10 tapaa hallita ihmissuhdetaitoja

”Olet typerää antaa niin suuren mahdollisuuden mennä!” - ystävien ja perheenjäsenten sanat olivat toistaneet, kun olin lopettanut toisen työpaikkani 15 päivän kuluessa. Ja tunsin oloni häviäjäksi luopumaan monien toivomasta unelmamaisesta työstä.

"Ympäristöni mukavuus on ollut ensisijainen tavoite alusta alkaen", se oli ainoa vastaus, jonka sain perustella järjetöntä päätöstäni. Ja kaikki tämä samalla kun mietin: ”Todellako? Olenko itse asiassa ottanut tämän vaiheen päästäkseen eroon siitä huomaamatta olevasta pomosta? ”

Ollakseni erittäin rehellinen niin monen vuoden jälkeen, en ole vieläkään löytänyt vastaustani siitä, pitäisikö minun jatkaa työskentelyä vai ei. Toivon kuitenkin, että minulla olisi pitänyt olla parempia ”ihmissuhdetaitoja”.

 • Kuinka moni meistä lopettaa työpaikkansa, kun he eivät pidä pomoistaan?
 • Kuinka monta kertaa menetämme mahdollisuudet, kun emme pysty selviytymään kollegoidemme kanssa?
 • Miltä sinusta tuntuu, kun alaiset kohtelevat sinua?
 • Oletko koskaan tuntenut kurjuutta, kun joku ryhmän jäsenistä kunnioittaa sinua?
 • Sattuitko ärsytykseen, kun vanhempasi pakottivat päätöksen sinulle?
 • Kuinka käsittelet sitä kiusaamista luokkatoveria koulussa tai korkeakoululla?
 • Oletko aina uneksinut vain lähestyä tuota erityistä joku?
 • Onko sinulla vaikea vakuuttaa jotain tärkeää kenellekään?
 • Oletko koskaan halunnut, että olisit ilmaissut paremmin?
 • Oletko kuvitellut itsesi harmonisilla henkilöllisillä ja ammatillisilla suhteilla?

Ota hetki ja kysy itseltäsi nämä muutamat satunnaiset kysymykset. Ehkä olet kysynyt jo itseltäsi yksinäisyydessä. Ja jos sinulla on koskaan ollut, niin tietysti sinun on myös ajateltava ratkaisuja. Näiden ratkaisujen tekniikoita ei kuitenkaan yleensä opeteta minkään koulun tai korkeakoulun tai muun asiaankuuluvan kurssin kautta. Arvioimme heidät siirtyessämme eteenpäin, kun koemme, kun kasvaa.

Yleensä emme kiinnitä paljon huomiota ihmisten kanssa tekemisen taktikoihin. Jos ajattelemme laajemmasta näkökulmasta, kyvyllä hallita ihmissuhteitamme on paljon merkitystä. Heti lapsuutemme haasteista vakuuttaa vanhimmat, teini-ikäinen vaihe nuorten selvittämisessä, aikuisuusaikojen muutosten edessä ja läpi dynaamisen matkan löytää ihmissuhteet.

Hieman älykäs ihmissuhdetaitojesi suhteen ei vain autta sinua saamaan ylennyksiä nopeammin, vaan se voi opastaa kaikenlaisissa yhteyksissä. Ei tarvitse vaatia heidän taitojensa vahvistamista ihmisten kanssa vain pomo- tai kollegoidensa vaikutelman varalta, mutta heistä tulee myös hyötyä ymmärtää itseään ja ketään muuta.

Minkä tahansa tavoitteenne voi ollakinkin: voittaa asiakkaidesi usko, tehdä vaikutelmaa kollegoillesi, rakentaa luotettavuutta työntekijänä, vakuuttaa erityisesti joku ratkaisemaan kaikenlaiset konfliktit, saada parempi kotielämä ja pystyä ylläpitämään terveitä suhteita kaikki tai varmistaaksesi ideasi, välitetään hyvin maailmalle tai jopa vain oppia taito hallita itseäsi ja muita järkevästi; Kaikissa tällaisissa tarkoituksissa sinun on ehdottomasti keskityttävä ihmissuhdetaitoihisi.

Tästä huolimatta ihmissuhdetaitojen kehittämiseen on varmasti kokemuksia, kirjoja, online-koulutusmateriaalia ja runsaasti lähteitä, aiheeseen liittyvä kokonaistieto on melko laaja. Tässä on kuitenkin muutamia käteviä vinkkejä, jotka voivat auttaa parantamaan ihmissuhdetaitojasi. Tämän artikkelin avulla haluaisin opastaa sinua kymmenen tapaa hallita ihmissuhdetaitoja.

