Johdanto Power BI -malliin

Power BI on Microsoftin kehittämä yritys- ja data-analyysiohjelmisto, joka tarjoaa tietojen visualisointiominaisuuksia liiketoiminnan älykkyydellä pienestä suuriin tietoihin. Tämä ohjelmisto on helppo ja käyttäjäystävällinen luoda upeita ja vuorovaikutteisia kojetauluja ja raportteja. Siinä on sekä offline- että pilvipohjaisia ​​palveluita tietojen varastoinnista, tietojen valmistelusta ja visualisoinnista alkaen. Tietoja voidaan hakea joko MS Excelistä tai mistä tahansa tietokannasta tarpeen mukaan. Power BI on saanut myös mahdollisuuden tuoda malleja luodaksesi uuden raporttipohjan raporttien ja kojetaulujen luomiseksi, jotka jakavat arvokkaita oivalluksia organisaatiolle tai asiakkaalle.

Power BI -mallin luominen

 • Power BI -mallit auttavat luomaan samanlaisia ​​raportteja uusilla tiedoilla. Tätä varten meillä on oltava asennettuna Power BI -työpöytä. Mallit sisältävät raporttisivut, visuaaliset tiedot, tietomallimääritelmät, kuten skeema, suhteet jne., Sekä kyselymääritelmät, kuten kyselyt, parametrit ja muut elementit. Nämä tiedot ja ominaisuudet luodaan olemassa olevasta mallista, josta uusi malli luodaan. Ensin Power BI ladataan viralliselta verkkosivustolta.
 • Kun Power BI on asennettu, seuraava vaihe on luoda raportteja tyhjästä. Raportin laatimiseksi tarvitsemme siihen tiettyjä tietoja. Tietoja voidaan saada mistä tahansa ulkoisesta lähteestä, kuten Excel, teksti, tietokanta jne., Tai voimme syöttää tiedot manuaalisesti. Vaihtoehtoisesti osa tietoja voidaan kopioida työkirjasta tai verkkosivulta ja liittää Power BI: hen.
 • Yllä oleva kuva on Excel-taulukkotiedoista rakennettu näyteraportti. Ensin tuodaan Excel-taulukko, jotta tiedot saadaan taulukkomuodossa. Seuraavassa vaiheessa raportti rakennetaan vetämällä tarvittavat sarakkeet kaavion, kuvaajan jne. Luomiseksi visualisointia varten. Joillakin muutoksilla raportti lopulta valmistuu.
 • Nyt voimme viedä raporttipohjan siirtymällä kohtaan Tiedosto> Vie> Power BI -malli ja tallentamalla se järjestelmän kansioon. Raporttimalli on luotu nyt.
 • Malli voidaan tuoda uusien raporttien luomiseen siirtymällä uudelleen Tiedosto> Tuo> Power BI -malli. Tuomalla mallia tulee näkyviin valintaikkuna mistä tahansa parametrissa, jota mallissa käytetään raportin luomiseen. Sitten tiedostojen sijainti-valintaikkuna seuraa dataraportin lataamiseksi polulta, jolle se tallennetaan. Kun malli on tuotu Power BI: hen, kojetauluja ja raportteja voidaan luoda mallipohjan kyselyiden, visuaalien ja elementtien perusteella tarpeen mukaan. Siellä on Power BI -palvelin, joka auttaa yrityksiä ylläpitämään tai päivittämään raportteja paikan päällä.

Power BI -mallin tärkeys

Business BI: llä on Business Intelligence- ja analyyttisenä työkaluna erittäin suuri merkitys teollisuudessa. Se on ilmainen yhdelle käyttäjälle ja hinta jossain määrin yrityksille. Se auttaa kaiken kokoisia yritystaloja analysoimaan tietoja ja jakamaan oivalluksia. Yritykset voivat valvoa liiketoimintaansa tiiviisti interaktiivisilla kojetauluilla ja raporteilla. Tableau-, QlikView-kaltaisia ​​ohjelmistoja on saatavana, mutta pelkästään Data Analyticsiin tarkoitettua Microsoftin ratkaisua Power BI ajaa nykyään yrityksissä laajalti. Power BI: llä luotuissa datamalleissa on monenlaisia ​​sovelluksia, kuten oivalluksen löytäminen kaavioiden kautta ja organisaation voitto- tai tappioskenaarioiden tarkastelu. Se on hyödyllinen myös johdolle ja järjestelmänvalvojille, kun ne tunnistavat, kuinka osasto tai ryhmä toimii. Jokainen data-analyytikko sekä aloittelijat, joilla ei ole analyyttistä kokemusta, voivat käyttää tätä ohjelmistoa myös raporttien laatimiseen.

