Johdanto AngularJS-haastattelukysymyksiin kokeneille

Angular JS on Googlen esittelemä kehys, joka auttaa luomaan dynaamisia verkkosovelluksia. Se käyttää HTML: tä pohjana, jonka kautta HTML-kehittäjä voi koodata tehokkaasti.

Jos etsit työtä, joka liittyy AngularJS: ään, sinun on varauduttava AngularJS-haastattelukysymyksiin kokeneille. Vaikka jokainen haastattelu on erilainen ja työn laajuus on myös erilainen, voimme auttaa sinua parhaiden AngularJS-haastattelukysymysten kanssa kokeneille, jotka auttavat sinua tekemään harppauksen ja saavuttamaan menestyksen haastattelussa.

Seuraavassa on kokeneille tarkoitettuja AngularJS-haastattelukysymyksiä, jotka auttavat sinua haastattelussa Angular JS -haastattelussa.

Osa 1 - AngularJS -haastattelukysymykset kokeneille (perus)

Tämä ensimmäinen osa kattaa AngularJS-haastattelun peruskysymykset kokeneille

1. Selitä kulmaisen JS: n eri direktiivejä.

Vastaus:
Näitä direktiivejä käytetään vain, kun kehittäjä haluaa laajentaa HTML-elementtejä ja DOM-elementtien käyttäytymistä. Niillä on etuliite as -ng, jotka kertovat kääntäjälle, että määritetty käyttäytyminen on liitettävä kyseiseen DOM-elementtiin. AngularJS: n sisäiset direktiivit ovat seuraavat:
• ngBind,
• ngModel
• ngClass
• ngApp
• ngInit
• ngRepeat

Käyttäjän määrittelemät direktiivit voidaan myös luoda käytettäväksi sovelluksissa ja myös ohjaimien ja palveluiden kanssa. Tutustukaamme edellä mainittuihin direktiiveihin yksityiskohtaisesti

 • ngApp: Tämä direktiivi on tärkeä direktiivi Angular JS: ssä. Tätä direktiiviä käytetään merkitsemään Kulmaisen Sovelluksen alkaminen Kulmaiseen JS HTML -kääntäjään, kuten main () -funktioon millä tahansa käännösajan kielellä, kuten C ++, Java jne. Jos tätä direktiiviä ei kirjoiteta ensin ja muut direktiivit ovat, virhe olisi heitetään.
 • ngInit: Se on direktiivi, jota käytetään sovellustietojen muuttujien alustamiseen. Niitä voidaan käyttää lauseissa, joissa ne on ilmoitettu. Se on paikallista ng-sovellukselle ja se voi olla arvojen kokoelma.
 • ngModel: Tämä direktiivi on malli käytettäväksi HTML-säätimissä kuten. Se tarjoaa sitovan käytön arvojen kanssa. Siksi sitä käytetään datan sitomiseen.
 • ngBind: Sitä käytetään mallimuuttujien sitomiseen HTML-ohjaimilla ja HTML-tunnisteilla. Käyttäjä voi nähdä vain lähtöarvot.
 • ngRepeat: Kuten nimestä voi päätellä, sitä käytetään HTML-lauseiden toistamiseen. Se toimii samalla tavalla kuin silmukka toimii Java- tai PHP-kielillä.

2. Kuinka käynnistät kulman JS?

Vastaus:
Aina kun DOM Content Loaded -tapahtumaa kutsutaan kulmaiseksi JS, se alustetaan yksinään. Toinen tapa tälle alustusprosessille on, kun angular.js-skripti ladataan ja asiakirja on valmis. Tällä hetkellä kutsutaan ngApp-direktiiviä, joka toimii kokoamisen juurena ja erottaa kulmaosan DOM: sta. Seuraava tapahtuu, kun ngApp kutsutaan. Direktiiviin liittyvä moduuli ladataan. On luotava sovellusinjektori ja DOM, joka alkaa direktiivistä, kootaan. Tätä koko prosessia kutsutaan automaattiseksi käynnistykseksi.

Siirrymme seuraavaan kokeneiden AngularJS-haastattelukysymyksiin.

3. Mikä on jQLite? Kirjoita pieni koodi selittääksesi.

Vastaus:
Se on kysely, joka on rakennettu suoraan Angular JS: ään. Sen tiedetään olevan jQuery-osajoukko. jQLite tarjoaa kaikki jQuery-ominaisuudet. jQueryä voidaan käyttää Angular JS: n kanssa lataamalla jQuery-kirjasto etukäteen.

Click me

var app = angular.module('app', ());
app.controller("mainCtrl", function($scope, $element) (
$scope.clickme = function() (
var elem = angular.element(document.querySelector('#txtName'));
console.log(elem.val()) // console the value of textbox
);
));

4. Selitä $ laajuusobjekti kulmassa JS. Selitä pienellä katkelmalla.

Vastaus:
Se on esine, joka sitoo näkymän ohjaimella. Kun ohjaimeen kutsutaan, tietoja päästään $ ulatusobjektin kautta. Sekä DOM-objekti että ohjain voivat käyttää tätä objektia ja käyttää sitä viestintävälineenä. Tässä objektissa voi olla sekä tietoja että funktioita. Jokaisella Angular JS -sovelluksella on $ rootcope, joka on luotu näkymään ja jolla on ng-app-direktiivi.
Laajuusobjekti auttaa tarjoamaan sovellusliittymiä tarkkailemaan mitä tahansa mallia. Se on välittäjä näkymän ja ohjaimen välillä, johon se voidaan sijoittaa. Sisäkkäisyydet eivät kuitenkaan anna pääsyä kaikkiin ominaisuuksiin. Ominaisuuksia voidaan rajoittaa, ja sisäkkäisellä laajuudella voi olla joko ala-ala tai erillinen laajuus. Se tarjoaa myös kontekstin arvioitavaa lauseketta vastaan.


