Johdanto 3ds Max -laajennuksiin

3DS Max on Autodesk Media and Entertainmentsin kehittämä ja tukema 3D-animaatioiden, mallien, pelien, 3D-grafiikkaohjelmien ja kuvien studiotehtäväsovellus. Siinä on useita sisäänrakennettuja käytössä olevia ja ulkoisia laajennuksia, jotka voidaan lisätä sovellukseen. Jokaisella laajennuksella on tärkeä merkitys arvoetujen, kuten ajansäästön, älykkäiden muotojen ja mallien saavuttamisen, luomisprosessin parantamisessa, mallien laadun parantamisessa, pikaesinekoettimet, jotka lisätään koettimen malliin malliksi. Kaikki yhdessä lopussa tarjoaa tarkan vaaditun tulostetiedoston projektin vaatimuksille. Alla näemme muutama 3DS Max -laajennus ja niiden tarkoitukset.

Plugins enintään 3ds

On monia laajennuksia, jotka lisäävät visuaalisen ulostulon 3D-konsepteihimme. Tässä puhutaan muutamasta mielenkiintoisesta laajennuksesta, jotka ovat hyödyllisiä innovaatioille ja konseptien kehittämiselle.

1. V-säde

Se on CPU: n ja GPU: n renderointiyksikkö, joka kehittää kehyksen tulevaisuuden tason ulkonäöksi realistisemmalla visuaalisella ilmeellä. Se tasapainottaa valaistus, värit ja paljon muuta. Peli-, elokuvien tekeminen sekä sisustus- ja ulkomuotoilijat käyttävät tätä sovellusta projektidemoihin ja -projekteihin. Laajennusta kehitetään jatkuvasti markkinoiden tarpeiden mukaan ja se on markkinoilla pitkään. Renderöinti tapahtuu nopeasti, sillä siihen on lisäykset ja komentosarjat integroitu laajennukseen. Laajennuksen sisällä on myös muutama renderoitu datamalli, jota voimme käyttää tarvittaessa. Tämä laajennus on saatavana tilauksen yhteydessä 3DS Max -palvelussa.

2. Metsäpakkaus

Tämä on yksi elokuvien tekemisessä yleisimmin käytetyistä laajennuksista, jotta saadaan toistuvia esineitä, kuten puita, ihmisiä, kasveja ja monia muita luonnollisia perinteisiä kasvillisuuselokuvien sotakehyksiä, maatalouden maakehyksiä, metsäaluetta, stadionialueita jne., Jotka voidaan luoda tällä laajennuksella, joka on kätevä ja sitä voidaan käyttää tehokkaasti. Sillä on valtava kirjasto esineitä, jotka voidaan tuoda suoraan työalueelle. Voidaan käyttää puita, kasveja, ihmisiä, kiviä ja monia muita koettimia, jotka näyttävät fotorealistisilta sulatettaessa. Työn avulla on helppoa luoda valtavia samanlaisia ​​strictures koko kehyksen ympärille.

3. Ray Fire

Ray Fire on tuhoava stimulaation käsittelyväline. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda halkeamia, tuhota, räjähtää ja työntää esineitä mihin tahansa suuntaan. Se on käyttäjäystävällinen ja helposti ymmärrettävä laajennus verrattuna muihin ohjelmistoihin.

4. Corona Render

Corona Render on käyttäjille 5 vuotta käytetty renderointiohjelmisto. Se voi tehdä puolueettomia, 4 puolueellista renderointia nykyaikaisiin renderointimenettelyihin, jotka ovat käytettävissä 3DS Max -käyttäjille. Lisää ammattilaisia ​​on testannut ja arvioinut tämän laajennuksen yhdeksi laskennan parhaimmista 3D-näkökohtien käytön jälkeen. Helppo työnkulku mielenkiintoisilla parannuksilla ja päivityksillä automaattisesti. Tämä laajennus antaa virtuaalisen realistisen tuloksen ilman laadun pakkaamista. Se toimii täysin, kun suoritinprosessoripohjainen tuki sisältää sisällön renderoinnin.

5. Kirjapäällikkö

Se on laajennus, jota enimmäkseen käyttävät sisustussuunnittelijat ja sisustustaiteilijat. Sitä käytetään luomaan mielenkiintoisia kirjoja ja järjestämällä ne hyllyille vaatteiden ja kirjojen järjestyksen pitämiseksi vaatimusten mukaisesti ja niiden sekvenssien toistot käyttämällä plugin-ikkunaa järjestämään vales. Lisäosalla on kyky muuttaa mittakaavaa, kloonata, kohdistaa ja käsitellä kirjoja joukossa niitä monikulmioina ja matriisina. Erilaisia ​​satunnaisia ​​mukautuksia voidaan tehdä lisäämään naturalistinen ja visuaalisesti realistinen lähestymistapa teokseen.