10 tapaa hallita ihmissuhdetaitoja - “vinkkejä”

 1. Tunneäly
 2. Pidä ylpeys ja ennakkoluulot sivuun
 3. Lue rivien välistä
 4. Oikea viestintä oikeaan aikaan: - arvosta ja kiitä oikeaan aikaan, kuuntele, kommunikoi epämukavuutesi, saa ihmiset avautumaan
 5. Erimielisyyttä
 6. Älä vääri / ole aito
 7. Huumorintaju
 8. Hyväksy todellisuus ja pyyhi satu mielesi
 9. Luotettavuus
 10. Pidä kiinni
 1. Tunneäly

Muistan monta kertaa syyttävän toisia heidän käyttäytymisensä vaikutuksesta minuun. Olin niin pettynyt, että minulla ei ollut hallintaa jonkun toisen toimista. Minulla oli tapana järkyttyä, kun en pystynyt esittämään näkökantani muiden edessä.

Kerran tutkimuksen aikana suosikkiopettajani oli haastanut vastauslomakkeen väärinkäsityksen takia; ja valitettavasti en pystynyt perustelemaan puolustani. Oli aika, jolloin pelkäsin aloittaa keskustelu tuntemattomien ihmisten kanssa. Kesti kauan ystävästäni ketään missä tahansa, olipa se sitten uudessa tanssitunnissa tai kokoontumistilaisuuksissa tai naapureiden kanssa. En koskaan voinut ymmärtää miksi luokan ja muutaman tytön välillä oli konflikteja välilläni.

Jossain vaiheessa jopa oletin, että joko heissä tai minussa oli jotain vikaa. Kaikkien sellaisten epäilyjen läpimurtojen puute teki minut toivottomammaksi. Tuntui siltä, ​​ettei oikeastaan ​​ole mitään ulospääsyä. Olen todella huono sosiaalisten taitojeni suhteen ja epäonnistun kaikkialla, jos minun on käsiteltävä ihmisiä.

Ajan myötä opit kuitenkin paljon elämän salaisuuksia, jos vain altistat itsesi uudelle tiedolle ja kokemukselle. En todellakaan voi väittää, että olen lajitellut kaikenlaisia ​​ihmissuhteita koskevia kysymyksiä, mutta olen ainakin huomannut, että suurin osa aikaisemmista ihmisiä koskevista oletuksistani oli täysin typerää.

Termi itsessään kuulosti niin mielenkiintoiselta, kun sain siitä tietää äskettäin. Tietosanakirjan mukaan emotionaalinen älykkyys on kyky ymmärtää omien ja muiden ihmisten tunteita, erottaa toisistaan ​​eri tunteet ja merkitä ne asianmukaisesti sekä käyttää emotionaalista tietoa ajattelun ja käyttäytymisen ohjaamiseen. Mitä enemmän olen lukenut tästä käsitteestä, sitä kiehtovampana sain ymmärtää, kuinka tämän voi oppia paremmin ja toteuttaa tosielämässä.

Sitten muutama esimerkki radikaaleista persoonallisuuksista ympärilläni kiinnitti huomioni. Yksi luokkatoveristani, joka oli tapana ystävystyä kenenkään kanssa lukiosta niin helposti ja piti todella erinomaiset siteet kaikkien hänen ystäviensä kanssa; ruokakauppias, joka on lähellä yhteiskuntaa ja joka on voittanut asiakkaan luottamuksen erityisellä huolella ja vieraanvaraisuudella; lahjakas kollegani, joka pystyy ratkaisemaan kaikki asiat rationaalisesti työssä ja useimmat ajat ovat olleet oikeudenmukaisia ​​kaikkia kohtaan.

Ja alun perin se näytti varmasti ihmeeltä. Onko todella mahdollista ymmärtää, tunnistaa ja hallita omia ja muiden tunteita positiivisesti? Voi olla, että se on toteutettavissa, jos yrität yrittää. Kokeile oppia sellaisilta persoonallisuuksiltasi ympärilläsi, tarkkaile heidän ominaisuuksia. Lue, katsele ja kuuntele kaikkia, mikä tekee sinusta viisaan sekä älyllisesti että henkisesti. Yritä keskittyä omaan ajatteluprosessiisi, näkemyksiisi, uskoihisi, arvoihisi, reaktioihisi jne. Ja pohdi rauhallisesti sitä, mikä voi syvästi auttaa sinua win-win-tilanteissa. Millaisia ​​käyttäytymis- ja asennemuutoksia voit tehdä saavuttaaksesi tämän. Ympäröi itsesi positiivisilla energioilla.

