Ero Phalcon ja Laravel välillä

Phalconia kutsutaan verkkokehykseksi. Se on PHP-kehys, joka perustuu mallinäkymän ohjaimen arkkitehtuuriin tai malliin. Sen on pääosin kehittänyt Andres Gutierrez. Se julkaistiin alun perin vuonna 2012. Se on kirjoitettu C- ja PHP-kielillä. Se tukee erilaisia ​​alustoja, kuten Unix, Linux, Mac OS X ja Windows.

Phalconia kutsutaan myös Zephir / C-laajennuksiksi, jotka ladataan yhdessä PHP: n kanssa kerran web-palvelimen daemonin käynnistysprosessissa. Koodia ei tulkita, koska se on jo käännetty tietylle alustalle ja prosessorille. Tässä luokassa ja toiminnot ovat käyttövalmiita mihin tahansa sovellukseen. Phalconilla on joitain perusominaisuuksia, kuten alhaiset yleiskustannukset, jotka auttavat vähentämään muistin kulutusta ja suoritinta muihin kehyksiin verrattuna. Phalconissa MVC: tä ja HMVC: tä käytetään mallien, näkymien, komponenttien ja ohjaimien avulla. Muita ominaisuuksia ovat riippuvuussuihkut, Lepo, AutoLoader ja Reititin.

Laravelia kutsutaan PHP-verkkokehykseksi. Se perustuu pääasiassa MVC-malliin. Sen on kehittänyt Taylor Otwell, ja se julkaistiin alun perin vuonna 2011. Laravelilla on joitain ominaisuuksia, kuten modulaarinen pakkausjärjestelmä, erilaisia ​​tapoja päästä tietokannan hallintajärjestelmään sekä sovellusten käyttöönotto ja ylläpito. Se on kirjoitettu PHP 7 -kielellä.

Laravel on vankka ja helppo ymmärtää. Se käyttää uudelleen eri kehysten olemassa olevia komponentteja, mikä auttaa verkkosovelluksen luomisessa. Laravelilla on erinomaiset ominaisuudet toiminnallisuuden parantamiseksi, ja se sisältää perusominaisuudet, kuten Codeigniter, Yii ja muut ohjelmointikielet, kuten Ruby on Rails. Laravelin avulla verkkosovellus muuttuu skaalautuvammaksi ja Laravel-kehyksen ansiosta. Se säästää aikaa web-sovelluksen suunnittelussa ja sisältää nimitilat ja rajapinnat.

Head to Head -vertailu Phalcon ja Laravel (Infografia)

Alla on kuuden parhaan eron Phalcon ja Laravel välillä:

Keskeiset erot Phalcon ja Laravel välillä

Sekä Phalcon vs Laravel ovat suosittuja valintoja markkinoilla; keskustelemme joistakin suurimmista eroista Phalcon ja Laravel välillä:

 1. Phalconilla on yksi nopeimmista PHP-kehyksistä C: hen rakennettuna kehyslaajennuksena, joka on erittäin nopea ja tehokas. Laravel on suhteellisen hidas kehys, koska se on pääosin rakennettu PHP: lle ja Symfonylle.
 2. Phalcon käyttää volttipohjamoottoria, joka on pääosin upotettu itse phalconiin ja inspiroi sitä Jinja-mallimoottorista. Sillä on erittäin selkeä ja ymmärrettävä syntaksi. Se noudattaa erittäin nopeasti ja välttää rungon kokonaisnopeuden pullonkaulaa. Laravelissa meillä on Eloquent ORM, joka on yksinkertainen ja nopea. ORM auttaa sovellustietokannan järjestämisessä ja tukee useimpia tietokantoja, kuten MySQL, Postgres jne.
 3. Phalconilla on hyvä suorituskyky ja nopeus, kun taas laravelilla on huono suorituskyky ja pienempi nopeus.
 4. Phalcon vaatii hyvät ohjelmointitaitot ymmärtääksesi ja sinun on oltava tietoinen myös C-ohjelmoinnista. Laravelille tarvitaan ohjelmointitaitoja koodin ymmärtämiseksi ja kirjoittamiseksi.
 5. Phalconissa on löysästi kytketyt komponentit ja muokattavissa Zephirin kanssa. Laravel mukana tulee komentoriviliittymä nimeltään Artisan. Tämän erilaisen tehtävän avulla voidaan suorittaa kuten tietokantojen siirtäminen, tietokantojen siemennys jne. Sitä käytetään pääasiassa REST-sovellusliittymien rakentamiseen, resurssien reititykseen ja intuitiiviseen Eloquent CRUD -sovellukseen, ja myös kirjoittaminen vie vähemmän aikaa.
 6. Phalcon on joustavampi projektirakenteen suhteen. Laravel ei ole niin joustava kuin phalcon.
 7. Phalconilla ei ole hyvää yhteisöä ja dokumentaatiota verrattuna Laraveliin. Laravelilla on hyvä yhteisö ja sen dokumentointi on perusteellista ja erittäin hyvää. Se kattaa kaiken ja on erittäin hyödyllistä sekä kokeneille että uusille käyttäjille. Se on helppo kirjoittaa todentamisominaisuuksilla varustettuja verkkosovelluksia ja täysin virtansa valtuutettu luokka.
 8. Phalconia on vaikea oppia, mutta sillä on vähemmän oppimiskäyrää. Laravel on helppo oppia, mutta sillä on jyrkkä oppimiskäyrä, koska joskus ominaisuuksia päivitetään uudessa versiossa, mutta verkossa olevaa asiakirjaa ja tukea ei tarjota, mikä vaikeuttaa sen ymmärtämistä ja työskentelemistä.
 9. Phalcon käyttää Volt-mallijärjestelmää. Laravelilla on erittäin tehokas mallijärjestelmä nimeltään Blade.
 10. Phalcon käyttää hyviä suunnittelukäytäntöjä, kun taas Laravel noudattaa huonoja suunnittelukäytäntöjä.
 11. Phalcon tarvitsee pääkäyttäjän pääsyn PHP-laajennuksen ja -kehyksen asentamiseen. Laravelilla ei ole sellaista ongelmaa. Laravel vaikeuttaa joskus virheenkorjausta ja automaattista täydentämistä.

