämiseen, emme voi käyttää sitä uudelleen, ellemme luo uutta uutta tasoa ja sovellamme täysin erilaisia ​​kerrostyylejä siihen, mikä ei ole mitä haluamme tehdä. Joten koska haluamme lisätä jotain, joka näyttää valkoiselta, mutta emme voi käyttää Stroke-kerroksen tyyliä, koska olemme jo käyttäneet sitä, meidän on oltava vähän luovia.

Onneksi on olemassa muita tapoja luoda aivohalvaus. Yksi niistä on käyttämällä sisäisen hehkukerroksen tyyliä. Meidän on muutettava vain muutama vaihtoehto. Ensin, kun Tasotyyli-valintaikkuna on edelleen avoinna, valitse Sisäisen hehkuvuuden tyyli valintaikkunan vasemmalla puolella. Varmista, että napsautat suoraan sanoja "Sisäinen hehku" ja älä napsauta vain valintaruudun sisällä. Napsauttamalla valintaruutua, tasotyyli otetaan käyttöön, mutta et anna meille pääsyä mihinkään sen vaihtoehdoista. Päästäksesi vaihtoehtoihin meidän on napsautettava suoraan tasotyylin nimeä:

Napsauta suoraan sanoja "Sisäinen hehku" Tasotyyli-valintaikkunan vasemmalla puolella.

Kun olet valinnut Sisäinen hehku, Tasotyyli-valintaikkunan keskimmäinen sarake muuttuu Sisäisen hehku -asetuksiksi. Sisäisen hehkuksen oletusväri on keltainen ja haluamme käyttää valkoista, joten napsauta värimallia, joka tällä kertaa sijaitsee suoraan sanan "Noise" alapuolella, kuten teimme hetkeä sitten iskun aikana. :

Napsauta värimallia muuttaaksesi sisäisen hehkuvuuden värin.

Tämä tuo jälleen kerran esiin Photoshopin värinvalitsimen . Valitse valkoinen sisemmäksi hehkuväriksi. Jos tarvitset apua valkoisen valinnassa, kirjoita vain arvo R, G ja B vaihtoehdoille, jotka on pyöristetty punaisella. Tämä valitsee valkoisen. Napsauta OK poistuaksesi värivalinnasta, kun olet valmis:

Valitse valkoinen hehkuväriksi valkoinen värinvalitsimella.

Kun väri on nyt asetettu valkoiseksi, meillä on muutamia vaihtoehtoja, jotka meidän on muutettava, jotta sisäinen "hehku" näyttää enemmän sisäiseltä "iskulta". Lisää ensin, lähellä valintaikkunan yläosaa, sisäisen hehkuvuuden läpinäkyvyys 100%: iin . Vaihda seuraavaksi valintaikkunan keskellä Tekniikka-asetukseksi Tarkkuus . Alenna vaihtoehtoluettelon alareunassa, pienennä aluevaihtoehtoa 1 prosenttiin . Lopuksi, takaisin valintaikkunan keskelle, vedä Koko- liukusäädintä suurentaaksesi hehkuvuuden kokoa, joka näkyy nyt viivalla muuttuneiden asetusten ansiosta. Hehku alkaa tosiasiassa valokuvan reunoista, ei hetkestä sitten käyttämämme mustan viivan reunoista, mikä tarkoittaa, että kun vedät Koko-liukusäädintä oikealle, et oikeasti näe valkoista reunusta näytössä. kuvaa, kunnes olet lisännyt sitä mustan reunan kokoa suuremmaksi. Jos muistat, asetin mustan iskun paksuuden 60 pikseliin, mikä tarkoittaa, että minun on lisättävä valkoisen sisäisen hehkukseni kokoa 60 pikselin yli ennen kuin näen sen kuvassa.

