Johdanto PHP OOP -haastatteluun liittyviin kysymyksiin ja vastauksiin

PHP (Hypertext Pre-processor) on palvelinpuolen skriptikieli, jota käytetään web-kehityksessä ja joka perustuu Object-Oriented Programming (OOP) -kieleen. Se on suunniteltu ensisijaisesti C ++-ohjelmointikieleen. Sitä käytetään myös yleiskäyttöisenä ohjelmointikielenä. Sen on alun perin kehittänyt Rasmus Lerdorf vuonna 1994. Tämä PHP-koodi voidaan upottaa HTML-koodiin web-kehityksessä. PHP on dynaamisesti kirjoitettu ohjelmointikieli, joka tukee erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä, kuten Windows, Unix, jne. PHP-standardit, spesifikaatiot ja toteutukset tarjoaa PHP-ryhmä. PHP tarkoittaa henkilökohtaista kotisivua.

Nyt, jos etsit työtä, joka liittyy PHP OOP -palveluun, sinun on varauduttava PHP OOP -haastattelukysymyksiin. On totta, että jokainen haastattelu on erilainen eri työprofiilien mukaan, mutta haastattelun tyhjentämiseen tarvitaan kuitenkin hyvät ja selkeät tiedot PHP OOP: sta. Täällä olemme laatineet tärkeät PHP OOP -haastattelukysymykset ja -vastaukset, jotka auttavat sinua menestymään haastattelussa.

Alla on 10 tärkeää PHP OOP -haastattelukysymystä ja -vastausta, joita haastattelussa usein kysytään. nämä kysymykset on jaettu kahteen osaan, jotka ovat seuraavat:

 • Osa 1 - PHP OOP -haastattelukysymykset (perus)
 • Osa 2 - PHP OOP -haastattelut (Advanced)

Osa 1 - PHP OOP -haastattelukysymykset (perus)

Tämä ensimmäinen osa kattaa PHP OOP -haastattelun peruskysymykset ja vastaukset

1. Mikä on istunto PHP: llä?

Vastaus:
PHP: n istuntoa käytetään tietojen tai datan tallentamiseen useille verkkosivuille selaimella, jota ei ole tallennettu paikallisen tietokoneen muistiin. Istunto PHP: ssä aloitetaan toiminnolla session_start () ja istuntomuuttujat voidaan asettaa käyttämällä globaalia muuttujaa nimeltä $ _SESSION. Kun istunto luodaan tai aloitetaan PHP: ssä, ihanteellinen skenaario on yksilöivä tunniste, joka luodaan istunnon alussa, sitten käyttäjän koneelle lähetetään eväste tunnistamaan yksilöllinen istunto ja tämä ainutlaatuinen tunnus on tallennetaan etäpalvelimelle, jota kutsutaan käyttäjän tunnistamiseksi kyseisen istunnon elinkaaren aikana. Kun istunnon aika on vanhentunut, koko käyttäjän istunnon tiedot poistetaan. Oletusistuntoaikakatkaisuaika on 24 minuuttia PHP: ssä.

2. Mitä rakentaja ja tuhoaja ovat PHP: ssä?

Vastaus:
Tämä on PHP OOP -haastattelun peruskysymykset, joita kysytään haastattelussa. PHP: n konstruktoria käytetään luomaan luokkatyyppinen objekti, jota käytetään objektin ominaisuuksien alustamiseen käyttämällä menetelmää nimeltä _construct (). PHP: n rakentaja voidaan ylikuormittaa siirtämällä eri argumentit kutsumalla samaa menetelmää eri argumenttimäärillä saman luokan ilmoituksen sisällä. PHP: n hävittäjää käytetään soittamaan, kun objektin elinkaari on päättymässä, sen vapauttaman muistin vapauttamiseksi tai roskien keräämiseksi. Tuhoaja voidaan kutsua menetelmällä _destrcut ().

3. Mitkä ovat PHP: n yleiset käytöt?

Vastaus:
PHP: n yleiset käyttötarkoitukset ovat - Se voi suorittaa järjestelmätoimintoja, kuten luoda, lukea, avata, sulkea ja kirjoittaa niitä tietokoneen muistiin. Se voi käyttää evästemuuttujia ja asettaa arvot selaimessa. Se voi myös rajoittaa pääsyä joihinkin tietoturvaa tarjoaviin verkkosivuihin. Tiedot voidaan myös salata PHP: llä.

Siirrytään seuraavaan PHP OOP -haastatteluun liittyviin kysymyksiin ja vastauksiin.

4. Mikä on käyttöliittymä PHP: ssä?

Vastaus:
Rajapinta on sopimus, joka tarjoaa käyttäjän toimintojen mukaisten erilaisten toimintojen toteuttamisen. Tätä voidaan kutsua myös vaaditun rakenteen suunnitelmaksi. Käyttöliittymää voidaan käyttää ja toteuttaa monin tavoin toteutusluokan sisällä.

5. Mitkä ovat tietotyypit PHP: ssä?

Vastaus:
Erilaisia ​​tietotyyppejä PHP: ssä ovat merkkijono-, liukuluku- numerot, kuten kaksinkertainen, kokonaisluku, looginen, taulukko, objekti, NULL ja resurssi. PHP-merkkijono on joukko merkkejä. Kokonaisluku on luku ilman desimaalia. Boolean voi olla totta tai vääriä. Objekti on tyyppi, joka voidaan nimenomaisesti julistaa tallentavan siihen erityyppisiä tietoja kapseloimalla se. Taulukko on identtinen luettelo tietotyypeistä, jotka on tallennettu sekvenssiin, johon voidaan päästä hakemiston perusteella. NULL-arvo on myös tietotyyppi, joka ei osoita arvoa ja jolla on yksi arvo NULL.

Osa 2 - PHP OOP -haastattelukysymykset (Advanced)

Katsokaamme nyt edistyneitä PHP OOP -haastattelukysymyksiä.

6. Mikä on OOP ja kuinka PHP on olio kieli?

Vastaus:
Objektiorientoidulla ohjelmointikielellä (OOP) on olio-ominaisuudet kuten abstraktio, kapselointi, perintö, polymorfismi jne., PHP perustui pääasiassa C ++-ohjelmointikieleen, joka on olio-ohjelmointikieli. PHP-luokka sisältää ominaisuuksia ja menetelmiä, joita käytetään luomaan luokan objekti, ja jokaisella objektilla on omat ominaisuutensa ja arvonsa.

7. Mikä on nimitila PHP: ssä?

Vastaus:
PHP: n nimitilaa käytetään kapseloimaan kohteet, jotka ovat samanlaisia ​​kuin abstraktio objektiohjelmoiduissa ohjelmointikäsitteissä. Nimiavaruuksia käytetään luomaan suhde luokkien, funktioiden ja vakioiden välillä. Nimitila voidaan määritellä avainsanalla Nimitila-avainsana on varattu PHP: ssä sen sisäiseen käyttöön, jotta vältetään ristiriidat käyttäjän luomien tunnisteiden kanssa.

Siirrytään seuraavaan PHP OOP -haastatteluun liittyviin kysymyksiin ja vastauksiin.

8. Mikä on PHP: n lopullinen avainsana ja milloin sitä käytetään?

Vastaus:
Viimeistä avainsanaa PHP: ssä käytetään merkitsemään joko luokka tai funktio lopulliseksi. Jos luokka on merkitty lopulliseksi, sitä ei voida laajentaa käyttämään sen ominaisuuksia tai menetelmiä. Se estää lapsiluokatan ohittamasta menetelmää. Jos vain toiminto on merkitty lopulliseksi, sitä ei voida jatkaa. Lopullinen avainsana otettiin käyttöön PHP 5 -versiossa. Lopullinen ilmoitus voidaan tehdä etuliittämällä luokan nimi tai funktion nimi lopulliseen avainsanaan.

9. Mikä on kaiku ja tulostus PHP: ssä?

Vastaus:
Kaiku ja tulostus ovat kaksi perustapaa saada tulosteet PHP: hen. Kaiku- ja tulostustoiminnot ovat samat PHP: ssä tulosteen saamiseksi. Eholla kaiun ja tulosteen välillä on: kaiku ei palauta arvoa, kun taas painatus antaa arvon 1, jota voidaan käyttää lausekkeissa. Kaiku vie useita argumentteja, kun taas painatus vie yhden argumentin. Kaikua voidaan käyttää kutsumalla echo tai echo (), kun taas tulosta voidaan kutsua käyttämällä tulostavainsanaa .

10. Mitä vaaditaan ja sisällytetään PHP: hen?

Vastaus:
Tämä on pitkälle kehitetyt PHP OOP -haastattelukysymykset, joita kysytään haastattelussa. Vaadita ja sisällyttää lauseita PHP: ssä on saatavana PHP 4: n ja sitä uudempien versioiden kanssa, jotka ovat identtisiä jonkin verran erojen kanssa. Sisällytä käsky sisältää määritetyn tiedoston ja arvioi sen. Vaatimuksella on myös sama ominaisuus, mutta se tuottaa kohtalokkaan virheen virheessä E_COMPILE_ERROR-tason virhevirheellä, joka on käännösvirhe. Tässä tapauksessa se pysäyttää komentosarjan suorituksen ja pysäyttää ajoaikavirran. Tiedostot sisällytetään komentosarjaan annetun tiedostopolun perusteella.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas luetteloon PHP OOP -haastattelukysymyksistä ja -vastauksista, jotta ehdokas voi helposti torjua näitä PHP OOP -haastattelukysymyksiä. Täällä tässä viestissä olemme tutkineet tärkeimpiä PHP OOP -haastattelukysymyksiä, joita usein kysytään haastatteluissa. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Tärkeää C ++-ohjelmointikielen huijauskoodia (perusteet)
 2. Jenkinsin haastattelukysymykset
 3. HTML5-haastattelua koskevat kysymykset ja vastaukset
 4. Amazing Python -haastattelukysymyksiä
 5. Linux-haastattelua koskevat kysymykset ja vastaukset
 6. Jenkins vs. Bamboo: Edut
 7. Jenkins vs Travis CI: Edut
 8. Jenkins vs TeamCity
 9. ACCA vs. CIMA: Mitkä ovat erot