Mikä on Android-laitteen juurruttaminen (puhelimet)

Tiesitkö, että todellisuudessa pystyt käyttämään vain 40% android-käyttöjärjestelmästäsi älypuhelimellasi? Android-laitteiden (puhelimien) juurtuminen on määritelty käyttöjärjestelmän vankilaan purkamisesta, jotta pääset täysin järjestelmään ja mukautat puhelimen itseäsi kohti. Vaikka asiantuntijat varoittavatkin enimmäisaikoja laitteiden juurtumisesta, jos huolehditaan asianmukaisesta hoidosta, kun edessäsi on kokonaan uusi maailma Android-laitteen kanssa kädessäsi. On olemassa useita tapoja, joilla voit juurruttaa android-puhelimesi ilman tietokonetta tai juurtua android-puhelimesi tietokoneella ja hankkia uuden version, josta voit valita loputtomasti vaihtoehtoja.

Nyt ennen kuin tiedät Android-laitteen (puhelimien) juurtumismenetelmät, on myös tiedettävä, miksi sinun pitäisi juurtua paras android-puhelimesi.

Syyt Android-laitteen (puhelimien) juurtumiseen

Voi olla monia syitä, miksi ihmiset päättävät juurruttaa Android-puhelimen.

 • Joskus on mahdotonta päästä eroon puhelimesi läsnäolosta. Jos haluat poistaa laitteen bloatware-ohjelmiston, joudut ehkä puhelinta juurruttamaan.
 • Puhelimen juurtuminen antaa sinun mukauttaa puhelinta siten, että käyttöliittymä voi näyttää entistä paremmalta. Lisäksi, jos sinulla ei ole oletuksena langatonta jakoasetusta laitteessa, voit käyttää sitä Android-laitteen juurtumisen jälkeen.
 • Monta kertaa sinun on hyväksyttävä käyttöoikeudet tiettyjen sovellusten käyttämiseen laitteellasi ja käyttöjärjestelmässä. Kun olet suorittanut Android-laitteen juurtumisen, voit hallita tätä toimintaa myös laitteellasi eri sovelluksia varten.
 • On androidpuhelinnumero lisäetuja, joita voit saada Android-laitteen (puhelimien) juurtumisen jälkeen. Yksi tällainen etu on, että voit nyt asentaa erityisiä sovelluksia ja myös erilaisia ​​mukautettuja ROM-levyjä. Kaikki nämä voivat lisätä laitteeseen ja sen suorituskykyyn lisäominaisuuksia.

Kun olet suorittanut Android-laitteen juurtumisen, saatat saada useita sellaisia ​​sovelluksia, jotka ovat todella tärkeitä puhelimellesi.

Voit esimerkiksi hankkia android-sovelluksen, joka auttaa sinua varmuuskopioimaan puhelimesi kaikki sovellukset ja tiedot automaattisesti. Tämä estää myös puhelimesi mainos ponnahdusikkunoita ja suojaa laitetta Internetistä tulevilta haittaohjelmilta.

Suositellut kurssit

 • Rakenna Android-sovellusten koulutuskursseja
 • Koulutus Android-sovellusten kehittämisessä
 • Android Basic -sertifiointikoulutus

Syyt siihen, ettei Android-laitteesi (puhelimet) juurtu

Android-puhelimiesi juurtuminen voi tarjota sinulle useita etuja, mutta on myös android-puhelimien määrä syitä, miksi jälleenmyyjät ja asiantuntijat varoittavat sinua laitteen juurtumisesta tai miksi sinun ei pitäisi Android-puhelimen juurtumista. Joitakin sellaisista syistä selitetään täällä.

Sanotaan, että kun juurrutat Android-puhelimesi, se mitätöi puhelimen takuun. Valmistaja mitätöi Android-puhelimen juurruttaaksesi puhelimesi takuun. Jos olet juurtunut puhelimeesi ja nyt joudut korjaamaan puhelimesi muista syistä, on aina suositeltavaa käynnistää puhelin ensin. Tällä hetkellä, kun vilkutat alkuperäisen ROM-levyn varmuuskopiosta, kukaan ei voi tietää, että laitteesi oli juurtunut.

Android-laitteen juurtuminen johtaa usein puhelimen murtumiseen. Uskotaan, että tämä tapahtuu, kun asianmukaista hoitoa ei hoideta Android-puhelimen juurtumisen aikana. Joten, ennen kuin aloitat puhelimen juurtumisprosessin, läpi ohjeet aina oikein. Yksityiskohtaisen tutkimuksen tekeminen ennen Android-laitteen juurtumista ja asianmukaista juurtumista pitää puhelimesi aina poissa käytöstä.