Haluan todella, että valkoisen reunukseni tulee olemaan samanpaksuinen kuin mustani reunukseni, mikä tarkoittaa, että minun on asetettava sisäisen hehkukseni kaksinkertaiseksi mustan iskuni kokoan. Koska mustan iskuni on asetettu 60 px: ksi, asetan sisäisen hehkukseni koon 120 px . Antamasi arvo voi jälleen olla erilainen käytetyn kuvan koosta riippuen:

Muuta punaisella ympyröityjä vaihtoehtoja, jotta sisäinen hehku näyttää enemmän kuin isku.

Kuvasi pitäisi nyt näyttää tällaiselta, mustalla reunalla valokuvan reunoilla ja valkoisella reunalla mustan sisällä:

Valokuvakehyksessä on nyt sisäinen valkoinen reunus ja ulkoinen musta reunus.

Lisäämme vielä yhden kerrostyylin kehyksen loppuun saattamiseksi, ja sitten näemme, kuinka se voidaan tallentaa, jotta voimme käyttää sitä heti toiseen valokuvan tarvitsematta tehdä mitään näistä vaiheista!

Vaihe 4: Lisää sisäinen varjo

Viimeistelemme yksinkertainen valokuvakehys antamalla sille hieman syvyyttä, kuin jos musta ulkoreuna olisi valkoisen sisäreunan edessä. Sitä varten lisäämme sisäisen varjon . Kun Tasotyyli-valintaikkuna on edelleen avoinna, napsauta suoraan sanoja Sisäinen varjo vasemmalla. Varmista vielä kerran, että napsautat itse sanoja, etkä napsauta vain valintaruutua, muuten meillä ei ole pääsyä Sisävarjon vaihtoehdoihin:

Napsauta suoraan sanoja "Sisäinen varjo" Tasotyyli-valintaikkunan vasemmalla puolella.

Tämä muuttaa Tasotyyli-valintaikkunaa näyttämään Sisäiset varjoasetukset keskimmäisessä sarakkeessa. Laske ensin sisävarjon etäisyys kokonaan alas 0 pikseliin . Aseta Choke-asetukseksi noin 65%, lisää sitten sisävarjon koko 100 pikseliin :

Lisää syvyyttä valokuvakehykseen sisäisen varjokerroksen tyylillä.

Saatat joutua kokeilemaan vähän Choke- ja Size-asetuksia kuvan koosta riippuen, mutta jos olet seurannut samanlaisia ​​arvoja Stroke- ja Inner Glow -tyyleille, joita olen käyttänyt, yllä olevien arvojen tulisi olla toimivat hyvin. Kun olet valmis, mustan reunan sisäpuolella pitäisi olla hienovarainen varjo, ikään kuin se olisi nostettu hieman ylös sen alapuolella olevasta valkoisesta reunasta. Tässä on lopullinen valokuvakehystulokseni:

Valmiit valokuvakehystehosteet.

Vaihe 5: Tallenna tasotyyli

Kuvakehys on nyt valmis! Sen luomiseen on saattanut olla mukana vain muutama vaihe, mutta tämä oli vain yksinkertainen esimerkki siitä, mitä voit tehdä tasotyyleillä. Heitä ulkoinen hehkuvuus, väri-, gradientti- tai kuviopeittokuva tai viiste- ja kohokuvio -tehoste - kaikilla on erilaiset vaihtoehdot ja asetukset, jotka sinun on muistettava ja yhtäkkiä, jolla on tapa tallentaa valmis efekti helposti, jotta voit heti heti soveltaa sitä myöhemmin uudelleen näyttää hyvältä idealta.

Tallentaa tasotyyli napsauttamalla Uusi taso -painiketta Tasotyyli-valintaikkunan oikeassa yläkulmassa :

Tallenna valmis tasotyyli napsauttamalla "Uusi tyyli" -painiketta.

