Opi Photoshop Basics -sarjan luvussa 5 kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää kuvien koon muuttamisesta Photoshopissa, mukaan lukien kuinka muuttaa koon muuttamista tulostusta ja verkkoa varten!

Ensimmäisessä oppitunnissa aloitamme alussa oppimalla pikseliä, kuvan kokoa ja resoluutiota, kolmea aihetta, jotka ovat välttämättömiä digitaalisten kuvien käsittelyssä. Sitten tarkastellaan lähemmin Photoshopin Image Size -valintaikkunaa ja sen tehokkaita ominaisuuksia.

Sieltä siirrymme ensimmäiseen suureen aiheeseen ja opimme kuvien koon muuttamista tulostettavaksi. Ja seuraamme sitä oppimalla kuinka muuttaa valokuvien kokoa sähköpostiksi ja verkkoksi!

Toinen olennainen aihe, kun muutat kuvien kokoa Photoshopissa, on kuvan tiedostokoko. Joten tämän sarjan viides oppitunti näyttää sinulle tarkalleen kuinka Photoshop laskee tiedostokoko ja kuinka helppo on selvittää se itse! Ja sieltä katsomme kuvan resoluutiota, tiedostokokoa ja verkkoa ja opimme miksi kuvan resoluutiolla ei ole vaikutusta sen tiedostokokoon tai latausnopeuteen!

Yksi kuvatyyppi, joka vaatii erityistä huomiota koon muuttamisessa, on pikselikuva. Seitsemännessä oppitunnissa opit parhaan tavan muuttaa pikselikuvien kokoa ja pitää ne suljettujen, pikselöityjen muotojen näköisiä teräviä ja teräviä! Se on myös se, kuinka muutan ruudunkaappauskokeita oppaistani!

Viimeisessä oppitunnissa tarkastellaan ehdottomasti parasta tapaa suurentaa kuvia Photoshopissa, ja käyttämällä Photoshop CC: n upouutta ominaisuutta, joka tunnetaan nimellä Säilytä yksityiskohdat 2.0!

Kaikki tämän sarjan oppaat ovat myös ladattavissa PDF-tiedostoina! Aloitetaan!

01. Pikseli, kuvan koko ja kuvan tarkkuus

Tässä ensimmäisessä oppitunnissa esitän sinulle kolme tärkeää aihetta, jotka ovat välttämättömiä digitaalikuvien käsittelemiseksi Photoshopissa, ja nämä ovat pikseliä, kuvan koko ja kuvan tarkkuus . Pisteiden, kuvan koon ja resoluution suhteen toisiinsa liittyvän vankka ymmärtäminen on välttämätöntä, jotta saadaan parhaat tulokset kuvien koon muuttamisessa, sekä tulostamiseen että verkkoon.

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

02. Photoshopin Image Size -komento - Ominaisuudet ja vinkit

Tässä toisessa oppitunnissa tutustumme ominaisuuksiin, jotka löydät Photoshopin tehokkaasta Image Size -valintaikkunasta, joka on suunniteltu uudelleen Photoshop CC: ssä!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

03. Kuvien koon muuttaminen tulostettavaksi Photoshopilla

Kolmannessa oppitunnissa käsitellään kaikkia kuvien koon muuttamista tulostettavaksi, mukaan lukien miten tulostuskoko toimii, kuinka (ja milloin) suurentaa valokuvia, kuinka muuttaa kokoa eri kehyksille ja miten saada korkealaatuisimmat tulokset joka kerta!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

04. Kuvien koon muuttaminen sähköpostin lähettämistä ja online-jakamista varten

Neljännessä oppitunnissa opit kuinka helppoa on kuvien koon koon muuttaminen sähköpostitse perheelle ja ystäville sekä jakaminen verkossa! Opit myös, miksi verkon koon muuttaminen eroaa tulostuksen koon muuttamisesta.

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

05. Kuvan koon laskeminen

Viidennessä oppitunnissa opit kuinka Photoshop laskee kuvan tiedostokoko muutettaessa sitä, miksi tiedostokoko muuttuu lisättäessä tai poistaessasi pikseliä ja kuinka helppo on itse selvittää tiedostokoko!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

06. Totuus kuvan tarkkuudesta, tiedostokoko ja Web

Kuudennessa oppitunnissa tarkastellaan kuvan resoluutiota, tiedostokokoa, yleistä uskoa, että nämä kaksi ovat jotenkin toisiinsa liittyviä, ja miksi tämä usko on täysin väärä. Opit, miksi resoluutiolla ei ole vaikutusta kuvan tiedostokokoon tai latausnopeuteen, kun sitä tarkastellaan verkossa, miksi ei ole sellaista asiaa kuin "72 ppi web -resoluutio" ja kuinka helppoa on todistaa se!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

07. Pikselikuvien koon muuttaminen Photoshopissa

Seitsemännessä oppitunnissa tarkastellaan pikselitaiteen koon muuttamisen ainutlaatuisia haasteita sen 8-bittisellä ja 16-bittisellä retro-videopelimuodolla. Opit, miksi tavallinen tapa muuttaa kuvan kokoa aiheuttaa pikselikuvien näyttävän pehmeältä ja epäselvältä, ja kuinka pitää nämä suljetut, pikselitetyt muodot näyttävän teräviltä ja teräviltä!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

08. Paras tapa suurentaa kuvia n Photoshop CC

Viimeisessä oppitunnissa opit kaikki upeasta uudesta ominaisuudesta Photoshop CC: ssä, joka tunnetaan nimellä Säilytä yksityiskohdat 2.0 . Nyt paras tapa lisätä näytteitä kuvista, Preserve Details 2.0 antaa sinun suurentaa kuvia menettämättä laatua ja pitäen yksityiskohdat ja tekstuurit näyttävän hienoilta!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF