Johdatus alkuperäiseen reagointiin vs. Swift

Swift on Applen kehittämä avoin ohjelmointikieli macOS: lle, iOS: lle, watchOS: lle, tvOS: lle jne. Swiftin avulla voidaan kehittää sovelluksia, jotka voivat ajaa macOS: ta (ts. Apple Computers), iOS (ts. Apple Mobile Phones). ), watchOS (eli Apple Watch) ja tvOS (eli Apple Television). Swift on erittäin helppokäyttöinen ja avoimen lähdekoodin, joten kuka tahansa voi käyttää sitä ja kehittää ideansa perusteella jotain erittäin vaikuttavaa. Swift on nopea ja tehokas kieli, joka tarjoaa reaaliaikaista palautetta ja joka voidaan integroida saumattomasti olemassa olevaan Objective-C-koodiin. Tämä nopea kyky auttaa kehittäjiä säästämään aikaa koodia kirjoitettaessa ja auttaa heitä myös kirjoittamaan turvallisempaa ja tehokkaampaa koodia. Tässä aiheessa aiomme oppia React Native vs Swift -tapahtumasta.

React Native on Facebookin kehittämä kehys mobiilisovellusten kehittämiseen Android- ja iOS-alustoilla. Se perustuu reagoimaan. Se auttaa kehittäjiä kirjoittamaan mobiilisovelluksia JavaScript-kirjastojen avulla, mikä heille on erittäin mukava. Reative nattive -sovelluksen avulla on hyvin helppoa kirjoittaa mobiilisovelluksia sekä Androidille että iOS: lle, ja jopa suurin osa kirjoitetusta koodista voidaan jakaa eri alustoille. Reaktiiviset alkuperäiset koodit on kirjoitettu pääosin JavaScripts ja JSX avulla. React Native Bridge auttaa tarjoamaan sovellusliittymiä Objective-C: ssä tai Java: ssa iOS: lle tai Android-alustoille. Se auttaa myös paljastamaan JavaScriptin sovellusliittymille, mikä tekee sovelluksista pääsyominaisuuksia, kuten puhelinkameran tai sijainnin.

Head to Head -vertailu React Nattive vs. Swift -yrityksen välillä (Infografia)

Alla on 12 tärkeintä eroa React Native vs Swift -yrityksen välillä

Keskeiset erot reagoivan alkuperäisen ja Swiftin välillä

 1. Kun otetaan huomioon sekä React Native- että Swift-luonne, React Native on kehys mobiilisovellusten kehittämiselle, kun taas Swift on iOS-alustalle käytettävä ohjelmointikieli.
 2. Swift-sovellusta voidaan helposti käyttää monimutkaisten sovellusten kehittämiseen intensiivisen grafiikan avulla, kun taas React Native -sovellusta käytetään tavallisiin sovelluksiin, joissa on vähemmän grafiikkaa.
 3. Swift on erittäin turvallinen, koska Apple tarjoaa salaustekniikoita (kuten Keychain Services API, Cryptographic Message Syntax, iOS Common Crypto Library jne.) Sovellusliittymien muodossa suojaamaan ja salaamaan Swift-sovelluksen arkaluontoiset tiedot React Native -kehittäjien käyttäessä kolmansien osapuolten kirjastot, jotka suojaavat tietoja mobiililaitteilla, nämä kirjastot ovat, kuten Reaktiiviset avainniput, Reakt-natiivit-suojatut-varastot, Reakt-natiivit-arkaluontoiset, jne.
 4. Sovelluksen ylläpidettävyys, ts. Todennäköisyys suorittaa onnistunut korjaustoimenpide tietyssä ajassa, Swiftissä on korkea, koska käytetään XCode-sovellusta, joka auttaa kehittäjiä havaitsemaan virheet mobiilisovelluksen rakentamisen aikana, mutta React Native -sovelluksessa on ongelma Yhteensopivuus kolmansien osapuolien kirjastojen kanssa, kun koodi on uuden julkaisun yhteydessä vanha, ja sitä voidaan ylläpitää siinä määrin kuin kirjastot eivät vastaa päivitystä.
 5. Tietyn sovelluksen suorituskyky riippuu kolmesta tekijästä, ts. Suorittimesta, GPU: sta ja muistista. Jos tarkastellaan CPU-luokkaa, Swift on kyseisen luokan kuningas ja GPU-luokassa React Nativella on etumatka siinä, mutta vain muutamassa pisteessä ja Muistoluokassa React Native erottuu siinä yksinään olevasta kuninkaasta.
 6. React Native on kustannustehokas vaihtoehto mobiilisovellusten kehittämiselle hyödyllisenä lyhyellä kehitysjaksolla, kun taas Swift on kalliimpi verrattuna React Native -sovellukseen. Myös mobiilisovellusten kehittäminen Swiftin kautta vie aikaa.
 7. React Native -sovelluksella rakennettuja mobiilisovelluksia ovat Facebook, Instagram, Myntra, UberEats jne. Swiftin avulla rakennetut mobiilisovellukset ovat Khan Academy, Clear, LinkedIn, Airbnb, Hipmunk jne.