Angular JS Scope

AngularJS - Scope Inheritance


Angular JS Scope

AngularJS - Scope Inheritance


Angular JS Scope

AngularJS - Scope Inheritance

Vanhempi nimi: ((parentName))


Ensimmäisen lapsen nimi: ((tason1 nimi))

Toisen lapsen nimi: ((level2name))


Yllä olevassa esimerkissä meillä on kolme pääohjainta, vanhempi ohjain, ensimmäinenChildControlle ja toinenChildController. Kaikki kolme ohjainta on kiinnitetty DOM-elementteihin sisäkkäin. Lausekkeet liitetään nykyiseen laajuuteen ja etsivät sen jälkeen vanhempaa laajuutta, kunnes rotoskooppi saavutetaan.

5. Mikä on SPA nurkkaisessa JS: ssä?

Vastaus:
Yhden sivun sovellukset ovat dynaamisia sivuja, jotka ladataan yhdellä HTML-sivulla ja päivitetään myöhemmin sivulle käyttäjän edetessä ja vuorovaikutuksessa sovelluksen kanssa. Tämä ei tarkoita, että tällä dynaamisella käyttäytymisellä olisi vaikutusta palvelinpuolelle. Nämä sivut ladataan asiakaspuolella. SPA: t käyttävät AJAX: ta ja HTML: ää reagoivien verkkosovellusten luomiseen.

Koska sovellus on yksi sivu, kun se toimitetaan selaimeen, sitä ei tarvitse ladata uudestaan ​​ja uudestaan, koska käyttäjä navigoi sovelluksen eri osiin. Tämä auttaa nopeuttamaan navigointia ja verkkosivun tehokasta toimintaa.

Osa 2 - AngularJS -haastattelukysymykset kokeneille (edistyneille)

Katsokaamme nyt edistyneitä AngularJS-haastattelukysymyksiä kokeneille.

6. Mikä on riippuvuusinjektio?

Vastaus:
Kun esineet kuljetetaan riippuvuuksina ja jotka seurauksena poistavat koodatut riippuvuudet, esineet injektoidaan. Riippuvuusinjektion tarve syntyy, kun erotamme riippuvuuden luomisen ja kulutuksen. Tämän ominaisuuden käyttö auttaa käyttäjää muuttamaan riippuvuuksia tarvittaessa. Myös pilkkaesineitä voidaan injektoida testaustarkoituksiin.

7. Mitä tapahtuu, kun kutsutaan kaksoisnapsautustapahtumaa?

Vastaus:
Tätä tapahtumaa käyttämällä kaksoisnapsautus voidaan mukauttaa vaatimuksen mukaan .ng-dblclick voidaan käyttää määritteenä HTML-muodossa. Prosessin mukauttaminen lisäämällä ulkoinen Angular.js-tiedosto. Kun tämä ulkoinen tiedosto on ladattu Angular JS: n viralliselta sivustolta, kehittäjä voi lisätä tiedoston HTML-tiedoston pääosaan.

Siirrymme seuraavaan kokeneiden AngularJS-haastattelukysymyksiin.

8. Selitä eri tapoja, joilla direktiiviin voidaan vedota.

Vastaus:
Direktiiviin voidaan vedota neljällä tavalla:

1) ominaisuutena -
2) luokana-
3) elementtinä-
4) Kommenttina-

9. Mitä suodattimet ovat?

Vastaus:
Suodattimet auttavat valitsemaan alajoukon kohteita taulukosta ja palauttamaan uuden taulukon. Niitä voidaan käyttää suodatettujen kohteiden näyttämiseen määriteltyjen perusteiden perusteella. Kulmaisen JS: n tarjoamat eri suodattimet ovat valuutta, päivämäärä, limitTo, pienet kirjaimet, numero jne.

10. Mitä eroa etuliitteen $ ja $$ välillä on?

Vastaus:
Kun objektin nimi on etuliitteellä dollarilla, se on julkinen ja kun siihen on liitetty $$, objektin nimi on yksityinen.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas luetteloon AngularJS-haastattelukysymyksistä kokeneille, jotta hakija voi torjua nämä AngularJS-haastattelukysymykset helposti kokenutta varten. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. HTML5 vs. Flash - miten ne ovat erilaisia
 2. 7 hyödyllistä rahoitustutkintoa koskevia uravaihtoehtoja, joista et tiedä
 3. Vinkkejä pukeutumiseen uran menestykseen
 4. Opas uratavoitteidesi saavuttamiseen
 5. Pisteitä onnistuneista urapäätöksistä
 6. Bootstrap vs Jquery - Kuinka ne ovat erilaisia

Luokka: