Johdatus seleeniristikkoon

Seleeniristikko esittelee sinut erilaiseen ympäristöön, joka auttaa sinua tuntemaan alustoja erittäin tarkasti. Oletko kuullut testauksesta? Sinun pitäisi. Kun kyse on testauksesta, manuaalinen testityö tulee kuvaan. Mutta nyt ei ole tilanne. Automaatio tapahtuu sellaisten työkalujen kuten seleeni avulla. Aikaisempina päivinä, kun ihmiset ajattelevat testaamista, heidän mielestään tämä on hyvin toistuvaa ja tylsää työtä. Jos haluat 9–6 työtä IT: ssä, voit mennä testaamaan, mikä oli skenaario.

Mutta odota. Näin ei ole tänään. Kaikki muuttuvat entistä selvemmäksi, kun saimme testityökalut, joissa on paljon automaatiotoimintoja. Nyt näkymää on muutettu. Työkalut, kuten seleeni, ovat tapa, jolla on helpompaa työskennellä. Ymmärrät, kun tarkastelet näiden työkalujen tarvetta ja työtä.

Nyt lopetetaan ajattelu ja meidän on keskityttävä seleeniristikkoon. Kun luet tätä, olet jo vaikuttunut termillä. Selenium-kehys on avoimen lähdekoodin, Selenium on ohjelmistopaketti, jota käytetään sovelluksen automaattiseen testaamiseen eri alustalla. Ruudukko on yksi osa seleeniä.

Seleeni-ruudukon on kehittänyt Patrick Lightbody vähentämään testitapausten toteuttamisaikaa.

Mikä on seleeniristikko?

Seleeniristikko on kokoonpano, joka auttaa testaamaan useita alustoja. suorittakaamme testiskriptit eri alustalla samaan aikaan. Se säästää aikaa testaamiseen.

Seleeniristikon ymmärtäminen

Seleeniristikolla on kaksi versiota: grid1 ja grid2. Nykyään grid2: ta käytetään eniten. Keskitymme verkkoon2. Seleeniristikolla on arkkitehtuuri keskuksena ja solmuina. Keskitin ei ole muuta kuin keskipiste, jossa se ohjaa useita solmuja. Solmut ovat vain erilaisia ​​tietokoneita, joissa aiomme suorittaa testiskriptit.

Kuinka seleeniristikko toimii?

Katso seuraava kaavio:

Yllä olevassa kaaviossa voidaan nähdä, että yhteen keskittimeen on kytketty useita ympäristöjä. Ja testitapaukset ovat jakautuneet saman ympäristön kesken rinnan. Kaikki skriptit kirjoitetaan keskittimelle, niin se lähettää nämä skriptit kaikissa ympäristöissä tämän suorittamiseksi.

Tässä koko verkkojärjestelmässä meillä on vain keskitin ja useita solmuja. Toisin sanoen voidaan sanoa, että keskitin on komentosarjojen latauslaite ja solmut, joissa nämä komentosarjat suoritetaan.

Mitä voit tehdä seleeniverkolla?

Seleeniristikon avulla voimme nopeuttaa eri testitapausten suoritusaikaa. Seleeni on työkalu, jota käytetään sovellusten testaamiseen. Pystymme automatisoimaan testitapaukset sen avulla. Tämä säästää paljon aikaa testaajille, koska seleeniristikko on yksi osa tätä testaussovellusta.

Kuinka konfiguroida ruudukko yksinkertaisilla vaiheilla?

 1. Siirry komentokehotteeseen. Jos olet MAC-terminaalissa.
 2. Kirjoita seuraava komento komentokehotteeseen.
 3. java -jar selenium-server-standalone-2.44.0.jar -role-keskitin Tämä komento luo keskittimen.
 4. Nyt aiomme luoda solmu seuraavalla komennolla: java -jar selenium-server-standalone-2.44.0.jar -role node –hub http: // localhost: 4444 / grid / register yllä oleva komento luo solmun .

Seleeniristikon käytön edut

 • Selenium Grid on joustava tapa lähettää erilaisia ​​testitapauksia eri alustoille.
 • Se auttaa vähentämään erän käsittelyaikaa.
 • Sitä käytetään moniselaimen testauksessa.
 • Seleeniristikkoa voidaan käyttää monen käyttöjärjestelmän testauksessa.