 1. Pidä ylpeys ja ennakkoluulot sivuun

Aikaisempi tapa syyttää muita reaktiostani perustui pääosin egoani. Joskus meistä tulee niin itsekeskeisiä, että minkä tahansa muun lähestymistavan huomioon ottaminen on yksinkertaisesti mahdotonta.

En aloittaisi keskustelua tuntemattomien ihmisten kanssa, koska haluan heidän havaitsevan minut ensin, en pyytäisi anteeksi, koska se tekisi toiselta oikealla, en ilmoita asioista, koska se ei ole minun vastuullani, en voi auttaa joku, koska minun on ensin suoritettava omat tehtävänsä, en osoita kiinnostusta, ellei minua kehoteta antamaan lausuntoa uudesta projektista, en korjaa heidän virhettään, kunnes he henkilökohtaisesti vaativat minua tekemään, en tue ketään, kunnes näen itselleni hyötyä.

Nämä ja kaikki sellaiset olosuhteet estävät meitä mahdollisuuksista rakentaa parempia ihmissuhdetaitoja. Suurin osa meistä on henkilökohtaisesti kokeillut edellä mainittua. Muistan tekevän suurimman osan tällaisista teoista. No, mitä emme ymmärrä, eikö se ole toinen henkilö, joka menettää mitään tässä tarjouksessa, mutta itse asiassa me itse olemme joutumassa kohtaamaan tällaisen asenteen seuraukset. Negatiivisuus, ahdistus, epävarmuustekijät, pelko, masennus, epätäydellisyys, tuska kaikenlaiset tunteet ovat seurausta tällaisesta tuntemattomasta asenteesta.

Ja sitten itsetunnon ja egon välillä on valtava ero. Yhden pitäisi olla tarpeeksi järkevä ymmärtää, kun he ylittävät tämän ohuen rajan itsetunnon ja egon välillä. Koska yksi näistä voi varmistaa arvokkuutemme ja toinen voi tuhota persoonallisuutemme. Siksi itsepäin ja tee tarvittavat muutokset sisälläsi.

Olen kuullut, että hän ei ole hyvä kokki, hän on melko huono kommunikoinnissaan, se paikka ei ole niin mielenkiintoinen kuin he lupaavat, että nainen on aivan liian snobinen ystävystyäkseen hänestä, se ei tule olemaan upea kurssi, koska heidän palkkansa Koska he eivät ole kovin korkeita, on hukkaa aikaa odottaa vastaustaan, koska he ovat aina myöhässä, hän ei ole niin suuri johtajana, koska hän on erittäin ystävällinen kollegoidensa kanssa. Yleensä kiireemme liikaa lausuaksemme mitään.

"Älä tuomitse kirjaa kannen perusteella." Teemme tätä jatkuvasti ja se on melko luonnollista. Meillä on taipumus uskoa vain niihin asioihin, jotka mielestämme ovat oikein. Suosimme sitä puolta, joka vaikuttaa oikealta omien arvojemme perusteella. Laadimme mielipiteitä ihmisistä, tilanteista, kokemuksista, tehtävistä jne. Jo ennen kuin tosiasiallisesti kohtaamme heitä.

Onko järkevää antaa tämän ihmisluonnon vaikuttaa mahdollisiin suhteisiin? Uskomuksemme ja kokemuksemme voivat olla ristiriidassa keskenään. Tuomioimme voivat mennä pieleen. Aina on mahdollista, että kapeasti ajatteleva asenteemme estää meitä löytämästä tosiasioita ja saatamme juuttua ennakkoluulottomaan ajattelutapaamme. Jos olemme harjoittaneet ennakkoluuloton ajattelutapaa ja epäonnistuneet aiemmin, miksi emme kokeisi kerran vallankumouksellisia näkymiä ennakkoluulottomuudesta?

 1. Lue rivien välistä

Ahhhhhh .. Tosiaankin oli uskomatonta saada lopulta uudelleen yhteyteen kauan kadonneen kaverini kanssa viime vuonna. Hän ei tarvitse paljon aikaa arvata, olenko onnellinen vai surullinen, innoissani vai kyllästynyt, energinen vai väsynyt. Varmasti viehättävä mielenlukija, sitä kutsun hänelle yleensä. Ja tietysti, kuinka en voi mainita yhtä uskomatonta henkilöä, joka tuntee minut paremmin kuin minä ja se on äitini.

