Kehitä tuottavaa toimintaa toimistoympäristössä -

Jos omistat yrityksen tai käytät yritystä, tiedät, kuinka tärkeää on tehdä työntekijöistäsi erittäin tuottavia tuottavan toiminnan avulla. Mutta edes vinkkien ja vihjeiden antamisen jälkeen työntekijät eivät voi olla tuloksellisia, ennen kuin heidän ympäristönsä tukee tuottavuutta. Joten, ennen kuin puhut työntekijöillesi tuottavuudesta, tee omalta osaltasi, jotta toimistostasi tulee rokkaava, tuottava toiminta ympäristössä. tuottava toiminta

Jos noudatat näitä vinkkejä, joita aiomme kuvata täällä, sinulla on toimisto, joka on täynnä tuottavia toimia ja ilmapiiriä.

Huomio varoitus tästä - älä odota, että kyse olisi vain toimistoympäristöstä, mutta se menee paljon syvemmälle.

Vihje: Jos juuret ovat oikeassa järjestyksessä, voit luoda ylimääräisiä hedelmiä.

 • Keskity perusarvoihin

Organisaation perusarvot päättävät lopulta siitä, lisääkö se mahdollisuuksia rakentaa tuottavaa toimintaa ympäristöön vai ei. Viime kädessä organisaation perusarvot johtuvat omista perusarvoistasi (jos olet yrityksen perustaja). Jos ydiarvot pyörivät autokraattisen olemistavan ympärillä, työympäristö tukee arvoja, kuten kuuliaisuutta, ajattelematta omaa toimintaa ja seuraten aina tilauksia. Autokraattisuus ei kuitenkaan takaa tuottavaa toimintaa ympäristössä. Olet palkannut ihmisiä, koska haluat, että he ajattelevat ja ovat tuottavia sinulle, etkä käske heitä seuraamaan tilauksiasi. Ihmisillä ei ole hyvä noudattaa käskyjä, robotit ovat. Jos haluat tehdä toimistosi erittäin tuottavaksi, vaihda perusarvot käskystä yhteistyöhön.

 • Tukeva johtajuus

Johtajuus ei ole tarpeeksi hyvä, jos se ei ole kannustava. Kuvittele työskentelevänsi jonkun kanssa, joka ei tue sinua, uusien ideoiden suhteen, jotka keksit toteuttaa. Miltä sinusta tuntuu? Aiotko olla tuottava tuon johtajan johdolla? Sanoisit kuuluvan ei. Miksi sitten tehdä niin työntekijöidesi kanssa? Äskettäisen McKinsey-tutkimuksen mukaan kannattavuus on yksi johtamisen tärkeimmistä piirteistä. Jos olet tukeva, sinun ei tarvitse pakottaa työntekijöitäsi tuottavuuteen. Tuellasi työntekijät työskentelevät vapaaehtoisesti, keksivät uusia ideoita, tekevät omia innovaatioitaan ja tekevät yrityksestäsi erotettavan melun keskellä. Ole tukeva johtaja ja toimistostasi tulee oletuksen mukaan erittäin tuottavaa.

Kuvalähde: pixabay.com
 • Työskennellä, ei varten

Oletko nähnyt tuota kielieroa? Sillä on paljon merkitystä. Perustajat, yrittäjät, jotka kuvaavat älykästä työntekijäänsä - hän työskentelee minulle, se on lausunto, jota tulisi välttää. Miksi? Et palkkaa näitä älykkäitä työntekijöitä, koska he voivat toimia sinulle, vaan koska voit työskennellä heidän kanssaan, käyttää heidän taitojaan, tietojaan ja kokemustaan. Ja kun sanot, että työntekijäsi työskentelevät puolestasi, tunnet alitajuisesti heitä parempana ja sinulla on mahdollisuuksia, että haluat hallita heitä noudattamaan oppiasi ja kunnioitusta. Kyllä toimiston johtamiseksi, siellä tulisi olla muutamia asioita, joita on noudatettava. Mutta tiedä sydämessäsi, että jos et arvosta älykästä työntekijää nyt, hän liittyy kilpailuosi ja kaikki tuottavat käytännöksesi menevät turhaan. Siksi mestari älykkäitä ihmisiä. Älä alenna niitä, mutta arvosta heitä ja he tekevät toimistostasi erittäin tuottavan, koska älykkyys on aina tarttuvaa.

