Suuri analyyttinen taito

Me molemmat tiedämme, että siirtyminen lähtötasolta manageriksi ei ole helppo prosessi. Monissa yrityksissä on useita tasoja, joiden välillä sinun on todistettava itsesi ennen kuin jatkat ylennystä.

Mutta kuinka voit tehdä tuon henkisen harppauksen lähtötason ammattilaisesta johtajaksi, jolla on valta muuttaa organisaation peliä?

Voit yksinkertaisesti muuttaa ajatuksiasi ja olet valmis. Tämä lausunto voi kuulostaa satultä, mutta se on totta. Esitämme yksityiskohtaisesti, miksi keskityt ajattelutavan muutoksiin minuutissa.

Mutta nyt otetaan seuraavaksi kysymys miksi luulet sen olevan satu? Ajattelet näin, koska et ole vielä siirtänyt keskittymistäsi lähtötason ajattelutavasta esimiehen ajattelutapaan.

Monet ihmiset hakevat MBA-opintoja ja suoritettuaan MBA-tutkinnon hakevat suuria tehtäviä, mutta useimmat eivät. Miksi? Koska vaikka MBA auttaa heitä oppimaan menestymisen kriittiset ja suuret analyyttiset taidot liiketoiminnassa, mutta he eivät ole oppineet ajattelutavan muutoksen suuria analyyttisiä taitoja.

Jotta voit olla johtaja, sinun on ajateltava kuten manageria. Ei, ei sen jälkeen kun sinusta tulee johtaja lähtötason työntekijästä; pikemminkin ennen kuin on mahdollista tulla manageriksi.

Onko sinulla nyt mitään järkeä? Se ei ole satu, pikemminkin prosessi, jolla vaivaa vaivaa ajattelutapaa vaivaamatta, ennen kuin ajattelet mitään muuta.

Ja tässä artikkelissa me annamme sinulle ne ajattelutavan muutosprosessit ja myös suuret analyyttiset taidot. Tämän oppaan avulla voit helposti laatia ajattelutavasi ennen astumista johtajan asemaan.

Jos olet valmis, aloitamme joillakin hyvillä analyyttisillä taitoilla.

Vinkkejä hyvien analyyttisten taitojen luomiseen

Alla on 8 vinkkiä hyvien analyyttisten taitojen rakentamiseksi.

 • Työskentele kovemmin kuin itse työssäsi suurella analyyttitaitolla

Ei, tämä ei ole vain vanhoja juttuja; pikemminkin kyse on yrityksestäsi. Olet tärkein henkilö elämässäsi. Olet henkilökohtaisen palveluyrityksen toimitusjohtaja.

Ja tarjoat palvelusi toimistolle, joka vastineeksi ponnisteluistasi maksaa palkkaasi kunkin kuukauden lopussa. Kuka vastaa tämän palvelun tekemisestä ylimääräiseksi? Sinä olet. Joten miten tekisit sen? Yksinkertaisesti muuttamalla ajattelutapaa siitä, kuka olet!

Työn tekeminen lähtötasolla on yksi osa sinua, ei kokonaisuus. Joten, sinun pitäisi antaa enemmän merkitystä kokonaisuudelle kuin osille / osille. Lisäksi, jos työskentelet itse, työsi paranee automaattisesti.

Se on vanhaa neuvoja, että muutos alkaa sinusta. Jos luulet, että - sinun on työskenneltävä kovemmin kuin itse kuin työssäsi, teet oikeudenmukaisuuden työsi kanssa. Lähtötason ajattelutavasta pääset suoraan esimiehen ajattelutapaan, jo ennen kuin sinusta tulee johtaja todellisuudessa.

 • Ei joko tai, mutta molemmat

Alkutason työntekijänä sinun on keskityttävä työhösi ja liikut rajoitetulla alueella. Mutta managerina siirryt pois siitä kookonista ja tavoitat korkeamman pelin.

Näin teet sen.

Kun organisaatiot asettavat tavoitteita, se kohdistaa työn jokaiselle organisaation käytettävissä olevalle resurssille. Alkutason työntekijänä saat osan työstäsi ja ajattelet vain kyseisen henkilöstön suorittamista.

