Palkkaodotuskysymykset - hankala kysymys, eikö olekin? Yksi tosiasia, jonka me kaikki tiedämme, on raha. Kuten hei, miksi luulet, että kukaan toimii, mihin luulet ketään työskentelevän? RAHA… Se on niin yksinkertaista. Mitä enemmän teet vähemmän, niin nykyäänkin, rahaa ei koskaan riitä. Joten tietenkin, kun menet haastatteluun, sinun on varmistettava, että neuvottelit hyvin saadaksesi oikean rahan määrän, jonka ansaitset.

Tämä tarkoittaa hyvin, että sen lisäksi, että valmistelet taitoillesi asiantuntemustasi, pätevyyttäsi, tarvitset myös valmistautumista ja työskentelyä haastattelutaidoillasi. Kyllä!!! On erittäin tärkeää tehdä niin, koska se auttaa sinua myymään itsesi ja taitosi paremmin. Mikä tarkoittaa, että pelkästään taitosi eivät pysty pääsemään läpi tarvitsemasi ylimääräistä älykkyyttä voidaksesi rekrytoijien palkata sinut. Palkanodotuskysymykseen vastaaminen on erittäin tärkeää, koska vain palkka-odotukset eivät voi saada sinulle työtä tai viedä sitä sinulta. Itse asiassa useita kertoja palkka-odotusta koskevasta vastauksestasi voi kokonaan sulkea pois kuuman keskustelun sinun ja yrityksen HR: n välillä.

Aivan kuten otsikossa todetaan tänään, aiomme puhua vastaamalla palkka-odotuksia koskeviin kysymyksiin älykkäästi varmistaaksemme, että saat kaiken mitä tarvitset, kyse on siitä, että rekrytoijat hyväksyvät vaatimuksesi.

Aluksi kertoa meille kaikista värväävistä kysymyksistä, joita rekrytoijat ovat esittäneet. Heidän palkka-odotuksensa eivät ole suoria, koska ne tekevät kuulostavan ikään kuin se olisi iso juttu olla osa organisaatiota; sinun täytyy kuitenkin saada heidät toteuttamaan vain päinvastoin. Katsotaanpa muutamia kysymyksiä.

Jotkut palkka-odotukset kysymyksiä

Ennen kuin tarkastelemme joitain kysymyksiä, ymmärrämme miksi nämä yritykset kysyvät sinulta palkkaan liittyviä kysymyksiä?

 1. Aluksi he haluavat varmistaa, että heillä on varaa sinulle ennen kuin he viettävät aikaa, rahaa ja muita resursseja sinulle.
 2. Jotkut työnantajat maksavat enemmän, koska jotkut maksavat vähemmän kuin nykyinen markkinakorko tai työntekijöiden nykyinen markkina-arvo, he haluavat varmistaa, että työskentelet miellyttävästi palkalla, jonka heillä on sinulle varaa.
 3. He haluavat myös varmistaa, että pystyt ymmärtämään työsi arvon ja jos olet ansaitseva ehdokas palkkaan, jonka hän maksaa sinulle.

Antaaksesi heille asianmukaisen vastauksen, sinun on oltava riittävän fiksu, sinun täytyy vakuuttaa rekrytoijasi kelvollisuudestasi ja myydä heidät sinulle ennen kuin pääset palkkakeskustelupisteeseen HR: n kanssa.

Palkkaodotukset Kysymys temppuja

 1. Mitä teet nyt tai nykyisessä organisaatiossa?

Kun työnantaja tekee kuten tämä kysymys, se yleensä on henkilölle, jonka palkkaodotus on välillä 10–15 000; missä HR on riittävän luottavainen, että pieni palkkakorotus voi ja on tarpeeksi hyvä palkata työntekijä ja saada työntekijä työskentelemään organisaatiossa.

 1. Mitä aiot tehdä kanssamme? TAI Mitkä ovat palkka-odotuksesi? TAI Mitkä ovat palkkavaatimuksesi?

Kun sinulta kysytään tällaista kysymystä, HR tarkoittaa melkein sitä, että haluamme onnitella sinua onnittelumme. On kuitenkin hienoa, jos keskustelemme siitä, mikä palkka palkkaa sinut, koska olet hyvä, haluaisimme löytää sinulle kannan järjestelmässä tai arvostetussa organisaatiossamme.

Mikä voi olla kysymys? TAI mihin tapaan HR kääntyy ja kääntää esittämäsi kysymykset, sinun on oltava valmis ja varmista, että vastaat oikein. Jos annat matalamman tarjouksen, maksat itsellesi ja menetät tappiota, ja jos tarjoat korkeamman hinnan, saatat menettää mahdollisuuden työskennellä. No, olen varma, että monilla ihmisillä, jotka ovat siellä yritysmaailmassa, on odotettavissa palkkaoireita samanlaisille. Se ei ole uusi melkein 70–75%: n yleisölle.

