Uudet Apple TV: n ominaisuudet, jotka sinun on tiedettävä -

Apple Inc. on kehittänyt digitaalisen mediasoittimen, jota kutsutaan Apple TV: ksi. Apple TV: n ominaisuudet tukevat pelin pelaamista, joten sitä voidaan pitää mikrokonsolina. Tämä laite on viihdelaite, joka pystyy vastaanottamaan digitaalista dataa useista lähteistä, kuten palveluntarjoajalta (Internet- tai kaapelitelevisiopalvelu), ulkoisilta asemilta jne. Nämä digitaaliset tiedot voidaan sitten siirtää televisioon televisioon pelaamista varten näytöllä ja antaen siten paremman televisiokokemuksen. Siinä on Apple Inc: n kehittämä tvOS-käyttöjärjestelmä. TvOS perustuu täysin iOS: iin.

Kuvalähde: pixabay.com

Apple on aiemmin alkanut työskennellä televisiossa, jota kutsuttiin nimellä iTV. Tätä viihdelaitetta voidaan käyttää Apple Remote -kaukosäätimen avulla. Apple TV: n ennakkotilaukset alkoivat 9. tammikuuta 2007.

Apple on pudonnut Apple TV: n iTV-nimen johtuen brittiläisen televisioyhtiön ITV: n hallussa olevista tavaramerkkioikeuksista. Siksi Apple nimitti iTV-laitteen, kuten Apple TV, ja omistaa tavaramerkin nimelle.

Apple TV: n ominaisuudet tarjoavat useita verkkopalveluita viihteen lisäksi, kuten AOL On, Beats Music, CBS News, Flickr, HBO GO, Hulu Plus, iTunes Radio, iTunes Store, Netflix, Vimeo, YouTube ja vielä enemmän Apple TV: lle (4. sukupolvi). ).

Apple TV on laitteen HDMI (High Definition Multimedia Interface) -yhteensopiva lähde. Voit käyttää tätä HDMI-porttia samalla tavalla kuin normaalin television HDMI-portti. Se tarjoaa paremman katselukokemuksen verrattuna muihin televisioihin. Tätä laitetta voidaan käyttää Apple TV: n mukana toimitetulla kaukosäätimellä. Voit vaihtoehtoisesti käyttää sitä iOS-laitteissa, kuten iPhone, iPod touch, iPad tai Apple Watch, Wi-Fi: n kautta iTunes Remote -sovelluksen avulla. Tämän sovelluksen voi ladata ilmaiseksi App Storesta.

Apple TV: n eri sukupolvet

Oli useita erilaisia ​​omena-TV-sukupolvia heti sen julkaisun jälkeen. Apple TV: n 4. sukupolvi on viimeisin julkaisu, ja se on saatavana 9. marraskuuta 2015 alkaen. Tässä televisiossa on tvOS 9.0.1 -käyttöjärjestelmä.

Olemme keskustelleet yksityiskohtaisesti kunkin omena-TV-sukupolven ominaisuuksista alla:

1. sukupolvi:

 • Apple aloitti Apple TV: n ensimmäisen sukupolven kuljetuksen 21. maaliskuuta 2007
 • Aikaisemmin sillä oli 40 Gt kiintolevy, joka laajennettiin 160 Gt: ään 31. toukokuuta 2007
 • Sen muisti on 256 Mt
 • Sen mitat ovat 28mm * 197mm * 197mm (muoto h * w * d)
 • Sen paino oli noin 2, 4 lb (noin 1, 1 kg)
 • Sen hinta oli 299, 00 dollaria
 • Käyttöjärjestelmä oli 3.0.2 ja se perustuu Mac OS X 10.4 -käyttöjärjestelmään
 • Siinä on Intel Pentium U -prosessori

2. sukupolvi:

 • Apple aloitti 4. sukupolven omena-tv-lähetysten toimittamisen 1. syyskuuta 2010
 • Aikaisemmin siinä oli 8 Gt: n kiintolevy, joka ei ollut käyttäjän käytettävissä, mutta vain välimuistiin
 • Sen muisti on 256 Mt
 • Sen mitat ovat 23mm * 98mm * 98mm (h * w * d -muoto)
 • Se paino noin 0, 6 paunaa (noin 0, 27 kg), mikä on huomattavasti vähemmän verrattuna ensimmäiseen sukupolveen
 • Sen hinta oli 99, 00 dollaria
 • Käyttöjärjestelmä oli 6.2.1 ja se perustuu iOS 7.1.2: een
 • Siinä on Apple A4 -suoritin

3. sukupolvi:

 • Apple aloitti Apple TV: n kolmannen sukupolven kuljetuksen 7. maaliskuuta 2012
 • Aikaisemmin siinä oli 8 Gt: n kiintolevy (ei käyttäjän käytettävissä, mutta vain välimuistiin tallentamiseksi), mikä on sama kuin toisen sukupolven.
 • Sen muisti on 512 Mt
 • Sen mitat ovat 23mm * 98mm * 98mm (h * w * d -muoto)
 • Se paino noin 0, 6 paunaa (noin 0, 27 kg), mikä on sama kuin toisen sukupolven
 • Sen hinta oli 99, 00 dollaria, joka on sama kuin toisen sukupolven hinta
 • Käyttöjärjestelmä oli 7.2 ja se perustuu iOS 8.3: een
 • Siinä on Apple A5 -suoritin

4. sukupolvi:

 • Apple aloitti Apple TV: n 4. sukupolven kuljetuksen 26. lokakuuta 2015
 • Siinä on mallista riippuen 32 tai 64 Gt tallennustilaa
 • Siinä on 2 Gt: n muisti, joka on huomattavasti parempi kuin edeltäjänsä
 • Sen mitat ovat 33 mm * 98 mm * 98 mm (muoto h * w * d)
 • Se paino noin 0, 9 lb (noin 0, 41 kg)
 • Sen hinta oli 149, 00 dollaria 32 Gt: n mallissa ja 199, 00 dollaria 64 Gt: n mallissa
 • Käyttöjärjestelmä on tv 9.1, joka perustuu iOS: ään
 • Siinä on Apple A8 -suoritin

Apple TV: n ominaisuudet

 1. Kokemus:

Apple TV: n ominaisuudet tarjoavat kokemuksen, jota et ole koskaan kokenut. Jos etsit seuraavaa elokuvaa, se voi turhauttaa olemassa olevan TV-kaukosäätimen. Kauko-ohjaimessa on lukematon määrä painikkeita, jotka lisäävät sekaannusta. Tämä välttää täysin uuden Apple TV: n. Apple tv: n ensimmäisen sukupolven kaukosäädin ohittaa ne hämmentävät kaukosäätimen painikkeet vain yhdellä sormenpäällä. Voit nähdä selvästi viihdemahdollisuudet, jotka on selvästi asetettu etukäteen. Tämä kokemus on suunniteltu saamaan sinut tuntemaan, että olet vuorovaikutuksessa suoraan omena-TV-näytön kanssa, vaikka se olisi huoneen toisella puolella.

Apple TV Remote -laitteessa on lasinen kosketuspinta, joka tarjoaa kokemuksen, joka tuntuu sekä sujuvalta että täsmälliseltä. Kosketuspinta on sellainen, että mitä sormesi kaukosäätimellä tekee, heijastuu tarkasti ja välittömästi näytölle. Parasta Apple TV -kaukosäätimessä on, että sinun ei koskaan tarvitse etsiä painiketta painettavaksi.

Apple TV -kaukosäätimen avulla voit käyttää peukaloa pyyhkäisemällä, selataksesi, valitaksesi ja selataksesi näytön ympäri helposti. Tämä välttää loputtoman nuolipainikkeiden napsautuksen löytääksesi haluamasi. Voit suorittaa seuraavat toiminnot Apple TV-kaukosäätimellä:

 1. Monisuuntainen navigointi: Siirrä peukaloasi mihin tahansa suuntaan ja toiminta heijastuu Apple TV -ruudulla.
 2. Napsauta missä tahansa: Napsauta mitä tahansa lasipinnalla olevaa kosketuspintaa tehdäksesi valintasi.
 3. Tarkka aikapuhdistus: Pyyhkäise nopeasti pyyhkäisyliikkeellä eteen- ja taaksepäin eteenpäin suuria aikoja. Voit pyyhkäistä pienemmillä, tarkemmilla liikkeillä siirtyäksesi melkein ruutu kerrallaan.

Apple TV: n näyttö on suunniteltu käyttämällä parallaksia. Tämä saa elokuvajulisteet visuaalisesti eloon. Apple TV: n puhdas muotoilu saa sinut tuntemaan, että olet vuorovaikutuksessa suoraan Apple TV -näytön kanssa.

Voit nopeasti pomppia sovellusten välillä katsellessasi elokuvaa. Kaksoisnapsauta kaukosäätimen Koti-painiketta ja näet luettelon viimeksi käytetyistä sovelluksista (näkyy kuvassa 4). Tämä auttaa nopeaa navigointia sovellusten välillä ilman, että sinun täytyy palata takaisin aloitusnäyttöön.

Apple TV: n ominaisuuksien avulla voit mukauttaa aloitusnäytön. Voit siirtää eniten käytettyjä sovelluksia aloitusnäytön ylimmälle riville pääsyn nopeuttamiseksi (näkyy kuvassa 4). Lisää esimerkiksi Discovery Channel miksaukseen ja kun kuvake on valittu, Discovery Channel -sisällön pikakuvakkeet ilmestyvät yllä. Nyt vain napsauta otsikkoa katsoaksesi Discovery Channel.