Phalcon vs Laravel -vertailutaulukko

Kuten voitte nähdä, Phalcon ja Laravel välillä on monia vertailuja. Katsotaanpa alkuun vertailu Phalcon ja Laravel välillä -

Phalconin ja Laravelin vertailun perusta

Phalcon

Laravel

MääritelmäSe perustuu PHP-verkkokehykseen.Se on avoimen lähdekoodin PHP-verkkokehys.
kehitettiinSen on kehittänyt Andres Gutierrez.Sen on kehittänyt Taylor Otwell.
skaalautuvaSe on vähemmän skaalautuva verrattuna.Se on erittäin skaalautuva verrattuna Phalconiin.
YksinkertainenSe on suhteellisen monimutkainen.Se on yksinkertaista.
ominaisuudetSiinä on ominaisuuksia, kuten matala yleiskuvaus, MVC ja HMVC jne.Sillä on PHP-kehyksen ja sinfonian perusominaisuudet.
VerkkosivustoPhalconphp.comLaravel.com

Johtopäätös -Phalcon vs Laravel

Phalcon vs laravel ovat molemmat web-kehyksiä ja perustuvat PHP: hen. Se noudattaa vain samaa mallia tai arkkitehtuuria, joka on Model View Controller. PHP: tä käytetään ohjelmointikielenä molemmissa puitteissa, kun asiat tulevat kehitykseen. Laravelilla on rikas mallijärjestelmä, joka on vankka malli. Siinä on sisäänrakennettu ORM, joka toimii perinteisessä olio-ohjelmoinnissa tai relaatiojärjestelmässä. Phalcon käytti Volt-mallimoottoria, joka on nopeampi kuin ORM. Phalconia käytetään pääasiassa sen nopeampaan toteuttamiseen.

Laravel on suosittu kuin phalcon, koska sillä on parempia dokumentaatioita, jotka auttavat aloittelijoita tai uusia kehittäjiä ymmärtämään ja kehittämään verkkosovellusta samassa kehyksessä. Laravel käyttää PHP-kehyksen perusominaisuuksia, mikä antaa reunan näille kehyksille phalconin yli. Sillä on laaja ja monipuolinen kokoelma kirjastoja työskentelemään ja kehittämään sovellusta. Ylemmällä ja isommalla yhteisöllä on tavoitella aina apua tarvittaessa.

Molemmat Phalcon vs. laravel ovat melkein samat, mutta niillä on erilaisia ​​etuja ja haittoja. Voidaan sanoa, että Laravelia käytetään pääasiassa phalconilla, koska se on laajalti käytetty ja suosittu. Jotkut kehittäjät mieluummin työskentelivät niiden kehysten kanssa, joilla on suurempi yhteisön tuki ja nopea korjata viat. Toisen käyttämisessä ei ole haittaa, koska siihen asti, kun emme tutki tekniikkaa, emme voi työskennellä sen kanssa tai emme voi olla tyytyväisiä siihen. Joten Web-sovelluksen puitteiden valitseminen riippuu kehittäjän vaatimuksista ja ajasta.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Phalconin ja Laravelin välisiin eroihin. Täällä keskustellaan myös Phalcon vs Laravel-avaineroista infografian ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Django vs. Laravel
 2. PHP vs. C #
 3. Laravel vs WordPress
 4. MySQL vs. MongoDB