Keskustelemme vinkistä ja strategioista, joiden avulla pääset työhaastatteluun myymällä itsesi ja taidotsi asianmukaisesti.

Tapoja vastata palkka-odotuksia koskeviin kysymyksiin

 1. Ymmärrä nykyinen palkka ja asema

Aina on fiksu ymmärtää missä seisot juuri nyt, ennen kuin annat HR: lle numeron. Virheellisen tarjouksen antaminen ei tule tarpeeksi hyväksi. Olkoon järkevä. Esimerkiksi, jos piirrät tällä hetkellä 15 kt ja odotuksesi on 25–30 kt, HR ei pidä tätä riittävänä tai järkevänä. Hän hylkää ehdottomasti sinut hakijana. Jos vastaat tähän kysymykseen niin lähellä 20 k: ta, niin kyllä, sinulla on ehdottomasti mahdollisuus päästä läpi palkka-odotuksia koskevassa haastattelussa.

 1. Työllisyyden vakaus aiemmin

Paitsi olemassa olevan paketin, sinun on myös tunnettava koko tausta. Tiedät ehdottomasti kuinka vakaa on ollut aiempien työnantajien kanssa. Jos sinulla on aikaisemmin ollut hyvä maine ja hyvä vakaus, voit neuvotella paremmin. Epäsäännöllisellä vakaudella ja säännöllisillä työpaikan vaihdoilla rekrytoijalla on hallussaan olevat mahdollisuudet ja neuvotteluvaltuudet, koska he pitävät sinua palkkaamista riskialtana haasteena, mikä on melko reilua. He ovat epävarmoja, jos pysyt takaisin yrityksessä, kun he käyttävät rahaa ja aikaa koulutukseen ja palkkaamiseen.

Suositellut kurssit

 • PRINCE2-tentin varmentamiskoulutus
 • Suorita täydellinen asiakasanalyysikoulutus
 • Täydellinen markkinointi-analyyttinen koulutus
 1. Korosta ammatillisia saavutuksiasi

Aikaisemmissa yrityksissäsi on saattanut olla saavutuksia, joissa todistat organisaatiolle, että olet täyttänyt heidän odotuksensa ja ylittänyt jopa heidän odotuksensa. Voi olla, että olet menestynyt projektissa tai ryhmän jäsenenä, nämä ovat juuri oikeita hetkiä ja teko altistua rekrytoijille. Näyttämällä heille arvosi ja taitosi, näytät heille mitä pystyt suorittamaan. Joten saavutuksesi korostaminen on sinulle aina hyödyllistä, koska antaa sinulle kyvyn neuvotella rekrytoijan kanssa.

 1. Tiedä arvoinen

Tutkittuaan työprofiilisi, ansioluettelosi, positiiviset ja negatiiviset pisteet tutkivat markkinoita, teollisuutta, yritystä, johon haet, työprofiilia, toimialan kehitystä, taitojen kysyntää ja tarjontaa jne .; Nyt sinun on helpompi tuntea arvosi teollisuudelle. Vain kun tiedät oikean arvon teollisuudelle, voit vaatia oikeutta ja saada oikean palkan tiliisi joka kuukausi. Palkka on erittäin tärkeä osa työtäsi, sillä oikea palkka pitää sinut oikein motivoituneena ja tyytyväisenä työhösi.

 1. Tunne yritys ja sen palkkarakenne

On tärkeää tietää, kenen kanssa neuvottelet. Kuinka he ovat työnantajina markkinoilla? Ovatko he hyviä maksavatko he hyvin? Hanki kaikki tiedot ennen menemistä haastatteluun. Nykyään ihmiset keräävät kaikki tiedot jo ennen tuotteen ostamista. Ja aiot myydä taitosi ja antaa arvokkaan ajan yrityksellesi, tutkimus on tässä tapauksessa erittäin tärkeä. Voit saada tietoja saatavilla verkossa tai yrityksen nykyisiltä työntekijöiltä.

 1. Ole fiksu älä anna numeroa suoraan

Mieti mitä ja miten HR on esittänyt kysymyksensä, päättäkää vastata tähän kysymykseen. Jos luulet nyt olevan varma kysymyksestä, voit sanoa yksinkertaisesti, että sinun on opittava yritystä ja työprofiilia ennen kuin ilmoitat odotuksesi. Mikä on melko hinta, koska HR ymmärtää, että et ole vieläkään päättänyt palkasta, vaikka olisit kuitenkin kiinnostunut työmahdollisuudesta. Tämä älykäs tapa voi yksinkertaisesti viedä sinut läpi tämän kysymyksen kätevästi.

 1. Osoita positiivisuutta työhön

On erittäin tärkeää saada HR: n tuntemaan, että työprofiili ja työmahdollisuus ovat vaikuttavia eikä paketti. Kurssin ulkopuolella tärkein syy työskentelemiseen on raha ja paketti, jonka yritys tarjoaa useimmille meistä. Sinun on kuitenkin annettava yritykselle tuntea, että se on mahdollisuus ja profiili, joka on houkutellut sinua ja raha on toissijainen . Näytä enemmän innostusta tarjottuun työhön ja kun olet vaikuttanut HR: hen, neuvottele paketista.

