Kotoa työskenteleminen - Työskentely on mahtavaa, kun nautit säästä ja kotitekoisesta teestä epäröimättä tauon ajoitusta. Kiehtoovatko kaikki nämä asiat myös sinua? Olen varma, että he tekevät. Kotona työskentely on ylivoimaista. Ei liikennettä ja välttämättä toimistojen muodollista kulumista. Sinun ei tarvitse nousta herätyskellon mukaan, kiirehtiä kuljetukseen tai luultavasti autosi edes sinun ei tarvitse muistaa kaikkia asioita, jotka olet todennäköisesti unohtanut sammuttaa jättäessään talosi kiireessä.

Monet organisaatiot, suuret tai pienet, ja uudet perustavat yritykset tarjoavat työntekijöilleen kotona työskentelemistä. Se on kolmas tapa ja luultavasti yksi kätevimmistä vaihtoehdoista, jotka työnantaja voi antaa työntekijöilleen. Valitsemalla tämän työnantajien ei tarvitse olla huolissaan ylimääräisen henkilöstön, kuten toimistopojan, vartijan tai muun tukihenkilöstön palkkaamisesta (tämä pätee täysin ihmisiin, jotka palkkaavat kaikki freelancerit, ei vakituiset työntekijät). Kaikki edut ja työntekijöiden kiinnostus huomioon ottaen harvat maailman parhaista yrityksistä tarjoavat työntekijöilleen työskennellä kotona, pysyvästi tai osittain. Harvat parhaista yhdysvaltalaisista terveydenhuoltoyrityksistä, kuten Aetna, Humana, United Healthcare -ryhmä ja monikansalliset keskusliikkeet, kuten Amazon ja Convergys jne., Myös sallivat työntekijöidensä työskennellä kotona.

Ymmärrän kuinka mukavaa ja viileää se kuulostaa kuullessasi, että joku hoitaa kotona työskentelyään. Se on ylellisyyttä, mutta perinteisen toimistoympäristön ulkopuolella työskenteleminen luo paljon haasteita työntekijän edessä. Keskustelemme yksityiskohtaisesti siitä, miten selviytyä näistä tilanteista, kuitenkin ensin keskustellaan siitä, millaisiin seurauksiin kohtaamme kotona työskennellessämme ja miksi? -

Kotoa työskentelyn seuraukset -

 • Eristäminen

Toimistoympäristön ulkopuolella työskenteleminen on yksi tärkeimmistä kysymyksistä, mikä jopa muuttuu painajaiseksi kotona työskenteleville ihmisille, ja se on melko ymmärrettävää. Toimistosta toimiessamme noudatamme perusrutiinia, kuten pukeutumista, uusien ihmisten tapaamista (koskee jotkut), tervehdystoimiston jäseniä ja nauttimista perjantaisista jne. Vaikka se ei vaikuta kokonaan elämäntyyliimme, mutta joillekin tämä rutiini on osa heidän päivä, joka saa heidät tuntemaan olonsa hengiksi. Monet ihmiset taistelevat tästä asiasta pitämällä yhteyttä kollegoihinsa.

 • Sidottu työhön myös työajan jälkeen

Kotoa työskentelevät ammattilaiset ylittävät usein todennäköisesti työtuntonsa. Sen takana voi olla useita syitä, mutta huomattava on se, että meidän ei tarvitse kiirehtiä palata takaisin kotiin ja tavata perheen kanssa, koska olemme jo heidän ympärillään, joten meidän ei ole väliä ylittää työaikaa. Se on kuitenkin hyvä vain, kun et tee sitä tapana. Tällä tavoin ylität myös toimistosi väärät odotukset.

 • Huomiotta jättäminen mainostamista varten

Kuinka monta ihmistä tapaamme päivässä ja kuinka monta ihmistä muistamme kasvot tai persoonallisuus? Kotiin työskentelevät johtajat jätetään usein huomiotta ylennykseen, etenkin kun vain harvat työskentelevät kotoa toimistossa. Et siis tee kovaa töitä kotoa työskennellessäsi, mutta kun aloitat työskentelemään kotona, vähitellen PR-taidot laskevat. Et ole ihmisten lähellä, äläkä kättele etkä kysy heidän hyvinvoinnistaan ​​tai hangoutistaan ​​vapaana / tauon aikana. Emme harkitse, mutta näillä tottumuksilla on tärkeä rooli mainoskampanjassasi.

 • Tarve itsekuria

Kotoa työskennellessään on oltava erittäin itsenäinen kurinalaisuus. Muista, että ympäröivät häiriötekijät tai todennäköisesti ympäristö, jossa työskentelemistä ei pidetä toimistotyönä. On vain yksi asia, joka voi pitää sinut ajan tasalla ja auttaa olemaan johdonmukainen - Itsekuri. Sinun on motivoituttava itseäsi pysymään poissa häiritsemästäsi ja pitämään itsehallintaa. Paras tapa tehdä se on pitää itsesi yhteydessä kollegoihisi ja erityisesti pomosi / päällikköösi / esimiehisi. Sinusta tuntuu, että he katsovat. Se on helpoin motivaatio, jonka voit valita pitämään itsesi kurinalaisena.