Suositellut kurssit

 • Online-kurssi ilmaisesta Outlook 2010: stä
 • Online ilmainen Microsoft Word -kurssi
 • Ilmainen VBA-sertifiointikoulutus
 • Online-koulutus Excel 2010 Advanced -ohjelmassa
 • Työskentele kulttuurisi parissa

Toimistokulttuurisi alkaa ja päättyy sinulle. Kun organisaatiossa työntekijää pyydetään noudattamaan jotakin kunnioitusta, hän ei ota pois yrityksen käytäntöä ja tarkista; mieluummin he katsovat sinua, omistajaa. Esimerkiksi, jos pyydät työntekijöitä tulemaan ajoissa, he eivät katso yrityksen kirjassa politiikkoja, vaan näkevät sinä tulevasi ajoissa vai et. Jos haluat toimistosi tuottavuuden, työskentele itse ja ylläpidä eheyttä, mene ulos ja julista toimiston kunnioitus. Rehellisyyden tunteen avulla voit innostaa ihmisiä pitämään kunnioitusta ja toimistokulttuuri paranee. Kun kulttuuri on suotuisaa, erittäin tuottava toimisto olisi sen suora lähtö.

 • Oppivan organisaation arvo

Organisaatiot ymmärtävät oppimisen arvon. Tietojen hallinta on uusi sana tuottavalle toiminnalle ympäristössä. Jos työntekijät eivät oppia lisää, he todellakin rappeutuvat. Joten rakenna järjestelmiä, jotka tukevat oppimista ja tiedon hankkimista. Kun työntekijä tulee organisaatioon, häntä ei pidä käyttää vain olemassa oleviin taitoihinsa, vaan hänelle tulisi antaa mahdollisuus oppia lisää, hankkia lisää taitoja ja parantaa sen seurauksena. Oppilaan organisaation käsitteen toi Peter Sent kirjassaan ”Viides tiede”. Jos et ole vielä luonut järjestelmää oppimiseen ja tiedon hankkimiseen kannustamiseksi, aloita nyt. Toimistosi on luonnollisesti erittäin tuottava.

 • Luo hyviä tunteita toimistoympäristössä

Kun työntekijät tulevat toimistoon, heidän tulisi tuntea olonsa hedelmälliseksi töissä. Ja voit luoda sen ympäristön. Löydä hienoja inspiroivia tarjouksia ja tee niistä julisteita ja liitä seiniin, hytteihin, wc: hin, peileihin ja paikkoihin, joissa ihmiset voivat nähdä. Laita inspiraatiokirja jokaisen työntekijän työpöydälle ja liitä määräaika lukea tämä kirja heidän matkustamonsa kiitoskirjeellä. Ole luova. Voit tehdä tuhat asiaa tehdäksesi toimistosta parasta tuottavuutta. Varmista, että työntekijöiden saapuessa toimistoon heidän pitäisi tuntea jättävänsä sitä edes määrätyn ajan kuluttua. Näin voit varmistaa, että toimistosi on erittäin tuottava tuottavien toimintojen avulla.

 • Tehtävänanto

Useimmat organisaatiot eivät rohkaise työntekijöitä asettamaan toiminta-ajatustaan ​​organisaatiotavoitteiden mukaiseksi. Jos he tekevät niin, toiminta-ajatus itsessään rohkaisee työntekijöitä olemaan tuottavampia työssä ilman ulkoista vaikutusta. Järjestä vain kokous ja näytä työntekijöillesi, kuinka asettaa tehtävänkuvaus. Ja kerro heille muutamalla sanalla, mitä organisaatio aikoo seuraavan viiden vuoden aikana. Ja varmista, että jokaisen työntekijän on selvitettävä, mikä saa hänet rastiin ja miten tämä laatu auttaa markkinajärjestelyä tavoitteiden saavuttamisessa. Kehitä heidän tehtävänkuvauksensa huolellisen tarkastelun jälkeen ja selvitä työpöydällä. Joka päivä heille muistutetaan siitä, mitä heidän on tehtävä joka päivä validoidakseen tehtävänkuvauksensa ja osallistuakseen osaltaan organisaation tavoitteiden saavuttamiseen. Silloin erittäin tuottavat toimet ympäristössä ovat vain sivutuotteita.

