Johdatus React-työkaluihin

React-työkalut ovat Facebookin luomaa kevyttä JavaScript-kirjastoa, joka on nykyään kohokohta UI-kehityksessä. Se tarjoaa valtavan järjestelmän, jonka ovat luoneet kolmansien osapuolien kehittäjät, kuten työkalut, elementtikirjastokokoelmat, IDE: t, koodieditorien ja verkkoselainten laajennukset, kattilalevyt.

Keskustelemme Reaktin tehokkaimmista työkaluista ja resursseista.

11 parasta reagointityökalua

Seuraavassa on joitain erityyppisiä reagointityökaluja, jotka selitetään yksityiskohtaisesti.

1. Reaktio

Kun ajattelemme reagointityökaluista, mielessämme oleva etunimi on reaktidi. Se on tärkein omistettu IDE web-sivuston kehittämiseen react-tekniikkaa käyttämällä. Reaktion tärkein etu on riippumattomuus alustasta. Voit ladata komponentteja suoraan määrittämättä tai rakentamatta sisäänrakennetun palvelimen ja selaimen simulaattorin takia. Se tarjoaa valmiiden moduulien käytön ilman manuaalista kokoonpanoa ja ulkoisia rakennustyökaluja.

2. Reagoi näky

Sovelluksen yksinkertaista visualisointia varten ilman vaivaa on käytettävä reaktanssityökalua. Sitä ei tarvitse muuttaa koodiin. Sinun on vain lisättävä se kuten kromin laajennus. Kromin kehittämistyökaluissa se lisää vain paneelin. Reactsight tukee monia kirjastoja, kuten react-reititin, react-redux jne. Kaiken kaikkiaan yksi hyödyllisistä visualisointityökaluista sovellusten kehittämiselle.

3. reagoi työkalupakki

Se liittyy tyypillisesti Googlen materiaalin suunnitteluun. Reakt-työkalupakki voidaan integroida saumattomasti muihin moduuleihin, kuten webpack, CSS, ES6. Voit myös muokata sitä omaksi. Sillä on online-alusta, jossa voit tunnistaa ja nähdä rakentamasi komponenttien tyylin ja ulkonäön.

4. Reagoi Belle

Tämä työkalu on erittäin muokattavissa, ja siinä on sisäänrakennetut tarvittavat komponentit. Tekstisyöttö, Vaihda, päivämäärävalitsin, luokitus, kortti, painike, valinta ja niin edelleen - saat nämä kaikki, joita myös voit muokata valintasi mukaan. Nämä komponentit ovat toiminnallisia kaikilla alustoilla - olipa kyse sitten mobiililaitteista, tablet-laitteista tai pöytätietokoneista.

5. React Studio

Etkö ole tehokas koodauksessa? Vain suunnittelija? Käytä React-studiota. Voit luoda sovelluksia kirjoittamatta koodeja. Sinun on vain käytettävä sen piirtämis- ja suunnittelutyökaluja. Siinä on myös sisäänrakennettu mobiili katseluohjelma, jossa voit tarkistaa sen ulkoasun mobiili näkymässä. Voit mukauttaa kaikki komponentit kokonaan sen editoijaan edistyneiden käyttöliittymien ja esikatselun avulla.

6. Storyybook

Se on työkalu käyttöliittymäsovellusten kehittämiseen. Monet yritykset käyttävät tätä käyttöliittymäkehitykseen, kuten Coursera, yksinäinen planeetta jne. Erittäin mukauttaminen, helppo kehitys ja vuorovaikutteiset testausominaisuudet tekevät satukirjaan yhden tyyppisen. Voit rakentaa komponentteja sovelluksesta riippumatta ja käyttää kyseistä komponenttia missä tahansa sovelluksessa varmistaaksesi koodisi uudelleenkäytettävyyden.

7. reagoi Firefoxin ja Chromen kehittäjätyökalut

Tämä on sisäänrakennettu reagoida -kehitystyökalu, joka voidaan lisätä Web-selaimesi laajennuksena. Kun olet lisännyt tämän laajennuksen, pääset suoraan kaikkiin Firefox / Chromen kehittäjätyökalujen reagointityökaluihin.

8. Koodinumero

Jos sinulla on rajoitetusti tilaa kannettavalla tietokoneellasi tai tietokoneellasi ja etsit online-ratkaisua, siirry koodihiekkalaatikkoon. Voit koodata verkossa ja kehittää sovellustasi online-hiekkalaatikon sisällä.

9. reagoi kattilalevy

Onko sinulla sovelluksen kehittämiseen rajoitettu aikajakso? Haluatko luoda sovelluksen nopeasti? Sitten reagoiva kattilalevy on täydellinen sinulle. Tämän avulla voit tehdä tehokkaita ja skaalautuvia sovelluksia edistyneiden mallien ja toimintojen avulla.

10. React-Bootstrap

Kun kysyt käyttöliittymäkehittäjältä, mikä kehys hän toimii, kuulet suurimmasta osaltaan käynnistyslohkon nimen. React bootstrap integroituu täydellisesti bootstrap-kehykseen, jolloin se on käyttövalmiina reagointisovellus bootstrap-kehyksen sisällä.

11. Semanttisen käyttöliittymän reagointi

Se on hyödyllinen, jos työskentelet Semanttisessa käyttöliittymäympäristössä. Monet yritykset, kuten Microsoft, Netflix, Amazon jne., Toimivat semanttisessa käyttöliittymäympäristössä. Semanttisen käyttöliittymän reagointi voidaan integroida täydellisesti Semanttiseen käyttöliittymän ympäristöön, ja sinä pystyt rakentamaan käyttäjäystävällisiä ja erittäin reagoivia käyttöliittymäkomponentteja.

React-työkalujen ominaisuudet

Tässä artikkelissa tuodaan esiin edellä käsiteltyjen reaktityökalujen korostavat piirteet.

1. Reaktio

 • Ensimmäinen reagointityökalun IDE.
 • Alusta riippumaton.
 • Siinä on sisäänrakennettu palvelin ja selainsimulaattori, joka auttaa käyttämään komponentteja ilman nimenomaista rakennusta tai määritystä.

2. Reagoi näky

 • Yksinkertainen ja kevyt.
 • Käyttövalmis, kuten plug and play. Lisää laajennus ja sinulla on hyvä mennä.
 • Useita hyödyllisiä kirjastotukia, kuten react-redux, reititin.

3. reagoi työkalupakki

 • Google-integraatio, se käyttää Googlen komponentteja.
 • Tue Webpack-kehystä.
 • Siinä on myös kehittämäsi sovelluksen online-tarkistusominaisuus.

4. Reagoi Belle

 • Tukee sekä työpöytä- että mobiiliympäristöjä.
 • Monipuoliset räätälöinnit sisäänrakennetulla komponentilla, kuten Toggle, Rating, Button jne.

5. React Studio

 • Koodia ei tarvitse kirjoittaa, vaan rakenna sovellus vain valmiilla työkaluilla.
 • Sisäänrakennettu mobiili katseluohjelma auttaa esikatselemaan ja tarkistamaan yhteensopivuutta ja käyttäytymistä.
 • Mukauttaminen ja nykyaikainen käyttöliittymä auttavat rakentamaan parempia sovelluksia ulkoasun ja kokemuksen suhteen.

6. Storyybook

 • Avoimen lähdekoodin käyttöliittymäkehitystyökalut, joihin reagoida voidaan helposti integroida.
 • Komponenttien erillinen kehitys tarjoaa koodin uudelleenkäytettävyyden sovelluksista riippumatta.
 • Hyväksyivät yritykset, kuten Squarespace, Coursera jne.

7. reagoi Firefoxin ja Chromen kehittäjätyökalut

 • Liitä ja pelaa kuten ominaisuus, lisää vain laajennus Firefox- tai Chrome-selaimeen.
 • Kaikkiin sen työkaluihin pääsee reagoimaan-välilehdessä Firefox / Chrome-selaimen kehitysvälineiden alla.
 • Lisättyäsi työkalut ovat käyttövalmiita suoraan koodillesi.

8. Koodinumero

 • Matkalla, mahdollisuus kehittää sovellus, koska se on online-työkalu.
 • Säästää tilaa ja vähentää asennuksen vaivaa ja asettaa online-valmiiksi hiekkalaatikkotyökaluksi, jonka avulla voit kehittää sovelluksia heti.

9. reagoi kattilalevy

 • Nopea, luotettava kattilalevy auttaa sinua nopeassa kehityksessä.
 • Sisäänrakennetut mallit takaavat korkean suorituskyvyn ja skaalautuvat sovellukset.

10. React-Bootstrap

 • Integroitu kuuluisimman Bootstrap-käyttöjärjestelmän kanssa.
 • Sisäänrakennettuja käyttövalmiita malleja voidaan käyttää suoraan bootstrap-kehyksen sisällä rakentamaan monipuolinen reagointipohjainen sovellus.

11. Semanttisen käyttöliittymän reagointi

 • Rakennettu integroitavaksi Semanttisen käyttöliittymän kanssa.
 • Valmiit, käyttäjäystävälliset ja reagoivat käyttöliittymätyökalut auttavat rakentamaan monipuolisia sovelluksia Semanttisen käyttöliittymän ympäristössä.
 • Hyväksyivät yritykset, kuten Microsoft, Amazon, Netflix jne.

Suositellut artikkelit

Tämä on React Tools -oppaan opas. Tässä keskustellaan 11 parhaasta reagointityökalusta ja sen korostavista ominaisuuksista. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Erityyppiset Git-työkalut
 2. 10 parasta pilviturvallisuustyökalua
 3. Mikä on käyttöliittymäsuunnittelija?
 4. 14 tyyppiä Node.js-työkaluja