Sinun ei tarvitse ajatella sitä pidemmälle. Mutta jos haluat ajatella managerina, sinun on muutettava ajattelutapaa. Sinun on ajateltava pelkästään "työalueesi" ulkopuolella ja yritettävä saada helikopterinäkymä työstäsi.

Tarkoittaa sitä, kun ajattelet lyhytaikaista lähtötason työntekijänä, esimiehenä sinun on muutettava ajattelutapaa ja ajateltava sekä lyhytaikaista että pitkäaikaista.

Kuvalähde: www.pixabay.com

Tämän ajattelutavan on toinen vaihe. Sanotaan, että - jos haluat syödä kakku lautaselta, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Yksi, voit syödä kakkua. Kaksi, voit antaa kakun istua lautasella ja olla syömättä.

Alkutason työntekijänä ajattelet yhtä tai toista. Mutta johtajana sinun on ajateltava molempia. Ajattelusi olisi, jos syöt kakkua, mikä olisi vaihtoehtoinen hinta, jos et syö kakkua; ja jos annat sen istua, mikä olisi kakun syömisen vaihtoehtokustannuksia.

Tämä ajattelutapa on erittäin tärkeä esimiehenä, koska kun ajattelet näin, ajattelet organisaationa, ei pelkästään yksilönä. Ja se tekee kaikesta eron.

 • Lyijy ilman otsikkoa erinomaisten analyyttisten taitojen avulla liiketoiminnassa

Edellisellä johtamiskaudella ihmisten annettiin johtaa (yksin), kun heillä oli mahdollisuus tukea johtajuuttaan. Mutta johtamisen näkökulma on muuttunut. Tämä on Leadership 2.0 -versio. Tämän johtamistyylin mukaan kuka tahansa voi johtaa, riippumatta siitä, onko jollakin titteli vai ei.

Alkutason työntekijänä saatat ajatella, että sinulla ei ole oikeutta johtaa. Mutta Leadership 2.0: n kuvaaman ajattelutavan mukaan sinulla on vastuu johtaa.

Mikä on mielestäsi perusedellytys lähtötason työntekijän ja esimiehen välillä?

Se on yksinkertaisesti yksi - lähtötason työntekijä luulee hänen vastuunsa päättyvän hänen työnsä jälkeen; ja johtaja ajattelee, että kunnes organisaatio saavuttaa tavoitteensa, johtajan vastuu ei lopu.

Siksi, ennen kuin sinusta tulee johtohenkilö, ennen kuin sinusta tulee ajattelutapa 'kukaan' - '' joku, joka ottaa vastuun '', sinun ei tarvitse huolehtia asemastasi. Pääset tälle johtajuustasolle asettamatta johtajaksi.

Suositellut kurssit

 • PMP-integraation hallinnan sertifiointikurssi
 • Online CBAP Primer -koulutus
 • Ohjelmiston arvioinnin varmennuskurssi
 • Me ei Minä

Kuvalähde: www.pixabay.com

Alkutason työntekijänä ensisijaisena huolenaiheena on se, miten pääset asioihisi, saada palkkasi ja olla onnellinen päivän päätteeksi. Se on minä-minä-minä-ajattelu.

Mutta jos haluat tulla manageriksi, sinun on muutettava ajattelutapaa. Tämän ajattelutavan mukaan et voi yksinkertaisesti ajatella 'minä-minä-minä'; mieluummin sinun on ajateltava "me-me-me". Se on hauskaa, mutta jos otat peilin ja laitat 'minä-minä-minä' -kohdan alle, huomaat, että peilissä on 'me-me-me'.

Joten tämän ajattelutavan mukaan, kun ajattelet 'minä-minä-minä', se on täysin päinvastainen ajattelutapa 'me-me-meille'.

Johtajana ei voi ajatella vain itseäsi. Sinun on ajateltava kaikkia, ryhmää ja organisaatiota. Jos ajattelet vain itseäsi, myös ryhmäsi ihmiset tekevät saman ja organisaatiosi epäonnistuu.

Jos organisaatiosi epäonnistuu, poistut organisaatiosta riittävän pian. Ei, johtohenkilön asemaa ei tarvitse olla ennen kuin omaksut tällaisen ajattelutavan, voit tehdä sen nyt, vaikka oletkin lähtötason työntekijä.

