Ero ReactJS: n ja kulman 4 välillä

React on JavaScript-kirjasto, jota käytetään sovelluksen käyttöliittymän tai käyttöliittymän luomiseen. Sitä kehittää ja ylläpitää Facebook. React käsittelee verkkosovellusten ja mobiilisovellusten katselukerrosta. Sitä voidaan käyttää pohjana yhden sivun tai mobiilisovellusten kehittämiselle. React-kehyksen ominaisuuksien kehittäminen ja tulevat parannukset voidaan tehdä React Fiberin avulla, joka on React-kehyskirjaston uusi ydinalgoritmi käyttöliittymien rakentamiseksi.

Angular 4 on konekirjoitukseen perustuva avoimen lähdekoodin web-sovellusalusta, jota johtaa Googlen Angular-tiimi. Angular on täydellinen uusintakysymys samalta tiimiltä, ​​joka todella rakensi Angular JS: n. Mutta Angular on täysin erilainen kuin Angular JS. Sekä Kulmaisen että Kulmaisen JS: n arkkitehtuuri eroaa huomattavasti. Angular 4 julkaistiin maaliskuussa 2017, mikä osoittautuu merkittävänä läpimurtona ja on viimeisin julkaisu Angular-joukkueelta Angular 2: n jälkeen.

React JS antaa kehittäjälle luoda uudelleenkäytettäviä käyttöliittymäkomponentteja. Tällä hetkellä sitä voidaan pitää yhtenä suosituimmista JavaScript-kirjastoista. Sillä on vankka perusta ja suuri yhteisö, joka tukee sitä. Ennen kuin aloitat Reaktin, täytyy olla hyvät HTML-, CSS- ja JavaScriptin tuntemukset. Suurin osa kehittäjästä käytti Reaktia 'näkymänä' MVC (Model-View-Controller) -kehyksessä. Reagoi älykkäästi abstrakti DOM (Document Object Model) -kehittäjältä tarjoamalla yksinkertainen ohjelmointimalli ja parempi suorituskyky.

Kulma 4: llä on taaksepäin yhteensopivuus nurkan 2 kanssa. Tämä tarkoittaa, että kulmassa 2 kehitetty projekti toimii ilman ongelmia kulmassa 4. Kulmayhteisö on parantanut merkittävästi parannusta kulmaan 4 ja siten pääversion numero on muutettu 2: sta 2: ksi. 4, ohittaen 3. Syynä siihen, että suora siirtyminen versioon 4 oli, että reitittimen paketti oli versiossa 3.x, joten sen sijaan, että asettaisit kaiken versioon 3.0 ja reitittimen 4.0, joukkue päätti päivittää kaikkien - moduulit versioon 4.0

Reaktio voidaan myös suorittaa palvelimen puolella käyttämällä Solmua. Alkuperäissovelluksia voidaan käyttää myös Reactin alkuperäisversiona. Se toteuttaa yksisuuntaisen reaktiivisen tiedonkulun, joka vähentää voimakkaasti kattilalevyn koodia ja jota on helpompi geeliä nykyisessä tietovirrassa kuin perinteinen tiedonsiirto. React käyttää JSX eli JavaScripti Syntax -laajennusta, vaikka sitä ei vaadita käyttämään JSX: tä, mutta sitä suositellaan React JS: n kehittämiseen.

Angular 4: ään on tehty suuria muutoksia. TypeScript 2.1 ja 2.2 ovat tuoneet hienoja ominaisuuksia, myös uusi SystemJS-laajennus on lisätty, joka muuntaa dynaamisesti komponentti-suhteellisen polun TemplateURL- ja StyleURL-tiedostoissa absoluuttisiksi poluiksi kehittäjälle. Kulma kääntää mallit rakennuksen aikana, generoi JS-koodin, Just Time -tilassa kompilointi suoritetaan ajon aikana. Ahead of Time -kokoonpanolla on useita etuja, rakennushetkellä tunnetaan mallin oikeellisuus sen sijaan, että jouduttaisiin odottamaan ajonaikaan. Myös kulmassa 4 erillinen animaatiopaketti ytimestä erillisenä ja omistautuneena pakettina. Mallitunniste on nyt vanhentunut. Vaikka se toimii edelleen, voidaan käyttää ng-template -tunnistetta. Kulma 4 -sovellukset ovat pienempiä ja nopeampia kuin kulma-2.