Apple TV: n ominaisuudet ovat saaneet uusia elokuvamaisia ​​näytönsäästäjiä. Kun Apple TV on tietyn ajan käyttämättä, se näyttää HD-ilmavideoita upeista paikoista, kuten New York City, San Francisco, Lontoo, Havaiji ja Kiinan muuri.

 1. Viihde:

Apple TV: n ominaisuudet antavat sinulle pääsyn kaikkein niitoisimpaan viihdesisältöön sovellusten kautta. Voit nauttia superhitteistä elokuvista iTunesissa, etsiä suosikkiurheilulajiasi ja uutisia, etsiä lahjoja lapsillesi, mitä tahansa koulutusohjelmasisältöä, musiikkikonsertteja ja paljon muuta.

Apple TV: n ominaisuuksien ansiosta on helppo saada kaikkea uusinta viihdettä iTunesissa. Voit vuokrata tai ostaa viimeisimpiä lipputuloja ja elokuvaklassikoita. Suurin osa elokuvista on saatavana samana päivänä, kun ne julkaistaan ​​DVD: llä.

Voit saada välittömän pääsyn suoratoistopalveluihin, kuten Redbull TV ja Qello, sekä koko kauden urheilutilauksiin MLB: ltä ja NHL: ltä.

Suositellut kurssit

 • Online Maven- ja ANT-työkalujen koulutus
 • C Terävä koulutus
 • Java-koulutus
 • Digitaalielektroniikan sertifiointikurssi
 1. Pelit ja muut:

Suuremmilla näytöillä varustettu Apple TV määrittelee pelikokemuksen täysin uudelle tasolle. Uskomattomien pelien lisäksi voit odottaa aivan uutta kokemusta, kuten matkamajoituksen varaamista Airbnbiltä, ​​ostoksia GILTiltä jne.

Apple TV: ssä on saatavana suosittuja pelejä, kuten Guitar Hero, Skylanders-laturit, Geometry Wars 3, Galaxy on fire, Rayman Adventures, Crossy Road, Beat Sports, Shadowmatic jne. Voit myös pelata peliä Apple TV: ssä (kuten kuvassa 5) käyttämällä iOS-laitteita, kuten iPhone, iPod touch, iPad ja Apple Watch.

Apple TV-kaukosäädintä voidaan käyttää myös peleihin. Tämä johtuu siitä, että Apple TV Remote toimii dynaamisena peliohjaimena kosketuspinnan ollessa virtuaalinen suuntapainike. Siinä on jopa sisäänrakennettu kiihtyvyysanturi ja gyroskooppi. Jos pelaat jännittäviä pelejä, kuten monen pelaajan tennistä, siellä on kaukosilmukka (joka myydään erikseen) pitämään kaukosäätimen kytkettynä pelin aikana (näkyy kuvassa 6).

 1. Musiikki ja valokuvat:

Koko henkilökohtaisen sisällön kirjasto (musiikki, valokuvat ja videot) on saatavilla Apple TV: ssä. Voit kuunnella miljoonia kappaleita, mukaan lukien koko henkilökohtaisen musiikkikokoelmasi, talon parhaimmista kaiuttimista. Beats 1 -radio tuo varmasti musiikkimaailman olohuoneeseesi sellaisten hienien DJ: iden kanssa, kuten Julie Adenuga, Zane Lowe ja Ebro Darden. Voit jopa katsella kulissien takana olevia videoita, jotka suosikkitaiteilijasi ovat lähettäneet Connectiin.

Apple TV: n ominaisuuksien ansiosta kaikkien valokuvien ja kotivideoiden jakaminen on helppoa iCloudista, näyttämällä ne vaikuttavalla tavalla HDTV: ssä. Tämä on todella hieno tapa kääntää elämäsi parhaat hetket juhlien elämässä. Kotivideoidesi katseleminen Apple TV HDTV -laitteella tekee todella viihdyttävästä todellisuuden televisiosta.

Airplay-toiminnolla voit suoratoistaa langattomasti iPadin, iPhonen, iPod touchin tai Macin sisältöä HDTV: hen. Vertaisverkko AirPlay tekee vieraista todella helpon jakaa sisällön Macista tai iOS-laitteesta suoraan televisioon, edes oppimatta Wi-Fi-salasanaasi tai joutumatta muodostamaan yhteyttä kotiverkkoosi. AirPlay-peilaus mahdollistaa iPadin, iPhonen, iPod touchin tai Macin näytön näyttämisen HDTV: ssä. Ja siksi, kun suoritat eleitä, kuten napauttamalla, pyyhkäisemällä, puristamalla tai toistamalla jotain, se heijastuu heti suurella näytöllä olevaan Apple TV: hen. Kuvassa 9 näkyy AirPlay-logo ja kuvassa 5 AirPlay todellisessa käytössä.