 1. Arvioi aseman kiireellisyys

Sinun ei ole helppoa arvata, että HR todella tarvitsee sinua järjestelmässä. Muutamassa haastattelussa he kuitenkin kertovat ehdokkaille kiireellisyydestä, mutta ei ole vielä riittävän selvää, pystyvätkö he täyttämään palkkavaatimuksesi ja onko tehtävän täyttäminen todellakin niin tärkeä asia. No, jos pystyt, hanki yksityiskohdat nimityksen kiireellisyydestä, ennen kuin neuvotlet palkasta, minkä kaltainen se on, koska tämä auttaa sinua neuvottelemaan paremmin ja sinulla on mahdollisuus saada yritys maksamaan sinulle toiveesi mukaan.

 1. Alan viimeisimmät suuntaukset

Voi, sinun on ehdottomasti ymmärrettävä paketti, jota tarjotaan nimitykseesi, jota sinulla on ja jota haet. Äärimmäisen tärkeää tietää, mitä mikä tahansa yritys tarjoaa, jotta voit asettaa kysynnän rekrytoijien eteen selityksineen. Jos rekrytoijat etsivät todella ammattitaitoisia ammattilaisia ​​ja todella haluavat ylläpitää heitä, heidän on vastattava toimialan standardeihin yksinkertaisesta syystä, että henkilöstö on yksi yrityksen tärkeimmistä resursseista.

 1. Osaamisen tarjonta ja kysyntä

Erittäin tärkeää ymmärtää suunnilleen kuinka monta ammattitaitoista ammattilaista tällä alalla on, paitsi jos tarjontaa on enemmän ja kysyntä on suhteellisen vähemmän, luultavasti et ehkä ole neuvotteluasemassa, koska yrityksellä on paljon enemmän vaihtoehtoja, jos vaatimuksesi todella on heille mahdoton hyväksyä. Kuitenkin, jos olet todella ollut erittäin vaikuttava ja sinulla on tunnettuus alalla, niin sinulla on mahdollisuus hankkia itsesi mitä haluat.

Joitakin tärkeitä temppuja palkkaodotuksiin

 • Valmistaudu kaikki tarvittavat tiedot aloittamiseen taustasta aina alan ja yrityksen opiskeluun. Vaadittujen tietojen saaminen valmiiksi on tärkeää, koska se auttaa sinua neuvottelemaan paremmin
 • Ilmoita HR: lle etukäteen, että etsit oikeaa urasuuntaa, joka johtaa oikeaan työprofiiliin, jota etsit, oikean palkan tai palkan kanssa palvelemaan yritystä, ja varmista myös heille, että vaatimuksesi ovat tarkkoja, kuten tiedät että voit antaa heille enemmän kuin 100%.
 • Jos et ole valmis vastaamaan tähän kysymykseen tässä haastattelun osassa, voit vain viivästyttää sitä sanomalla rekrytoijalle, että haluat tietää enemmän työprofiilista ennen päätöksen tekemistä tai voit käyttää jotain muuta temppua viivyttääksesi vastaamalla tähän.
 • Jos olet riittävän luottavainen, anna rekrytoijalle vain yksi määrä ja ole hiljaa, tämä osoittaa luottamuksesi työhösi ja kysyntäsi. Rekrytoija yrittää ehdottomasti neuvotella edelleen. Ennen kuin käytät tätä temppua, varmista kuitenkin, että kaikki korttisi ovat oikein ja hyväksesi
 • Käytä hymysi taikuuden tekemiseen, antamalla palata tähän ns. Kovaan kysymykseen ja katsomaan rekrytoijaa hänen silmissä hymyillen. Hymysi sanoo kaiken, koska se osoittaa itseluottamus ja halu työskennellä. Kokeile tätä temppu, se toimii kuin taikuutta.
 • Kun puhut rekrytoijaa puhut heidän kanssaan kokonaispalkasta, tämä sisältää lehdet, käsipaketin, kokonaispaketin, vakuutukset, bonukset ja kannustimet, muut tarjoukset, jotka yrityksen on tehtävä. Ymmärrä vain, että kaiken on oltava selkeää ja huomattavaa sekä sinulle hyväksyttävää.

Suositellut artikkelit

Tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja palkka-odotuksista, joten käy vain linkin läpi

 1. Sijoituspankkiyhtiöiden palkka
 2. 10 tehokasta vinkkiä palkka-odotusten nostamiseksi
 3. Kysytkö palkankorotusta? Ota nämä 12 mielenkiintoista vinkkiä
 4. 7 parasta vaihetta uuteen urapolkuun pääsemiseksi ilman kokemusta
 5. Tärkeä vaihe nukkeille tarkoitetun markkinointianalyysin kannalta