On olemassa useita sovelluksia, jotka eivät välttämättä toimi juurtuneissa laitteissa turvallisuusehtojen vuoksi.

Esimerkiksi: sovelluksen juurruttamisen jälkeen Google Wallet -palvelu ei ehkä toimi laitteellasi.

3 suosituinta Android-puhelimen juurtumista

On pääasiassa kolme juurtuvia android-puhelinsovelluksia, jotka ovat kuuluisia viime kuukausina, ja nämä ovat KingRoot, Kingo Root ja Towelroot. Kaikki nämä ohjelmat ovat yhteensopivia tiettyjen Android-laitteiden, kuten Nexus, HTC, Huawei, LG, Samsung, Sony ja ZTE, kanssa. Se on myös yhteensopiva vain Android-version kanssa, joka on 5.0 Lollipop tai sen alapuolella. Android-laitteen, jolla on Android 5.1 tai uudempi käyttöjärjestelmä, juurtumiseksi on erilainen prosessi.

On olemassa monia asioita, jotka sinun on valmisteltava, ennen kuin aloitat Android-puhelimen juurruttamisen.

 • Varmuuskopio tiedoista, sovelluksista ja kaikista puhelimessa olevista tärkeistä tiedostoista. Ota myös varmuuskopio käynnissä olevasta ROM-levystä, koska saatat tarvita sitä uudelleen, jos käynnistät puhelimen virran jonain päivänä.
 • Varmista ennen virheenkorjauksen aloittamista, että laitteessa on täysi lataus.
 • Nyt sinun on kytkettävä USB-virheenkorjaus ja myös OEM-lukituksen avaus päälle. Tätä varten sinun on noudatettava tätä polkua. Asetus> Tietoja puhelimesta> Rakennusnumero (napauta tätä 7 kertaa)> kehittäjäasetukset> ota USB-virheenkorjaus käyttöön ja OEM-lukituksen avaaminen.
 • Joidenkin juurtumisprosessien aikana saatat joutua asentamaan Android SDK -työkalut, jotka ovat Fastboot ja ADB.
 • Sinun pitäisi myös avata laitteen käynnistysohjelma ennen Android-laitteen juurtumista. Tämä auttaa Android-puhelimen mukauttamisessa.

# 1 - Android-laitteen juurtumisen edut Towelroot-sovelluksen avulla

Tämä ilmainen juurtumisen android-laitesovellus, Towelroot, tarjoaa sinulle helpoimman tavan päästä Android-puhelimeesi. Ohjelma on ensin suunniteltu Samsung Galaxy S5: n juurtumiseen, mutta nyt se toimii melkein enimmäismäärässä Android-puhelimia. Ohjelman käyttäminen juurtumista varten on myös helppoa, kun sinun on vain ladattava ohjelma puhelimeesi ja suoritettava ohjelma sitten. Et tarvitse tietokonetta tai muuta apua, kun käytät Towelroot-sovellusta Android-puhelimen juurtumiseen. Mutta yksi asia, josta sinun on pidettävä huolta, on, että ohjelma on yhteensopiva vain niiden puhelimien kanssa, joiden ydinlasku on päivätty ennen vuotta 2014, 3. kesäkuuta.

Kuvalähde: rootmygalaxy.net

Et voi asentaa Towelroot-sovellusta Google Play Kaupasta. Sinun on otettava puhelin käyttöön, jotta se voi asentaa sovelluksen tuntemattomasta lähteestä. Voit helposti tehdä tämän helposti seuraamalla tätä vuokaaviota.

Asetukset> Suojaus> Tuntematon lähde

Seurauksena tämän jälkeen voit etsiä Towelroot-puhelimen selaimesta ja joutua napsauttamaan mukana toimitettua Lambda-merkkiä.

# 2 - Android-laitteen juurtumisen edut Kingo Root -sovelluksella

Ennen kuin alat käyttää tätä ilmaista juurtumista androidpuhelinsovellusta, Kingo Rootia, on joitain tärkeitä kohtia, joista sinun tulisi huolehtia. Kingo Root on yhteensopiva vain muutaman laitteen kanssa, ja siksi on tärkeää tarkistaa, onko puhelinten yhteensopivuus Android-laitteen ja Kingo Root -sovelluksen juurruttamiseksi sivustolta.