Photoshop aukaisee Uusi tyyli -valintaikkunan, jolloin voimme nimetä uuden tasotyylin. Aion nimetä omani "Yksinkertainen valokuvakehys". Valintaikkunan alaosassa on muutama vaihtoehto, joita voimme yleensä jättää huomioimatta, koska Photoshop tekee hyvää työtä valitsemalla nämä asetukset automaattisesti tarpeen mukaan, vaikka se auttaa silti tiedämään, mihin niitä käytetään. Ensimmäinen, mukaan lukien kerrostehosteet, käsittelee sitä, haluammeko sisällyttää käyttämämme yksilölliset tehosteet, kuten Stroke, Inner Glow ja Inner Shadow. Teknisesti ottaen näitä yksittäisiä tyylejä kutsutaan kerros "tehosteiksi", ja kun yhdistät ne erilaisiin tuloksiin, päädyt kerroksen tyyliin. Useimmat ihmiset kuitenkin käyttävät vain termiä "tasotyyli" riippumatta siitä, viitataanko yksittäiseen tehosteeseen tai useiden tehosteiden yhdistelmään. Koska haluamme selvästi sisällyttää yksittäiset tehosteet, joita olemme käyttäneet valokuvakehyksen luomiseen, tämä vaihtoehto valitaan meille automaattisesti.

Toinen vaihtoehto, Sisällytä kerroksen sekoitusasetukset, on enemmän edistyksellistä aihetta ja on tärkeätä vain, jos teimme muutoksia Tasotyyli-valintaikkunan Pääsekoitusasetukset-osioon. Esimerkiksi, jos olisimme laskeneet valokuvakehyksemme yleisen opasiteetin 50%: iin ja haluamme käyttää samaa alennettua opasiteettiasetusta joka kerta, kun lisäämme kehyksen uuteen kuvaan, haluamme varmistaa, että tämä vaihtoehto on valittu. Emme tehneet mitään sellaista täällä, joten voimme jättää tämän vaihtoehdon valinnan ulkopuolelle:

"Uusi tyyli" -valintaikkuna.

Napsauta OK, kun olet valmis, jotta Photoshop tallentaa tasotyylin ja poistuu valintaikkunasta. Voit sulkea tässä vaiheessa myös Tasotyyli-valintaikkunan, koska olemme nyt valmiina valokuvakehyksessä.

Vaihe 6: Avaa uusi valokuva

Ja sen avulla valokuvakehysmme tallennetaan ja on valmis käytettäväksi heti muihin kuviin! Avaa uusi kuva osoittaaksesi, kuinka helppoa on käyttää tasotyyliä uudelleen. Tässä on kuva, jota käytän:

Avaa uusi valokuva.

Vaihe 7: Kopioi taustakerros

Muista, että Photoshop ei salli meidän käyttää tasotyyliä taustatasoihin, mikä tarkoittaa, että ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä uudelle kuvallemme, on kopioida taustakerros. Siirry näytön yläreunassa olevaan Taso- valikkoon, valitse Uusi ja valitse sitten Kerros kopioinnin kautta tai käytä nopeampaa pikanäppäintä Ctrl + J (Win) / Command + J (Mac). Tasot-paletti näyttää nyt alkuperäisen taustakerroksen, nimeltään Taso 1, kopion alkuperäisen yläpuolella:

Muista kopioida taustakerros ensin ennen kuin yrität soveltaa kaikkia tasotyyliä.

Vaihe 8: Napsauta tasotyyliäsi Tyylit-paletissa

Löydät kaikki tyylit, jotka olet luonut ja tallentanut, sekä tyylit, jotka Photoshop lataa meille osana ohjelmaa, Tyylit- paletissa ("Tyylit" ovat lyhyt "Kerrostyylit"). . Oletusarvon mukaan Tyylit-paletti on ryhmitelty Väri- ja Värimallit-paletteihin. Sinun on napsautettava Nimi-välilehteä Tyylit-paletin yläosassa tuodaksesi paletin etualaan, jos se piiloutuu toisen ryhmän kahden muun paletin taakse. Jos et näe tyylipalettia ollenkaan näytöllä, siirry ikkunan valikkoon näytön yläreunassa ja valitse Tyylit- paletti luettelosta.

