Mikä on Black Hat SEO?

Suurin osa lukijoistamme on elämässään tai todennäköisesti yliopistokaverit ovat pelanneet tietokonepelejä elämässään tai yliopisto-elämässä. He tietävät, mikä 'huijauskoodit' on - se on virheellisiä tekniikoita, joita pelaajat käyttävät pelin voittamiseen helposti tarkoituksenaan sijoittaa itsensä korkeammalle. Tämän päivän aiheella on samanlaiset aikomukset kuin pelaajilla ja heidän käyttämällään tekniikalla. Mustahattu SEO -tekniikalla on samanlainen tarinoita.

Mustahattu SEO on väärä käytäntöjoukko, jonka pelaajat (tai käyttäjät) suorittavat, jotka haluavat sijoittaa verkkosivunsa korkeammalle hakukoneelle. Nämä käytännöt johtavat usein rangaistuksiin ja aiheuttavat lopulta käyttäjille ongelmia. Me tässä artikkelissa keskustelemme yksityiskohtaisesti, mitkä ovat nämä tekniikat ja ammattilaisten ja huijareiden niihin liittyvät.

Black Hat SEO -tekniikat

Kuten aiemmin totesimme, että se on väärä tapa kampanjoihin, mustahattu SEO manipuloi hakukoneiden algoritmeja antaakseen nopeita, mutta pysyviä tuloksia käyttäjilleen ja johtaa usein täysin tyhjentymiseen luettelosta hakukoneessa. Mutta miljoonan dollarin kysymys on, miksi ihmiset mieluummin käyttävät sitä huonosta maineestaan ​​huolimatta?

Mustahattu SEO -tekniikoissa on joitain testattuja menetelmiä / tekniikoita, Katsotaanpa heitä ensin -

Muista, että nämä tekniikat ovat hyviä, kunnes Google (tai mikään muu hakukone) ei ole kiinni sinua.

 • Avainsanan täyttö - Avainsanan tiheys on määrätty (hyvä käytäntö), mutta ihmiset manipuloivat niitä ajatellessaan lisäetujen saamista. Avainsanojen täyttö tarkoittaa merkityksettömien avainsanojen lisäämistä sisältöön. Tämä luo käyttäjille huonon vaikutelman, koska he eivät löydä hyödyllistä tietoa.

Katsokaamme esimerkki -

Olemme mukana kiinteistöalalla. Olemme tekemisissä kiinteistöjen kanssa. Jos haluat ostaa kiinteistöjä, ota yhteyttä kiinteistökonsulttiimme. Kiinteistökonsultti opastaa sinua kiinteistöjen suhteen ”.

Yllä oleva lause on käyttänyt avainsanaa liikaa ilman täydellisiä tai osuvia yksityiskohtia. Google (käytämme yleensä) havaitsee helposti tällaisen käytöksen, joka näyttää olevan enemmän rikkoutunutta. Voit keskittyä aiheeseen, jossa on merkityksellisiä yksityiskohtia sen sijaan, että täyttäisit epäterveellistä sisältöä.

 • Naamiointi - se tarkoittaa eräänlaista kaksoiskäyttäytymistä kahdelle erilaiselle väliaineelle. Keskisuurten kanssa tarkoitamme sanoa hakukoneiden robotit ja käyttäjät. Tällöin sivustot yrittävät näyttää, että ne näyttävät käyttäjille yhden tietosisällön ja hakukoneelle erilaisia ​​sisältöjä. Sivustojen omistajat harjoittavat tätä tehdäkseen sisällöstä sijoituksen erilaisille termeille, mikä ei ole merkitystä. Paras tapa on kohdella hakukoneiden robotteja samanlaisina kuin saman sisällön käyttäjiä.
 • Sneaky uudelleenohjaukset - Otetaan esimerkki ymmärtääksesi paremmin tätä vääriä SEO-tekniikoita. Otetaanpa tämä linkki - www.companyname-aboutus. Nyt käyttäjänä, jos yritämme napsauttaa tätä linkkiä tietääksemme yrityksen identiteetin, löydämme itsemme laskeutuvan johonkin sisältöön, mitä uudelleenohjaukset yrittävät tehdä? Mustahattu SEO-käyttäjän uudelleenohjaukset sisällön ulkopuolelle. Ne ohjaavat hakukoneindeksoijan toiseen määränpäähän, kun taas käyttäjät muihin kohteisiin. Tämä on hakukoneohjeiden vastainen.
 • Huono laatu - Tämän aiheen alla on erilaisia ​​skenaarioita, katsotaanpa niitä.
 1. Kopioitu sisältö muilta verkkosivustoilta.
 2. Näkymättömät avainsanat.
 3. Mustahattua SEO käyttävä käyttäjä luo sisällön avainsanoilla, jotka ovat samanlaisia ​​kuin verkkosivun taustaväri. Tässä mitä tapahtuu on se, että verkkosivusto on listautumassa piilotettuihin avainsanoihin, mutta käyttäjä ei ihaile arvokasta tietoa, koska sanan väri on samanlainen kuin taustaväri.
 4. Kun olet sijoittanut sivusi tietylle avainsanalle ja myöhemmin, muutat sisältöä jollain muulla sisällöllä.