Voin vain kiittää sitä upeaa hetkeä, kun joku ymmärtää sanojesi merkityksen ilman paljon selitystä. Varsinkin ne, jotka ovat kiinni teistä tai ne, jotka osaavat lukea muita, näkevät sen ulkopuolella olevan näytön ulkopuolella. Joidenkin ihmisten ihmeellinen kyky katsoa silmiisi ja tuntea tunteitasi, tarkkailla ilmaisujasi ja löytää niiden merkitys ja tulkita lausumatta sanasi; tekee niistä erinomaisen keskustelija.

Etkö ole tuntenut erityistä, kun joku vastaanotti piilotetun viestin helposti? Etkö saanut helpotusta, kun sinun ei tarvinnut tuhlata paljon energiaa antamalla yksityiskohtia tai perusteluja jollekin? Eikö ole ihmeellistä, kuinka harvat nero ihmiset kykenevät lukemaan meidät niin hyvin?

He ovat varmasti työskennelleet ahkerasti kuuntelutaitojensa saavuttamiseksi ja tarkkailemaan kenen tahansa kieltä. Vuorovaikutuksen aikana he eivät ole kadonneet omassa maailmassa. He ovat täysin läsnä ja eivät vain kuule, vaan itse asiassa kuuntelevat tarkkaan. Kuuntele paitsi vain vastata, vaan ymmärtää viestin tarkka merkitys. Se ei todellakaan ole niin helppoa, mutta on kuitenkin saavutettavissa, jos keskityt jokaiseen viestinnän osaan ja siihen osallistuviin ihmisiin.

 1. Oikea viestintä oikeaan aikaan

Pettymys on haastattelujen tai esityksen jälkeen, kun muistat tärkeän seikan, joka olisi lisännyt puheeseesi paljon merkitystä, jos voisit sanoa sen, kun se todella tapahtui. Valitettavasti et muista sitä olennaista tekijää, jolla on paljon eroa.

Samoin turhauttavaa voi olla ajattelematta jättäminen ajatuksesi tärkeän keskustelun aikana. Minun olisi pitänyt vain avata suuni, mikä pahin olisi tapahtunut? Sisäinen henki ei anna sinun mennä ilman vastausta. Yleisön pelko tai väärän sanominen rajoittaa rohkeutta ilmaista ajatuksiamme. Ollakseen järkevä puhuttavasi suhteen on välttämätöntä, mutta liian varovainen voi tehdä sinusta tunteen löysämmältä.

Olen aina pitänyt niiden ystäväni rohkeudesta, jotka ovat sanoneet minulle etukäteen: "Emme todellakaan arvosta sitä, että pakotit meidät odottamaan sinua niin kauan." Hetkeksi se voi järkyttää minua, mutta heti tajuan myös ongelmat, jotka aiheutin heille. Siksi on välttämätöntä selkeästi kommunikoida mikä todella häiritsee tai vaikuttaa tunteisiisi. Ja se on myös tehtävä vakuuttavasti, jotta kukaan ei loukkaannu.

Kuinka kauan sinun tutustuminen jonkun kanssa kestää? Oletko koskaan yrittänyt keskustella erittäin introvertin kanssa? Mitä taktiikoita voidaan käyttää saadaksesi jonkun puhumaan?

Tutkimuksen mukaan ihmiset osoittavat aina kiinnostusta, kun heistä keskustellaan jostakin. Tunnettu käsite ”mitä siinä on minulle?” Siksi jonkun tunteminen mukavaksi ja saada hänet puhumaan on taide. Tämä on jälleen toteutettavissa, jos kiinnität hieman ylimääräistä huomiota ja osoitat innostusta tunteessasi jonkun.

Kiitos henkilöä, jolla on tänään kaunis mekko, sano kiitos siitä odottamattomalle auttajalle, joka ratkaisi ongelmasi, anteeksi, jos huomaat, että olet tehnyt virheen, älä anna egon viivästyttää anteeksipyyntöäsi, jaa mielipiteesi tehokkaasti, osoita uteliaisuutesi ja saat jonkun nauramaan. Kaikki nämä ovat hienovaraisia ​​tapoja parantaa ihmissuhdetaitojamme.

 1. Erimielisyyttä

“En tue tätä päätöstä”, “vastustan”, “minulla ei ole mitään järkeä”, “olen täysin eri mieltä”, “en hyväksy tätä ajatusta” ……….

