Johdanto Seleeni Vaihtoehdot

Selenium on avoimen lähdekoodin (ilmainen) työkalu, joka automatisoi verkkosovellusten testausta eri selaimilla ja alustoilla. Pöytäohjelmistoa tai sovellusta ja mobiiliohjelmistoa tai sovellusta ei voi testata. Seleeni on todella ohjelmistopaketti automatisointiin testaus web-sovelluksia, koska se on ohjelmistopaketti, jokaisen kerääminen eri testauksen tarpeesta riippuen tai sovelluksen vaatimusten tai jopa organisaatiossa.

Komponentit seleeniä

Seleenin, jolla on pääasiassa 4 komponentit, jotka ovat seuraavat:

  1. IDE (Seleeni Integrated Development Environment)
  2. RC (Seleeni Kaukosäädin)
  3. WebDriver
  4. Seleeniristikko

1. IDE (Seleeni Integrated Development Environment)

Seleeni integroitu kehitysympäristö on täysin integroitu kehitysympäristö seleenin testissä. Se on Firefox-laajennus, jota voidaan käyttää testitapausten nopeaan luomiseen. Testitapaukset tai komentosarjat tallennetaan seleenillä, joka on taas seleenin skriptikieli, joka voidaan viedä mille tahansa skriptikielelle, kuten python, Java, ruby, Perl jne. Tallennetut skriptit voivat toistaa n kertaa.

2. RC (Seleeni Remote Control)

RC on automatisoitu web testaus työkalu, jos se sallii käyttäjän käyttää ohjelmointi kieltä niiden mukaan, Java, Python, PHP, C #, Perl, Ruby ohjelmointikieliä ovat tuettuja.

3. WebDriver

WebDriver on monissa tapauksissa parempi kuin sekä Selenium RC että Selenium IDE. WebDriver ei ole riippuvainen JavaScriptiä automatisoinnista, toisin kuin Selenium RC, ja se myös käyttää nykyaikaisempaa ja vakaampaa lähestymistapaa automatisoidaksesi selaimen toimia ja hallitsemaan selainta kommunikoimalla sen kanssa. WebDriver tukee sellaisia ​​kieliä kuin Java, Python, PHP, C #, Perl ja Ruby, jotka ovat samat kuin Selenium RC.

4. Seleeniristikko

Seleeni Grid joka juoksee seleeni RC suorittaa kaikki testin rinnakkain (käynnissä useita testitapauksia kerralla) samaan aikaan eri koneilla ja eri selaimilla.

Seleeni-työkalulla on joitain haittoja, sillä se voi testata vain verkkosovelluksia, ei teknistä tukea, koska se on avoimen lähdekoodin, matalan tason sovellusliittymä, rinnakkaisten testitapausten suorittamiseen tarvitaan aikaa kuluttavaa tietoa, ei voida käyttää kuvien testaamiseen ja kaikki. Jotkut vaihtoehtoja seleeni ovat käytettävissä, tulemme keskustelemaan niistä.

Luettelo Seleeni Vaihtoehdot

Alla on erilaisia ​​seleenivaihtoehtoja, jotka ovat seuraavat:

1. Katalon Studio

Katalon Studio on avoimen lähdekoodin tukeva sovellusliittymä, jota testataan verkko- ja mobiililaitteiden automatisointiin jatkuvan integroinnin avulla.

2. TestCraft

Se on koodaamaton Seleeni-alusta testiautomaatioon, joka nopeuttaa testien luomista ja suorittamista poistaen samalla testin ylläpidosta aiheutuvat kustannukset. Täysin automatisoitu testaustilanteisiin voidaan luoda testaajat ilman koodausta. Se on integroitu CI / CD, nopeammin löytää vikoja.

3. Screenster

Screenster on automaatio testi työkalu, joka on 10x nopeampi työkalu pilvi-pohjainen käyttöliittymä testausalustaksi, jota käytetään verkkosivustoja tai web-sovelluksia visuaalinen regressiotestausta. Kuten nimestäkin, se kaappaa jokaisen askeleen kuvakaappaus ja tallentaa kuin lähtötilanteessa. Se vaatii vähemmän koodi ilman käsinkoodaukseen automatisoida UI testien sekä tapauksissa suoritetaan osana CI ja kaikki todettu ero välillä regressio nousun ja lähtötilanteessa sitten testin tapauksessa on merkitty epäonnistua. Se on ottaa varustelu automaattisen oikaisemisesta älykäs valintajärjestyksen timeout hallinta.

4. Tricentis Tosca

Tricentis Tosca on DevOpsille ja Agile -yrityksille tarkoitettu testaustyökalu, joka antaa heille nopeaa palautetta. Se suoritetaan jatkuvasti alustan Testing joka kiihdyttää nopeasti testaus DevOps ja Agile. Ominaisuudet käyttävät testejä uudelleen, testausaika lyhenee regressiolle minuutteihin, se automatisoi SAP: n, robotiikan, Webin, mobiilin ja niin edelleen.

5. TestArchitect

TestArchitect on hyvä Testausväline lisäämisen tuottavuutta ja testiautomaation. Se myös scriptless automaatio työkalu, jota Avainsana perustuvat testit ja siten vähentää ylläpitokustannuksia. Se on codeless automaatio- ja avainsanojen testaus, joka auttaa korkea hyötykäyttöä. TestArchitect -testaustyökalua käytetään erilaisilla alustoilla, kuten työpöydällä, mobiililaitteissa ja selainten ristiin.

6. Squish

Litistä testaa liian perustuu GUI on valinta enemmän yrityksiä. Se on cross-platform työkalu. Squish-työkalua voidaan käyttää automatisoimaan sen toiminnalliset regressiot ja järjestelmätestit graafisissa käyttöliittymissä. Sitä voidaan käyttää työpöytä-, verkko-, mobiili- ja sulautettuihin alustoihin ja testauskomentosarjojen tietueisiin.

7. Cypress

Cypress on testaustyökalu, joka on avoin lähde verkkoympäristöille. Verrattuna Seleeni se kanssa tiivistä nykyisen kehityksen käytäntöjä. Cypress-ominaisuus voi tarkkailla testin läpäisyn tai epäonnistumisen, voi ottaa tilannekuvia testiajoista jne

8. Ranorex Studio

Ranorex Studio testaus työkalua käytetään testaamiseen kassa, mobiili- ja web-sovellus. Seleeninä se tarjoaa sieppauksen ja vastaa koodittomaan automaatioon. Se tarjoaa täyden IDE C # ja VB.NET ja tukee myös Java-appletit, ei-HTML elementtejä, kuva-pohjainen validointi ja se myös ottaa sisäänrakennettu raportointia. Se integroituu CI / CD, BDD, lähde ohjaus, vika seuranta, testi johto ja niin edelleen testata epätäydellinen testiautomaation.

9. TestLeft

TestLeft on Smartbear-ohjelmiston automaattinen testaustyökalu käyttöliittymälle, joka voi testata omassa IDE: ssä. Se luo nopeammat testitapaukset verrattuna muihin käyttöliittymän testaustyökaluihin, luo vähemmän koodeja kehyksen testaamiseen. Se tukee Java, .NET, C #, Jenkins, ja niin edelleen.

10. Functionize

Funktionalisointitestaustyökalu perustuu pilvialustaan, joka on suunniteltu jatkuvaan testaamiseen CI / CD-putkilinjassa. Se tekee hakemuksen oppia AI ja koneoppimisen jotka voittavat valitsin perustuva huolto, niin voi luoda luonnollisen kielen testi-ja luoda testien työpöydälle tai mobiili selaimet.

