Johdanto maineentasoille:

Maineen tasot, vaikkakin yksinkertainen sana, mutta joilla on syvät merkitykset. Ja nämä yksinkertaiset sanat voivat osoittautua elämää muuttaviksi todellisuuksiksi. Maineen tasot voivat rakentaa urasi ja tuhota sen. Maineen tason rakentaminen, joka voi viedä sinut menestyksen huipulle, ei ole helppo tehtävä eikä yhden päivän työ. Siksi sanotaan vanhurskaasti, että " maineen tasoja ei rakenneta päivässä, vaan ne voidaan tuhota sekunnin murto-osassa ".

Rakenteletko imperiumia vai etsitkö työtä, jos haluat pysyä siinä ja tehdä uran siitä, niin on parempi aloittaa maineesi rakentaminen siitä päivästä alkaen, jolloin aloitit aloittaa yritysmaailman.

Riippumatta siitä, minkä tyyppisellä psykologisella toimeentulolla valitset, ihmiset arvioivat sinut sen perusteella, mitä kuulevat ja ajattelevat sinusta - jo ennen kuin he ovat todella tavanneet sinut henkilökohtaisesti, ja heille tämä on tärkeätä. Tässä maailmassa on monia asioita, jotka voidaan saavuttaa, mutta hyvä vaikutelman / maineen taso ei kuulu niihin, sitä ei voida koskaan saavuttaa yön yli; se on johdonmukaista käyttäytymistä, jonka tulos ajan myötä antaa sinulle hyvän maineen. Sen ansaitsevat ne, jotka ansaitsevat sen todella.

On selvää, että hyvä nimi tuo monia näkymiä. Se tarjoaa korkeat suositukset työpaikoille, kutsut osallistua arvostettuihin tutkimusryhmiin. Sinut esitellään jopa niille, jotka voivat osoittautua virstanpylväksi urallasi. Sinun kaltaiset ihmiset. Tarkemmin sanottuna ihmiset ovat valmiita auttamaan ja olemaan yhteydessä muihin, joilla on hyvä luonne.

Yksi suuri virhe voi kuitenkin vahingoittaa huomattavasti pitkällä aikavälillä rakentamaa nimeä, ja johtaa siten menetettyihin mahdollisuuksiin ja erittäin vaikea saada takaisin muiden luottamus sinuun.

Nyt kysymys, joka huolestuttaa eniten, on mitä tehdä? Mitä on tehtävä hyvän mainearvon rakentamiseksi?

Tässä on muutama vaihe, jos vilpittömästi noudatettu ohje voi auttaa sinua rakentamaan toivottavaa mainetasoa:

# 1. Kohtele kaikkia kunnioittavasti ja ystävällisesti

Riippumatta heidän asemastaan, sukupuolesta tai työpaikastaan, sinun tulee kohdella kaikkia yhtäläisesti. Kohtelemalla kaikkia kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti kaikki rakastavat sinua, koska on helppo kohdella yrityksen pääomaa kohteliaasti, mutta se on täysin erilainen näkökulma kohdella muita samalla tavalla. Lämpöä ja mukavuutta, joka on ilmapiirissä, joka on lähellä henkilöä, joka kohtelee kaikkia kohteliaasti, ystävällisesti, kunnioittavasti ja kohteliaasti, ei voida koskaan tuntea töykeän ihmisen ympärillä.

# 2. Ole sanasi mies

Älä koskaan mene vastoin sanaasi. Ole sanaasi mies ja tee niin kuin olet luvannut asetetussa määräajassa. Olipa kyseessä iso projekti, joka sinun on suoritettava antamalla ylimääräistä aikaa ja vaivaa tai onko kyse yhteydenpidosta tuntemasi henkilön kanssa, tee kuten olet luvannut. Pitämällä lupauksesi, tee muut uskomaan, että he voivat luottaa sinuun ja luottaa sinuun ja että olet mies, jonka sitoumukset ovat rauhallisia.