Voi olla aggressiivinen henkilö, joka on paljon ärsyttävää, koska hän ei pysty antamaan oikeaa suuntaa omille tunteilleen! Näkeminen asioiden, jotka eivät käänny tiellesi ja hulluiksi, on erilainen, ja anna sen vaikuttaa sanoihisi tai käyttäytymiseenne aivan eri tavalla. Ja täällä tarvitset varmasti kypsää mieltä työskennellä.

Ihana kehitys on, että voit jopa osoittaa erimielisyyksesi erittäin kohtuullisella ja vakuuttavalla tavalla. Sanoillasi on paljon voimaa; Joskus se, kuinka sanot, on tärkeämpää kuin mitä sanot!

Luovan ajattelun edelläkävijä Dr. Edward De Bono on kirjassaan "Kuinka olla kaunis mieli" suunnitellut kauniin strategian, jossa hän voi erota mielivaltaisesti kenenkään kanssa keskustelun aikana. Hänen mukaansa eri mieltä voi olla kohteliaasti käyttämällä seuraavia lauseita:

 • " Se on vain yksi näkökulma
 • "Entä tämä toinen mahdollisuus?"
 • "Ehkä se on niin, ja ehkä se ei ole niin"
 • "Voin ajatella vaihtoehtoista selitystä"
 • "En ole varma, noudatanko perusteluitasi"
 • "Voi olla toinen tapa tarkastella sitä"

Pieni muutos voi säästää aikaa, energiaa ja myös suojata suhteitasi. Lopulta totuus on, että kukaan ei todellakaan pidä väkivallasta. Joten miksi ei olisi parempaa hallintaa sen aloittamismahdollisuuksista?

 1. Älä fake

On täysin tyhmää olettaa, että voitat ihmisiä, jos teeskentelet käyttäytyvän heidän hyväkseen. Joissakin tapauksissa se saattaa toimia jonkin aikaa, mutta tietyn ajan kuluttua kukaan ei voi sietää huijausta.

Joten vaikka luuletkin, että suurin osa myyntimiehistä on tiensä kanssa makeisiin keskusteluihin, se ei todellakaan ole totta. Ihmiset saavat vakuutuksen siitä, pystyykö myyjä osoittamaan heille, mitä yksinoikeushyötyjä ostajalla voi olla ostamalla kyseinen tuote tai palvelu. Kyselyjen käsittelyn eri kyvyt, tuotetiedot, kohteliaisuus, empatia, avuliaisuus ovat ominaisuudet, jotka selvittävät heidän ja heidän tuotteensa aseman.

Vaikka se voi kuulostaa tavalliselta, aito oleminen on aina paras vaihtoehto. Mitä enemmän valehtelet, teeskentelet, manipuloit tai petät, sitä enemmän koet väliaikaista menestystä, epätäydellisiä etuja ja epävakaita assosiaatioita. Sitä hetkeä, kun törmäät sellaiseksi kuin olet ja esität alkuperäiset taidot, polku iankaikkisiin saavutuksiin luodaan automaattisesti! Ja tietysti voit helposti unohtaa vaatimattomien sävyjen käytön taakan yleisiin tervehdyksiin ja viestintään. Siten vain suodatettu, todellinen ja merkityksellinen liimaus!

 1. Huumorintaju

Menin psykiatrin luo ja hän sanoo “Olet hullu.” Sanon hänelle, että haluan toisen lausunnon. Hän sanoo: "Okei, olet myös ruma!" - Rodeny Danderfield

Etkö rakasta vain nauraa? Miksi nämä todellisuuden naurettavat esitykset ovat saavuttaneet korkeamman TRP: n viime aikoina? Miksi kaipaamme sitä hauskaa ystäväämme, kun hän ei ole lähellä? Miksi tytöt etsivät enimmäkseen kumppania, jolla on parempi huumorintaju kuin suurempi ulkonäkö?

Tohtori Edward De Bonon mukaan humoristisuus on merkki luovuudesta. Ja se ei välttämättä ole lahjakas vain harvoille ihmisille. Itse asiassa on vain kiinnitettävä huomiota ja oppittava olemaan nokkela. Joidenkin ideoiden liioittelu, fantasia, aiheelliset vitsit ja oikea-aikainen älykkyys ovat muutamia vihjeitä, jotka voivat auttaa, kuten tohtori Bono ehdotti.