Head to Head -vertailu ReactJS: n ja kulman 4 välillä

Alla on kahdeksan tärkeintä eroa ReactJS: n ja Angular 4: n välillä

Avainero ReactJS: n ja kulman 4 välillä

Alla on luettelo pisteistä, jotka kuvaavat eroa ReactJS vs. Angular 4 välillä

 1. ReactJS on Facebookin kehittämä JavaScript-kirjasto, kun taas Angular 4 on Googlen kehittämä täydellinen MVC-kehys.
 2. ReactJS: n oppiminen voisi olla helpompaa niille, jotka tuntevat JavaScriptin, kun taas Angular 4: n oppiminen, jopa jonkinlainen JavaScriptin tuntemus, on silti pieni haaste.
 3. ReactJS: ää käytetään parhaiten dynaamisissa ja yhden sivun sovelluksissa, koska se käyttää virtuaalista DOM: ta, pystyy reagoimaan nopeasti tiedonmuutoksiin, kun taas Angular 4 soveltuu parhaiten alustojen välisten mobiilisovellusten ja progressiivisten yritysverkkosovellusten ja -ohjelmistojen luomiseen.
 4. ReactJS on JavaScript-kirjasto, joten se luodaan JavaScriptillä, kun taas Angular 4 on täydellinen kehys, luodaan TypeScriptillä.
 5. ReactJS käyttää yksisuuntaista datan sitomista, mikä tarkoittaa, että kaikki mallimuutokset voivat vaikuttaa näkymään, mutta eivät päinvastoin, kun taas Angular 4 käyttää kaksisuuntaista tiedon sitomista, mikä tarkoittaa, että kaikki mallimuutokset vaikuttavat näkymään ja päinvastoin.
 6. ReactJS käyttää virtuaalista DOM: ta, joka on yksinkertaistettu versio DOM: sta, kun taas Angular 4 käyttää selaimen DOM: ta.
 7. ReactJS on parempi suorituskyky yhden sivun sovelluksille, koska virtuaalinen DOM tekee sivun nopeasti, kun taas Angular 4 käyttää perinteistä selaimen DOM: ää, mikä tekee sen suorituskyvystä hieman unohtavan verrattuna ReactJS: ään.
 8. ReactJS: llä on takana kunnollinen yhteisötuki, kun taas Angular 4: llä on vahva yhteisötukijärjestelmä, koska sitä käytetään enemmän ReactJS: ään verrattuna.
 9. ReactJS on täysin taaksepäin yhteensopiva aikaisempien versioiden kanssa, kun taas Angular 4 on myös taaksepäin yhteensopiva Angular 2: n ja sen jälkeisten kanssa, mutta kulman 2 alapuolella olevat versiot eivät ole taaksepäin yhteensopivia.
 10. ReactJS on kirjoitettu kokonaan JavaScriptinä, koska se on toinen JavaScripti-kirjasto, kun taas Angular 4 on kirjoitettu käyttäen TypeScriptiä, joka on täysin ominaisuuksiltaan varustettu MVC-kehys.

Vertailu ReactJS: n ja Angular 4: n välillä

Ensisijaista vertailua ReactJS: n ja kulman 4 välillä käsitellään alla:

ReactJS: n ja kulman 4 vertailun perusteetReagoi JSKulma 4
kehitysFacebookin kehittämäGooglen kehittämä
KirjallinenKirjoitettu JavaScriptKirjoitettu TypeScriptillä
TyyppiJavaScript-kirjastoTäydellinen kehys
oppiminenOppimiskäyrä on minimaalinen, koska harkitse kirjastoaOppimiskäyrä on jyrkkä, koska se on täydellinen kehys
YhteisöSuuri yhteisön tuki ReaktilleVahva yhteisön tuki verrattuna Reaktoriin
Tietojen sitominenSalli tietojen yksisuuntainen sitominen, malli vaikuttaa näkymään, mutta ei päinvastoinSalli kaksisuuntainen datan sitominen, malli vaikuttaa näkymään ja päinvastoin
DOM-käyttöKäyttää virtuaalista DOM: aKäyttää selaimen DOM: ta
RakenneReact on vain "V" MVC: ssäTäysin varustettu MVC-kehys

Johtopäätös - ReactJS vs. kulma 4

Sekä ReactJS vs. Angular 4 työskentelevät täysin monipuolisen lähestymistavan avulla käyttöliittymäsovellusten kehittämiseen. Teknologiat ovat sekä tehokkaita että joustavia samanaikaisesti, ja niillä on omat ansioitunsa ja haittansa. ReactJS on vain näkymäosa MVC-kehyksessä, kirjoitettu täysin JavaScriptillä, kun taas Angular 4 on enemmän kuin näkymä, se on täydellinen MVC-kehys, joka on kirjoitettu TypeScriptillä.

ReactJS vs. Angular 4 tarjoavat molemmat vankan työkalusarjan laadukkaille, skaalautuville ja reagoiville verkkopohjaisille sovelluksille. Kehittäjät, jotka haluavat koodata klassisessa JavaScriptissä, saattavat pitää ReactJS: ää edullisempana kuin Angular 4. Mutta muut kehittäjät, jotka etsivät kypsää ja hienostunutta ratkaisua, Angular 4 saattavat olla paras valinta. Vaikka kumpikaan ei ole parempi tai huonompi, lopullinen valinta riippuu liiketoimintasovelluksen tavoitteista ja järjestelmän rajoituksista.

Suositeltava artikkeli

Tämä on ollut opas ReactJS: n ja Angular 4: n tärkeimmistä eroista. Täällä keskustellaan myös ReactJS vs. Angular 4 -näppäineroista infografien kanssa ja vertailutaulukko. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Kulma JS vs. Kulma Mitkä ovat edut?
 2. Vue.js vs Angular - Mahtavia eroja
 3. Koputus vs. kulma
 4. JQuery vs Angular - Hyödyllisiä vertailuja
 5. Kulmikas JS vs. kulmikas 2 - Haluatko tietää eduista
 6. Vue.JS vs. React.JS: Mitkä ovat edut?
 7. Kulma 2 vs Vue JS: Haluatko tietää mikä on ero?
 8. Reagoi alkuperäiset vs. reagoi
 9. Reagoi alkuperäiset vs. Swift | 12 tärkeintä eroavaa ja infografia