Tyylit-paletti sisältää pieniä pikkukuvia kaikista Photoshopiin tällä hetkellä ladattujen tasotyyleistä, mukaan lukien juuri luomamme ja tallennetut tyylit. Jos olet ottanut työkaluvihjeet käyttöön Photoshopin oletusasetuksissa, tasotyylien nimet näkyvät, kun viet hiiren pienten pikkukuvien päälle. Aina kun tallennat uuden tasotyylin, se näkyy Tyylit-paletin luettelon alareunassa, mikä tarkoittaa, että "Yksinkertainen valokuvakehys" -tasotyyli on viimeinen luettelossa. Napsauta vain tyylin pikkukuvaa valitaksesi ja käyttää sitä:

Napsauta tasotyyliä, jota haluat käyttää Tyylit-paletissa.

Ja aivan kuten vain yhdellä hiiren napsautuksella, valmiin kuvakehystyyli otetaan käyttöön uudessa kuvassa:

Valokuvakehyskerroksen tyyli otetaan heti käyttöön uudessa kuvassa.

Yksi tärkeä asia pitää mielessä, että vaikka olemme tallentaneet valokuvakehyskerroksen tyylin ja se näkyy Tyylit-paletissa, jotta voimme valita ja käyttää milloin tarvitsemme, se on tällä hetkellä vain väliaikaisesti tallennettu. Periaatteessa se tallennetaan Photoshopiin, mikä on hienoa, kunnes Photoshop kaatuu ja meidän on asennettava se uudelleen tai päivitämme uuteen Photoshop-versioon. Jos Photoshop joutuu jostain syystä asentamaan uudelleen, menetämme valokuvakehyskerrostyylimme ja kaikki muut luomamme tasotyyli. Onneksi Photoshop antaa meille mahdollisuuden tallentaa pysyviä kopioita kerrostyyleistämme (tai ainakin niin pysyviä kuin voit saada tietokoneiden kanssa), jotka voimme ladata takaisin milloin tahansa tarvitsemme niitä. Katsotaan kuinka tehdä seuraavaksi!

Vaihe 9: Avaa Preset Manager

Tallentaaksesi kaikki luomamme tasotyylit, jotta et menetä niitä, jos joudumme koskaan asentamaan Photoshopin uudelleen, meidän on käytettävä Photoshopin Preset Manager -sovellusta, jonka löydät siirtymällä Muokkaa- valikkoon yläosassa näytön ja valitsemalla Preset Manager :

Siirry kohtaan Muokkaa> Esiasetusten hallinta.

Suoraan Tyylit-paletissa on vaihtoehto kerrostyylien tallentamiseksi, mutta se ei anna meille mitään hallintaa siitä, mitkä tyylit tallennamme. Ainoa mitä se voi tehdä, on ottaa jokainen Photoshopiin ladattu kerrostyyli ja tallentaa ne kaikki yhtenä suurena ryhmänä, mikä ei yleensä ole mitä haluamme tehdä. Preset Manager puolestaan ​​antaa meille mahdollisuuden valita tarkalleen, mitkä tasotyyliä haluamme tallentaa.

Vaihe 10: Valitse "Tyylit" Esiasetetut tyypit -luettelosta

Kun Preset Manager -valintaikkuna tulee näkyviin, se näyttää oletuksena tällä hetkellä käytettävissä olevien harjojen luettelon. Valitse tyylit ylhäältä oletusasetustyypin valintaikkunasta:

Valitse "Tyylit" "Preset Type" -asetus.