Kaikki nämä käytännöt aiheuttavat väärän vaikutuksen käyttäjiin, koska he eivät saa mitä etsivät.

 • Link Farms - nimi antaa hiukan kuvan siitä, mistä tämä käytäntö on kyse. Täällä he linkittävät joukon verkkosivustoja toisiinsa. Yksi verkkosivusto antaa linkin vastaavalle sivulle, joka on kaikki toisiinsa linkitettyjä. Tämä on Googlen (yleensä) määräämien sääntöjen vastaista. Kun nämä sivustot on kiinni, heitä rangaistaan ​​matalalla rakingilla.

edut

Hyödyntämällä Black Hat SEO -tekniikoiden käyttöä haluamme sanoa, että niitä ei pidä harjoittaa lainkaan. Lauseemme tukevat syyt johtuvat hakukoneiden algoritmien etenemisestä. Aivan kuten mustahattu SEO-tyyppiset miehet ovat valmiita tekemään liiketoimintaa väärien strategioiden kanssa, samoin myös GOOGLE-ihmiset tekevät liiketoimintaa, ja nämä tekniikat haittaavat heidän liiketoimintaa.

Kuten sanoimme, hakukoneiden algoritmeista on todella tullut erittäin edistyneitä viime päivinä (pandan, kolibrin ja muiden tulemisen myötä). Viimeinkin lisäämällä etuja koskevaan osaan olet hyvä harjoitella näitä temppuja vain, kunnes et ole kiinni. Rangaistus johtaa huonoon sijoitukseen, mustan kuuntelemisen ja myös hakutulosten tyhjentämisen kokonaan.

Ongelmia mustahattu SEO kanssa

Yrityksenä etsit ehdottomasti lyhyen aikavälin menestystä. Tämän tekniikan käyttämiseen liittyviä ongelmia ei ole paljon, mutta tosiasiallisesti ongelmat puhaltavat mielesi. Seuraus on todella tuhoisa.

Otetaan todistaja heille -

 • Älä kestä kauan
 • Ei aito tekniikka
 • Rangaistus kerran jää kiinni

johtopäätös

Black Hat SEO -tekniikka ei ole laitonta, mutta silti vastoin hakukoneiden sääntöjä. Jos kuitenkin haluat käyttää sitä vähemmän voittoa ja lyhytaikaista menestystä varten, valmistaudu rangaistaan ​​ennemmin tai myöhemmin. Seuraukset ovat ilkeät ja joudut huonoon liiketoimintamääräykseen, joka ei ollut sinun aikomuksesi ennen kuin aloitit käytännössä back hat SEO -tekniikoita.

Hakukoneet paranevat päivittäin, ja sinun ei pidä harjoitella sitä, koska et anna arvoa käyttäjille ja hakukoneille. Mutta päätämme keskustelun sanomalla, että kuten jokaisella kolikolla on kaksi kasvoja - positiivinen / hyvä v / s negatiivinen / huono, nämä jäävät markkinoille ilman syytä.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Black Hat SEO -sovellukseen. Tässä keskustellaan myös mustahattu-SEO-tekniikoista, eduista ja niitä koskevista ongelmista. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Haitalliset Black Hat -tekniikat hakukoneoptimoinnissa
 2. SEO-trendit
 3. SEO-kurssi
 4. SEO-haastattelukysymykset

Luokka: