Tutustu kaikkiin Photoshop-kuvien rajaamiseen, mukaan lukien rajaustyökalun käyttö, kuvan suoristaminen, valokuvien rajaaminen tarkkaan kehyskoon ja paljon muuta näiden 8 täydellisen oppitunnin avulla!

Aloitamme oppitunnissa 1 perusteista, kuinka rajata kuvia Photoshopissa Rajatyökalulla, mukaan lukien kuinka rajata valokuvia tuhoavasti välttääksesi pysyviä muutoksia kuvaan. Tutkimme myös ensimmäistä kertaa kuinka suoristaa kuvia rajatyökalulla, ennen kuin käsittelemme sitä tarkemmin oppiaiheessa 2.

Vaikka Rajaustyökalua käytetään useimmiten kuvan osien rajaamiseen, sitä voidaan käyttää myös lisäämään nopeasti kankaalle tilaa kuvan ympärille, mikä sopii mainiosti koristeellisen reunan lisäämiseen. Oppimme kuinka tehdä se oppitunnissa 3. Ja oppitunnissa 4 opit tärkeät rajatyökaluvihjeitä ja temppuja, jotka tekevät kuvien rajaamisesta Photoshopissa entistä helpompaa kuin koskaan.

Oppitunnissa 5 tarkastellaan Photoshopin Perspective Crop Tool -työkalua, joka on samanlainen, mutta erillinen työkalu, jonka avulla voimme rajata kuvia samalla kun korjaamme perspektiiviongelmia, jotka aiheutuvat aiheen kuvaamisesta kulmasta. Ja oppitunnissa 6 opit, kuinka Rajaus-työkalun avulla on helppo rajata ja muuttaa valokuvien kokoa sopivan tarvitsemasi kehyksen koon mukaan!

Oppitunti 7 kattaa sisältötietoisen rajaamisen, Photoshop CC: hen lisätyn uuden ominaisuuden, jonka avulla voimme lisätä tilaa valokuvan ympärille täyttämällä tyhjän tilan automaattisesti lisää valokuvia! Ja lopuksi, jos olet kyllästynyt leikkaamaan kuvia suorakulmioina tai neliöinä, oppitunti 8 näyttää sinulle yksinkertaisen tempun kuvien rajaamiseen ympyränä!

Kaikki tämän sarjan oppaat ovat myös ladattavissa PDF-tiedostoina! Aloitetaan!

01. Kuvien rajaaminen Photoshop CC: ssä

Aloita tästä oppitunnista 1 ja opi Photoshop-sovelluksen rajaustyökalun käytön perusteet. Opit kuinka Rajaus-työkalu toimii, kuinka kuva suoristetaan kuvan Raja -työkalulla ja miten valokuvien rajaaminen tuhoamatta.

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

02. Kuvien kiertäminen ja suoristaminen

Tässä toisessa oppitunnissa opit hyvän tavan, paremman tavan ja parhaan tavan kääntää ja suoristaa kuvia Photoshopissa sekä Rajaus- että Viivaustyökalun avulla.

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

03. Kuinka suurentaa kankaan kokoa Rajatyökalulla

Jos luulet, että Rajatyökalua käytetään vain kuvien rajaamiseen, tutustu tähän kolmanteen oppituntiin, jossa näytän sinulle, kuinka Rajaa-työkalua käytetään lisäämään reuna nopeasti valokuvasi ympärille!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

04. Rajaa työkaluvihjeitä

Nopeuta kuvan leikkaamista Photoshopissa tällä neljännellä oppitunnilla, joka kattaa Rajatyökalun tärkeimmät vinkit ja vinkit!

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

05. Perspektiivisen rajatyökalun käyttäminen Photoshopissa

Kohteen kuvaaminen kulmalle aiheuttaa kuvan vääristymiä. Opi kuinka korjaamaan ne ja rajaamaan kuva samaan aikaan Photoshopin Perspective Crop Tool -työkalun avulla.

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

06. Kuvien rajaaminen ja koon muuttaminen vastaamaan kehyksen kokoa

Haluatko sovittaa 4 x 6 -kuvasi 8 x 10 -kehykseen? Tämä oppitunti osoittaa, kuinka Rajaus-työkalun avulla valokuvien rajaaminen ja koon muuttaminen on helppoa sopivaksi mihin tahansa tarvitsemasi kehyksen kokoon.

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

07. Kuinka käyttää Content-Aware-rajaa

Kuvien kääntäminen ja suoristaminen Photoshopissa jättää usein tyhjiä tiloja kulmiin. Tässä oppitunnissa opit kuinka Photoshop CC: n sisältötietoinen rajaaminen voi automaattisesti täyttää tyhjät tilat yksityiskohtaisemmin. Opit myös kuinka laajentaa valokuvasi reunoja sisältötietoisella rajauksella.

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF

08. Kuvien rajaaminen ympyrän muodossa

Oletko kyllästynyt rajaamaan kuvia suorakulmioiksi? Haluatko jotain hauskempaa ja luovampaa? Tämä oppitunti osoittaa, kuinka helppoa on rajata valokuvia ympyröiksi ja kuinka rajattu versio voidaan tallentaa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Näytä opetusohjelma | Lataa PDF