Kuinka yhdistää tietokanta MySQL: ään?

Ennen kuin keskustelemme kuinka yhdistää tietokanta MySQL: ään. näemme MySQL: n käyttöönoton. MySQL on ilmainen ja avoimen lähdekoodin tietokanta. MySQL on relaatiotietokannan hallintajärjestelmä (RDBMS).

MySQL on avoimen lähdekoodin ja ilmainen ohjelmisto yleisen julkisen lisenssin (GNU) ehtojen mukaisesti, ja se on saatavana myös omilla lisensseillä. MySQL, jonka on kehittänyt ruotsalainen MySQL AB ja jonka myöhemmin osti Sun Microsystems nykyisenä Oracle Corporationina.

MySQL: tä käytetään monissa verkkosovelluksissa, jotka perustuvat tietokantapohjaisiin, kuten nyt kysynnässä olevaan WordPressiin, Drupaliin, phpBB: hen ja Joomlaan, myös MySQL: ää käyttävät monet suositut verkkosivut, kuten Twitter, Facebook, YouTube ja Flickr.

MySQL: n ominaisuudet

MySQL: tä tarjotaan kahdella eri versiolla: avoimen lähdekoodin MySQL Community Server ja omistettu Enterprise Server. MySQL Enterprise Server erottuu joukosta omia laajennuksia, jotka asennetaan palvelinlaajennuksiksi, mutta muuten jakaa versionumerointijärjestelmän ja on rakennettu samasta koodikannasta.

Tärkeimmät ominaisuudet saatavana MySQL 5.6: ssa:

 • Se tukee alustanvälistä toimintaa.
 • Pystyy luomaan tallennettuja menettelytapoja proseduurikielen avulla.
 • Voi luoda liipaisimia.
 • Voi luoda kohdistimia.
 • Näkymiä voidaan päivittää.
 • InnoDB Storage Engine -ohjelman avulla voidaan luoda Online Data Definition Language (DDL), joka käyttää myös InnoDB- ja NDB-klusterisäilytyskoneita.
 • Se tukee sisäänrakennettua replikointia, kuten asynkroninen replikointi, semiosynkroninen replikointi, synkroninen replikaatio, virtuaalinen synkroninen.
 • Se tukee myös kokotekstihakua ja indeksointia sekä osioituja taulukoita optimoijassa, jotta suuri tieto voidaan tallentaa ja ajaa lyhyemmällä suoritusajalla.
 • Yhdistetty, arkisto, InnoDB, muisti (kasa), MyISAM, yhdistäminen, Blackhole, CSV ja NDB-klusteri ovat alkuperäisiä tallennusmoottoreita.

Jos haluat muodostaa yhteyden MySQL-tietokantaan, näemme ensin MySQL: n asennusvaiheet, lataa MySQL-työpöytä tältä URL-osoitteelta: https://www.mysql.com/products/workbench/

Luomme uuden Connect-tietokannan MySQL: ään asennuksen jälkeen:

Uuden yhteyden luominen voi olla ensimmäinen yhteys tai lisäyhteys. MySQL-palvelimen ilmentymä on asennettava, se on käynnistettävä ja sen on oltava MySQL Workbenchin käytettävissä ennen uuden yhteyden luomista.

Voit luoda uuden yhteyden seuraavasti:

Vaihe 1: Käynnistä MySQL Workbench kaksoiskellolla. Kun se on avattu, näet MySQL-yhteydet-vaihtoehdon, jos napsautat sitä, näet olemassa olevia yhteyksiä. Muita yhteyksiä ei ole, jos se on ensimmäinen kerta, kuten alla olevassa kuvassa.

MySql-työpöydän näyttö

Vaihe 2: Napsauta (+) -kuvaketta MySQL Workbench -näytössä, joka on lähellä MySQL-yhteyksiä, ja avaa sitten otsikkovaihtoehto Ohjattu uuden yhteyden muodostaminen. Anna kaikki yksityiskohdat, joita kysytään Ohjattu uuden yhteyden muodostaminen -toiminnossa, Yhteyden nimi, esimerkiksi annamme ”MyFirstConnection” ja pidämme kaikki muut kentät oletusarvoina ja napsauta sitten Testaa yhteys -painiketta. Jos testiyhteys näyttää onnistuneen, siirry luomaan yhteys napsauttamalla ok-painiketta.

luo uusi yhteysnäyttö

Vaihe 3: Jos haluat tehdä jonkin kokoonpanoasetuksen, napsauta sitten Määritä palvelimen hallinta -painiketta ja anna yksityiskohdat, kuten kokoonpanotiedostojen sijainti, SSH-kirjautumiseen perustuva hallinta, oikeat yhteyden aloitus- ja lopetuskomennot, natiivien Windows-kauko-ohjaimet hallinta kaikki nämä asetukset voidaan suorittaa vaatimuksista riippuen.

