Johdatus uraan CSS: ssä

CSS (CSS) on yksi avainkieistä verkkosivujen määrittelemisessä ja suunnittelussa, joissa on mahdollisimman pieni määrä kuvauksia. Se on erittäin hyödyllistä kaikenlaisille verkkosivujen suunnittelutoiminnoille, kuten annettujen värien väritys, kuvien säätäminen, sivujen säätäminen, minkä tahansa HTML-elementin kanssa työskentely, mukaan lukien taulukon määritelmä, dynaaminen taulukon luonti jne.

Uraan vaadittava koulutus CSS: ssä

CSS-ohjelmoija on pääasiassa suosittu teollisuudessa houkuttelevien verkkosivujen valmistelussa ja HTML-koodin vähimmäismäärän käsittelemisessä. CSS-ohjelmoija pystyy hallitsemaan koko HTML-elementtiä erittäin helposti. HTML: n ymmärtäminen on erittäin tärkeää CSS: ssä työskentelemiseksi. Yleensä nykyiset alan haastattelijat etsivät CSS-ohjelmoijaa, jolla on jonkin verran perustutkintoa, ottaen erityisesti huomioon ehdokkaat, joilla on assosioituneen tai kandidaatin tutkinto ohjelmistotekniikan alalta. Lisäksi he pitivät parempana, jos hakijalla on jonkin verran harjoittelujaksoa etenkin CSS-ohjelmoinnissa. Joten peruskoulutus vaaditaan CSS-uran aloittamiseksi vähintään kandidaatin tutkinnolta jollakin alueella, mieluummin ohjelmoinnin ohjelmoinnissa.

Urapolku CSS: ssä

CSS-ohjelmoijalla tulisi olla erityyppisiä varmenteita, koska CSS-verkkotunnuksessa on saatavana paljon varmenteita, myös monen vuoden kokemus kyseisestä kentästä on aina lisäetu. Koska tätä kenttää päivitetään melkein säännöllisesti, CSS: n kokeneet ihmiset pitävät heidät päivitettyinä HTML-komponenteilla tai esittelevät HTML5- tai bootstrap-komponentteja vasta äskettäin. Heidän on myös oltava mukava erityisesti perustietosovelluksista, siitä, miten se toimii ja kuinka voidaan korjata joitain yleisiä selainriippuvuusongelmia. On parempi, jos henkilö tuntee myös jonkin muun ohjelmointikielen, haastattelija suosii sitä aina. Organisaatiossa odotetaan kokemusta CSS-ohjelmoijalta, jolla on todella hieno ongelmanratkaisuasento joka tapauksessa verkkosivuilla, jolla on erittäin selkeä käsitys kaikista HTML-komponenteista ja varma ja varma todellisen maailman sovellusten tai ohjelmistojen valmistelussa. CSS-ohjelmoijan on myös tiedettävä kaikista asiakaspuolen ohjelmoinneista erittäin tiiviisti, koska yleensä haastattelija on suunnattu yhdelle henkilölle, jolla on tietoa kaikesta verkkopohjaisesta käyttöliittymäsuunnittelusta ilman poikkeuksia. Heidän on otettava mukaan nopeaan ratkaisuun ja toimitettava demo aina kun asiakas tarvitsee. Joskus heidän on luotava yksi demo-reagoiva verkkosivusto, joka pitää kaikki staattiset tiedot vain esittelyä varten asiakkaalle tulevaa sovellusnäkymää varten.

CSS-ohjelmoijat pystyvät kohdentamaan lajikesertifikaattien suorittamista, mikä on aina hyödyllistä heidän uransa parantamiseksi ja korostamaan ansioluettelosi työnantajille. CSS-ohjelmoijat voivat parantaa tietämistään suorittamalla jonkin verran apulaistutkintoa, ja alla on esitetty joitain markkinoilla suosituista kursseista:

 • C, C # tai C ++
 • Java / J2EE
 • SQL / PLSQL
 • ASP .NET
 • Oracle tai MySQL
 • Unix tai Linux
 • Työkalut reagoivan demon luomiseen, kuten Adobe Creative Suite

Työpaikat tai urahakualueet CSS: ssä

Nykyisessä teollisuudessa on tarjolla paljon työmahdollisuuksia erityisesti web-suunnittelijalle, missä CSS-ohjelmoija on yksi keskeisimmistä vaatimuksista. Unohda yksi sopiva työpaikka, CSS-ohjelmoijan on oltava JavaScriptiä, HTML-komponentteja, HTML5-komponentteja, käynnistysosien komponentteja ja Jqueryä tai muuta maksullista kokemusta, joka on aina lisäetu kaikentyyppisissä verkkosuunnittelijoiden työsovelluksissa, jotka ovat tällä hetkellä hyvin erittäin suosittu työprofiili tietotekniikkateollisuudessa. Tästä hetkestä lähtien on nykyisen teollisuuden alalla yleisesti todettu saatavana olevia työpaikkoja jokaiselle ohjelmoijaohjelmalle, joka on vähentynyt viimeisen 10 vuoden aikana, kun otetaan huomioon prosentuaalinen arvio, se vähentää melkein 8% työmahdollisuuksia minkä tahansa tyyppiselle ohjelmoijalle. Joten on selvästi havaittu kilpailu työpaikan saamisesta millä tahansa ohjelmoijaohjelma-alalla on todella kova. Joten ihmisten on pidettävä heidät päivitettynä eniten taistelua ja haastavaa roolia varten poikkeuksetta. Joten on selvää, että vain tieto CSS-ohjelmoinnista ei auta ihmisiä hankkimaan sopivaa työtä, koska heidän on haettava työtä web-suunnittelijana. Ja haastattelija odotti hakijalta asiantuntemusta seuraavista aiheista:

 • Tieto CSS: ssä
 • HTML-tieto
 • Tiedot HTML5: ssä
 • Tieto JavaScript, Ajax.
 • Tieto JQuerystä.
 • Tietoja reagoivasta staattisesta HTML-sivun valmistelusta. Kaikilla erityisillä työkalukokemuksilla lisätään etu.
 • Tunnetta oikeasta sivun suunnittelusta asiakkaan odotuksia kohti

palkkaus

Palkka tällä alalla on myös erittäin houkutteleva. Yleensä ihmisille, jotka saavat työtä tällä tietyllä alalla, annetaan nimitys Web Designer -sovelluksella, joka on tällä hetkellä erittäin arvokas koko toimialalle, koska Web-sovellusten valmistelu on aina globaalin standardin mukaista. He pitävät aina parempana niitä verkkosuunnittelijoita, joilla on todella edistystä verkkosivujen suunnittelussa paitsi CSS-ohjelmoinnissa. Palkkarakenne taas erilainen kokemuksen ja tiedon laadun perusteella. Jos katsomme yhden kokeneen web-suunnittelijan, jolla on asianmukaiset tiedot CSS-ohjelmoinnista, HTML-komponenteista, JavaScriptistä tai Ajaxista, Jquerystä tai valmistellaan reagoivaa staattista HTML-sivua, palkka voi olettaa olevan lähes 70000–80000 dollaria. Mutta jos sinulla on kokemusta myös Node JS: stä tai Angular JS: stä, palkkaa nostetaan automaattisesti.

Uranäkymät CSS: ssä

CSS (CSS) on yksi keskeisimmistä vaatimuksista haastattelijoista, jotka yleensä etsivät verkkosuunnittelijaprofiilista. Mutta koska nykyisen kilpailukykyisen markkinoiden ehdokkaan pitäisi olla asiantuntija myös muihin liittyviin tekniikoihin, vain CSS: n ohjelmoijatyö on nyt hiukan vähemmän. Joten pyrimme aina hankkimaan tietoa muista asiaan liittyvistä osista, kuten HTML5, Bootstrap, JavaScript, Ajax, JQuery ja reagoivasta sivujen suunnittelutyökalusta, Node JS tai Angular JS. Mutta silti web-suunnittelija on yksi erittäin houkuttelevasta urasta ohjelmoijalle.

Johtopäätös - Ura CSS: ssä

Ura CSS: ssä on aina houkutteleva vaihtoehto kaikille sovelluskehittäjille ensimmäisestä päivästä alkaen. Mutta toistaiseksi työ on todella vaikea saada, haastattelijat etsivät todella kiinnostunutta ehdokasta, jolla on kaikki tiedot perspektiivin suunnittelusta. Joten tärkein ehdotus on pitää sinut ajan tasalla aina, onko sinulla CSS: n tarpeeksi asiantuntemusta. Sinun on opittava nykyisistä päivitystekniikoista ja vältettävä kriittistä riippuvuutta.

Suositeltava artikkeli

Tämä on ollut opas uraan CSS: ssä. Tässä olemme keskustelleet johdannosta, koulutuksesta, CSS: n urapolusta, työpaikasta, palkasta ja CSS: n uranäkymistä. Voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

 1. Ura tilastoinnissa
 2. Ura SAS: ssä
 3. Ura Android-kehityksessä
 4. Urat Linux-hallinnossa