Vaihe 11: Valitse ja tallenna kerrostyylisi

Kun olet valinnut tyylit yläreunassa olevasta luettelosta, kaikki Photoshopiin tällä hetkellä ladatut tasotyylit näkyvät Preset Manager -sovelluksessa samoilla pikkukuvilla, joita näimme Tyylit-paletissa. Tallenna valokuvakehystyyli napsauttamalla sen pikkukuvaa valitaksesi sen. Pienoiskuvan ympärillä näkyy musta korostettu reuna, joka ilmoittaa sen valittuna. Jos sinulla on muita kerrostyylejä, jotka haluat myös tallentaa osana tätä tyylijoukkoa, pidä Ctrl (Win) / Command (Mac) -näppäintä painettuna ja napsauta myös niiden pikkukuvia valitaksesi useita tyylejä kerralla. Säästän tässä tapauksessani vain "Yksinkertainen valokuvakehys" -tyyliä. Napsauta sitten Tallenna joukko -painiketta valintaikkunan oikealla puolella:

Valitse tasotyyli (t) ja napsauta sitten Tallenna sarja -painiketta.

Photoshop aukaisee uuden valintaikkunan, tällä kertaa pyytämällä sinua nimeämään tyylijoukko ja valitse, mihin haluat tallentaa sen. Koska säästän vain yhden kerroksen tyyliä, aion nimetä sarjani "Simple Photo Frame.asl". Varmista, että lisäät kolmen kirjaimen laajennuksen nimen loppuun, jos haluat käyttää tyyliasetustasi sekä tietokoneessa että Macissa. Helpoin paikka tallentaa tyylijoukko on työpöydälle. Minun tapauksessani olen luonut työpöydälleni kansion nimeltään "kerrostyylit", johon tallennan asetustani. Voit tietysti valita, mikä sijainti on sinulle sopivin. Kun olet nimennyt sarjan ja valinnut tallennuspaikan, tallenna sarja napsauttamalla Tallenna-painiketta.

Nimeä uusi tyylijoukko ja valitse sijainti, johon haluat tallentaa sen.

Kun olet valmis, napsauta Preset Manager -sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa Valmis- painiketta poistuaksesi siitä. Kerrostyylisi on nyt tallennettu turvallisesti Photoshopin ulkopuolelle, joten jos Photoshop sattuu kuolemaan sinulle, se ei ota kerrostyyliäsi mukanaan! Tietenkin, jos koko kiintolevysi kaatuu, se on toinen juttu.

Vaihe 12: Valitse Tyylipaletti-valikosta Lataa tyylit

Jos joudumme koskaan lataamaan tasotyylin takaisin Photoshopiin, voimme tehdä sen helposti Tyylit-paletista. Napsauta vain paletin valikkokuvaketta paletin oikeassa yläkulmassa (käytän tässä Photoshop CS3: ta. Photoshop CS2: ssä ja aikaisemmin valikkokuvake näkyy pienenä nuolena), joka tuo esiin peruutusvalikon. Valitse vaihtoehtoluettelosta Lataa tyylejä :

Valitse Tyylipaletti-valikon "Lataa tyylit" -vaihtoehto.

Photoshop aukeaa valintaikkuna, jossa kysytään, minkä tasotyylisarjan haluat ladata. Siirry vain kohtaan, johon olet tallentanut tyylijoukon, joka minun tapauksessani oli työpöydälläni oleva kansio nimeltään "tasotyyli". Napsauta ladattavan sarjan nimeä ja napsauta sitten Lataa- painiketta ladataksesi laite Photoshopiin:

Siirry kohtaan, johon talletit tyylijoukon, valitse se luettelosta ja napsauta sitten Lataa-painiketta.

Photoshop lataa tasotyylisetin, ja "Yksinkertainen valokuvakehys" -tyyli ilmestyy jälleen Värimallit-palettiin, joka on valmis käytettäväksi uuteen kuvaan:

Tasotyyli on nyt ladattu takaisin Photoshopiin ja näkyy Värimallit-paletin sisällä.