 • välttää häiriötekijöitä

Olitpa toimistotyöntekijä vai työskentelet kotoa, häiriötekijöitä on aina olemassa. Toimistohäiriöitä on kuitenkin usein vaikea välttää. Kun olet kotona, kohtaat häiriöitä lähteistä, joita ei voida välttää, esimerkiksi lapsista, vanhemmista, vaimo / aviomies, lemmikkeistä, naapureista ja ystävistä jne., Joiden joukossa perhe on asia, jota et voi sivuuttaa missään olosuhteissa. Ainoa tapa välttää nämä on saada heidät uskomaan, että työskentelet todella. Pidä tauosi toimistosi tapaan; Sanotaan tunnin tarkka. Ole poissa käytöstä keskeytystä varten työaikana fyysisestä läsnäolostasi huolimatta kotona ja välttä lähinnä television katselua työaikana.

Suositellut kurssit

 • Professional Lean Six sigma -koulutus
 • Täydellinen tuotannon johtamiskurssi
 • Tekoälyn sertifiointikoulutus
 • Vaikeus erottaa työ kodista

Kotitalouksien houkutus houkuttelee asioita. Olet perheen edessä, etkä voi välttää muutamia asioita, kuten ovelle vastaamista, kun soittokello soittaa, puhelinvastaamista, lasten poimimista koulusta, huolehtia lemmikistäsi jonkin aikaa, valmistaa jotain heti ja kaikki muut tarvittavat ja kiireellinen työ, jota voit ajatella. Nämä ovat vastuussa eikä varmasti voi välttää sitä yksinkertaisesti. Myös kotona työskennellessäsi alkaa tajua tehdä kotitaloutta ja seurustella, mikä on täysin yleistä. Sinun on siis ajateltava, mitä meidän pitäisi tehdä näiden välttämiseksi? Se ei ole yksinkertaista, mutta sinun täytyy piirtää raja kotitalouden ja perheesi ajan ja työajan välillä. Muista aina, että molemmat ovat tärkeitä ja ansaitsevat täyden huomion.

Kotoa työskenteleminen ei todellakaan ole pala kakkua miltä se näyttää. Se ei ole ketään. Valitettavasti et ymmärrä tätä, ennen kuin aloitat todella työskennellä kotoa. Vielä yksi asia, jonka olen huomannut vuosien varrella. Kun olet alkanut työskennellä kotoa jo pitkään, et voi enää vain palata takaisin toimistoympäristöön ja aloittaa työskentelyä. Vihaat muodollisten vaatteiden päällään; et pidä syömästä ruokailusi rajoitetusta valikosta, ja alat varmasti välttää matkustamista. Minun on sanottava, että kotoa työskenteleminen ei ole tervettä yksinäisille ihmisille, koska se lisää sisäistä introvertti persoonallisuutta, luo eristyneen sinut. Se ei ole huono, mutta ei myöskään paras.

Vinkkejä tuottavuuden lisäämiseen kotona työskennellessäsi -

# 1 Aloita aikaisin

Työn aloittaminen varhain on yksi parhaista asioista, joita voit käyttää itsellesi kotoa työskennellessäsi. Jos olet aamulla toimiva ihminen, tämä auttaa varmasti lisäämään tuottavuutta. Aloita työskentely heti kun nouset ylös tai heti kuntosalin jälkeen ja pidä tauko muutaman tunnin kuluttua valmistaaksesi aamiaisen itsellesi. Tällä tavalla mielesi pysyy tuottoisana keskeytyksettä ainakin näinä aloitusaikoina ja pystyt viimeistelemään työsi aikaisin nauttiaksesi joskus perheen kanssa.

# 2 Teeskennellä kuin olisit toimistossa

Kotimme on paikka, joka on suunniteltu tarjoamaan meille kaikki mukavuudet, mikä on hieno taukoihin ja rentoutumiseen, mutta ei sovellu työhön. Jos aloitat työsi pyjamassa, todennäköisesti tunteisit itsesi uniseksi tai tunnet viikonlopun aamujen tunteen. En sano täällä nousevan tiukasti herätyskellosi mukaan, mene suoraan suihkuun, pukeudu muodollisiin paitoihin, housuihin ja niin edelleen. Näin menetät etuosuuden, mutta paras tapa aloittaa työtunnit on käydä suihkussa päästä puolitöiden pukeutumiskoodiin ja siirrä mielesi vaihtamaan kotitilasta työtilaan.

# 3 Järjestä työtilasi

Työtilan organisointi on yksi tärkeimmistä asioista, kun ajatellaan edes kotoa työskentelyä. Muista, että sinulla on oikeus työskennellä kotoa, mikä ei tarkoita, että voit työskennellä sängystäsi. Pysy kaukana kaikista huonekaluista, jotka tekevät sinusta laiskoja. Suunnittele työaluesi joidenkin ohjeiden, kuvien, muistioiden jne. Avulla, mikä antaa sinulle toimistotunteen. Pidä tärkeitä esineitä, kuten pöytä ja tuoli, pöytävalaisin, taulu ja juliste, jossa on täydet motivaatiolainaukset, jos haluat. On välttämätöntä, että pidät itsesi kodin mukavuusvyöhykkeen ulkopuolella. Vielä yksi asia: suunnittele työpaikkasi hieman etäältä olohuoneesta ja televisiosta.

