Scrum-kojelaudan yleiskatsaus

Scrum on laajalti käytetty menetelmä, jonka päätavoitteena on vähentää työn taakkaa jakamalla työ ryhmän jäsenille. Projektin loppuunsaattamisesta vastaava scrum-mestari valvoo kaikkea työtä ja ryhmää. Nyt scrum-päällikkö käyttää vaa'an kojetaulua työkalulla, jolla hän hallitsee koko projektia ja jakaa tehtävät joukkueelle ja saa myös reaaliaikaiset tiedot töistä. Se on tehokkain työkalu ja ohjelmisto, joka on todella hyödyllinen työtä koskevan tiedon hankkimisessa ja myös työn valvomisessa.

Mikä tekee hallintapaneelista erilaisen?

 • Globaali: Scrum-menetelmä hyväksytään maailmanlaajuisesti ja sitä ei ole käytetty. Yrityksistä ympäri maailmaa. Scrum-työtyyppi on melkein sama kaikissa yrityksissä ja tarvitaan vain ammattitaitoinen scrum-päällikkö, joka käsittelee tehokkaasti scrum-kojelautaa.
 • Johdonmukaisuus: Scrum-kojelauta tarjosi työn johdonmukaisuuden ja tallensi työn automaattisesti niin, että työssä ei ole pysähdystä ja työn laatu pysyy vakiona.
 • Laatu: scrum-menetelmä tarjoaa työn laadun. Joten scrum-kojelauta auttaa scrum-päällikköä ylläpitämään sitä antamalla hänelle helpon pääsyn kojetaulun ohjelmistoihin ja helppokäyttöisiin työkaluihin.
 • Innovatiivinen: Scrum-kojelauta on innovatiivinen paneeli, joka sisältää uusimmat työkalut ja helpon käyttömahdollisuuden, mikä tekee työstä helppoa ja säästää scrum-masterin aikaa ja resursseja. Ajan myötä myös uusi vaihtoehtosarja kojelautaan on nyt saatavana parannetuilla ominaisuuksilla.
 • Kohdennettu: Scrum-kojelauta on keskittynyt ja työkeskeinen kojetaulu, joka seuraa jatkuvasti erilaisia ​​työulottuvuuksia ja päivittää scrum Master -laitetta.
 • Ikuisesti: Scrum-kojelauta on ikuisesti käytetty työkalu ja sitä käytetään kaikissa olosuhteissa helpon pääsyn takia. Vuodesta 2012 lähtien versio on ollut hallitseva markkinoilla ja monia muita variantteja on saatavana, mutta tosiasia on, että vuotta 2012 käytetään edelleen.

Scrum-kojelaudan ominaisuudet

Scrumin kojetaulussa on niin monia ominaisuuksia, joten jotkut niistä annetaan alla:

1) Ajax-pohjainen:

Scrum-kojetaulu perustuu ajax-pohjaiseen verkkokäyttöliittymään, jonka avulla käyttäjä voi helposti käyttää erilaisia ​​Internet-selaimia, kuten Firefox, Google jne. Joten voidaan sanoa, että se on Internet-yhteensopiva työkalu, joka on aina valmis yhteyksien avulla, että käyttäjä voi tarkistaa tuloksen Internetissä, jos ilmenee ongelmia.

2) Helppo vaihto:

Scrum-kojelauta on esiasennettu työkaluilla, jotka ovat erittäin hyödyllisiä tietojen muuttamisessa, esimerkiksi jos käyttäjä haluaa tehdä joitain muutoksia tietoihin, hän voi tehdä sen helposti, kuten kopioida, leikata, liittää ja myös muita päivityksiä. Joten tämä scrum-kojelaudan vaihtoehto on melko vaikuttava ja erittäin helppo käyttää. Se säästää käyttäjän aikaa kirjoittaa tietoyhteenveto uudelleen, ja muut yleiset ongelmat ilmenevät prosessin aikana.