11. iMacros

iMacros on testaus työkalu web. Se tallentaa ja toistaa testit. iMacros-testaustyökalua käytetään verkkotestaukseen, selaimen automatisointiin ja tiedon poimintaan. Sillä voidaan suorittaa Java-, Ajax-, Flex- ja niin edelleen tekniikkaa käyttävien verkkosovellusten toiminnallisia, regressio- ja suorituskykytestejä.

12. Kurkku

Kurkku on parhaat seleenivaihtoehdot, koska se on käyttäytymiseen perustuvaan kehitykseen perustuva avoin lähdekoodi.

13. UFT

UFT (Unified Toiminnallinen testi) kutsutaan myös QTP (Pikatesti Professional). VBScript Kieltä käytetään joka nopeasti oppia kieltä. Se tukee web, Oracle, SAP, Seibel ja niin edelleen, käyttöä testausta monikanavatekniikoille, rajat selaimen ja kohteentunnistus perustuu kuvan.

14. Serenity

Serenitytestaustyökalu, jota käytetään regressiotesteissä ja automatisoidussa hyväksymistesteissä. Serenity tuottaa testiraportteja, jotka voivat sisältää kommentteja jokaisesta testitapauksesta, aggregaattiset testitulokset vaatimuksen mukaisesti, dokumentoida ja kuvata toiminnallisen testin kattavuuden.

15. IBM Ration Functional Tester

IBM Rational Functional Tester on testaus työkalu testauksessa ja automatisoitu toiminnallinen testaus. Sitä voidaan käyttää automatisoidun testauksen, datavetoisen testauksen, regression ja GUI: n testaamiseen. Tuki sovellukselle, joka käyttää Java-tekniikkaa, ajax, PowerBuilder, Net ja niin edelleen.

16. Galen puitteet

Tämä on toinen seleenivaihtoehto, koska se on automaation testaustyökalu, jota voidaan käyttää integroidun seleenin kanssa. Galen-kehystyökalulla testataan myös verkkosovellusten asetteluja ja kehysten toiminnallista testausta. Virheraportointi perustuu HTML: ään, se tukee useita selaimia.

17. SikuliX

SikuliX on OpenCV: n käyttämä automatisoitu testaustyökalu, joka käyttää kuvan tunnistamista GUI-komponenttien tunnistamiseen ja hallintaan, kuten mikä tahansa näytöllä näkyvä Windows, Linux / Unix tai Mac-käyttöjärjestelmä. Se automatisoi toistuvat tehtävät ja sitä voidaan käyttää verkko- tai työpöytäsovellusten testaamiseen sekä niille että kehitteillä oleville.

18. Redwood

RedwoodHQ on automaation testaustyökalu, joka on avoin lähdekoodi. Se on yhteensopiva minkä tahansa HTML5: n kanssa ja asennettu yhdelle palvelimelle ja useille asiakkaille Web-käyttöliittymän kautta, joten useita testitapauksia voidaan suorittaa samanaikaisesti. Se on yhteensopiva TeamCity tai Jenkins.

19. Watir

Watir (Web-sovellusten testaus Rubyssa) on automaatiotestaustyökalu, joka on jälleen avoimen lähdekoodin käyttämä Ruby-kirjasto. Se voi käyttää suorittaa Web-testit toiminnallinen ja testauksessa. Se tukee useita selaimia eri alustoille.

20. Telerik Test Studio

Testi Studio on automaatio testityökaluvaatimukset sellaisen hakemuksen HTML5, JavaScript, Android, AJAX, Silverlight, iOS, MVC ja niin edelleen. Se tukee rajat selaimen ja testitapaukset voidaan tallentaa ja toistaa.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut oppaan Seleeni Vaihtoehdot. Täällä olemme keskustelleet top 20 Seleeni vaihtoehtoja etunsa ja haittansa. Voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja

  1. Ura seleenissä
  2. Seleeni vs. PhantomJS
  3. Seleeni vs. QTP
  4. Matlab-vaihtoehdot
  5. Täydellinen opas sovellusten testaamiseen