6. Rautatie klooni

Se on parametrinen laajennus, jota käytetään hämärien ja kauhujen rakennusmallien luomiseen. Objektien eri muotojen luominen on nopeaa ja tehokasta jakamalla ja käsittelemällä geometriaa projektin edellyttämällä tavalla. Siinä on vakio mallinnustekniikat ilman rajoja. Sillä on solmupohjainen editointityökalumääritys mallien luomiseen ja yhdistämiseen sekä myös satunnaisten objektien ja niiden teknisen määrittelyn käyttämiseen milloin tahansa. Voimme soveltaa erilaisia ​​matemaattisia sääntöjä tarkkoihin paikkoihin. Saatamme ajatella, että sitä käytetään vain kaiteisiin, mutta ei sitä voi käyttää myös kirjoihin, tuoleihin, huonekaluihin ja stadioniin.

7. Pyyhkäisyprofiili

Tätä pluginia käytetään sisä- ja ulkomalleissa, jotta pihdit, seinät, seinäkulmat, arkkitehtoniset muodot ja muu saadaan puhtaiksi ja hyviksi profiilimuodoiksi elokuvia, pelejä ja muita vaatimuksia varten. Saatavana on oletusmalleja, joita voidaan tuoda ja muokata muodon ja mittasuhteiden mukaan. Siinä on kokoelma esineitä, joita voidaan käyttää yhdellä napsautuksella, ja voimme myös asettaa suosikit toistuviin käytettyihin profiileihin. Muutokset dementeissä voidaan tehdä ja käyttäjäystävällisiä.

8. Laubwerk Plants Kit

Sen lisäosa on lisätä kasveja nopeasti kohtauksiin. On olemassa monentyyppisiä kasvien kokoelmia, jotka mahdollistavat asentamalla laajennuksen. Kaikki vaikuttavat kohtaukselta luonnolliselta ja realistiselta. Kasvillisuuden lisääminen puutarhoihin, metsiin, julkisiin puistoihin, takapuutarhoihin jne. Aikaisemmin tällaisen käytön luominen vie paljon aikaa, mutta tämän laajennuksen avulla on ollut niin helppoa käyttää, järjestää ja säätää niitä mallissa erilaisiin projektivaatimuksiin. Harjoittaessamme voimme luoda ympäristön helpommin ja nopeammin.

9. Phoenix

Sitä kutsutaan myös Phoenix FD: ksi (Film Dynamics), kuten meriaallot merenrannalla, tuli, savu, sulaminen, kiehuminen ja monet muut. Ne ovat joustavia stimuloitaessa ajoitusta, kokoa ja muita määrityksiä. Se on käyttäjäystävällinen ja hyvin järjestetty 3DS max -käyttöliittymään. Käytetyt demot ja stimulaatiot ovat vuorovaikutteisia ja realistisia. Elokuviin voidaan lisätä muutamia luonnollisten onnettomuuksien stimulaatioita, kuten tulivuorenpurkaus, tsunami, tornadot, ukkossateet ja muut vastaavat stimulaatiot, jotka tämä laajennus voi tehdä.

Projektivaatimusten perusteella suurin osa ammattilaisista käyttää sopivia laajennuksia työympäristöönsä.

johtopäätös

Kaikilla plugineilla on parhaat käytöt. Luomalla käsitteelliset 3D-mallit lyhyemmässä ajassa käyttämällä oletusantureita ja esineitä laajennuksissa, kuten puita, penkkejä, lamppuja ja monia muita tavallisimmin käytettyjä esineitä pelin sisäisten tai animaatiomallien asettamiseen. Materiaalikuvioiden kartoitus, renderointi, visuaaliset parannukset salaman avulla ja kaikki muut animaation tekemisen erinomaiset liitännäiset voidaan tehdä erinomaisella ammattimaisella laadulla.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas 3ds Max -laajennuksiin. Tässä keskustellaan johdannosta ja 9 lisäosien muodosta 3ds Max -versiossa. Voit myös käydä läpi muiden aiheeseen liittyvien artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

  1. 3D Max -mallit AutoCADissa
  2. Kuinka asentaa 3ds Max?
  3. Ymmärrä 3ds Max -työkalut
  4. Autodeskin asennustyökalu
  5. Objektien renderoinnin vaiheet Maya-ohjelmiston avulla