On joitain työkaluja, joihin Power BI on jaettu:

 • Virtapyyntö: Tietojen lähettäminen ja käsitteleminen.
 • Power Pivot: Mallintaa ja analysoida tietoja.
 • Power View ja Map: Tietojen visualisointi.

Power BI -mallien tärkeimmät ominaisuudet ja edut

Power BI -mallien tärkeimmät ominaisuudet ja edut ovat seuraavat:

 • Mallien avulla voimme luoda käyttäjäystävällisiä ja monipuolisia raportteja olemassa olevasta raportista. Tämä prosessi on helppo, koska se ei vaadi manuaalista ohjelmointia.
 • Power BI -malleissa on useita ominaisuuksia luoda räätälöityjä kojetauluja tai raportteja, joiden avulla yritykset voivat seurata kasvuaan.
 • Q&A -toiminto on ominaisuus, jonka avulla voimme vastata kaikkiin tietoihin luonnollisella kielellä.
 • Power BI upottaa sekä BI: n että analytiikan toimittaakseen monipuolisia raportteja ja Bing Maps -palvelun käyttämiä maantieteellisiä karttavisioita.
 • Yhdessä SQL Serverin, pilvipohjaisten Azure-analyysipalveluiden avulla käyttäjät voivat rakentaa yksinkertaisia, uudelleenkäytettäviä datamalleja vuorovaikutteiseen raportointiin ja analysointiin.
 • Mallit on rakennettu olemassa olevista resursseista, mutta niitä voidaan muokata tarpeen mukaan uusissa raporteissa.
 • Luodessamme raporttia joko syöttämällä tietoja tai tuomalla mallia, voimme yhdistää minkä tahansa tietolähteen, kuten laskentataulukot, SQL Server, SharePoint, Google Analytics, tehdä siitä vuorovaikutteisemman ja ominaisuusrikkaan täydellisen visualisoinnin.
 • Power BI -mallit ovat ilmaisia ​​ja helppokäyttöisiä tai uudelleenkäytettäviä jopa uusille käyttäjille.
 • Koska Power BI päivitetään melkein joka kuukausi, mallipohjat ja teemat tekevät raporteista myös kauniimpia ja tehokkaita.
 • Power BI: n alhaisten kustannusten vuoksi yritykset voivat tehdä korkeita ja nopeita käännöksiä seuraamalla markkinoiden kehitystä ja tilaa.
 • Rajoitetulla suunnittelulla ja ponnisteluilla Power BI -mallit voivat luoda uusia raportteja olemassa olevista raporteista vastatakseen arvokkaisiin näkemyksiin.
 • Raportit voidaan julkaista turvallisesti, jotta saataisiin uusimmat tiedot.
 • Pilvipalvelimiin integroitaessa ei ole nopeus- tai muistirajoitteita. Käyttäjät voivat jakaa raportteja pilveen tietojen tallentamiseksi ja viemiseksi Power BI: iin pilvestä tietojen visualisointia varten.
 • Power BI -mallit tarjoavat raportoinnin ja analysoinnin ilman teknistä tukea, koska siinä on graafiset suunnittelutyökalut ja ominaisuudet.
 • Cortana-avustajan integrointi Power BI: hen suullisesti kyselyyn ja tietojen käsityksen saamiseen tekee siitä entistä kätevämmän.

Microsoft on tehnyt joitain mallisovelluksia, jotka ovat integroituja paketteja luodakseen räätälöityjä ja tehokkaita kojetauluja. Se auttaa pääsemään tietoihin ja ryhtymään toimiin avaintietojen saamiseksi nopeammin.

johtopäätös

Nykypäivän asiakaspalvelumarkkinoilla Data Analytics on elintärkeä liiketoiminnan vahvistamiselle. Tiedot voivat olla taloudellisia, terveydenhuollon tai lääkkeisiin liittyviä, mutta analyysimenetelmä on yksi. Power BI on ratkaisu yrityksille visualisoida tietoja ja tehdä oivalluksia. Joten mallit voivat olla hyödyllisiä käyttämällä niitä uudelleen uusien raporttien laatimiseen.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas Power BI -malliin. Tässä keskustellaan johdannosta Power BI -malliin yhdessä keskeisten ominaisuuksien ja etujen kanssa. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Mikä on Microsoft Power BI?
 2. 10 parasta Power Bi -haastattelukysymystä
 3. Power BI vs. Tableau vs Qlik - tärkeimmät erot
 4. Onko Power BI ilmainen?