3) Virheiden poisto:

Työskennellessämme Internet-sivuilla ja jostakin muusta monesta syystä järjestelmämme saastuttui viruksilla tai virheillä, mikä heikentää järjestelmän suorituskykyä ja aiheuttaa myös tiedon vuotamisen ja muun vakoojaan liittyvän toiminnan uhan, jotta päästäisiin eroon Näistä ongelmankerroinpaneelista on esiasennettu vianmääritysohjelmalla, joka säästää projektin tiedot viruksilta ja muilta vakoojatoiminnoilta, joten epäsuorasti se tarjoaa suojauksen tallennetuille tiedoille. Tämä scrum-kojelaudan ominaisuus on myös varsin vaikuttava.

4) Automaattinen:

Monet scrum-kojelaudan ominaisuudet ovat automaattisia ja itsekäytettäviä, kuten sen reaaliaikainen seurantajärjestelmä, joka päivittää scrum Master -tapahtuman ryhmän tekemästä työstä ja antaa myös tietoa projektin laadusta ja muista parametreista. Tätä automaattista ominaisuutta ei ole saatavana versiossa, joka on ennen vuotta 2012, joten melkein kaikki scrum-päälliköt pitävät parempana versiota vuoden 2012 jälkeen.

5) Ajanhallinta:

Scrum-kojetaulua käytetään laajasti tästä erityisestä ominaisuudesta, ns. Ajanhallinnasta, joka säästää ensisijaisesti koko joukkueen aikaa tehokkaiden ja helposti käytettävien työkalujensa ansiosta. Sen lisäksi, että puhumme työkaluista, jotka ajanhallinnan kanssa päätetään, ovat editointityökalut, reaaliaikainen seuranta jne.

6) Monitehtävä:

Jokainen ihminen haluaa, että työ saadaan päätökseen ajoissa, joten pinta-ohjauspaneeli ratkaisee tämän ongelman tarjoamalla siinä moniajoominaisuuden, minkä vuoksi henkilö voi helposti käsitellä kahta tai useampaa projektia kerrallaan viivästymättä prosessia. Joten moniajo-ominaisuus tarjoaa kojelaudalle yläreunan kuin muut markkinoilla olevat työkalut.

7) Tilastotiedot:

Jokainen työntekijä on huolissaan käsitellessään tilastotietoja, koska pieni virhe näissä tiedoissa pilaa koko projektin, joten tämän ongelman ratkaisemiseksi ohjauspaneelin mukana tulee sisäänrakennettu tilastotyökalu, joka tarjoaa laskimen näiden ongelmien ratkaisemiseksi sekunnissa ilman virheitä. .

johtopäätös

Edellä mainitut ominaisuudet, joista juuri keskustelimme, ovat tärkeä ominaisuus scrum-kojetaulussa. Se on todella hyödyllinen työkalu scrum-mestarin käsissä, mikä helpottaa työtä. Scum-kojelauta on epäilemättä tehokas työkalu, mutta sillä on myös monia seurauksia tai haittoja, joihin on puututtava niin pian kuin mahdollista - Ohjelmisto, joka on luonteeltaan monimutkainen ja jonka korjaa vain asiantuntija eikä kukaan muu, joten nämä asiat lisäävät yrityksen ja myös hankkeen menoja. Joten sitä tekevien yritysten olisi otettava nämä asiat huomioon ja niiden olisi tarjottava vaihtoehto tällaisille ongelmille, jotta projekti sujuu ja jos sattumalta ilmenee ongelmia, sen pitäisi helposti hävittää työssä oleva työntekijä. järjestelmään. Sen sijaan kaikki muut ominaisuudet ovat kaikki tarpeeksi hyödyllisiä.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas Scrum Dashboardiin. Tässä keskustellaan eräistä Scrum-kojelaudan olennaisista ja tärkeistä ominaisuuksista. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Scrum -haastattelukysymykset
 2. Ketterä liiketoimintaanalyytikko
 3. Projektinhallinnan ryhmätyö
 4. Projektinhallinnan elinkaari
 5. Scrum Epic