 • Sijoita sijoitusprojekteihin

Googlella on käytäntö. Joka päivä Googlessa siellä työskentelevät ihmiset voivat käyttää 20% työaikastaan ​​omiin luoviin hankkeisiinsa. Syy, että Google tekee tämän, on rohkaista työntekijöitä olemaan itsenäisiä omalla tavallaan. He voivat valita milloin tahansa ja tehdä omia juttujaan. Tällainen tuottava käytäntö kannustaa kuulumista yritykseen. Jos haluat tehdä toimistosi erittäin tuottavaksi tuottavilla toimilla, sinun pitäisi jättää työntekijöillesi aikaa ja antaa heidän jatkaa omaa asiaa. Johtajuus on kehittynyt paljon näiden monien vuosien aikana. Se on muuttunut työntekijöiden lusikkahuollosta siihen, että työntekijät voivat luoda lusikan. Ja siitä syystä, että olemme hedelmällisiä, kyse on enemmän itsenäisyyden tarjoamisesta kuin kuuliaisuuden kannustamisesta.

Kuvalähde: pixabay.com
 • Kannusta luovuutta

Jos sinulla on käsitys, että luovuus kuuluu vain ihmisille, jotka ovat taiteilijoita, maalareita, kirjailijoita ja kuvanveistäjiä, olet täysin väärässä. Kaikki ihmiset, jotka osaavat luoda, ovat luovia. Ja ainoa asia, joka varmistaa luovuuden, on tasainen ajattelutapa tehdä asioita paremmin, parantaa paikkaa, ideaa, asiaa tai projektia. Jos sinulla on projekti, älä vain kerro työntekijöillesi kuinka ratkaista ongelmasi. Istu heidän kanssaan ja aivoriihi. Pyydä heitä keksimään ideoita ja toteutustapoja ja palkitsemaan paras idea. Jos kannustat luovuuteen toimistossasi, se olisi luonnollisesti erittäin tuottava paikka työskennellä tuottavan toiminnan avulla.

 • Levitä kirjoja tuottavuudesta työssä

Se on yksinkertaista, mutta harvat ihmiset ajattelevat sitä. Mene kauppaan ja ota selvää parhaat kirjat, jotka koskevat tuottavuutta työssä. Aloita sitten työntekijöiden kehittämisohjelma. Joka kuukausi antaa jokaiselle työntekijälle yhden työn tuottavuudesta ja ensi kuussa toisen kirjan. Luo palautussilmukka pyytämällä heitä toteuttamaan yksi iso idea kirjasta toimistotilassa. Jos kannustat heitä kehittämään itseään ja ryhtymään toimiin tuottavuuden lisäämiseksi, niin he ovat myös vilpittömiä ja vastuussa ponnisteluistasi ja parantavat tulostaan.

 • Suorita sisäisiä koulutusohjelmia

Jos vain joidenkin inspiroivien julisteiden liittäminen pöydälle tekisi tempun, niin kaikki organisaatiot tekisivät samoin ja pystyisivät luomaan erittäin tuottavia toimintoja työympäristössä. Vaikka se auttaa, se ei ole pyhä graali, jonka avulla toimistostasi tehdään tuottavaa. Juuret ovat paljon syvempiä ja sinun on työskenneltävä niiden parissa.

Kuvalähde: pixabay.com

Ohjelmien ulkoisen johtamisen sijaan on aina hyvä järjestää sisäisiä koulutusohjelmia, jotta voidaan kuroa kuilu siitä, mitä he nyt tuottavat ja mitä he pystyvät tuottamaan. Ja jos teet sisäisiä koulutusohjelmia, niin myös koulutuksen kustannukset vähenevät ja saat tuottavan toimiston.

 • Luo välitön palautussilmukka

Organisaatio menestyy, kun sillä on sisäänrakennettu ohjausmekanismi ja sen toteuttamisrakenne. Jos luot vertailukohdan jokaiselle esitykselle ja pyydä työntekijöitä suorittamaan tällä tasolla, sinun ei tarvitse käyttää suorituskyvyn mittausmekanismia. Saat välitöntä palautetta ja sen perusteella voit toimia. Jos työntekijä ylittää odotuksen, palkitse työntekijää ja jos ei kouluta häntä niin, että hänellä on nyt taidot ja tiedot suorittaakseen kyseisen standardin vaatimukset. Tuottavuus työssä on helppoa, jos oikea järjestelmä on prosessissa.