Reagoi alkuperäisen vs. Swift-vertailutaulukko

Keskustelemme parhaan vertailun välillä React Native vs Swift

Ominaisuus Reagoi omaperäinen nopea
merkitysSe on kehys mobiilisovellusten kehittämiselle.Swift on ohjelmointikieli, jota käytetään iOS-alustalle.
Intensiivinen grafiikkatukiSitä voidaan käyttää vain sellaisten sovellusten kehittämiseen, joissa on yksinkertainen grafiikka.Sitä voidaan tehokkaasti käyttää sovellusten kehittämiseen intensiivisen grafiikan avulla.
turvallisuusReact Native ei pysty tarjoamaan korkeaa tietoturvaa mobiilisovelluksille sovellusliittymien käytön takia.Swift tarjoaa parhaan suojauksen mobiilisovellukselle salaustekniikoiden avulla.
Suorituskyky CPU-luokassaIn-tehokasErittäin tehokas
Suorituskyky GPU-luokassaKohtuullisen tehokasIn-tehokas

Suorituskyky Muisti-luokassaErittäin tehokasIn-tehokas
Sovelluksen ylläpitävyysSe tarjoaa huonoa sovellusten ylläpidettävyyttä, koska se ei ole yhteensopiva muiden valmistajien kirjastojen kanssa.Se tarjoaa suuren sovelluksen ylläpidettävyyden XCode-käytön takia.
KustannusSe on kustannustehokas vaihtoehto mobiilisovellusten kehittämiseen.Se on vähän kallis vaihtoehto mobiilisovellusten kehittämiselle, siksi sitä pidetään parempana monimutkaisten mobiilisovellusten kehittämiselle.
KehityssykliSillä on hyvin lyhyt kehityssykli.Sillä on pitkä kehityssykli.
Teollisuuden vaatimustenmukaisuus• HealthCare- Sairausvakuutusten siirrettävyyttä ja vastuullisuutta koskeva laki (HIPAA)

• Rahoitus-, rahoitus- ja tietosuojalaki (DPA)

• IT ja pankkitoiminta - SOX IT- ja pankkiorganisaatioissa

• Rahoitus-, rahoitus- ja tietosuojalaki (DPA), GLBA (Gramm Leach Bliley Act) kuluttajien tietosuojaa varten.

KäyttäjäkokemusKäyttäjäkokemus Reaktissa. Alkuperäinen sovellus on kohtalainen, koska siinä käytetään yksinkertaisia ​​grafiikoita.Swift tarjoaa loistavan käyttökokemuksen monipuolisen grafiikan ansiosta.
esimerkitReact Native -pohjaisia ​​mobiilisovelluksia ovat Facebook, Instagram, Myntra, UberEats jneSwift-pohjaisia ​​mobiilisovelluksia ovat Khan Academy, Clear, LinkedIn, Airbnb, Hipmunk jne.

johtopäätös

Yllä olevan keskustelun perusteella saimme tietää, että sekä React Nativella että Swiftillä on omat edut ja haitat. React Native on Facebookin tuote, Swift on Applen tuote. Mobiilisovellusten kehittämisessä noudatettava lähestymistapa on puhtaasti riippuvainen mobiilisovelluksen vaatimuksista. Jos mobiilisovellusta kehitetään intensiivisellä grafiikalla ja suurilla monimutkaisuuksilla, runsaasti aikaa ja kustannuksilla, koska palkkia ei ole, Swift olisi loistava vaihtoehto noudatettavaksi. Jos halutaan kehittää yksinkertainen mobiilisovellus yksinkertaisella grafiikalla lyhyessä kehitysjaksossa vähemmän kustannuksin, React Native olisi siinä tapauksessa loistava vaihtoehto. Sekä React Nativessa että Swiftissä on käytetty laajasti lähestymistapoja, React Nativella rakennetut sovellukset ovat Facebook, Instagram, Myntra, UberEats jne. Ja Swiftillä rakennetut sovellukset ovat LinkedIn, Airbnb, Khan Academy, Clear, Hipmunk, Swift jne.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas React Native vs Swift -tapahtumaan. Tässä keskustellaan React Native vs Swift -näppäineroista infografien ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Kotlin vs Swift
 2. Kotlin vs. Scala
 3. ReactJS vs. Angular2
 4. ReactJs vs AngularJs
 5. Reagoi alkuperäiset vs. räpyt | 14 tärkeintä eroa