Palvelimen tila

Kun napsautat ok-painiketta, se näyttää alla olevan kuvan.

Salasana-ikkuna

Vaihe 4: Tässä ikkunassa se kysyy salasanaa, joten anna salasana ja napsauta ok.

Kun olet napsauttanut ok-painiketta, se näyttää ikkunan, jolloin viestiyhteysparametrit ovat oikeat, napsauta sitten uudelleen OK-painiketta.

Ikkuna näyttää oikeat parametrit -viesti

Kun olet ok, tulet takaisin yhteysikkunaan, napsauta uudelleen ok-painiketta.

Nyt se näyttää sinulle luettelon käytettävissä olevista yhteysluetteloista, jotka löytyvät SQL-kehitysosiosta, josta löydät myös juuri luomasi uuden yhteyden, joten napsauta juuri luotavaa yhteyttä.

Nyt näet tietokantaluettelon vasemmalla puolella olevalta alueelta.

Nyt se avaa yhteyden objektiselaimeen ja kyselyeditoriin. Objektiselain näyttää sinulle kaikki luettelot tietokannoista ja kun napsautat tietokantaa edelleen, näet luettelon kaikista kyseisessä tietokannassa käytettävissä olevista taulukoista, näet käytettävissä olevat ja rutiinit ja niin edelleen. Kyselyeditori-ikkuna kirjoittaa kyselyn ja suorittaa sen tietokantaan, joten tätä varten sinun on valittava kysely ja napsauttamalla suorituskomentoa.

Vaihtoehtoinen tapa muodostaa yhteys MySQL-tietokantaan on komentorivin kautta, joten seuraavaksi näemme kuinka yhdistää tietokanta MySQL: ään.

Meidän on suoritettava seuraavat vaiheet muodostaaksesi yhteyden MySQL-tietokantaan -

Kirjaudu ensin tiliisi A2-hosting SSH: n avulla. Avaa sitten komentorivi, avaa komentorivi napsauttamalla Käynnistä-painiketta näppäimistöltä ja kirjoita sitten cmd ja paina Enter-painiketta avataksesi musta tuuli.

Kirjoita seuraavaksi seuraava komento.

> mysql -u nimi –p

Korvaa nimi käyttäjänimelläsi ja napsauta kirjoita se. Näyttöön tulee Salasanakehote, joten kirjoita salasanasi. Nyt mysql> -kehote tulee näkyviin, kun olet kirjoittanut oikean salasanan, joten nyt olet yhteydessä MySQL-tietokantaan.

Seuraavaksi, jos haluat nähdä luettelon kaikista käytettävissä olevista tietokannoista, kirjoita seuraavaan komentoon mysql> prompt type.

mysql> show databases;

Kun tiedät kaikki saatavilla olevat tietokannat, jos haluat käyttää tiettyä tietokantaa, kirjoita mysql> -kehotteeseen seuraava komento.

use database name;

Korvaa tietokannan nimi tietokannan nimellä.

Nyt olet tietokannan sisällä ja voit suorittaa SQL-kyselyn tietokannassa, kuten luoda taulukon, käyttää taulukkoa, luoda näkymän ja niin edelleen.

Harkitse esimerkiksi kyselyn luomista taulukkoon:

CREATE TABLE employee (
id INT(6) PRIMARY KEY,
name VARCHAR(50) NOT NULL,
email VARCHAR(20) )

Kauempaa, jos tarvitset luettelon komennoista ja syntaksista, voit ottaa ohjeita mysql> -kehotteessa kirjoittamalla ohjeet ja poistua MySQL-ohjelmasta mysql> prompt \ q -tyypillä.

Johtopäätös - Yhdistä tietokanta MySQL: ään

1. Lataa ja asenna MySQL-työpöytä tästä URL-osoitteesta https://www.mysql.com/products/workbench/.

2. Käynnistä MySQL Workbench kaksoiskellalla, anna yhteyden nimi ja napsauta ok.

3. Napsauta yhteysnimeä ja kirjoita kysely kyselyeditoriin.

4. Vaihtoehtoinen tapa yhdistää tietokanta MySQL: ään on komentorivin kautta. Kirjoita seuraava komento järjestyksessä komentokehotteeseen.

mysql -u name –p
mysql> show databases;
use database name;

Kirjoita sitten ja suorita vaadittavat SQL-kyselyt.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas kuinka yhdistää tietokanta MySQL: ään. Tässä keskustelimme johdannosta, ominaisuuksista ja Connect Database -sovelluksen asentamisesta MySQL: ään. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Onko MySQL-ohjelmointikieli?
 2. Mikä on MySQL?
 3. Mikä on AWS? | Oppaat AWS: llä
 4. Kuinka asentaa MySQL