 • Selvitä kunkin työntekijän luontainen motivaatio

Työnantajana sinun tulisi tietää, että kaikkia työntekijöitä ei motivoi ulkoiset tekijät, kuten raha tai etuudet tai loma. Monia ihmisiä motivoi luontainen tekijä, kuten arvostuminen, pystyä tekemään jotain voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle, luomaan jotain ainutlaatuista ja tuntemaan itsensä tärkeäksi. Riippumatta siitä, mikä se on, keskeinen motivoiva tekijä ajaa jokaisen ihmisen tuottamaan työtä, ja sen puute tekee heistä tuottamattomia.

Kuvalähde: pixabay.com

Joten selvittäminen, mikä heitä ajaa, on tärkein osa, ennen kuin voit parantaa sitä. Käytä vain kyselylomaketta ja varmista, että heidän on oltava rehellisiä sinulle, koska se auttaa heitä myös. Kun olet selvittänyt, mikä motivoi jokaista työntekijää, palkkaa joku motivoimaan heitä päivittäin. Ja huomaa. Muutaman kuukauden kuluessa toimistostasi tulee erittäin tuottavaa tuottavan toiminnan avulla.

 • Aseta tuottavan toiminnan mittausjärjestelmä:

Kaikki rakastavat lisäetuja. Luo järjestelmä, jolla on muutama avainalue, jossa työntekijöitäsi pyydetään suorittamaan tietyllä tasolla. Varmista, että keskeiset tulosalueet eivät saa olla yli viisi sekaannuksen vähentämiseksi. Kun avaintulosalueet on asetettu, aseta vain vertailuarvo, jonka jokaisen työntekijän tulisi saavuttaa. Tee siitä helppo kohde. Ja aseta sitten kiinnikkeet. 5% ylimääräisestä tuottavuudesta, 5% ylimääräisestä käteisestä; alkaen 5-10%, 10% lisäkorvauksista ja niin edelleen ja niin edelleen. Jos luot tämän järjestelmän ja pystyt suorittamaan sen, niin ei vain toimistostasi tule erittäin tuottavaa, ja jokainen työntekijä saavuttaa korkeimman tuottavuuden.

Kuvalähde: pixabay.com
 • Päästä eroon tuskasta

Stressi on tuottavien henkilöiden pahin vihollinen. Joten työnantajana ensimmäinen huolenaiheesi olisi päästä eroon stressistä. Stressiä on kahta tyyppiä - yksi, eustressi, joka on hyvä, koska se kannustaa ihmisiä toimimaan paremmin; kaksi, hätä, joka on erittäin tuottavan yksilön tappaja. Varmista, että työntekijät painavat kirjekuoriaan, mutta eivät niin paljon, että he tuntevat ahdistusta. Pyydä heitä tarpeeksi ollakseen mukava, mutta ei niin paljon, jotta heidät ahdistetaan. Mitä voit tehdä varmistaaksesi sen? Voit tarjota heille paremman työ- ja perhe-elämän tasapainon. Voit antaa heille joustavuuden missä heidän tulisi työskennellä. Äskettäin Infosys pyytää työntekijöitään työskentelemään kotoaan 9 päivää kuukaudessa. Ole luova. Ajattele pitkää ja päätä sitten, mitä voit tehdä varmistaaksesi, että heille ei aiheuteta stressiä. Jos heillä on henkilökohtaisia ​​vaikeuksia, järjestä neuvontaistunto sen sijaan, että painottaisit häntä lisää työtä.

Voit nähdä, että tuottavuus työssä ei ole vain ympäristön kysymys. Mutta sen juuret ovat paljon syvempiä siitä. Jos arvostat työntekijöitäsi, he tarjoavat sinulle arvoa. Ja kaikilla ponnisteluillasi toimistostasi tulee lopulta paikka, jossa oletustila on tuottavuus työssä.

Suositellut artikkelit

Tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja Office-ympäristön tuottavasta toiminnasta, joten käy vain linkin läpi.

 1. Tärkeää hyvästä työ- ja perhe-elämän tasapainosta Edut | esimerkit
 2. 18 parasta ilmaista henkilökohtaisen ja toimiston tuottavuuden työkalua
 3. Parhaat 7 parasta aikaseurantasovellusta tuottavuuden parantamiseksi
 4. Kuinka taidetta parantaa henkilöstön tuottavuutta (avokätistä)
 5. 16 parasta mahtavaa Office-tuottavuuden vinkkiä