# 4 Viestintä on välttämätöntä

Viestintä kollegoidesi kanssa on erittäin tärkeää. Koska et ole toimistossasi ja pysähdyt kollegasi työpöydälle tietääksesi uusista projekteista ja toimistosi päivityksistä, sinun on pidettävä yhteyttä heihin saadaksesi ajan tasalle näitä. Voit käyttää monia ammatillisia ja satunnaisia ​​työkaluja, kuten sähköpostia, viestejä, puheluita ja videopuheluita, jotta he voisivat kysyä viimeisimmät päivitykset toimistosta. Näistä pidän parhaiten viesti- ja videopuheluvaihtoehtoa keskustella kokouksista ja ryhmäkeskusteluista.

# 5 Pysy keskittyneenä

Minimoi kaikki mahdolliset häiriötekijäsi. Ymmärrän, että olet kotona ja sinulla on kaikki vapaudet, kuten luoda rock-soittolista pelataksesi tai rajoittamaton surffaaminen sosiaalisen median verkkosivustoilla, kuten twitter, Facebook ja Instagram, ja käyttää kaikkia muita rajoittavia verkkosivustoja, mutta et halua tulla Dj tai olisitko sosiaalisen median johtaja? Pyri tietoisesti rajoittamaan näiden työkalujen käyttöä työaikana. Tämän lisäksi on joitain kutsumattomia häiriötekijöitä, joita et voi välttää varhaisessa vaiheessa, kuten lemmikit, lapset ja vierailija. Nopea keskustelu lasten kanssa on aina hienoa tai haastavaa, mutta sylissäsi oleva koira tai perheesi seisovan pöydän takana ja luultavasti tekemässä päivällistä tai ensi viikonloppua suunnitelmat haittaavat varmasti tuottavuutta. Sinun on saatava perheesi erityisesti lapset ymmärtämään työsi vakavuus, ja sinun ei tarvitse olla pakollinen kaikille vierailijoillesi.

# 6 Syö terveellisesti pysyä terveenä

Keittiösi on lähellä, mutta ilmeisesti työn aikana kukaan ei saa aikaa keittää lounasta, mutta se ei tarkoita, että sinun täytyy selviytyä siruilla. Sinulla ei ole myöskään työtovereita, jotka muistuttavat sinua tai vievät sinut lounaalle, joten nyt sinun tehtäväsi on muistuttaa vettä tai ruokaa. Voit laatia aikataulun ja asettaa muistutuksen lounaalle. Syö terveellistä ruokaa. Rikasta lounasta salaateilla ja luonnollisilla energiajuomilla kofeiinijuomien sijaan. Voit myös jakaa lounaasi kolmeen osaan syömiseen lyhyin väliajoin.

# 7 Pidä tarvittavat tauot

Aiot lukea ristiriitaisen lauseen minkä kanssa olen jo puhunut edellä. On erittäin tärkeää pitää tauko tuottavuutesi aikana. Tällä tavoin lisäät keskittymistä työhösi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että tuottoisimmat työntekijät keskittyvät 52 minuuttiin ja irtautuvat sitten vähintään 15-17 minuutiksi. Tämä toimii mielenrauhana ja aloitat työskentelyn vähemmän väsyneellä mielellä, kun palaat töihin. Sanomalla 'tauko' tarkoitan, että jätät tuolin, kannettavan tietokoneen ja puhelimen pöydällesi 15 minuutiksi. Venytä vartaloasi, juo paljon vettä ja kävele sitten tule takaisin ja aloita työskentely.

# 8 Älä unohda nauttia vapaudesta

Kaikista seurauksista huolimatta; kotona työskentelyssä on myös monia etuja. Yksi kotona työskentelemisen mielenkiintoisimmista asioista on, että sinun ei tarvitse rajoittaa itsesi toimistotilaan. Voit työskennellä kahvilassa, rannalla, jonnekin vuorilla, terassilta tai ystäväsi kodista, johon et käynyt pitkään. Sinun on oltava hyväksyttävä muutoksiin. Olet töissä kotoa, ei tarkoita, että sinun on oltava sohvaperuna. Suunnittele toimistosi ja työskentele sieltä. Ole iloinen ympäristöstäsi ja olen varma, että tämä lisää työn tuottavuutta.

Suositellut artikkelit

Tässä on artikkeleita, joiden avulla saat lisätietoja kotoa työskentelystä, joten käy vain linkin läpi.

 1. 6 tehokasta vinkkiä myrkyllisten pomojen työskentelemiseen
 2. 9 hämmästyttävää tapaa hoitaa työskentely nuoremmalle pomolle
 3. 7 parasta kotityötä tietokoneella, joka tekee sinut onnelliseksi
 4. 8 mahtavaa vinkkiä joustavan työajan kysymiseen (hyödyllinen)