Kuvalähde: 4.bp.blogspot.com

Voit juuria puhelimesi kahdella tavalla käyttämällä Kingo Root -sovellusta. Yksi on sovelluksen lataaminen ja asentaminen suoraan puhelimeesi ja toinen Windows-tietokoneella. Jos käytät Windows-tietokonetta, sinun on tehtävä vielä yksi asia. Sinun on kytkettävä USB-virheenkorjaus päälle Android-puhelimessa.

Kytke puhelin tietokoneeseen USB-johdolla, kun käytät Windows-tietokonetta, kun olet kytkenyt puhelimeen USB-virheenkorjauksen. Kun puhelin on löydetty, näyttöön tulee viesti, jossa kysytään lupaa pääkäyttäjälle. Valitse juuri, ja prosessi alkaa. Muutaman minuutin kuluttua, kun androidlaitteesi juurtuminen on valmis, uusi ponnahdusikkuna ilmoittaa, että androidlaitteesi juurtuminen on valmis.

# 3 - Android-laitteen juurtumisen edut KingRoot-sovelluksella

Tämä ilmainen juurtuminen android-laitesovellus, KingRoot, tarjoaa sinulle kaksi tapaa: voit joko asentaa android-sovellukset suoraan laitteeseesi tai käyttää sitä Windows-tietokoneen kautta. Tarkista sovelluksen sivustosta, onko laite yhteensopiva ohjelman kanssa.

Kuvalähde: freeandroidroot.com

Kaikista Android-laitteen juurtumisen tavoista sovelluksen asentaminen Android-matkapuhelimiin on paljon helpompaa. Asenna sovellus asennuksen jälkeen ja näyttöön tulee vaihtoehto ”Yritä juurtua”. Napauta vaihtoehtoa, jos laite on yhteensopiva, ja odota jonkin aikaa. Muutaman minuutin kuluttua ilmestyy ponnahdusikkuna, jossa sanotaan 'Root Successful'.

Android-laitteen juurtuminen Android 5.1.1: llä

Kuten aiemmin mainittiin, yllämainittu ohjelma voi vain päästä android-puhelimiin, joiden versio on 5.0 tai uudempi. Entä jos sinulla on Android-älypuhelin, kuten Samsung Galaxy S6 Edge? Sinun on noudatettava joitain muita vaiheita tehdäksesi niin. Mutta et voi suorittaa juurtumista kaikille laitemalleille, kuten Verizon Wireless, koska niiden turvallisuus on erittäin tiukka. Jotkut juurtuvia malleja ovat kanadalaiset SM-G920W8, SM-G920F, US Cellular SM-G920R4, SM-G9201, Sprint SM-G920P, Korean SM-G920S ja muut.

Ennen kuin aloitat Android-puhelimen juurtumisprosessin, kytke USB-virheenkorjaus varmasti päälle ja aktivoi myös laitteen OEM-lukituksen avaaminen. Nyt voit seurata seuraavia ohjeita Android-laitteen juurtumiseksi.

 • Sammuta puhelin ja pidä äänenvoimakkuuden vähennysnäppäintä, päälle / pois-näppäintä ja kotipainiketta yhdessä noin viiden sekunnin ajan, kunnes varoitusnäyttö tulee näkyviin.
 • Paina nyt äänenvoimakkuusnäppäintä ylöspäin ja puhelimesi on nyt ODIN-tilassa.
 • Samanaikaisesti lataa tietokoneesi juurydin, ODIN v3.10.6, USB-ajurit Samsung Galaxy S6: lle.
 • Yhdistä nyt puhelin tietokoneeseen ja suorita Odin-ohjelmisto. Napsauta nyt AP: tä ja valitse ladattu juuriydin.
 • Napsauta nyt Käynnistä-painiketta ja juurtuminen tapahtuu pian, ja puhelimessa havaitaan myönteisiä muutoksia.

Juurtumislaitteen edut Android 6.0 Marshmallow -laitteelle

Kun juurrutat Nexus-laitetta, se tarkoittaa, että sinun on työskenneltävä Android 6.0 Marshmallow -laitteella. Jälleen kuvatut vaiheet eri ohjelmien läpi eivät ole yhteensopivia tämän kanssa, ja siksi sinun on noudatettava samanlaista juurtumisprosessia, jota seurait Galaxy S6: lle ja Galaxy S6 Edgelle.

Mutta tässä taas, ennen kuin aloitat juurtumisprosessin, on joukko asioita, jotka sinun täytyy ladata, kuten Android SDK -työkalut. Jotkut asiat, jotka sinun on ladattava ja asennettava Nexus-laitteeseesi, ovat täällä mainitut.