Huumori on varmasti säie, joka auttaa ihmisiä muodostamaan yhteyden, tuntemaan olonsa rentoksi ja helposti. Se antaa hetkelle eloisuutta ja lisää energiaa ympäristöön. Joten kyllä, 'jonkun nauraminen' on ehdottomasti yksi vinkkejä ihmissuhdetaitojen kehittämiseen.

 1. Hyväksy todellisuus ja pyyhi satu mielesi

Me ihmiset vaellamme paljon odotuksia. Olemme monta kertaa ennakoineet ajatuksia siitä, kuinka kaiken ja kaikkien pitäisi olla. Siksi tästä ideologiasta tulee este asioiden mukauttamiselle.

Ajattelin aiemmin, että yliopisto antaa enemmän työmahdollisuuksia valmistumisen jälkeen, tunsin olevansa rehellinen työntekijä, oletin, että he auttavat minua aina, ennusin, että olisi helppo vakuuttaa hänet jne. Ovat kaikenlaisia ​​oletuksia, joihin et voi luottaa . Kaikkea sellaista, mikä ei ole hallussaan, on vaikea muovata vaatimustesi mukaan.

Unelmoinnissa tai odottamisessa ei ole mitään vikaa, mutta tekeessään niin, jos mennään liian syvälle, sabotoimme mahdollisuutta havaita asiat niiden aitossa muodossa. Kaikkien 'pitäisi olla' -asioiden kerrokset tukkevat todellisuuden olemuksen.

Anna asioiden olla sellaisia ​​kuin ne ovat ja oppia olemaan joustava olosuhteiden mukaan. Ei ole niin epätavallista, että törmäät ihmisiin vain odotuksesi mukaan, mutta on varmasti kiehtovaa löytää joku, jota et ole koskaan ajatellut olemassa olevasta! Tuoreus tuo paljon innostusta ja uutta oppimista. Joten tervetuloa tuntemattomiin asioihin ja avoimen sydämen ihmisiin.

 1. Luotettavuus

Suhteiden suurempi haaste on luottamuksen rakentaminen. Kun ajattelet niitä harvoja luotettavia ihmisiä elämässäsi, ymmärrät heidän tuen arvon. Vaikeuksien aikana he seisovat meillä; heidän neuvoistaan ​​tulee tärkeimpiä tekeessään suuria päätöksiä; heidän oma voimansa motivoi meitä ottamaan riskejä; heidän uskollisuus lohduttaa meitä, kun tarvitsemme heitä. Jos elämässäsi on jopa yksi sellainen henkilö, sinun tulee olla kiitollinen hänelle. Ja jos sinusta voi tulla tuo henkilö jollekin, se on loistava saavutus elämässäsi.

Jos olet halukas työskentelemään ihmissuhdetaitojesi suhteen, viestintätaitojen parantaminen ei riitä; sinun on myös harkittava, onko sinusta kasvanut järkevä henkilö varmistaaksesi luotettavuuden kenellekään muulle. Ja näin ei tapahdu yön yli, tällaisen yhteyden luominen vaatii varmasti aikaa, kärsivällisyyttä, omistautumista ja jatkuvaa yhteistyötä.

 1. Pidä kiinni

Luotettavuutta voidaan kasvattaa suhteissa, jos tarttuu oikeaan tilaisuuteen olla siellä toisilleen. Hädässä ystävä tunnetaan. Jos yrität tuntea mahdollisen ystäväsi paremmin, pystyt tunnistamaan hänen huolensa ja heikkoutensa. Ole aidosti kiinnostunut ihmisistä, empatia, yritä suhtautua ja ylläpitää harmoniaa kumppanuudessasi

Kaikki ponnistelut uusien liittolaisten luomiseksi olisivat turhia, jos et pysty vaalimaan sitoutumista. Muista nämä uudet yhdistykset juhlimalla, nauttimalla, oppimalla, löytämällä, kokemalla jne. Luo muistoja heidän kanssaan. Ole yhteydessä heihin aina kun se on mahdollista.

Se voi kuulostaa mutkikkaalta, mutta kun annat enemmän, saavutat itse asiassa rauhallisuuden. Joten kuka tahansa henkilökohtaisessa tai ammatillisessa elämässäsi toivot synnyttävän vahvan siteen, ajattelemaan kaikkia edellä mainittuja taitoja ja yrittämään toteuttaa niitä tutkiaksesi omaasi potentiaaliaan ihmissuhdetaitoissa.

Toivon, että soveltaisit näitä 10 tapaa hallita ihmisten välisiä taitoja tosielämässä ja hyödyt siitä samoin kuin minäkin. Hyvää oppimista ja kaikkea hyvää!