 1. Tekniset tiedot:

Alla on yksityiskohtaiset tekniset tiedot Apple TV: stä:

 1. Apple TV -sovittimen mitat ovat 35mm * 98mm * 98mm (korkeus * leveys * syvyysmuoto) ja se painaa noin 425 grammaa.
 2. Apple TV Remote -kaukosäätimen mitat ovat 124 mm * 34 mm * 6, 3 mm (korkeus * leveys * syvyysmuoto) ja se painaa noin 47 grammaa.
 3. Mukana on kaksi kokokapasiteettimuotoa eli 32 Gt ja 64 Gt

Apple TV Remote -sovelluksella on seuraavat ominaisuudet:

 1. Langaton Bluetooth 4.0 -tekniikka
 2. IR-lähetin
 3. Kiihtyvyysanturi ja gyroskooppi
 4. Salamalaite lataamiseen
 5. Ladattava akku, joka tarjoaa kuukausien akun käyttöiän yhdellä latauksella (tavallisella päivittäisellä käytöllä).

Apple TV: n digisovittimen portit ja käyttöliittymät:

 1. HDMI 1.4
 2. 802.11 ac-Wi-Fi MIMO: lla
 3. 10 / 100BASE-T-ethernet
 4. Langaton Bluetooth 4.0 -tekniikka
 5. IR-vastaanotin
 6. USB-C huoltoa ja tukea varten
 7. Sisäänrakennettu virtalähde

Siinä on A8-siruprosessori 64-bittisellä arkkitehtuurilla

Apple TV: n järjestelmävaatimukset mainitaan alla:

 1. iTunesin ostaminen ja vuokraaminen sekä Apple TV Home -jako vaativat iTunes Store -tilin
 2. Vaatii 802.11 langattoman, apple tv Ethernet -verkon tai laajakaistaisen Internet-yhteyden
 3. Langaton videon suoratoisto vaatii 802.11 a, b, g tai ac
 4. Edellyttää ohjelmiston käyttöoikeusehtojen hyväksymistä
 5. Edellyttää HDMI-kaapelia, joka myydään erikseen

Apple TV: n ominaisuudet tukevat H.264-videota, jopa 1080p, 60 kuvaa sekunnissa. Apple TV tukee stereoääntä .mp4-, .m4v- ja .mov-tiedostomuodoissa. Apple TV tukee myös MPEG-4-videota nopeudella 2, 5 Mbit / s, 640 * 480 pikseliä, 30 kuvaa sekunnissa.

Apple TV: n ominaisuudet tukevat monenlaisia ​​ääniformaatteja, kuten HE-AAC (V1), AAC (16-320 kbps), suojattu AAC (iTunes-kaupasta), MP3 (16-320 kbps), MP3 VBR, AIFF ja WAV, Dolby Digital 5.1 ja Dolby Digital Plus 7.1

Apple TV: n ominaisuudet tukevat valokuvamuotoja, kuten JPEG.webp, GIF ja TIFF

Apple TV: n ominaisuudet ovat yhteensopivia HD-televisioiden kanssa, joissa on HDMI, kun taas Remote on yhteensopiva uuden Apple TV: n (4. sukupolvi) kanssa.

Apple TV: n erilaiset pääsyominaisuudet auttavat sinua saamaan kaiken irti uudesta Apple TV: stä. Vammaiset (PWD) voivat käyttää Apple TV: tä helposti. Apple TV: ssä on ominaisuuksia, kuten VoiceOver, Zoom, Lihavoitu teksti, Lisää kontrastia, Pienennä liikettä, Tekstitys ja SDH-tuki, Helppokäyttötoiminto.

Uudet Apple TV -ominaisuudet on suunniteltu BFR-vapaiksi, PVC-vapaiksi ja täyttävät ENERGY STAR 4.1 -vaatimukset, kun taas Apple TV Remote on suunniteltu arseenivapaasta lasista, BFR-vapaasta, PVC-vapaasta ja kierrätettävästä alumiinikotelosta. Nämä suunnitteluominaisuudet vähentävät ympäristövaikutuksia, ja ne voidaan kierrättää helposti.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Apple TV: n ominaisuuksiin. Tässä keskustelimme 5 hämmästyttävästä Apple TV -ominaisuudesta ja erityyppisestä Apple TV: n sukupolven tyypistä. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. 8 Tärkeää Apple Watchin ensimmäisen sukupolven ominaisuuksia
 2. 5 uskomattomia iOS 8 -vinkkejä jokaisen Apple-fanin tulisi tietää
 3. Yhteenveto Apple Event 2015 -tapahtumasta