 • Laitteesi kanssa yhteensopiva TWRP-palautus.
 • Laitteesi kanssa yhteensopiva mukautettu ydin.
 • SuperSU-juuripaketti.

Kun olet ladannut ja asentanut nämä kohteet, seuraa nyt näitä ohjeita huolellisesti.

 • Sammuta laite ja pidä alhainen äänenvoimakkuuden painike yhdessä virtapainikkeen kanssa. Tämä käynnistää laitteen nopeasti.
 • Tulkaa nyt palautusvaihtoehtoon äänenvoimakkuuden vähennysnäppäimen avulla. Voit valita palautusvaihtoehdon painamalla virtapainiketta, jotta laite käynnistyy palautustilaan.
 • Android-laitteet, kuten Nexus 7 ja Nexus 9, kysyvät salasanaa ja sinun on valittava Peruuta. Valitse 'Pyyhi', ja laitteen tehdasasetusten palautus alkaa. Kun tehdasasetukset on tehty, voit yhdistää puhelimesi tietokoneeseen USB: n kautta saadaksesi SuperSU- ja ytintiedostot.
 • Asenna nyt ydintiedosto ja kosketa 'pyyhkäisemällä vahvistaaksesi salama' puhelimen näytöllä. Sinun tulisi vilkkua ytintiedosto huolellisesti, ennen kuin tiedosto SuperSU alkaa vilkkua. Ytintiedoston jälkeen sinun pitäisi nyt vilkkua SuperSU-tiedosto.
 • Valitse nyt palauttamisen päävalikosta 'Käynnistä uudelleen' ja sitten 'Järjestelmä'. Kun laite juurtuu, voit huomata SuperSU-sovelluksen laitteen laatikossa.

Muita hyödyllisiä sovelluksia, joiden avulla voit tarkistaa Android-puhelimesi juuri

Kun minkä tahansa version Android-puhelimet ovat juurtuneet, tarvitset silti sovelluksen tarkistaaksesi, onko puhelimen juurtuminen onnistunut vai ei. Google Android Play -kaupassa on nyt saatavana useita sellaisia ​​sovelluksia, joiden avulla voit tietää, onko puhelimesi juurtunut vai ei. Yksi kuuluisimmista sovelluksista, joita voit ladata ja asentaa Android-laitteeseesi, on "Root Checker".

Jälleenmyyjät ovat aina varoittaneet, ettei Android-puhelinta juurruta, koska se on avoimempi erilaisille tietoturvauhille. Mutta jos sinun on laitteesi juurrutettava, voit asentaa laitteellesi myös juurtenhallintasovelluksen, joka auttaa suojaamaan laitettasi. Yksi tärkeimmistä juurien hallintasovelluksista, jotka ihmiset asentavat juurtumisen aikana, on SuperSU.

Unrooting-prosessi

Jos olet tuntenut Android-matkapuhelimiesi juurtumisprosessin, on myös tärkeää tuntea juurtumisprosessi. Tämä voi johtua monista syistä, joista yksi tärkeimmistä syistä on, että Android-laitteen juurtumisen jälkeen monet ihmiset voivat ajatella, että se haittaa laitteen turvallisuutta. Yksi sovelluksista, joka voi auttaa laitteesi juurtumista helposti, on SuperSU. Laitteen juurruttamiseksi sinun täytyy vain käydä SuperSU-sovelluksen asetusvaihtoehdossa ja valita vaihtoehto 'täysi unroot'.

Android-laitteen juurtumisen etuja ovat esimerkiksi erinomainen suorituskyky, mukautusvaihtoehdot, erilaiset sovellukset, pahoinpitelyohjelmien poistaminen ja monet muut. Mutta tämä on jälleen totta, että sinun pitäisi ymmärtää juurtumisen menettelytavat hyvissä ajoin ennen sen käynnistämistä, muuten se voi johtaa ongelmiin, kuten laitteen turvallisuuden haittaamiseen.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas mitä tarkoittaa Android-laitteen (puhelimen) juurtuminen? Tässä keskustellaan juurtumisen syistä sekä Android-puhelimen juurtumisen ilmaissovelluksista, eduista ja juurtumisprosessista. Voit oppia lisää mobiilisovelluksista seuraavista suositetuista kursseista -

 1. Paras ja uusi luettelo Android Marshmallow -ominaisuuksista (Advanced)
 2. 10 Android-laitteiden juurtumisen edut ja haitat
 3. 10 hienoa asiaa mielenkiintoisia Android-faktoja
 4. Kattava opas Android- ja avoimen lähdekoodin tietoturvaan (OS)
 5. Majaya vs. atsteekit vs. inca: parhaat erot