Vaadittavat taidot seleeniristikkoon

Jos olet uusi seleeniristikko, sinun tulee oppia seuraavat edellytykset ennen sen aloittamista. Sinun tulisi tietää ainakin yksi olio-ohjelmointikieli. Forex- Java, python, ruby, C #, Perl jne. Monet ohjelmoijat mieluummin mennä Java-ohjelmaan.

Jos tiedät ohjelmoinnin jo, se on lisäetu oppimiskäyrällesi. Kehittäjä voi tallentaa seleeniverkkojärjestelmän helposti niille, jotka ovat uusia ohjelmointeja.

Miksi meidän pitäisi käyttää seleeniristikkoa?

On aika, jolloin meidän on lyhennettävä sovelluksemme testausaikaa. Joitakin testitapauksia on myös suoritettava samanaikaisesti. Tuolloin tarvitsemme seleeniristikkoa. Se on ratkaisu testitapausten ajamiseen samanaikaisesti ja ajan säästämiseen. Asiakkaat voivat käyttää mitä tahansa järjestelmää, mitä tahansa selainta sovelluksen suorittamiseen, ja sovelluksesi pitäisi toimia kaikilla alustoilla ilman mitään ongelmia. Tämä on vaatimuksemme täyttää.

Monet ihmiset pitävät testaamista uransa vuoksi, koska se on melko mielenkiintoista ja samalla he saavat enemmän verkkotunnustietoa erilaisilla sovellustestauksilla. Jos yrität päästä tietotekniikkaan, sinulla voi olla seleeni ydinosaamisena. Voimme nähdä sen korkean kysynnän automatisoidussa maailmassa.

laajuus

Jos puhut seleenistä, sitä käytetään automaatioon. Jos tarkastelemme IT-teollisuutta, nykyisessä näkymässä automaatio kasvaa eksponentiaalisesti. Kaikki automatisoituu tällä hetkellä myös testaustaitoja parannetaan automatisoinnin myötä.

Kuka on oikea yleisö seleen grid-tekniikoiden oppimiseen?

Tarkka lause on se, että henkilöllä on suhde sanan testaamiseen tai haluatko tehdä sen IT: ssä, on oikea yleisö. Lisäksi ihmiset, jotka työskentelevät profiilien testaamisen kanssa, ja heidän on vaadittava testaamaan sovelluksiaan useissa ympäristöissä, joissa on useita selaimia.

Lisäksi ihmiset yrittävät oppia seleeniä kokonaisena sarjana, kun tarvitset automatisoituja testitapauksia, jotka toimivat samanaikaisesti ja säästävät aikaa.

Kuinka tämä tekniikka auttaa sinua urakehityksessä?

Toteuttaminen on aina etuna. Se säästää paljon aikaa. Jos aloitat urasi testaamisessa, se auttaa sinua testitapausten suunnittelussa. Komentosarjan kirjoittaminen on eräänlainen kehitys, jonka voimme sanoa. He tarvitsevat skriptejä oppiakseen. Tämä urapolku kasvattaa kykyäsi ymmärtää projekti ja sen vaatimukset syvästi. Seleeniristikko esittelee sinut erilaiseen ympäristöön, joka auttaa sinua tuntemaan alustoja erittäin tarkasti.

johtopäätös

Kuten tiedetään, seleeni on testauksen ensisijainen valinta monissa yrityksissä. Testaus automatisoinnilla säästää aikaa ja auttaa myös parantamaan verkkotunnuksen tuntemusta. Siellä on oma seleenitesteri, joka työskentelee suurissa projekteissa. Jos olet jo testaaja, sinun täytyy vain päivittää itsesi seleeniverkolla.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas Selenium Gridiin. Tässä keskustelimme siitä, kuinka se auttaa seleeniverkon urakehityksessä, laajuudessa, käytössä ja eduissa. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Johdatus seleenitestaukseen
 2. Seleeni-automaation testaus
 3. SOA-testaustyökalut
 4. Urat Linux-hallinnossa