 • Ihmiset, strategia ja toimeenpano, joilla on hyvät analyyttiset taidot

Applen toimitusjohtajalta kysyttiin hänen kolmesta pääpainostaan ​​yrityksessä ja hän vastasi - Ihmiset, strategia ja toimeenpano.

Alkutason työntekijänä et ehkä usko, että pystyt työskentelemään toimitusjohtajana. Mutta entä jos pystyt?

Alkutason työntekijänä huolehdit yksityiskohdista ja mietit lyhyen aikavälin tavoitteita. Entä jos voit muuttaa ajattelutapaa löytääksesi linjan sen välillä, mitä organisaatio haluaa pitkällä tähtäimellä, ja mitä teet organisaatiossa.

Johtajan asema on kuin toimitusjohtaja. Toimitusjohtaja johtaa koko organisaation aluetta, jos se on globaalia yritystä tai koko organisaatiota. Ja johtaja huolehtii pienestä osastostaan, alayksiköstä. Jos katsomme kyseisen alayksikön alaorganisaatioksi, johtaja on myös kyseisen alajärjestön toimitusjohtaja.

Nyt, jotta voit tehdä henkisen harppauksen lähtötason työntekijästä johtajaan, sinun on päätettävä, mikä määräysvalta sinulla on, ja sinun tulee tulla yrityksen kyseisen alan toimitusjohtajaksi.

Oletetaan, että lähtötason työntekijänä käsittelet 2 työntekijää, jotka työskentelevät kanssasi ja opastuksesi mukaan. Olet 3-jäsenisen yksikön toimitusjohtaja ja voit nyt ajatella kuten Tim Cook ajattelee.

Mikä olisi strategia tämän vuosineljänneksen enimmäistuoton saavuttamiseksi? Kuinka auttaisit 2 työntekijääsi kasvamaan ja parempaan työskentelyyn? Ja kuinka sinä ja työntekijäsi pystyt taktiikat toteuttamaan moitteettomasti? Voit vain istua työntekijöidesi kanssa ja keskustella menestyssuunnitelmasta. Ennen johtajaksi tulemista on oltava johtajan ajattelutapa.

 • Vastuun ottaminen mitä tahansa yksiköllesi tapahtuu

Kuvalähde: www.pixabay.com

Ennakkotason työntekijänä, jos kukaan ei työskentele puolestasi, olet vastuussa vain omista virheistään, onnistumisistasi, epäonnistumisistasi ja toimintakyvyttömyydestäsi. Mutta johtajana et ole vastuussa vain menestyksistä, epäonnistumisista, virheistä ja virheistä; mieluummin olet vastuussa jokaisesta yksikkösi työntekijästä.

Kyllä, tällainen ajattelu on vaikeaa, kun et johda tiimiä tai jäseniä tai työntekijöitä suoran valvonnassasi. Mutta tähän on tapa.

Tämä on syvästi uskotun ajattelutavan säätäminen, josta me kaikki kärsimme. Jos meille tapahtuu jotain hyvää, se on meidän vastuumme; mutta sattumalta, jos tapahtuu jotain outoa, emme ota vastuuta siitä.

Joten, jos haluat siirtyä lähtötason työntekijästä esimieheksi, sinun on varmistettava, että otat vastuun kaikesta, mitä sinulle tapahtuu. Se voi olla niin pieni, että yhtä tärkeää tehtävää ei tehdä asiakaskokoukselle.

Et voi antaa mitään tekosyytä. Kun sinulle on uskottu minkä tahansa työn tekeminen, sinun on varmistettava, että valmistat sen määräajassa. Se ei ole miellyttää esimiestäsi tai muuta merkittävää; se on sinulle.

Kun sinulla on kyseinen ajattelutapa, johtajaksi tulemisesta tulee huomattavasti helpompaa. Koska johtajana et ole vain vastuussa organisaatiolle omasta menestyksestään, vaan olet vastuussa myös joukkueesi menestyksestä ja jokaisen joukkueen jäsenen menestyksestä.

 • Vaikeiden päätösten tekeminen

Alkutason työntekijänä teet organisaatiossa hyvin vähän päätöksiä (jos sellaisia ​​on). Mutta esimiehenä sinun on tehtävä monia päätöksiä, ja jotkut niistä ovat todella kovia. Päätöksessä organisaatiot laajentuvat tai romahtavat. Joten vaikeiden päätösten tekeminen oikein on menestyksen kulmakivi.

Mutta miten harjoittelisit tätä lähtötason työntekijänä? Tarkkailet organisaatiota vain esimiehen ajattelutavasta ja mietit, mikä tekee siitä organisaation.

Jos organisaatiossa on jonkinlainen pullonkaula, kuinka voisit viedä organisaation ulos kriisitilanteesta? Roolileikki on yksi tapa muuttaa lähtötason työntekijän ajattelutavan johtajan ajattelutapaan.

On toinen tapa harjoittaa sitä. Sinun on harjoitettava kovia päätöksiä itseäsi varten. Vaikeiden päätösten tekeminen on kuin lihas. Mitä enemmän harjoittelet lihasta, sitä enemmän se kasvaa.

Oletetaan, että olet laiska tekemään töitä perjantaina iltapäivällä! Mutta tiedät, että se on arvokas tehtävä ja paljon se riippuu tästä tehtävästä. Tekemällä valinta istua ja tehdä työtä on myös vaikea päätös. Kyllä, se näyttää typerältä. Mutta lujuus ei tule olemalla ensin luja muiden kanssa. Se alkaa sinusta.

 • Rakenna luottamus

Luottamus on kaikkea. Sinun on tiedettävä se alusta alkaen. Jos työnantajalla ei ole luottamusta sinuun, et aio pysyä organisaatiossa kauan. Ja kuka on vastuussa tämän luottamuksen rakentamisesta? Sinä!

Alkutason ihmisenä et aina ajattele näillä ehdoilla. Teet työsi, otat palkan kuukauden lopussa ja lähdet. Mutta jokainen toimintasi joko rakentaa luottamusta tai riistää työnantajan uskon sinuun.

Ja esimiehenä ihmisen ei tarvitse osoittaa luotettavuutta vain työnantajalleen, vaan myös tiiminsä jäsenille.

Joten vaikka luulet, ettei kukaan kiinnitä huomiota, he tekevät. Mitä tahansa teetkin, sitä tarkkaillaan ja siitä puhutaan. Sinulla ei ole ideaa siitä. Alusta alkaen lähtötasona

Kuvalähde: www.pixabay.com

työntekijä, varmista, että luot luottamusta. Ennen kuin teet mitään typerää, ajattele kahdesti, koska rento olemuksen ajattelutapa ei toimi kovin hyvin ammatillisella areenalla.

Sinun on oltava vilpitön asioidessasi ja sinun on varmistettava, että kaikki, mitä sinulle annetaan, tehdään kaikella ponnistelulla, voimalla, voimalla ja hengellä.

Johtaja on luottamuksen myyjä. Kun joukkueen jäsenet uskovat kykyihinsä ja luottavat siihen, että hän tekee sen, mitä sanoo, silloin ryhmän jäsenten sydämien voittaminen on helppoa. Rakenna tätä luottamusta, vaikka oletkin lähtötason työntekijä. Se on kaikki.

Nämä ovat ajattelutavan muutokset, jotka sinun on tehtävä alusta alkaen. On ihmisiä, jotka eivät halua kasvaa. Mutta kun olet tullut näin pitkälle lukeessasi tätä artikkelia, tiedämme, että haluat tehdä merkinnän organisaatiossasi.

Seuraa vain näitä mahtavia analyyttisiä taitoja koskevia neuvoja ja näet dramaattiset erot, jotka tunnet persoonallisuutesi ja miten ihmiset havaitsevat sinut. Sanotaan, että voidaksesi saada jotain, sinun täytyy ensin tulla. Siksi manageriksi tuleminen on tärkein asia ennen kuin voit toimia managerina.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas suuriin analyyttisiin taitoihin. Täällä olemme keskustelleet kahdesta 8 vinkistä rakentaa hyviä analyyttisiä taitoja johtamistasolle. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Ylätaso 10 välttämättömimpien johtamistaitojen luettelo
 2. 10 tehokasta vinkkiä neuvottelutaitojen parantamiseksi
 3. Ylimmän johdon avaintaidot menestyväksi manageriksi