# 3. Työskennellä kovasti

Se voi kuulostaa yksinkertaiselta ja monet luulevat, että kaikki ihmiset työskentelevät kovasti, niin miksi tämä auttaa minua rakentamaan suuren mainearvon? Mutta jos katsot ympärillesi oikein, huomaat, että monet ihmiset, jotka vain istuvat ympärillä, tuhlaavat aikaa tekosyiden tekemiseen, testaamiseen, kiireisiin henkilökohtaisten puheluiden soittamiseen tai Facebookissa jne., Että jos työskentelet kovasti, se saa sinut erottua joukosta. Mutta muista, että kova työskenteleminen ei koskaan tarkoita, että sinusta tulee työnarkomaani ja että et voi edes viiden minuutin tauota henkilökohtaisista syistä koko päivän ajan. Se tarkoittaa vain, että kun olet töissä, olet tosiasiassa töissä eikä sitä työtä, jota yleensä ihmiset tekevät.

Suositellut kurssit

  • Kumppanuusmarkkinointi
  • Linkedin-markkinointi
  • Instagram-markkinointi

# 4. Ylitä muiden odotukset

Yleensä ihmiset pelkäävät ylittää tai ylittää työn vaatimukset, ja välttävät siten menemästä pidemmälle, vaikka tietävätkin olevansa hankkeen hyväksi ja parantamiseksi. Toinen syy siihen, ettei vaatimuksia ylitetä, on ajatus siitä, että lisäkorvauksesta ei makseta korvausta. Yleensä ihmiset ajattelevat, että jos heille ei makseta laskettuaan ylimääräistä vaivaa, heidän ei pitäisi edes tehdä sitä. Mutta totuus on, että siitä hyötyy pitkällä tähtäimellä. Jos ylität pitkällä aikavälillä aina asetetut vähimmäisstandardit, on varmaa, että joko oma työnantajasi tai seuraava yritys, johon saatat liittyä, palkitsee saavutuksista ja omistautumisesta. Tämä omistautumisen taso lisää mainearvoasi, joka puolestaan ​​houkuttelee työpaikkoja, parempaa ja korkeampaa palkkaa, parempia toimeksiantoja ja projekteja, työpaikan turvallisuutta ja kaiken kaikkiaan monia vaihtoehtoja, jotka voivat rakentaa uraasi.

# 5. Auta muita rakentamaan ammatillisen maineen tasoa

Yksi nopeimmista tavoista rakentaa mainearvoa on avustamalla muita odottamatta vastineita. Jos löydät joskus paikan, jossa voit auttaa kollegoitasi tai ketä tahansa, tarjoudu astumaan sisään, esimerkiksi auttamalla jotakuta heidän projektissaan tai lähettämällä jonkun lausunto pomollesi. Ihmisistä, jotka ovat ystävällisiä aikansa ja avunsa kanssa rakentaakseen joukkovelkakirjojaan muiden kanssa, tunnetaan yleensä arvokkaita omaisuuksia. On yleistä ajatella, että tapa tuhlata aikaa muiden auttamiseen, kun voit käyttää sitä henkilökohtaiseen hyötyyn. Mutta ajattele itseäsi heidän asemassaan ja nyt kuvittele heitä omassa, niin sinulle tulee selväksi kuvitella, miksi sinun täytyy auttaa muita.

# 6. Ole avoin ja rehellinen puolueellisuutesi suhteen

Olemme ihmisiä, joten on normaalia, että toimistossa on puolueellisuutta. Siksi puolueellisuus ei ole ongelma, mutta ongelma syntyy, kun alat piilottaa sitä pomoltasi tai toiselta, koska se tuhoaa uskottavuutesi. Esimerkiksi; Jos halveksit työtoverin ideoita tervehtimättä sitä, että saatat joutua osittain ennakkoluuloihin lisätyöllä, jota nämä ideat luovat sinulle, saatat näyttää siltä, ​​että sinulla on erityinen asialista tätä työtoveria vastaan. Mutta jos tunnustat sen todellisuuden ennen kuin selität vastalauseesi, lausuntoisi ovat paljon luotettavampia - ja niin myös sinä.

# 7. Tervetuloa vakavaa palautetta tai mielipiteitä

Ihmiset, jotka ovat todella hienoja työssään ja aikovat yleensä tehdä, haluavat tietää, missä he voivat tehdä vielä paremmin - he eivät pelkää eivätkä ole epävarmoja oppiakseen siellä, missä heillä on tilaa täydellisyydelle. Palautteen kysely osoittaa, että olet tyytyväinen työhösi, mutta niin vaatimaton, että haluat edistyä. Lisäksi sillä on ylimääräinen etu auttaa ymmärtämään ja oppimaan missä todella voisit parantaa. Ja tätä on jotain, jota et koskaan voi oppia, jos järkytät tai perustelee itsesi, kun kollegasi tai ystäväsi yrittävät antaa sinulle palautetta.

# 8. Älä ole amatööri

Älä lopeta raivostuttavaa työtoveria, tuuleta asiakasta tai älä koskaan jätä laivaa vihasta. Tällainen yksi liukastelu voi hajottaa uran ja ammatillisen käyttäytymisen monien vuosien ajan.

# 9. Henkilökohtaisen ja työelämän tulisi olla erillisiä

On mahdollista, että työystävistäsi voi tulla paras ystäväsi. Mutta se uskoi todellisiin ammattilaisiin ja konsultteihin - ”On muistettava, että ensinnäkin nämä ovat ammatillisia siteitä.” Vaikka työskentelisitkin muotiliikeyrityksessä, jossa hauska on kiinteä osa yrityksen kulttuuria, niin se ei myöskään En tarkoita, että työ on frat party. Jos sinut on kutsuttu lounaalle tai työpaikan jälkeiseen juomajuhliin, älä liiallista alkoholia ja älä koskaan jaa liikaa, et koskaan tiedä milloin ystävät voivat muuttua vihollisiksi ja mitä voidaan käyttää sinua vastaan. ”Sinun on oltava fiksu”, konsultit sanovat. Jos on jotain luottamuksellista tietoa, jota et halua tehdä muista osa sitä, älä tee tai sano sitä. Kulkuaikana ymmärrät ja oppit oikein kollegoistasi ja päinvastoin, mutta se tapahtuu vähitellen eikä yön yli.

# 10. Tarjoa näkymiä diplomatian avulla

Yhtiö palkkasi sinut, koska työnantajasi ja muut yrityksen työntekijät näkivät omistautumisen ja taidot. Mielipiteesi on arvokas yrityksen kehitykselle ja tulevaisuudelle. Muista kuitenkin tarjota se kohteliaasti ja kunnioittavasti. Asioiden hämärtäminen kuin olet kokenut asiantuntija, ei ole hyvä taktiikka. On hienoa, että sinulla on tuoreet näkymät, mutta sen esittäminen vanhurskaalla tavalla on yhtä tärkeää, muuten koko idea on turhaa. Sen sijaan, että kyseenalaistaisit miksi tehtävä suoritetaan tietyllä tavalla, kysy, onko johto koskaan ajatellut seurata muita polkuja. Uuden menetelmän ehdottaminen sen sijaan, että tutkittaisiin nykyistä metodologiaa, korostaa poikkeuksellista ajattelusi loukkaamatta pomosi tai yrityksen lähestymistapaa.

# 11. Ota siitä selvää

On välttämätöntä kysyä paljon kysymyksiä, kun olet uusi työpaikka, ja jopa pomosi tajuaa sen. Älä kuitenkaan pese niitä epäilemättä koko päivän ajan. Sinun on ymmärrettävä, milloin sinun on haettava apua pomolta ja milloin et. He ovat todella kiireisiä eikä voi hoitaa sinua. Uusien työntekijöiden on ymmärrettävä työnsä itsenäisesti tavoittamatta esimiehiään vasta ja ellei tarpeellista. Ja tämä voidaan tehdä etsimällä muita samoihin töihin liittyviä asiaankuuluvia ihmisiä ja perehtymällä heihin. Työnantajasi arvostaa sitä tosiasiaa, että olet oppinut asioiden toimivuuden ja että olet aloittanut vuorovaikutuksen ihmisten kanssa koko yrityksessä. Et halua pysyä jäljessä vain siitä syystä, että olet uusi tulija, koska tämä selitys ajan myötä haalistuu ja ihmiset menettävät luottamuksen sinuun.

# 12. Käsittele tilannetta kysymättä

Paras tapa saada työnantajasi arvostusta esittämällä aloitteellisuutta ja luovuutta. Ota projekti tai tehtävä, jota kaikki muut väistävät. Kuten hankintakaappi on muta. Tai tärkeässä arkistossa voi olla valtava logjam. Voi olla tärkeä tietokanta, joka on tärkeä, mutta joka on vanhenevasti vanhentunut tai vanhentunut. Syötä muutamassa ylimääräisessä hetkessä säännöllisesti, jotta sivuprojektisi ei puutu ensisijaisiin velvoitteisiisi. Kun sivuprojekti on valmis, et vain tunne onnellinen, mutta olet voittanut esimiehesi kunnioituksen ja työtovereidesi arvion. Sinun on askeltava ylös, jos haluat mennä muiden edelle.

# 13. Anna kuittaus

Tietopohjoidesi ja muiden henkilöiden eheyden korostaminen lisää luotettavuutta. Loppujen lopuksi kukaan ei ole valmiina tulemaan ilman muiden apua. On välttämätöntä myöntää niille, joilla on ollut rooli edistymisessäsi ja saavutuksissasi. Kunnioitetut ammattilaiset tietävät, että he eivät koskaan menetä luotettavuutta, kun he jakavat saavutuksensa loistavuuden niiden kanssa, jotka ovat auttaneet heitä tavalla tai toisella heidän menestyspolullaan. Loppujen lopuksi vakaa kuva ei voi koskaan pelastaa sinua pahimmista virheistäsi, mutta se voi ainakin auttaa sinua, ostaa sinulle tukea ja riittävästi aikaa reagoida asianmukaisesti ja tarkoituksenmukaisesti, jotta muut voisivat ymmärtää, että virheesi oli vain liukastuminen ja ei tarkoituksellinen.

# 14. Lukeminen ei-toivottu keskustelu hedelmällisiin keskusteluihin

Vaikeiden tehtävien aikana keskustelun on hämmästyttävän helppo toteuttaa ilkeä huijaus. Mutta epäsuotuisa tenori haittaa työntekijöitä ja estää siten etenemistä. Sen sijaan, että seuraisit sokeasti trendiä, yritä siirtää keskustelua rakentavaan suuntaan. Korosta asioita, jotka kuuluvat tiimisi voimaan ja auktoriteettiin, pitämällä ympäristöä niin positiivisena kuin se mahdollisesti voisi olla. Sen lisäksi, että seuraat itsehillintääsi ja painopistettä, työtoverisi voivat aloittaa sinulta hallintotavan tulevia tehtäviä varten. Johtajat näkevät sinut kehittyvänä johtajana ja tunnustaa potentiaalisi, syntyvät opastuksesi - joka voi johtaa uuteen avaamiseen tulevaisuudessa.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas maineentasoon, vaikkakin yksinkertainen sana, mutta jolla on syvät merkitykset ja jota on erittäin vaikea ansaita. Nämä ovat seuraavat maine tasoon liittyvät ulkoiset linkit.

  1. 10 tärkeätä työpaikan ammattimaisuuden sääntöä
  2. 14 vinkkiä vaurioituneen ammatillisen suhteen korjaamiseksi
  3. 6 kehon kieli parhaiden ammattitaitoa koskevien taitojen luomiseksi